Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 18.

Shinigami Krónikák 18. rész: Byakuya vs. Yuusuke, Teikanshi Kuchiki Katei No Sentou0

- Gyerünk! -ordította Yuusuke. -Támadj hát! -ezután pár perccel Kodoku vére a földre fröccsent, apja csak a kezét vágta meg. -Nem akarod feladni?
- Soha! Már felnőtt vagyok, el tudom dönteni, mit akarok. Nem veheted el a szabadságom! -újra támadásba lendült, ám ekkor eltűnt az apja a shunpoval. -Mi a...?
- Azt hitted, lassú vagyok? -kérdezte, majd megpróbálta a kardjával megsebesíteni fiát, sikertelenül.- Ááh, szép... de lassú! -mondta amikor megjelent előtte.
- Milyen gyors. -gondolta Kodoku, remegett. -Nem félek tőled! -ordította, majd a ujját előre tartotta: -Byakurai! -azt hitte sikerül, de az apja lélek energiája eltérítette a csapás. -Lehetetlen! -mondta remegő szemekkel, majd hátraugrott, s a kardját nézte. -Kérlek segíts. -gondolta.
Egy ismerős hangot vélt hallani, amikor a segítségkérést intézte. Tenno Kami volt az, ismét csak nem jelent meg:
- Te ostoba! -ennyit mondott előbb, majd egy kis hallgatás után megszólalt ismét: -Ha feladod, soha többet nem hívhatsz! Méltatlan leszel hozzám. És az álmodat, a bankait sem fogod soha elsajátítani.
- Igazad van. -mondta Kodoku, majd elkezdett nőni a lélekenergiája, kinyitotta a szemét. -Aktiválás! Vágd szét az eget, Égi Isten! -s megindult apja irányába.
- Megnőtt a lélekenergiája. -gondolta Byakuya. -Azonban, ha nagyobb bajba keveredne, beavatkozom, kénytelen leszek. Yuusuke nem fog kegyelmezni mostmár neki.
- Ezaz! -gondolta Teru. -Gyerünk Kodoku, csak így tovébb! -azonban ekkor egy röpke pillantást vetett Byakuyára, s észrevette annak aggdását. Hagesii pedig máshol járt.
- Azt hiszed fiacskám ennyi elég lesz? -kérdezte gúnyosan Yuusuke, majd feltartotta a kardját: -Százhetedik bénító varázslat: Zanpakutou Otoshiana1. -ekkor a zanpakutoujából zsinórszerű valamik indultak meg Kodoku felé, végül elkapták, s elkezdték szívni az energiáját.
- Áááh! -ordított Kodoku, olyan volt ez a kidou, mint valami pióca. -Háháháhá! Hatsu Sike, Kaze Kizami! -végü lecsatlakozott róla a kidou, majd egy nag szélvágást küldött apja felé.
- Ezt nagyon meg fogod még bánni. -mondta Yuusuke amikor kivédte Kodoku támadását. -Korrózió, törés, idők ura, a harcos mely kardomban van, most megmutatja, az igaz erőt,  mely felemészti ellenfelem: Kesshou Mushi2. -a zanpakutou pengéje ekkor elkezdett kristályosodni, végül az egész kristályba borult.
- Maga a shikai még nem lenne vészes. -gondolta Kodoku. -Azonban ott van a shikai álltal kapott szuper sebesség. -végig sem gondolta, megjelent mögötte az apja, s megpróbálta ledöfni.
- Elég legyen! -ordította Byakuya. -Byakurai! -majd megállította Yuusuke támadását, s Kodoku elé shunpozott. -Velem küzdj meg, a Kuchiki Család igazi fejével.
- Óhh, mióta várom ezt a pillnatot. -mondta Yuusuke, eközben Byakuya intett Kodokunak, hogy tünés onnét.
Byakuya ezután előhúzta a Senbonzakurát, majd maga elé tartotta, de Yuusuke nem akarta megvárni, rögtön támadt is.
- Nyugi Yuusuke. -mondta idegen Byakuya, majd kivédte puszta kézzel a kristály pengét. -Ez semmi! Szóródj szét, Senbonzakura!
- Jól vagy? -kérdezte Teru Kodokutól, az azt mondta igen, bár zavarta, hogy Byakuya átvette a csatát. -Nem tudom mi van Hagesiivel -kezdte, mikor odanézett. -mintha lenne valami baja.
Eközben a Senbonzakura szirmai megindultak Yuusuke felé, aki éppen támadni készült, felugrott, majd kinyitotta a száját:
- Gyerünk kristálypengécském, támadásra fel: Kesshou Jumoku3! -ordította, ekkor mint a fa úgy kezdett elágazni a kristálypenge, végül minden virágszirmot átalakított kristállyá.
- Hogyan? -kérdezte Byakuya.
- Vége az ostoba kardodnak! -mondta Yuusuke, majd elkezdte irányítani a kristályosodott Senbonzakurát: Kesshou Kaben Ouame4. -megindultak a szirmok Byakuya felé, de nem sértették meg. -Mi van?
- A Senbonzakura még ha megvan kristályosodva, akkor is az én irányításom alatt áll. Ő hűséges kard. Az egyik leghűségesebb. -mondta mosolyogva Byakuya, majd újra Yuusuke felé irányította a szirmokat.
- Hasztalan! Kesshou Tate Souzo5! -ordította, majd egy pajzsot képzett maga köré kristályból, ezzel kivédve a Senbonzakurát.
- Hát jó, ha ezt akarod... -megjelent Byakuya kezében a kardja, majd megindult Yuusuke felé, s szétzúzta annak pajzsát.
- Közelharcban verhetetlen vagyok! -mondta Yuusuke, majd visszaverte Byakuya minden csapását, azután támadásba lendült, s Byakuya a földre került. -Véged!
- Nem hinném. -mondta Byakuya, ekkor a föld alól feltört a Senbonzakura, majd hátralökte Yusukét Byakuya pedig hátraugrott. -Bankai: Senbonzakura Kageyoshi! -megjelentek körülötte a kardok, majd átalakultak szirmokká, az a sziromhullám megindult Yuusuke ellen, s a földre terítették.
- Wow. -mondta remegő szemekkel Teru, Kodoku és Hagesii is. -Lehetetlen hogy apámat a földre küldte egy ilyen egyszerű támadással.
- Nos Yuusuke, feladod? -kérdezte kissé cinikusan Byakuya. -Jobb volna, mert nincs kedvem tovább fárasztani a bankaiomat.
- Te rohadék! -ordította Yuusuke, majd felállt nagy nehezen. -Gyűlöllek! Téged és az egész családod. -mondta idegesen.
- Tudom hogy gyűlölsz, éppen ezért is lesz könnyű megölnöm téged, ha úgy hozza... -mondta Byakuya, ám ekkor Kodoku felállt, majd megszakította a mondandóját:
- Tessék?! -kérdezte idegesen, ekkor Byakuya odafordult, majd már mikor visszanézett Yuusuke ledöfte a kardját a földbe.
- Mutasd magad kristály démon, a föld ura: Bankai! Kesshou Mamono6. -elkezdte gyoran forgatni a kardját, miután felkapta, majd az felszívódott, ekkor megjelentek a testén kristályszilánkok, majd elkezdett terjedni, a fején egy sisak volt kristályból, amelyen szarvak voltak, az egész testét, kivétel a kezét, kristály borította, s a hátánál volt kér szárny-suerű kinövés.
- Óh ne! -mondta Kodoku. -A bankaia legyőzhetetlen.
- Ez nem igaz. -mondta Byakuya, majd megjelent az egész Senbonzakura: -Senkei! -suttogta, s ekkor sötét lett körülöttük, körbe rózsaszín kardok jelentek meg.
- Ostobább vagy mint gondoltam. -mondta Yuusuke, majd ekkor megjelent a kezénél egy kristály penge, a másik akrjánál meg egy kristálypajzs, elindult Byakuya felé.
- Kivédem! -ekkor egy kard a Senkei falától megjelent a kezében, s kivédte az ellenfele kardos csapását, ám ekkor odavágott neki egyet a kristálypajzzsal.
- Ááh! -ordította Byakuya, majd hátraugrott, de ideges volt, hogy mindig hátrállnia kell. Ekkor Yuusuke felé irányította mindegyik kardod a Senkei faláról.
- Simán kivédem! -ordította Yuusuke, de végül pár megkarcolta. -Háhhááhá. Tévedtem sajnos. -mondta gúnyolódva, majd shunpoval előtűnt Byakuya mögött.
- Hát itt vagy. -mondta Byakuya, majd megfordult, s új parancsot adott ki. -Goukei7! -egy gömbbe tömörültek össze a szirmok az ellenfele körül, majd őrülten elkezdett forogni.
- Hogyan? -kérdezte Kodoku.
- Kuchiki kapitány fog győzni! -mondta mosolyogva Teru.
- Mostmár biztos... Nem félted apád? -kérdezte Hagesii Kodokut.
- Ez meg sem fogja sebezni. -mondta Kodoku.
Végül tényleg ez lett, mikor befejeződött a bankai képesség, kilépett a szirmok közül, semmit sem sérült, maximum metisztult a kristálya.
- Nagyon, nagyon, nagyon kevés. -mondta Yuusuke ördögi vigyorral a képén.
- A fenébe! -ordította Byakuya, majd összpontosítani kezdte a lélekenergiáját.
- Mit tervezel most? -kérdezte Yuusuke, kicsit megijedt eme hatalmas lélekenergiájától.
- Semmit. -mondta Byakuya. -Most jön az egyik legerősebb alakja a bankaiomnak.
- Legerősebb alakja? A Hakuteiken8? -kérdezte rettegve.
- Nem, még nem az, annyira nem erős ez a technika.
- Akkor úgysem győzhetsz le vele, te ostoba nemes kutya!
- Senbonzakura Kageyoshi: Tate to Tou9. -mondta, majd körülötte összegyűltek a szirmok.
- Neee, koppintós rohadék! -mondta dühösen Yuusuke.
- Koppntós rohadék? -kérdezett vissza Byakuya, megjelent körülötte fénypajzs, majd a kezén egy Senbonzakura kard, a másikon egy pajzs.
- Remek! -gondolta Kodoku, tetszett neki ez az alakja.
- Mostmár tuti Byakuya nyer ugye? -kérdezte tőle Teru, de Kodoku csak megrázta a fejét. -Mért?
- Úgyis előáll valami piszkos trükkel.
- Byakuya, nem votl jogod lemásolni a technikám! -ordította Yuusuke, majd nekiment, de Byakuya kivédte a pajzzsal.
- Yuusuke, ha nem látnád, a kettőnk technikája teljesen más. -mondta, majd támadott, de az ő támadását kivádte Yuusuke a saját pajzsával.
- Most pedig, vegyük komolyan ezt. -mondta Byakuya, majd áttörte Yuusuke pajzsát.
- Eddig is komoly voltam! -majd ő is áttörte ellenfele pajzsát, s mindketten együtt döfték le egymást.
Eközben Arturo a Hueco Mundoban, a Las Nochesben idegeskedett, nem tudta mit tegyen:
- Muszáj megtennem, elpusztítanom Kuchiki Yuusukét, de... akkor a szabadságomnak vége. A Shisui tükör... igen... az mindent megfog oldani! -ordította, ám felbukkant ekkor előtte a mstere:
- Mit forralsz Arturo? -kérdezte, nem valami boldogan. -Poboko elbukott, szépen lassan, mindezt hála azoknak az ostoba kölyköknek. Gyűlölöm őket! Pusztítsd el nekem Yuusukét, vagy te pusztulsz el.
- Igenis mesterem. -mondta Arturo idegesen, tudta, ha mesterére támadna, akkor hamar meghalna.
- Még valami... -mondta a mestere. -Pár nap múlva, támadd meg Karakurát, pusztítsd el pár Hollowval, Gillianeket vagy Adjuchasokat vigyél, azt ajánlom.
- Igenis mesterem. -letérdelt Arturo, de ekkorra már eltűnt gyűlölt ellensége. -Egy shinigami parancsolgat, el akarom pusztítani! -ordította, majd egy ceroval lyukat ütött a Las Noches tetejébe.
Ez idő tájt, még folytatódott Yuusuke és Byakuya csatája, mindketten sok vért vesztettek, de még mindig macska-eér jáékot űztek.
- Véged Byakuya. -mondta Yuusuke elbízva magát, meghosszabítva a kardját támadott, de Byakuya könnyűszerrel széttörte azt.
- Szerintem nem! -mondta Byakuya, majd ekkor befejezte a Tate to Tou használatát, a Kageyoshi alap formában megindult Yuusuke felé.
- Mit csinál? -kérdezte Kodoku, Teru és Hagesii, nem értették Byakuya eme tettét.
- Byakuya... milyen beképzeltség. Kodoku! Gyerünk segíts elpusztítani. Gyerünk!
- Hogy mi? -kérdezte Byakuya idegesen.
- Nem kérheted! -mondta Kodoku, ám az apja nem szólalt meg, de gyilkos tekintetel nézett rá. -Hát jó. -mondta, majd a fejét lehajtotta. - Ismeretlen számú támadási varázslat: Űzd el a gonoszt, védd a jót, soukatsui, ér fel ezzel, kidou pusztítsd ell ellenségem, Tatabai Byakurai! -ordította, megjelent egy-egy Byakurai minden ujja előtt.
- Nem teheted! -ordította Teru és Hagesii, Byakuya pedig rá sem nézett.
- Nem is tenném! -ordította Kodoku, majd Byakuya felé nézett. -Bocsáss meg... -mondta, s ekkor elfordult, és megindult a támadás.

 

Idegen szavak és kifejezések:

0Byakuya vs. Yuusuke, Teikanshi Kuchiki Katei No Sentou jelentése: Byakuya vs. Yuusuke, A Kuchiki Család Csatája
1Zanpakutou Otoshiana jelentése: Zanpakutou Csapda
2Kesshou Mushi jelentése: Kristály Harcos
3Kesshou Jumoku jelentése: Kristály Fa
4Kesshou Kabe Ouame jelentése: Kristály Szilánk Zivatar
5Kesshou Tate Souzo jelentése: Kristály Pajzs Teremtés
6Kesshou Mamono jelentése: Kristály Démon
7Goukei jelentése: Begy Menekülés
8Hakuteiken jelentése: Fehér Császár Kard
9Tate to Tou jelentése: Pajzs és Kard
10Tatabai Byakurai jelentése: Sokszoros "Byakurai"

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt