Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 21.

Shinigami Krónikák 21. rész: Houkou Karakura!0

- Mihelyst visszaérünk a Seireteibe, küldetést fogtok kapni. -mondta Byakuya. -Ezt tudom,mert mondták még távozásunk előtt.
- Kinek az ötlete volt ez? -kérdezte idegesen Kodoku.
- Természetesen az enyém. -mondta Byakuya fölényesen. -Ezt a feltételt mondtam, ha eljövök.
- Király. -mondta Teru felháborodva. -Bár, ha Karakurában lesz a küdletés, akkor szívesen. -már kezdett egyre lelkesebb lenni.
- Fenébe! Arturo legyőzéséig tuti nem jöhetek elő a világom megmentésével! -gondolta Hagesii, s ment a többiek után gyorsan, mert majdnem lemaradt.
Mikor visszaértek a Seireteibe, Byakuya és Kodoku együtt mentek jelentést tenni, bár végül Terunak is velük kellett mennie. Hagesii úgy döntött benéz az osztagba. Mivel Byakuya nem volt otthon, Renjiék kaszinót csináltak az osztag épületéből. Végül elaludtak, Hagesii meg nem keltette föl őket. Eközben az 1. osztag épületében:
- Főkapitány? Jelentést szeretnénk tenni. -mondta Byakuya. -Megtámadtak minket. -kezdte. -És felbukkant Arturo Plateado is, az a veszélyes arrancar.
- Arturo Plateado? -kikerekedett a szeme Yamamotonak. -Ő állna az egész háta mögött.
- Valószínűtlen. -mondta Byakuya. -Ugyanis, amikor Kodoku anyját elrabló hollowval harcoltak Teruék, akkor felbukkant egy shinigami, amely megmentette.
- És ha csak Arturo álcázta magát shinigaminak? A Fénix1 pontos erejéről semmi információnk sincs. Nem tudni, hogy mit tud valójában.
- Ez igaz, de shinigami-féle lélekenergája volt. Ez csak jelent valamit. -mondta Byakuya.
- Nem! Semmit. -mondta Yamamoto, eközben Byakuya azt gondolta hogy "Szűk látókörű vén majom!". -Ami pedig az új feladatotok illeti. -fordult Kodoku és Teru felé.
- Igen? -kérdezték szinkronban.
- Urahara Kisuke szerint egy arrancar támadást akar intézni Karakura ellen, szóval elmentek Karakurába, és Kisuke mindent el fog mondani.
- Igenis! -mondták a fiúk, majd elmentek.
Byakuya is elindult, azonban ő a 6. soztag épülee felé ment, mikor benyitott, meglepődött nagyon. Majd kicsitvárt aztán:
- Senbonzakura Kageyoshi! Ébreszd fel őket! -ordította Byakuya, ekkor felrobbantak a szirmok, majd megjelent Byakuya kezében a kard, a shinigamik pedig felébredtek.
- Ki a franc ébresztett feöe... -kezdte Renji, ám ekkor meglátta Byakuyát. -Mármint...
- Ki a franc? -kérdezte Byakuya. -Te fogod kitakarítani az egész épületet!
- De Kuchiki kapitány...
- Ne vitázz velem, vagy felnyalatom veled a padlót! -parancsolt Byakuya.
- Ez igazságtalan. -durcizott Renji.
- Aki segít neki, az felnyalja az egész Seiretet! -mondta , majd hazament, ahol Yachiru várta.
- Jó napot Kuchiki kapitány. -jelent meg Nemu, majd bement. Mikor Byakuya benyitott, meglátta, a női shinigamik nagy része ott volt.
- Byaki. -mondta Yachiru nevetgélve, majd felugrott a fejére, ekkor a csajok felhúzták magukra a ruhájukat, kiderült, hogy a Kuchiki házból fürdőt csináltak a lányoknak.
- Byakiii? -kérdezte Byakuya. -Mit kerestek itt? -kérdezte Byakuya, mikor Yachiru megakart szólni, elővarázsolt Byakuya egy sajtos stanglit, és betömte vele Yachiru száját. -Valaki más?
- Hát tudja Kuchiki kapitány. -kezdte Matsumoto, ekkor odament hozzá, és hozzádörgölte a melleit. -Nem volt hely a Női Shinigami Tanácsnak a fürdőre, ezért a Kuchiki házat alakítottuk át. -lesmárolta volna Byakuyát, ám ekkor az shunpoval elment a szobájába, s mit ad isten.
- Mi a fene ez? -kérdezte Byakuya idegesen. Mostmár nem tudta megtartani a hidegvérét. Főleg amikor kicsit beljebb ment, s Hisana-szentély helyett Yachiru-szentélyt talált. -Yachiruuu!
- Igen Byaki? -kérdezte Yachir amikor odaért.
- Takarítsd ki innen magad és a női tanácsot. -mondta Byakuya, miközben teázgatott magában, hogy megnyugodjon. -Egy napig elmegyek, erre szórakozóhely lesz a 6. osztag épületéből, mjg a házamból fürdő. -ekkor megjelentek az erek a fején.
Eközben kinyitották Kodokuék a senkaimont, s átmentek rajta. Pont az Urahara Shopba estek:
- Üdv! -mondta Tessai, Uraharának bél-problémái voltak, úgyhogy éppen nyögdösött a wc-n, majd kiordított:
- Tessai! Menj el egy tejért, ez a 2 hónapos tej már elég romlottacska. Jaaah, amúgy üdv fiúk, amint végeztem ezzel a küldetéssel a wc-n, megyek és informállak bennetek.
Megjelent ekkör Yoruichi is.
- Huhh wc-znem kell, az a tej amit az előbb Urahara a tákámba tett, enyhén romlott volt. -majd mikor beért a wc-be, meglátta Uraharát. -De...
- Yoruichi, olyan finnyás vagy. Ott van az almod. Menjél és wc-z abban.
- Hát jó. -mondta Yoruichi, majd macska formába alakult, mikor Urahara odanézett, elkezdett fújni. -Azt nem mondtam, hogy leselkedjél.
A fiúk ezen furcsa dolgon elcsodálkoztak kicsit, majd Tessai bevezette Kodokut és barátait a hátsó gyakorlóhelyre.
- Wow, ez nagyon jó hely a gyakorlásra. -mondta Teru.
- A bankai gyakorlásra mindenképpen. -mondta Kodoku.
Egy narancssárga hajú shinigamit látott meg ekkor Hagesii, majd megkérdezte Tessaitól.
- Ő meg ki?
- Én Tessai vagyok! -ekkor kapcsolt, hogy nem is őt, hanem Ichigot kérdezte. -Jaah, ő a helyettes shinigami, Kurosaki Ichigo.
- Szasztok! -mondta Ichigo, mosolygott is mellé. Kezében ott volt a böhöm nagy kardja, a Zangetsu2.
- Ez az akiről az az Orihime meg Rukia annyi sokat beszélt? Egy átlagos ostoba shinigaminál nincs több benne. -gondolta Kodoku.
- Hallom a bankait akarod megtanulni, talán én, akinek már a birtokában van a tudása, segíthetek. -mondta. -Jahh, amúgy mi a nevetek?
- Az én nevem Kuchiki Kodoku, ő itt -ekkor Terura mutatott. -Valamilyen Teru. -majd Hagesiire mutatott. -Ő meg a vizes csávó.
- Hé! -mondták barátai dühösen, tudták hogy csak viccelődik. Valamilyen szinten örültek is neki.
- Tudjátok, hogy nem gondoltam komolyan. -mondta Kodoku, ekkor a többiek leültek, ahogyan Tessai is, míg Kodokuék felugrottak egy-egy sziklára.
- Kezdhetjük? -kérdezte Ichigo.
- Már elkezdtük. -mondta Kodoku mögötte, miközben megajándékozta egy Byakuraial.
- Le sem tagadhatnád, hogy Byakuya rokona vagy. -mondta Ichigo, ekkor a Zangetsut kicsomagolta, majd ő is shunpozni kezdett.
- Milyen gyors. -gondolta Kodoku. -Majdnem olyannyira mint é... -ekkor egy Getsuuga Tenshou3 jött felé a levegőben. -Védelmi varázslat: Danku. -ezzel kivédve a Getsuuga Tenshout, ám ekkor jött még kettő. -Vágd szét az eget, Égi Isten. -mondta, amikor előhúzta a kardját, ezzel szét is vágta a Getsuuga Tenshoukat, mielőtt elkapták volna.
- Tyűűűha. Ez szép volt. -mondta Ichigo, majd ekkor elkezdte pörgetni a Zangetsut.
- Várjunk csak! -kezdte gondolatmenetét. -Az a kard, alapból shikai formában van? -kérdezte magában. -Hé Ichigo... a kardod alapból shikai?
- Igen, a Zangetsu alapból shikai formában van. Igaz kicsi cukorfalat kardocskám.
Ekkor megszólalt a Zangetsu idegesen: -Nem vagyok kicsi cukorfalat!
- Mutasd a bankaiod. -mondta Kodoku. -Gyerünk, nagyon érdekel a bankaiod mutasd.
- Hát jó, Tensa Zangetsu4! -ordította, ekkor sötét energia vette körbe, új ruhája lett, s a Zangetsu hosszú vékony kard lett a nagy böhömből. És fekete.
- Nagyon szép. -mondta Kodoku, becsukta a szemét, ekkor Ichigo gyorsasága szembeötlően gyorsabb lett. -Nocsak, mi tud még? -kérdezte magában.
- Kuroi Getsuuuga5! -ordította Ichigo, ekkor egy sötét Getsuuga Tenshou indult meg a pengéből.
- Nagyszerű! -mondta Kodoku, majd kinyitotta a szemét. -Otsu Sike, Kaze Tate! -ordította, majd megjelent körülötte a szél pajzs.
- Védekezik. -gondolta mindenki. -Hajrá Kodoku! -ordította Teru. -Gyerünk Kodoku! -ordította Hagesii. -Mit akar ezzel? -kérdezte magában Ichigo, ekkor elkezdte támadni a szél pajzsot, de az áttörhetetlen.
Kodoku szeme mindvégig be volt csukva, elemezte Ichigot. Megakarta tudni hol van Ichigo gyengéje, mikor megtalálta, gyorsan kinyitotta a szemét:
- Pajzs le! -mondta, Ichigo ezt ihasználva hátulról támadott.
- Kodoku! -ordított Teru és Hagesii.
- Toku Sike, Tou Happou! -mondta Kodoku, ekkor az ismerős szél gömb megindult Ichigo felé, akkor az megtorpant. -Változz karddá. -Ichigo elkezdett hátrálni.
- Ez meg mi? -kérdezte Ichigo, ám ekkor megvágta a szélpenge. -Wow, megsebesített.
- Ez még semmi. -mondta Kodoku. -Hatsu Sike, Kaze Kizami! -s megindította a szélvágásokat, igaz Ichigo kivédte, de fellökték a szélvágások. -Most pedig, Toku Sike, Oto Shidou!
- Áááh mi ez? -ordított Ichigo, amikor a hanghullámok elérték.
- Vége van, add fel! -mondta Kodoku. -Ez volt a tökéletes kombináció ellened.
- Ez egy tökélelen kombináció. -mondta Ichigo, erőlködött, felemelte a kardját majd egy nagy Kuroi Getsuugát küldött Kodoku felé.
- A szemét... ki kell védenem. -gondolta Kodoku, elhúzta a kardját, s kivédte a csapást., Ichigo mögé került. -Feladom! -mondta amikor kivédte az újabb csapást.
- De miért? -kérdezte furcsállva Teru.
- A következő csapás már komoly lett volna, és küldetést kaptunk. Nem szabad mezei harcokkal megsebesíteni magunkat. -mondta Hagesii.
- Igen, és amúgy sem akartam még egy hangrezgéses támadást, az már elterjedt volna felétek. -mondta Kodoku.
- Nagyon jó voltál. -mondta Ichigo nevetve. -De még nem elég jó a bankaihoz. -mondta ezt már kissé komorabban.
Míg ők így jól el voltak, Karakura végében, megnyílt egy garganta, egy hollow sereggel, amelynek élén ott volt ő... az úgy gyűlölt Hollow, vagyis már arancar. Gaikotsu!

Idegen szavak és kifejezések:

0Houkou Karakura! jelentése: Irány Karakura!
1Fénix jelentése: Főnix
2Zangetsu jelentése: Megölt Hold
3Getsuuga Tenshou jelentése: Ég-Döfő Hold Agyar
4Tensa Zangetsu jelentése: Égi Láncos Megölt Hold
5Kuroi Getsuuga jelentése: Fekete Hold Agyar

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt