Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BLFF 38.

Shinigami Krónikák: 38. Rész: Sospecha0:

„Aizen legyőzése óta eltelt egy kis idő, a hollow-k újra megjelentek, és az emberek a Rukongaiból egyre többen tűnnek el. Talán visszatért Aizen? Vagy egy új ellenfélre lehet várni? Még senki sem tudja, de az arrancarok létező problémák, az Ég Köve és a Tengerek Köve, ha egyesül azzal az átkozott tükörrel, talán olyas valami történik, amire még nincsen felkészülve, senki sem! Az emberek, shinigamik most ugyanúgy veszélyben vannak…”
- A végső összecsapásunk kemény volt! - mondta mosolyogva Kodoku, miközben Teru felsegítette. - Végül egyikünk sem nyert, hm, de jól van ez így, nemde? - nevettek együtt.
Ám megjelent ekkor Yoruichi és Urahara, elég furcsa volt a tekintetük, feltűnt Kodokunak is.
- Mi a baj? - kérdezte, de nem válaszoltak, mérges lett. - Valami gond biztosan van, ugye?
- Megtudtuk, hogy ki bízta meg a ninjákat a meggyilkolásoddal! - mondta Yoruichi, csak bámult maga elé Kodoku. - Nos igen, megtudtuk a barátnőmtől, aki a ninják vezetője!
- És… ki volt az? - kérdezte kíváncsian Teru, Uraharáék kellemetlennek érezték közölni.
- A szegényebb Kuchiki-ház egyik tagja! - megdöbbentek a vaizardok is, amikor ezt kiejtette a száján Urahara. - Kodoku, valaki a vezetést akarja tőled, vigyáznod kell, ha oda fogsz menni! - Kodoku köpni-nyelni nem tudott, csak meredt maga elé továbbra. - Ez megrázó…
- Ki lehetett az? - futott át százszor Kodoku agyában, azonban arra jutott, hogy fogalma sincs. - Ki gyűlölhet? A vezetést akarja átvenni? Valaki azok közül akik múltkor nem helyeselték, hogy Rukiát meghívtam? Meglehet… Sőt! - hátba vágta Teru. - Aww mi a francot művelsz?
- Csak nem válaszoltál a kérdéseinkre, gondoltam hogy elgondolkodtál! - mondta nevetve.
- Hmph! - elfordult. - A legokosabb az lesz, ha megyek haza leellenőrizni, s megállítani az árulót! - eközben Terutól elköszöntek a vaizardok, és elindultak Urahara és Hagesii pedig különvonultak. - Hagesii? Mi a baj? - magában gondolkodott. - Az arcod… azt mondja baj van! - Én… Most meg kell tudnom hogy ki is az aki megpróbál elárulni! - mondta elfordítva a fejét. - Hogyha nem akartok velem jönni megértem! - nyitott egy senkaimon kaput odafele.
- De… - A Marino veszélyben van. - gondolta Hagesii aggodalmaskodva. - Megyünk Teru?
- Természetesen! - mondta Teru, bólintottak mindhárman, aztán beugrottak a kapuba. - Nahát, ez a ház szebb mint mikor legutóbb láttam! - ámult el, a sok szép cseresznyefaszirom koszorúkon. - Ezeket hogyan kell csinálni? Olyan szép, hallod Kodoku? - kérdezte nevetve.
- Ne légy ostoba, fogalmam sincs! - mondta Kodoku. - Kérdezd meg Yuuék, nézd csak ott!
- Rendben! - válaszolt boldogan Teru, aztán odafutott a gyerekekhez. - Sziasztok, én vagyok!
- Teru! - kiáltozták, mikor felismerték. - Hogy olyat? Nagyon egyszerű, megmutatjuk ugye?
- Hmm… Teru milyen jól el van a gyerekekkel! - mondta Kodoku, örült neki, de nem mutatta, ugyanis ekkor kijött egy férfi. - Nahát, bácsikám! - kiáltotta a férfi felé, az bárgyú mosolyt intézett felé. - Benned bízok meg egyedül, így el kell valamit mondanom! - elmentek külön.
- Mi a baj Kodoku? Yuusuke bennem, Ryuagmaban mindig is megbízott, így te is bízhatsz!
- Tudom… olyan voltál az apámnak mintha a testvére lettél volna! Nos… Ami azt illeti… napokkal ezelőtt ninják támadtak rám, a bankai edzésem közben! - Ryuagmat nem hatotta meg. - Ma megtudtam, hogy a családból valaki bérelte fel őket igazából, de nem a tartozás miatt támadtak rám! - Ryuagma meglepődött. - Mi a baj bácsikám? Tudsz valamit erről?
- Nem… de ez amit mondtál nagyon meglepő! Mit gondolsz hogy ki volt? Vagy még sejtelmed sincsen? - túlságosan kíváncsiskodott, kissé feltűnt ez Kodokunak is. - Mi a baj?
- Semmi… semmi… - mondogatta Kodoku monoton, oda sem figyelt, mert magában gondolkodott. - Valószínűleg Braii és családja lehet az, hiszen a múltkor nagyon felháborodtak, amikor a nemesi Kuchiki családból marasztaltam valakit. - egyetért a férfi.
- Igen… De mi van hogyha az a nő hazudott hm? Hiszen az is könnyen meglehet. Csak egy ravasz ninja, nem hiszem hogy meg kéne bízni százszázalékosan! - próbált hatni rá.
- Nem hiszem! Yoruichinek sosem hazudna a barátnője! Még az ellensége sem, szerintem!
- Szóval ezért mondhatta el? - kérdezte Ryuagma, elég furán viselkedett, Kodoku bámulta.
- Mi a baj vele? - kezdett gyanakodni, hogyan talán Ryuagma lehet az aki meg akarta öletni. - Nem, ez ostobaság! Hiszen az apámmal mindig is jóban volt… nem lenne ilyen gonosz.
- Miért bámulsz így? Csak nem engem is gyanúsítottnak tartasz? - rezzenéstelen volt az arca, nem aggódott, nem hazudott semmit, legalábbis úgy tűnt. - Hmph! Szóval a bizalom már…
- Ne légy ostoba bácsikám! - mondta Kodoku, majd felállt. - Azonban, nem bízhatok jelenleg senkiben, még talán benned sem, hiba volt elmondani azt hiszem. - mérges lett Ryuagma. - Most… szólok a családnak hogy van két látogató is velem, addig nyugodj le kérlek!
- Már lenyugodtam, tudom hogy bízol bennem, csak azért játszod a fejed, mert hogyha én lennék az, akkor azt mondhasd, hogy mindvégig tudtad! - elment Kodoku mellett, amikor már nem láthatta, gyilkos szándék jelent meg a szemében. - Hehehe…Így állunk mi? Rendben…
- Helló vénség! - mondta Kodoku a legöregebbnek, amint főzött. Az hátbavágta. - Jó… jó, többet nem hívlak vénségnek. De kiskoromban állandóan annak hívtalak, emlékszel? - bólintott mosolyogva a vénember, de egy szót sem szólt. Kodoku állt ott és nézett tovább.
- Baj van fiam? - kérdezte aggodalmasan a vénember, Kodoku csak meredt maga elé. - Mi az?
- Ugye nem lehet az, hogy a család eláruljon engem? - az kinyitotta a szemét, ijesztő volt igazán. - Szóval lehet? - megdöbbent, nehezen de végül leült. - Ki lehet az áruló, papa?
- Hogy ki? Azt neked kell kitalálnod azt hiszem! - mondta a vénember, aztán elhallgatott és tovább főzött. Meglepődött, hogy hozzá beszélt, hiszen már vagy tíz éve egy szót sem szólt.
- A vénség a legbölcsebb ember a világon. - gondolta magában Kodoku, végül felállt a székről, aztán pedig elindult a konyhából kifelé. - Ja igen, több tányér kell majd, vendégek miatt! - elkezdett átkozódni a konyhában levő, de végül belenyugodott. - Hoppácska…
Mikor kiment, ott voltak a gőgösebbek. Vele akartak beszélni valami nagyon fontosról.
- Hogy mi? Eltűnt egy csomó pénz? - kérdezte döbbenten. - Az nem lehet, ki tette, tudjátok?
- Te voltál nem? Vagy netalántán a csóró barátaid loptak, akiket ma is idehoztál? - felhúzták Kodokut, épp hogy sikerült uralkodni az érzelmein. - Látom nagyon megbízol sokakban!
- Ez hiba! - mondta egy őrültebb férfi, amikor belépett. - Ugyanis a bizalom egyenlő halállal!
- Már megint te mi?  Krazz! - mondta neki a férfi, aki először szólt Kodokuhoz. - Te ne tisztelj meg miket továbbra sem a részvételeddel! - gúnyosan nézett a férfi, s jobbnak látta hogy elmegy. - Kuchiki Kodoku, mint a vezetőt, ki kell derítened, hova tűnt a pénz!
- És én azt honnan az életből tudnám? - kérdezte mérgesen Kodoku. - Nem én voltam aki elvette, így fogalmam sincs, értitek? - elfordultak, s nem válaszoltak. - Gyerekes barmok! - gondolt magában. - Minden ostoba szabályt betartanak, nem lehettek ők… lehetettlen, hogy bármelyikük is árulóvá válljon, de mégis… ez a pénzügy aggaszt a legjobban. Nem tudom, hogy pontosan kik férhetnek hozzá, de azt hiszek, hogy nem mindenki tud róla, még ő közülük sem, hogy pontosan hol van. - Na meg ott van Ryuagma is, aki nagyon gyanús!
- Hé, Kodoku! Hát megtaláltunk végül! - mondták a fiúk, tele voltak cseresznyeszirommal.
- Ti veletek meg mi történt? - kérdezte döbbenten. - Byakura zanpakutoujával ismerkedtetek?
- Ha… ha… nagyon vicces! - mondta gúnyosan Teru. - Nem! A gyerekekkel jól elvoltunk!
- Hmph! - elfordult, de titokban ő maga is arra vágyott hogy a kisebbekkel foglalkozzon. - Sajnos annak az időszaknak már vége van! - gondolta szomorúan, miközben visszaemlékezett. - Nos induljunk! Hallom hogy a vénemben már terít! - utána mentek.
Amikor meglátták a többi a család tagja Teruékat, gyűlölettel néztek rájuk, Kodoku egy mérges tekintetet vetett feléjük, így kicsit lenyugodtak a kedélyek, de nem teljesen.
- Ez tűrhetetlen! A családnak meg kell érnie, hogy tolvajokkal üljön egy asztalnál!
- Fogd be! - mondta Kodoku mérgesen, mikor a felállóra nézett. - Ostoba… ülj vissza és egyél tovább csendben! - mérges lett a férfi, de eleget tett a kérésének, így visszaült, Teruék nem igazán értették mire értette, a „tolvajok” kifejezést. - Talán ő volt az? Lehetetlen… hiszen ő betartotta amit kértem, bár igaz hogy nem szívesen… nem tudom a francba! Ki lehetett az?
- Nyugodjatok le! - mondta Ryuagma, amikor a rokonok többi tagja susmogtak. - Most már elég volt ebből, hogy egyikőtök sem akarja elfogadni Kodokut, mint egy igaz vezető!
- Hogyan? - kérdezte döbbenten Teru. Mindenki idegesen nézett rá. - Semmi… semmi…
- Az a mozdulat! - gondolta Kodoku, amikor lenyugodott mindenki. - Mintha a vezető mozdulata lett volna, hogy használhatja? Hogyan nyugtathat le ő maga mindenkit? Talán?
- Mi a baj? - kérdezte Ryuagma, majd elmosolyodott. - Gondoltam, utánozom az édesapád, és leállítom ezeket! - Kodokut nem érdekelte különösebben, evett tovább. - Éjszak nagy dolgok fognak történni! - suttogta, mintha ezt a mondatát titkolni akarná valaki, Kodoku nem értette.
- Mindenkinek jó éjszakát! - kiáltotta Teru, idegesen néztek rá ekkor is. - Jól van na ha ezt sem szabad… - gúnyolódott, lefeküdt, egy szobában feküdtek Hagesiivel, Kodoku külön.
- Az éj ösvénye pusztítsa el lelked! - suttogta egy hang a sötétségben, miközben belopakodott Kodoku szobájába, egy kardot tartott a kezében, amely megvolt itt-ott repedezve. - Hal meg!
- Tudtam hogy te voltál! - mondta halkan Kodoku, mikor ledöfte az ágyat. - Az ott egy baba! A kis gyerekek készítették nekem! - ideges volt a „gyilkosa”. - Kuchiki Ryuagma, miért?
- Mit miért? - kérdezte őrült szemekkel. - Egyértelmű nem? Apáddal hosszú éveken át barátok voltunk, megérdemeltem volna, hogy ne a tejfölösszájú kölykének hagyja meg ezt a címet, de mit érdemeltem? Semmit… ezért kifizettem a ninjákat, aztán adtam nekik plusz pénzt, hogy még megöljenek téged is! - őrült tekintettel nekirohant Kodokunak. - Meghalsz, féreg!
- Szóval mégsem a kölykök voltak! - mondták a többiek, felkapcsolódott a villany. Meglepődött nagyon Ryuagma, hogy ennyire szemfüles volt Kodoku, s kitervelte ezt.
- Most pedig, megvívjuk a saját harcunkat! - mondta Kodoku. - Te nem foglak kímélni, megöllek minden szívfájdalom nélkül, ugyanis te is megtennéd! - kinevette ellenfele. - Vágd szét az eget Égi Isten! - kiáltotta, máris megindította a Hatsu Sike, Kaze Kizamit. - Na mi a baj? Miért menekülsz? - kiugrott az ablakon utána. - Tulajdonképpen az egyetlen dolog amitől tartanom kéne, hogy nem ismerem a kardját, semmit sem tudok róla pontosan, ez aggaszt!
- Hehehe! - mosolygott őrülten Ryuagma. - Véged! - megrántotta a kardját, majdnem levágta Kodoku karját. - Nocsak! A zanpakutoum Kanasabi Kousai1! A kardom különleges képessége, hogy bárhová meg tud nőni a pengéje, illetve bármilyen irányba! Hogyha megrántom, úgy mozdul ahogyan gondolom, tehát a mozgatása lényegtelen! Hogyha azt figyeled, meghalsz rögtön! - megjelent mögötte Kodoku, a torkához tartotta a kardját. - Mit tervezel ostoba?
- Magadra nem fogod húzni a kardod! És ahogy észrevettem, nem tudod megállítani!
- Milyen okos, de mégis ostoba! - kiáltott fel hangosan Ryuagma, megfordult hirtelen, elrúgta Kodokut, majd megmozdította a kardját, össze-vissza kaszabolta vele. - Nos, feladod?
- Nem ölhetsz még meg! - mondta Kodoku, nehézkesen beszélt, miközben felkelt. Elkezdett köhögni, vért köhögött fel. - A fenébe! - gondolta mérgesen, majd kicsit letérdelt. - Ez fáj.
- Ó igen… azt nem említettem, hogyha megvág a kardom, súlyos méreg kerül a testedbe?
- Micsoda? - kérdezte mérgesen. - Szóval hát… akkor elkezdődött a méreg terjedése? - Gondolom hogyha megölöm megúszom, de ez a fájdalom… Várjunk, ott van az… Vajon van elég erőm ahhoz? De akkor meg lehet nem tudok bankait alkalmazni hogyha kéne!
- Mi a baj? Már mozdulni sem tudsz a méregtől! Milyen szánalmas! - gúnyolódott Ryuagma.
Felébredt Teru és Hagesii is a csatazajra, kifutottak, meglepődtek amikor meglátták mi van:
- Hogyan? Harcol pont ő ellene? - nem értettek most már tényleg semmit sem. - De miért?
- Mert elárulta a családunkat! - mondta egy fehér ruhában lévő férfi, aki most bukkant fel. - A nevem Lytebra, üdvözöllek titeket, én vagyok a család egyik legidősebbje! - nem látszott rajta. - Tudom amúgy hogy nem látszik, de valóban nagyon öreg vagyok, a vénségnél is…
- Ne nevezz vénségnek! - kiáltotta a vénember, aztán bealudt, állva. Lytebra kinevette.
- Hah… hah… - alig bírt levegőt kapkodni Kodoku. - Rendben, akkor hát el kell intéznem!
- Mi a baj Kodokuval? - kérdezte Hagesii aggodalmasan, majd becsukta a szemét. - Méreg van a testében! Umidomo no Ousama, ez igaz? Méreg van a szervezetében? Halálos méreg!
- Heeeh? Mit csinálsz most? - kérdezte unottan Ryuagma. - Talán meg is ölhetlek már?
- Soha! - kiáltotta hangosan Kodoku, majd becsukta a szemét, kezdtek eltűnni a sebei, energia szállt a Tenno Kamiba. - Nageki no Sen! - kiáltotta, megindult az óriási csapás ellenfele felé.
- Hogy mi? Begyógyultak a sebeid? De az lehetetlen! A mérgem miatt el kellett volna kezdődnie a tested rohadásának! Áááh! - épp hogy ki tudta védeni a kardja összehúzásával a támadást. - Hmph! Szóval ennyi ami tőled telik? Na rendben van, megmutatom a shikaiom igazi lényegét! - megfordította a kardot, s összetörte. Újra nőtt a kardja, ami letört meg, átváltozott, egy fegyver lett belőle. - Ezt a képességet, Langis Aegisnek neveztem el! Ez egy lándzsa itt a kezemben, amelyet ha feltöltök a reiatsummal, akkor egy halálos fegyver lehet belőle! A Langis Aegis, nem téveszt célt soha sem, kivétel ha megsemmisítik! No de… ez lehetetlen szinte, ugyanis acélból van a kis drága! - megpróbált Kodokura ijeszteni ezzel.
- Nem sikerült megijesztened! - mondta halálos nyugodtsággal Kodoku, aztán felugrott egy fára. - Hagesii, Teru, ott maradtok! Nem segíthettek! Ez a mi csatánk! A családért tesszük!
- Milyen nyálas! - gúnyolódott Ryuagma. - Megsemmisítelek! Langis Aegis - eldobta rögtön.
- Szóval ez az a nagy lándzsa mi? - kérdezte Lytebra, Teruék felé fordult. - A legendás rozsdás lándzsa, amely megsemmisített egyszerre egy millió hollowt. Mára már nem hiszem hogy olyan erős lenne mint egykoron, nem kell féltenetek Kodokut, azt hiszem. - mosolygott.
- Lássuk mit tud ez a rozsdás vacak! - kiáltotta Kodoku, majd elé tartotta a kardját, egyszerűen kettévágta a Langis Aegist, mindenki meglepődött amikor ez történt.

Arrancar ismertető: Szülési szabadság:

- Nos a mai műsorunkat egy sztárvendéggel kezdjük, aki egy arrancar, jöjj hát, Arturo Plateado! - megjelent hirtelen mögötte Matsumoto. - M-matsumoto? Te meg mit…
- Gin, azt hittem meghaltál! - ekkor a mellei közé szorította Gin fejét. - Jajj majdnem megöltelek! - mondta nevetve. Gin nem igazán értette mi a francot keres ott épp most.
- Öhm… Matsumoto! - forgatta a fejét. - Te is egy arrancar vagy? - filmszakadás volt egy ideig, majd Matsumoto fejen vágta. - Na de… most akkor mit keresel itt hm?
- Mert… egy kis ördögöt hordok itt… a pocimban! - mindenkinek leesett, csak Ginnek nem.
- Te és egy arrancar… együtt? - kérdezte döbbenten. Matsumoto gúnyosan nézett.
- Nem! A pocimban van… Gin Junior! - meglepődött Gin nagyon. - Na mit szólsz?
- Remek! - csillogott Gin szeme. - Akkor szülési szabadságot vehetek ki, ameddig te majd dolgozol a Gotei 13-ban! - mily remek ötletei támadtak hírtelen.
- Szülési szabadságra, te? - kérdezte Matsumoto. - Bár igaz… Hitsugaya-taichou nem engedne el!
- Akkor ez megdumálva, háhá! Nem kell tovább ezen a borzalmas helyen dolgoznom! - együtt hagyták el a stúdiót.
- Matsumoto… tudtam hogy szereted Gint, de ekkorát hazudni! - felolvadt a Hyourinmaru a jég Hitsugaya dühétől.

0Sospecha jelentése: Gyanú
1Kasanabi Kousai jelentése: Rozsda Kapcsolat

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt