Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Hír 197.

Főszerki(Dávid)  2012.04.18. 20:18

Bár nem volt hír, de volt új! Hali mindenkinek, bocs a késésért, de hát így alakult. :) Végre a GI38-39 felkerült japánul a netre, és így megkereshettem a kivágott jeleneteket. :) Természetesen ott vannak ahová eddig is raktam őket. No de most beszéljünk a BakuTechről, ami a lényegesebb frissítés. A rész egyébként bejött, furcsamód, szerintem sokkal jobb volt mint az első. Szerintem, sokkal jobb lett volna, ha a manga szerint haladnak, dehát így van ez... Egyébként pedig, kiadtál a részeket speciális mangában. Na de, a frissítések! A részeket frissítettem, Harubarut, Raichit, Shimot, illetve Tatsumat is frissítettem, a kövi részben tatsumának végre lesz bakuganja, valószínűleg Aquos Gif Ginryuu. De haladjunk akkor tovább! Az anime listám most frissítve lett, még azt is odaírtam, melyikkel végeztem, melyik nincs befejezve, melyik jön ki még stb. Illetve frissültek Raichi és Harubaru bakuganjai is, 1-2 név is megváltozott, mert meg lettek erősítve a hivatalos nevek. Ennyi, byebye. :)

Hír 196.

Főszerki(Dávid)  2012.04.09. 15:33

Helló mindenkinek, kissé rosszabb volt ez a BakuTech, mint számítottam rá, de kinek mi tetszik. A japánok elvileg nagyon szeretik a BakuTechet, talán nekem is tetszene, hogyha nem 5 perces, hanem mondjuk 24 perces részek lennének. Egyébként, aki szereti jástzani valójában a bakugant, annak ajánlom. Ebben a csata rendszer olyan, mint a mi világunkban, tehát nincsenek óriás rohangáló szörnyek, hanem csak golyók. Egyébként, a harcot is leírtam, bár nem volt vmi érdekes, csak a Critical K.O.-ra hajtott Harubaru. A részleírás is készen van természetesen. A BakuTech! TV szereplői is felkerültek, egyelőre csak Tatsuma, Shimo, Harubaru és Raichi szerepelt, de remélhetőleg, nem sokára Harou is fog, a kedvencem. *-* xD A prológust is felraktam, ami a rész hosszából itélhetően, nem annyi mint az eddig megszokottak, az openinget is felraktam, ami szintén nem olyan hosszú, mint megszoktátok. Előzetes is fenn, illetve Raichi és Harubaru bakuganjai. Különben, én töltöttem fel a vidiket, hálistennek sikerült ennyit feltölteni, ez egy új accom, azért csintam, nehogy töröljék a BakuTech vidi miatt a másikat.

Hír 195.

Főszerki(Dávid)  2012.04.01. 16:57

Egy új hónap, és 6 nap múlva kezdődik a BakuTech. :O Csak reménykedni tudok benne, hogy valaki felveszi, és a neten közzéteszi. Nos, de most legyen a hír tárgya. A frissítés természetesen. Nos, igaz ami igaz, még nem tudtam felrakni a részeket, de ennek a gépem az oka, minél hamarabb megpróbálom megoldani ezt a problémát, így a részekkel együtt, a hónap vidijét is minél hamarabb megpróbálom felvarázsolni. A szavazást átgondoltam, amely legutóbb volt, igaz Shadow nyert, de úgy döntöttem, hogy a Battle Brawlersből ez lesz az utolsó dizi, és mivel próbáltam egy kis érzékséget belevinni, Spectra let a választott, aki a legelső Hónap Karaktere volt. Természetesen Infinity Helios a hónap bakuganja. Ami a hónap vidit illeti, ugyanarra a zenére van, mint az első vidi, na? Ki tudja a címét?XD Az új ficemet is olvasátok lécci, egy kis gyakorlás, és mondjuk egy "elég jó" is dícséret lenne, egy helyét a világban nem találo írónak:'(. na de most elég a drámaiságból. XD Remélem tetszik a dizi, és a szavazás most a BakuTechet érinti, minél előbb fel akarom rakni természetesen az MS részeket, majd kiderül, hogy fog menni, amúgy pár képesség magyar neve megvan. :) Na de pá, ennyi volna. :) Aluze és Bakufan, ti meg ne veszekedjetek, plíz. ^^

Hír 194.

Főszerki(Dávid)  2012.03.02. 20:23

Milyen régen is volt már hír, dehát ez van ha nincs új amcsi rész. xD Remélhetőleg, felkerülnek majd a BakuTech részek, azonban előre szólok, meglehet, hogy ezek sokkal gyerekesebbnek fognak tűnni a Battle Brawlers után. Ezen a héten debütélt a mechtanium Surge, Mechtanium Kitörés névvel, mint tudjátok, én eléggé kritikus vagyok a szinkronnal szemben, egyáltalán nem szeretem, de remélem, hogy kedvetek lelitek az új évadban. :) Most itt az új frissítés, bocsika, hogy késtem egy napot, dehát elszámoltam magam. Oo Elfelejtettem, hogy Február ilyen rohadt rövid. xD Na de kész a dizi, és szerintem elég szép lett. A szavazás a hónap karijáról szólt, és láthatjátok, hogy ki nyert, jelenleg is egy ilyen szavazás van folyamatban, ugyanis egyelőre nem nagyon tudok más szavazást beiktatni. :/ Na de majd ha elkezdődik a BakuTech, remélhetőleg, akkor lesz mit kérdezni. A videó, amelyet készítettem, a Gundam 00 opening zenéjére készült, ez az új anime, amelyet jelenleg elkezdtem, szerintem oltári jó, azt hittem nincs egy olyan jó Gundam sztori sem, mint a SEED/SEED Destiny, de lehet hogy tévedtem^^". A hónap bakuja Reptak, szerintem ez egyértelmű volt. Ennyi volna, amint tudom a Mechtanium Surge részek felkerülnek. Pá!

Hír 193.

Főszerki(Dávid)  2012.01.31. 20:16

Nos, igen, sokan kérdezték már, hogy mikor lesz kész a hír, most jött el a megfelelő pillanat. :) Am hali. >.< Ma megnézem, és huhh mondom végre fenn a rész, feltölthetem erre mi történik amikor először nekirugaszkodom? :O Hát persze hogy megszakad a net. Na de nem baj, másodszor már nem volt probléma, így megnézhetitek már az oldalon levő linken keresztül is a részt, ha nem akartok keresgélni. A csatákhoz felkerült, a 45-46. részben levő végső harc, ami személy szerint, szerintem egy vicc. xD 1, Mechtavius alig támadott 2, Mechtavius a maga erejét használta, Dragonoid Destroyer jóhogy győzött, amikor elcsórizta mások erejét... Amúgy ami nekem furcsa volt még a résszel kapcsolatosan, az, hogy hogy kerültek oda különféle elemű Thorakok, Flytrisek és Chromopodok? Oo Mutathatták volnam csak mert szerintem így semmi értelműk. Na de viszont, a másik harc az nagyon tetszett, végre újra bakugan bunyós, G-erők, portállapok, és izgalom. Na de lépjünk túl ezen! A részleíráshoz felkerült a rész leírása természetesen, továbbá frissítettem pár egyéb bakugant, pl. Fear Rippert, Fangoidot, Reapernél Furyt, és egyebek, most nincs kedvem felsorolni mindet. xD Mechtoganoknál frissítve lett Zenthon(ugyanis szerepelt egy visszaemlékezésben :D) továbbá Dragonoid Destroyert, Mechtavius darabkáit, Flytrist, Chromopodot, meg Thorakot. Shoxroxot is frissítettem a BakuNanok közül, mert lehetett látni visszaemlékezésben. Battle Suitokból meg csak Fortatron lett frissítve. Nézhető részeknél tehát ott az új rész. A GI kivágott jeleneteket mostanra raktam fel a 37. részből. 38-39. részeket mér leadták Japánban, de a Megauploados eset miatt, sajnálatos módon még nem került fel a két rész, emiatt az eset miatt is tűntek el a Saját Részösszefoglalók. Leírásoknál a halott bakuk lettek frissítve, illetve az anime leírása az MS-nek. A főszereplő bakuk közül, szerintem kitaláljátok hogy kik, és látjátok? :) Ezért jó hogy nem hiszem el amit a Wikia ír, most is bebizonyosodott. Drago ereje korántsem 1300G mint ott írták, illetve Reptaké sem, ezért nem írok olyat, ami nincs megerősítve. A főszereplőket is kitaláljátok szerintem. Na az előzetes... Mivel egy volt a Battle Brawlers utolsó része, nem volt természetesen, Dan otthagyta Bakugan Cityt, elég snassz befejezés, de 1:50 az esélye annak, hogy majd lesz új évad a BB-ből. VISZONT! Nincs mit búsulni, hiszen hamarosan hazánkban is leadják az MS-t, továbbá, a BakuTech című mangából is készül anime, a legújabb hírek szerint, szóval a bakugannak itt még nincs vége. Ez még csak a kezdet. :) Az anime listám is frissítve lett, meg az egyéb főszereplők(MS) közül Kato. Ennyi volna, holnap is lesz hír, hiszem holnap Február, jön a Wisemanes dizi! De... Légyszíves ne kérdezzétek mikor kerül fel, amikor fel tudom rakni, nyílván fel fogom tenni.

Hír 192.

Főszerki(Dávid)  2012.01.12. 15:51

Végre hír, most amúgy egy ideig nem lesz bakugan utolsó rész, ugyanis Január 26.-án fogják leadni, ami azt jelenti, hogy csütörtökön a hónap végén. Na de akkor, most következzék a hír lényeges része. Legutóbb ugyabár három részt adtak le, mindhárom rész jó volt, bár a 43. rész sokkal jobb volt mint a többi 2. Felkerültek a csaták, kivétel a 45. részben levő, mert az a 46. részben fog folytatódni, szal az egy ideig még nem kerül fel. Aztán... Az epizódleiráshoz felkerült a három új rész leírása. Egyéb bakuganoknál pár bakuganokat frissítettem, a mechtoganokhoz felkerült Chromopod, Gunz és reptak legújabb mechtoganja, illetve lett frissítve Dragonoid Destroyer, Mechtavius Destroyer, Flytris, meg Thorak. A Battle Suitok közül Fortatront és Combustoidot. Felkerült a nézhető részekhez a 3 új rész, a részösszefoglalók is felkerültek, a GI37 még nincs fenn sehol, így a kivágott jelenetek még nem kerültek fel. Leírásoknál frissítettem a bolygókat amiket elpusztított Mechtavius, az egyéb helyekhez felkerült a Volcano Island, illetve az MS anime leírás is frissítve lett. Na! A főszereplő bakuganok közül, nagyon sokan lettek frissítve, Drago, Skyress, Gorem, Tigrerra, Hydranoid, Preyas illetve Diablo, meg még Master Ingram, Minx Elfin, Taylean, Tristar és az Arc2-es bakuk mind. A Nonetek mind halottak sajnos, ők nem támadnak már fel. :( Főszereplők közül Arc2-esek lettek frissítve, az előzetes felkerült, és valszeg több előzetes már nem lesz! Anime listám frissítve, és ennyi volna! :)

Hír 191. BUÉK!

  2012.01.01. 13:46

Nos, itt van a hír, itt van újra, csakúgy mint az új is. Remélem mindenki jól elvolt szilveszterkor, lassan újra iskola, és szencedések sora. Na de most beszéljünk másról. Mindenkinek Boldog újévet kívánok, remélem eredményekben gazdag év vár mindenkire. :) A frissítésről most pár szót, mondatot. Felkerült az új dizi, amely a nővérkém(ti "Valaki a sok közül:)"-nek ismeritek) kívánsága szerint Gilles lett. A hónap videója is olyan lett természetesen, és a kérésére a Lithium Flowerre. A Hónap bakuganja szerintem ezekután már nem meglepő hogy ki lett. A szavazás győztesen Wiseman lett, szóval Wiseman lesz a kövi dizi témája, már csak egy kérdés van, melyik Wiseman? Oo Coredegon vagy Gunz? Na mendegy... És most jöjjék a heti friss. Múlthéten ugyebár nem volt friss, hiszen nem volt rész, és igaz azt mondtam, hogy japán GI lesz, de csak ma került fel a netre, szóval ma tudtam megnézni. A Főoldalra is kikerült am Gill. ^^ A csatákhoz felkerült a legszerencsátlenebb csata, az ehész bakugan történelméből. Ugyanis Mutabrid, Tremblar, Kodokor, Spatterix és Stronk sajnálatos módon meghaltak. :( Én sajnálom őket, mert a Noneteket nagyon szerettem. Betadron még él, és a következő részben összecsapnak Dragoval. Az epizódleírásokhoz felkerült a legújabb rész leírása természetesen, Mechtavius Destroyer is lett frissítve. A Nézhető Részekhez felkerült az új rész, továbbá, a GI36-ból kivágott jeleneteket, és utoljára de nem utolsó sorban, az MS42 összefoglalója. A szereplők közül Dant, Maruchot, Shunt, Gunzt és Wisemant frissítettem, a bakuganok közül pedig mindet. Az előzetes is felkerült, az anime listám is frissítve lett, azt hiszem ennyi volna. :) Jövőhéten triplarészes maraton lesz az USA CN-en, szóval egyre közeledik a Mechtanium Surge vége... Byebye, szép hetet mindenkinek. :)

Hír 190. Merry Christmas!

Főszerki(Dávid)  2011.12.24. 17:19

Mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket kívánok, remélem sokan a családjukkal együtt tölthetik ezt a, nem ajándékokról szóló ünnepet. Én azért készültem nektek, egy kis ajándékkal, egy videóval, remélem tetszik:) Illetve, felraktam egy kis zenelejátszót, amellyel hallgathattok egy kis karácsonyi zenét, 24-26-án lesz fenn csak, szóval, jó szórakozást:) Különben, eddig úgy tűnt, hogy 31-én sem lesz Mechtanium Surge rész, de a CN megerősítette, hogy lesz, szóval majd kiderül mi lesz, de valószínűleg lesz új rész jövőhéten!

Hír 189.

Főszerki(Dávid)  2011.12.19. 16:42

Hali, itta  hír, amellyel tegnap megkéstem khm... Na de érdekes volt a rész igazán. Hiszen most, hogy végre kiderült, hogy ki pontosan Wiseman, jött egy Wiseman 2.0, azaz Gunz Lazar! A csatáknál felkerült a legújabb csata, amely egy csúfos vereség volt a Bunyósoknak, hiszen Mechtavius az Ördögi Energia Ágyúval szinte legyőzhetetlen. A legújabb rész leírása is felkerült, és a mechtoganok közül pár frissítve lett. Mechtavius összetevői például, illetve maga Mechtavius is, szerepelt Dragonoid Destroyer és Duomechtra is, tehát Flytris és Thorak is. Illetve szerepelt még Wortonnal és Stronkkal meg Spatterixszel a Battle Suitjaik. A New Vestroiai prológusok mind felkerültek, immár magyar nyelvvel vannak. A részösszefoglalókhoz felkerült az új részé, illetve a Nézhető Részekhez az új rész. Frissítve lett a Végzet Dimenzió és az MS anime leírása. A szereplők mind frissítve lettek a MS Arc 2-ből, kivétel a lányok, a bakuganok persze mind. Felkerült az új előzetes is, de a rész csak két hét múlva lesz, továbbá az anime listám is frissítve lett. Ennyi volna, azt hiszem. Bb :)

Hír 188.

Főszerki(Dávid)  2011.12.11. 21:11

Hali! Szal itt a hír! A héten elég sok frissítést csintam, kezdjük azzal, hogy megcsintam a magyar szinkronbeli képességek projektet, és be is fejeztem, hálistennek. Örülök, hogy sikerült végeznem. Van új szavazás, épen emiatt, a Januári dizin már eldöntetett, hogy Gill és Krakix lesz, azonban a Februári Diziről dönthettek! Továbbá, mint tudjátok a régi youtube accomat törölték, szal a Prológusokat(NV és GI) és néhány Opot és Edet letöröltek, szal most felraktam az Opokat és Edeket, illetve a GI prológusokat, jövőhéten megcsinom az NV prológusokat. Térjünk most rá akkor a részre, amely elég izgalmas volt.Oo Megtudhattunk egy kicsit Gunz és Reptak múltjáról. Illetve kicsit többet tudtunk meg Wisemanről, talán túl sokat is. :D Hiszen kiderült, hogy ő igazából Coredegon. Na de akkor a frissítés. Felkerült az új csata, természetesen. Frissítve lett az epizódleirás, a mechtoganok közül Coredegon, meg Exostriker, egyéb bakuganok közül Nastix. A Battle Suitok közül, a négy fejlettek is frissítve lett. Spatterixék nagyon jól néztek ki bennük. :O Különben felkerült a GI35 kivágott jelenetei, jövőhéten ne számítsatok GI36 kivágott jeleneteire, mert jövőhéten nem lesz GI Japánban, ugyanis karácsonyi különkiadás lesz. Az anime részlegben még frissítve lett a nézhető részek, FELKERÜLT A MAGYAR GI36! Persze az MS40 is. Az összefoglaló is felkerült. A leírásoknál frissítve lett az anime leirás. A szereplőknél frissítve lett Drago, Reptak, Jaakor, Radizen, Roxtor, Orbeumék, a Nonetek, a szereplők közül minden MS-es szereplő, kivétel Julie, mert ő most nem szerepelt. Az előzetes is felkerült, illetve anime listám frissítésre került. Ennyi volna, azt hiszem, picit hosszú lett. XP

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg