Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Coreok(Magok)

A sima sorozatban csak két mag volt, a Végtelenség magja - másnéven Infinity core - és a csendesség magja - azaz Silent Core. E két mag teljes ellentéte egymásnak, de mindkettő Vestroia középpontjában volt. A csendesség magja tömény negatív energia volt, míg a végtelenség magja, pozitív energia volt. Már olyan szinten, hogy akár a halottat is fel tudta támasztani. Későbbiekben e két mag egyesült, egy úgynevezett Tökéletesség magjává - Perfect core - amelyet majd sokan meg akarnak szerezni a New Vestroiában.

Végtelenség magja(Infinity core):

Ez a mag a tömény pozitív energia. A halálból visszahoz akárkit. Ez a mag volt az, amelyet Wavern megmentett Naga elől. Wavern nem tudta teljesen magába olvasztani, Ő csak eltárolta az igazi, végső bakugannak. Aki majd későbbiekben épp a szerelme, Drago lesz. A végtelenség magja talán erősebb is mint a csendességé, Wavern el sem bírta ennek az erőnek a súlyát, sokszor ki akart belőle törni, de leginkább akkor, amikor Silent Naga a városba érkezett. A Bakugan bunyósok is, és Naga, Hal-G és Álarcos is sokáig kereste, mire rátaláltak a magra. Először Joe Brown - akinek Wavern a bakuganja, és Ő az akit Wavern megmentett mikor majdnem meghalt - értesült róla, s szólt a többieknek, utána viszont Naga is rájött Alicenek hála - hisz Ő volt az Álarcos. Végül Drago volt az a bakugan, amelyet a Végtelenség magja elfogadott gazdájául. S Ő már ténylegesen tökéletes bakugan lett, ugyanis így tudta használni a 6 attribútum mindegyikét. Mikor egybeolvadt a maggal, Infinity Dragonoid lett, s végül sikerült megbosszulni a szerelmét, ugyanis ahhoz hogy Wavern átadja a magot, Dragonak meg kellett ölnie még Naga előtt.
Tulajdonos bakuganja(i):

Csendesség magja(Silent core):

Ez a mag, nem ad 6 elemen uralkodást, miután a tökéletes bakugannal egyesül. Hanem egy új attribútumot ad, amely a csendesség. Eme mag a tömény negatív energia, a sötétség. Vestroiát elöntötte az energiája, amikor Nagat elnyelte ez a mag. (Drago is ekkor jutott át a Földre.) De később Naga egyesült ezzel a maggal, s Silent Naga lett. Ám amikor a másik magot meg akarta szerezni, annak hűlt helye volt. Wavern, az ikerhúga ugyanis elrejtette előle, a saját testébe. Naga a húgával ellenben tökéletesen egyesült a maggal. Később ezt a magot Drago elnyelte Nagatól, így Naga elpusztult, míg Drago visszatért Vestroiába, a két mag segítségével újraalapítani Vestroiát, ám itt már csak egy bolygó volt, nem 6 űr. Ez az új Vestroia, lett New Vestroia.
Tulajdonos bakuganja(i):

Tökéletesség magja(Perfect core):

A Tökéletesség magja, Dragoban van. Amióta egyesült a Végtelenség és Csendesség magjával, s később megalapította New Vestroiát, azóta létezik a Perfect Core, s így lett Infinityből, Neo Drago. Bár eddig az Ősi katonák ott tartották a gömbjükben, később elküldték Danhez. Miután Dan és Drago visszajutottak Vestroiába, azaz New Vestroiában. Ám ott meglepetés érte őket, ugyanis egy új bolygóról jöttek emberek, Vestalról. Van köztük jó ember is persze, de Spectra Phantom megszállottan akarja a Perfect Coret. S hogy megszerzi-e? Nem, pontosabban egyszer igen, de Dan Apollonir segítségével visszaszerezte. Helix Dragonoid alakjától fogva soha többet nem használja a Perfect Core erejét Drago.
Használója:

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt