Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Alice/Álarcos


Név: Alice Gehabich//Álarcos
Kor: 13/16///14/16(teste)/0/3(személyisége)
Védő bakugan: Hydranoid(jelenlegi), Reaper(korábban)
Első szereplése: 1. epizód (Old Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Mamikor Noto/Soichiro Hoshi(Japán), Ismeretlen/Lyon Smith(Angol)
Elem: Darkus

Jellemzés:
Alice:
Old Vestroia:

Alice Oroszországban, Moszkvában született, s nőtt fel. Ő a nagyapjával élt egy kis házban, Michael Gehabichal.

Alice nagyon udvarias.

Ő mindig is félt bakuganozni, talán mert alábecsüli önmagát, pedig  minden taktikát, s szabályt ismer. Ehellyett Alice ezért tanácsokat ad a csapat többi tagjainak, amelyek álltalában be jönnek. Mindig tudja melyik képességlapot kell/fogják használni, vagy bakugant. Míg egyesek kellemetlenkedésnek veszik ezt a dolgot, mások hasznosnak elismerték eme nagy segítséget.

Alicet tekintik a legérettebnek a csapatból, talán azért mert Ő a legidősebb. Ő mindig azt szeretné hogy a csapat együtt maradjon.

Ő volt az első számú gyanusított, arra hogy Ő az Álarcos kémje, Shun és Joe mellett. Ám Ő bizonyított, amikor segített Dannek és Runonak.

Ha Ő is harcolna, akkor Ő lenne a legkeményebb bunyós, mivel Ő minden stratégiát ismer. Alice védő bakuganja: Alpha Hydranoid. Klaustól is kapott 3 bakugant: Ventus Bee Striker, Subterra Mantis és Darkus Centipoid, amelyeket fél használni.

New Vestroia:

Az Ő Hydranoidja is 26 részen keresztül bronz szobor volt.

Alice először a 10. részben jelenik meg. Ekkor ment ugyanis Julie és Runo hozzá. Eközben tesztelte New Vestroiába vezető portált, ám később Julie és Runo használták is. Amikor megjelenik Spectra és Gus, a 11. részben akkor is szerepel. Lync közben megszáll nálla. Ezután a 19. részben Dan és Baron Mira visszaindulnak New Vestroiába, s kiderül hogy átmenjen egy ember teljesen Michael Portálján New Vestroiába, ahhoz kell egy bakugan kesztyű.

Shadow ellen Chan Lee segítségével fog harcolni Alice a 32. részben. Végül MAC Spider miatt Shadow nyert, de Alice nagyon jól harcolt.

A 47. részben fincsi kaját főzött, miközben Lync elárulta miatta a Vexost, s elindult hozzá, majd harcot miatta, és vesztett, végül Alice megtalálta a kesztyűjét, amelyet megmutatott a többieknek, utána Keith elmondta, hogy a Vexos tervezete, akár az egész galaxist elpusztíthatná, miközben Alice felismerte a kesztyűt, s aggódott Lyncért, majd segített Michaelnek megkeresni Myleneék sugarát, amelyet végül megtaláltak.

Mechtanium Surge:

A 11. részben egy képen látható volt.

Álarcos:

Álarcos célja az, hogy Hydranoid legyen a végső bakugan, s ennek érdekében bakuganok ezreit juttatta át a végzet dimenzióba. Kihasznált rengeteg embert, csak azért hogy a bunyósokat legyőzzék. Ő az első számú bakuganozó. Ő Naga és Hal-G szövetségese volt, s Chan Leet, Klaust, Juliot és társaikat Ő bérelte fel. Később Dant és Dragot átküldte a végzet dimenzióba, és a többieket is. De végül Joe legyőzte a Dual Hydranoidját, s kénytelen volt elmenni a Végzet Dimenzióba, Exedra legyőzése érdekében. Az illúzió Alice volt, vajon miért? Miután kegyetlenül legyőzte Exedrát, Alpha Hydranoid lett a bakuganjából, s elérkezett a végső harc, Dan és Ő közte. Végül Dan győzött, s kiderült hogy Ő Alice egyik fele. A New Vestroia 32. részében Ő is megjelenik.

Bakuganjai:

Alice:

Illúzió Alice:

Álarcos:

Alice harcai:
Old Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Nene, Shuji, Akira(segített Dannek és Runonak) Győzelem
Klaus Vereség
Rabedeer(Klaussal,Christopherrel)
Győzelem
Hal-G(A többiekkel) Győzelem

| Győzelem: 3 | Döntetlen: 0 | Vereség: 1 |

New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Shadow(Chan Leevel,Masqueradeel)
Vereség

| Győzelem: 0 | Döntetlen: 0 | Vereség: 1 |

Masquerade harcai:
Old Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Runo Győzelem
Dan
Nem Volt Kimenetele
Tatsuya Győzelem
JJ babák
Győzelem
Dan,Shun Vereség
Julio Győzelem
Chan Lee
Győzelem
Komba Győzelem
Billy Győzelem
Klaus Győzelem
Dan Győzelem
Shun,Runo,Julie,Marucho Győzelem
Joe Vereség
Exedra Győzelem
Dan Vereség
Centorrior,Druman(Dannel) Győzelem

| Győzelem: 12 | Döntetlen: 1 | Vereség: 3 |

New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Shadow(csak adig míg Hades el nem pusztult) "Győzelem"

| Győzelem: "1" | Döntetlen: 0 | Vereség: "0" |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt