Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Gundalia

Gundalia a Gundalianok otthona. A város földalatti, s már évszázadok óta Barodius császár családja tölti be az uralkodói posztot. Itt is lakik rengeteg féle bakugan, amelyeket a Vestroiai őseik hagytak itt.

A Gundalianok jelenleg háborúban vannak Neathiával. A Gundalianok humanoid, gyík-szerű idegenek. Van lehetőségük hogy álcázzák magukat embernek, de a karmaik, fülük és szemük megmarad. Képesek látni, amit más ember látott. És miután vége lett a Twelve Ordersnek, visszatért Nurzak a többi Gundaliannal, s megalapítják az új vezetését.

Jelenleg, a Mechtanium Surgeben a miniszter Nurzak lett, a hadsereg vezetője Ren, és köztársaság az államformája. A béke Neathiával megkönnyítette, hogy összhangba kerüljenek, így segítenek egymásnak bármikor.

[Twelve Orders: Emperor Barodius, Gill, Kazarina, Airzel, Stoica, Nurzak(elárulta a Twelve Orderst), Ren(elárulta a Twelve Orderst), Sid(halott), Lena(hipnotizálva), Zenet(hipnotizálva), Jesse(hipnotizálva), Mason(elárulta a Twelve Orderst)->Feloszlott, azután hogy Barodiusék meghaltak.

Twelve Orders bakuganok: Dharak, AirKor, Dharak Colossus Krakix, Vicer, Lythirus, Razoid, Strikeflier, Battle Turbine, Sabator, Chompixx, Lumagrowl, Barias Gear, Linehalt(elárulta a Twelve Orderst), Boomixx(ugyanaz mint Linehaltnál), Rubanoid(Linusnál), Destrakon Gear(Linusnál), Phosphos(hipnotizálva), Terrorcrest, Plitheon(hipnotizálva), Villantor Gear(, Avior(elárulta a Twelve Orderst), Lashor(csak mint Avior), Contestir(hipnotizálva), Spartablaster]->Feloszlott, azzal hogy Barodiusék eltűntek.

Amiket a Gundalianok használnak: Longfly, Breezak, Splight, Raptorix, Farakspin, Merlix, Snapzoid, Lumitroid, Clawsaurus, Damakor, Glotronoid, Luxtor, Spidaro, Venoclaw, Buz Hornix, Ramdol, Volt Elezoid, Ziperator, Impalaton, Megarus

A Mechtanium Surge 16. részében kiderült hogy Mag Mel kastélya Gundalia földjében volt, majd aztán a 17. részben, hogy Gundalia köztársaság lett, a minisztere pedig Nurzak, a sereg vezetője pedig Ren. A 18. részben tovább folytatódott a háború. A 44. részben lehetett látni egy képen, hogy elpusztult Gundalia is is, de a Bunyósok ezt megváltoztatták.

Technika:

Úgy tűnik, hogy Gundalian fejletlenebb a technika, mint Neathián, mégis jóval erősebbek. A fegyverek fejlettek itt, ami a Mobile Assaultokat illeti, azok leginkább élőlények, így nem tartoznak a technikához. Viszont, a hajók illetve a Mechtanium Surgeben megjelent Mechtogan Aktiválók hozzájuk kötődnek legfőbbképp.

 

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt