Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Hír 207.

Dávid  2014.08.30. 15:24

Sziasztok! Milyen régen írtam már ilyen prózát, amelyet hírnek nevezünk, de nem kell bánkódni, hiszen most megteszem. Épp 1 éve, és 22 napja volt az utolsó hír, ezalatt az időszak alatt nem túl sokat frissítettem az oldalt, ez tény, és be is ismerem, azonban most tervezek egy nagyobb átalakítást, renoválást az oldalon, amitől kicsit áttekinthetőbb lesz, azonban még nem nagyon tudom, mikor lesz lehetőségem ezt megvalósítani, hiszen életem egy új szakaszába lépek, egyetemista leszek. Nem felejtem el ezt az oldalt soha, épp ezért is, hogy ezt bebizonyítsam, tervezem ezt az átalakítást, amelyet reményeim szerint, pozitívan fogtok fogadni. Amint látjátok, a téli dizit leváltotta most egy másik, a személyes kedvencemet ábrázoló dizájn, aki ugyebár Spectra Phantom, aki eleinte egy félelmetes ellenség volt, aztán egy okos, és bajban segítő jóbarát lett a Bunyósokkal. Azért választottam ezt a témát, ugyanis nemrég, olyan egy hete, kaptam egy levelet a YouTubetól, miszerint a Spectrás videóm, amely az első "hónap videója" volt, fel lett oldva a tiltás alól, amely az alatta levő zeneszám miatt érte, így talán feltöltöm majd, és berakom a hónap videójának, amikor lesz időm. :) Egyébként ennyi frissítés várható egy ideig, mert nincs új Bakugan szezon, mély sajnálatomra, de az oldal átalakítás mindenképp meg fog történni télig, amikor is 5 éves lesz végre az oldal, jesszus az egy fél évtized, 5 év! Nagyon várom már, majd valószínűleg készítek egy kis mikulás-ajándékot a kitartó rajongóknak. Ennyit terveztem megosztani, köszi a bizalmat, amelyet továbbra is az oldalnak szenteltek.

Sokadik Hír :O

  2013.08.08. 20:23

Helló, fú de régen írtam hírt, talán már nem is menne egy olyan hírt írni mint régen? Ó, dehogynem. :) Nos, hát kezdjük ott, hogy egy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nagy frissítést vittem véghez a héten, azonban a legutóbbi hír óta, nem ez volt az egyetlen frissítés természetesen. Közben, írtam egy ficet is, igen, sajnos már csak egyre van fantáziám, hogy folytassam, de nembaj, ezt, tutira be fogom fejezni, legalábbis az első évadot. Sőt, most tervezek egy új ficet, amelyet próbálok teljesen elvonatkoztatni mindentől, a neve Yu-Gi-Oh! +C lesz, és próbálok, egy olyan Yu-Gi-Oh! történetet kreálni, amelyben többé-kevésbé nincs "varázslatos jelenet", hűha, ez menni fog? :O Na nem tudom, majd kiderül. :D A Pilot hamarosan elkészül, olyan Szeptember első felére tuti készen lesz. Ez egy 4-5* hosszabb résznek készülődik, mint egy normális rész lesz majd. No, de a ficekről terelődjünk el a dizire. Hmm, már ez a második dizi a legutóbbi hír óta, mindig próbálok valami újat összehozni, hát most ez volna a jelenlegi "új". Remélem tetszik mindenkinek. :) Nivil az egyik kedvenc karakterem a BakuTech Gachiban, szóval azért csináltam igazából ezt a dizit. Végül, a frissítés az animéből. Minden eddigi BakuTech részből kész a frissítés, így megtalálhatjátok az információkat. Nézhető résznek nem rakom fel, de ha akarjátok, adok linket, ahol nézhetitek, de felirat nincs sajna. Ennyi volna, azt hiszem. Amint tudok, frissítek, és ahogy tudok, hírt írok. Most egy dzrva év áll előttem. oO Szóval, nem tudom, mennyire lesz időm, és mire. Bye, és jó szórakozást az oldalhoz. :)

Hír 205.

Főszerki(Dávid)  2012.12.01. 07:00

Hali, és köszönöm a látogatást. :) Megvan ugyabár a 35000, a következő cél a 37500. :D No de lássuk, mi történt itt a két hónap alatt, amíg nem volt hír. Minden BakuTech részből lett frissítés természetesen, nagyon meglepődtem, amikor a mostani részben elkezdtek beszélni Jinryuuék, lehetne több ilyen. XD De nembaj, jó azért megnézni egyszer ezt a sorozatot, csak jobb lenne, ha lenne Battle Brawlers. Mint látjátok, új, karácsonyi dizi lett, amelynek nagyrésze Bálint érdeme, azaz a fejléc. Szerintem tökjó lett, ha engem kérdeztek. :D Új hónap videója nincs, Tatsumáról amúgy sem tudnék sok mindent csinálni, helyette egy képet raktam oda. Hónap bakuganja természetesen egyik bőszavű bakugan: Gif Jinryuu! Ennyi lenne. Köszönöm a látogatásokat, és lassan itt a mikulás, karácsony, TÉLI SZÜNET! Mindenki jöjjön az odalra. XP Na persze, hamarosan itt a harmadik születésnapja az oldalnak. Byebye. :)

Hír 204.

Főszerki(Dávid)  2012.10.29. 07:31

Hali, itt a hír, amit igazából tegnapra ígértem, de egy nap ide vagy oda. :) Na jó, tudom, gáz kicsit, de mára volt rész, amiből frissíthettem. Mint láthatjátok, most nem lesz új dizi, bocsánat, de így alakulnak a dolgok, decemberben viszont KARÁCSONYI DIZI! Amelyet szintán Bálint fog elkészíteni, én már most is várom. :D No de frissítések, igazából nincs sok minden frissíteni való, Bakugan Battle Brawlers széria híján, de legalább minden héten megy a BakuTech, így négy részből frissítettem. Mind a négy rész egy csatáról szólt, amelyben Harubaruék, és a Grif Kyoudai vett részt, ez nagyon izgalmas volt, bár a végén a Grifek nyerhettek volna, hogyha Double Standolnak, dehát, ki látja ezt előre? Frissítettem minden szereplőt, illetve bakugant, amelyet csak lehetett/kellett. A következő részben megjelenik két új szereplő, biztosan izgalmas lesz. :) Na pá. ^^

Hír 203.

Főszerki(Dávid)  2012.09.30. 07:38

Régen volt hír, régen votl nagy friss! 1-1,5 hónapja körülbelül, de mivel hónap eleje van, remélem számítottatok rá! Amúgy hali. :) Szóval, még ha nem is mondom állandóan, de vannak frissítések minden héten, remélem tudjátok. Hiszen minden héten új BakuTech rész, miért is ne frissítenék? :) No de akkor lássuk, mik is ezek a nagy frissítések. BakuTech részről, már 26-ig kész minden, minden szereplő, minden bakugan frissítésre került, szóval nézzétek meg őket, hiszen voltak már visszetérések is, pl. Quilté az előző részben, vagy most végre a Shadow Sanjushi! Új evolúciók, mint pl. Shield Leoness, vagy Tri Falco! Továbbá izgalmas harcok. Na és most más! A nagy friss! A hónap karaktere Stoica lett, Bálintra rábíztam a dizit, és voilá, ezt a csodát teremtette! A fejlécen szokatlan módon nem egy felirat van, hanem a Bakugan-Chronicles(BC) saját logoja. Új Szavazás, a Nonetekről, személy szerint Spatterix a kedvencem, de ez látszik is a szavazatokon, hiszen ott ékelődik 1! A hónap bakuganja ki más lenne, mint Lythirus, a hónap videója pedig a Stoica and Lythirus - Crabbie Cockroaches, amely szntén róluk szól. Az Anime Listám is frissítve lett, illetve a Mechtanium Surge részek 43-ig felkerültek! Nos, azt hiszem ennyi volna. :) Na helló, köszönöm a látogatásokat!

Hír 202.

Főszerki(Dávid)  2012.08.25. 20:36

Hali! Na megvolt a nagy frissítés, amely ténylegesen nagynak mondható, hiszen szinten minden frissítve lett. :)  Kezdjük a dizivel, amely régen votl már frissítve, talán 4 hónapja? Vagy fél éve? Oo Nem is emlékszem már. Nos, a laptopon nem tudtam valami nagyot alkotni, ennyi sikerült. Ezen a dizin a BakuTech debütál, azon belül is az egyik legjobban tetsző karakter, Zakuro, persze az abszolút kedvencem Harou Kidou. ^^ Na de nem ez a lényeg, hanem hogy van új szavazás, amely az MS Arc 2-re vonatkozik, illetve új hónap bakuganja, továbbá új hónap videója, amelyet kivételesen nem én, hanem Bálint készített, és mégnagyobb kivétel, hogy ez nem a Bakuganról, hanem a Yu-Gi-Oh! ZEXALról szól! A BakuTechből teljesen frissítettem, a szereplőknél, illetve bakuganoknál, új szereplők Zakuro és Harou, közben került fel pár csata is, illetve az opokhoz felkerült a BakuTech opjának új verziója, és a két új prológus. Nagyjából ennyi, húha ezt gyorsan letudtam, pedig sokatdolgoztam rajta, JAAAH! Hát persze! Felkerültek a Mechtanium Kitörés részek, ameddig leadták, 28-ától pedig nézzétek az új részeket! Amelyeket megpróbálk minél előbb az oldalra feltenni, azt hiszen ennyi, helló! Jóéjt!

Hír 201.

Főszerki(Dávid)  2012.06.30. 19:43

Hali! Frissítettem, felkerült a Bakutech 12. részhez kapcsolódó frissek, bár nem volt sok. Érdemes megnézni azért. Bár érdekes, hogy ilyen hamar átalakultak.

2012.07.03 16:48: Készen vannak a 13. részhez kapcsolódó frissítések, felkerült Rise Dragaon mellett Hollow Munikis is. És Harubaruhoz, meg Jinzához odaírtam az ismert speciális lövési technikáikat. Köszi, hogy benéztetek. :-)

Hír 200. 30000*-*

Főszerki(Dávid)  2012.06.18. 11:13

Hali, mint ígértem itt a hír, de meglepetésen kívül, frissítésről is essék szó. Hálistennek sikerült letöltenem a BakuTech 11-et is ma, ma került fel egy fórumra a letöltő link, és nem volt lasssúúúú ezaz! Nem volt egy túl érdekes rész, de azért rossznak se mondanám. Hiszen végre, nem csak Critical KO-ról szólt, hanem volt benne Special Move(Speciális Mozdulat) is. Frissítettem amit kellett, illetve az előzetest sikerült feltöltenem nagy nehezen, közben CSAK 3-szor szakadt meg a neten, na de hát van ilyen... És akkor most a meglepiről. :) Szóval... VÉGRE MEGVOLT  A 30000 LÁTOGATÁS. :D Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyiszer látogattátok meg az oldalamat, nagyon-nagyon-nagyon hálás vok ezért, és kérlek benneteket, igaz most úgy látszik a Bakugan korszakának szürkületéhez értünk, mikor már vége, de még nem biztos, remény mindig van. :) A BakuTech igaz egy reklám, de hha megnézitek, lehet élvezni fogjátok. Köszönöm mégegyszer, és az ajándékom a tovább gombra kattintással láthatjátok meg. :) Byebye.

Hír 199.

Főszerki(Dávid)  2012.06.15. 19:58

Régen volt már hír, de jövőhéten lesz mégegy. :) Na de hali, kihalt picit az oldal, de jövőhéten jöjjetek mindenképp, hiszen lesz valami nagy dolog. XP Egyébként, igazándiból azért se volt nagyon hír, mert vagy nem tudtam letölteni edig a BakuTech részeket, vagy fel se töltötték, ha meg feltöltötték, olyan rosz időben, hogy suliba sokat kellett dolgoznom, de nembaj, most itt vagyok, és írok! Na szóval, a lényeg, hogy a mai napon 3 rész jellemzése, leírása, tartalma került fel a BakuTechből. Az első rész a Dragaon Evolúciója. Dragaon végre átalakult Gren Dragaonná, ami szerintem nagyon szépen lett kidolgozva, de egyébként ebben a részben lehetett látni először Quilt védő bakuganját, ami megint csak egy gyönyörű kidolgozású baku úgy hiszem. A második rész, az a Jyous rész, amiben a nagy gengszter főgonosz megjelent. xD Na jó nem. :) Csak a Shadow Sanjushi mestere, akinek a neve Jyou, azt jelenti hogy felsőbbrendű, felsőbbrendű érzése is van kissé, egoista is, épp ezért hagyta ott főleg a Dojot. A harmadik részben pedig végre összecsapnak a fiúk a Sanjushival. Hát, mit ne mondjak, Karashina nagyon kemény nőszemély. xD A Ninpou: Doku Bari no Jutsuja kemény. >.< De végülis Harubarura ez nem hatott, így Borg Mahisas kireült a csatatérről. nnyi volna, olvassátok el a jellemzéseket stb. :) Köszi a látogatást, az MS hamarosan felkerül, CSAK  LEGYEN ÚJ GÉPEM. Nem rajtam múlik sajna. Kösz a megértést. Byebye.

Hír 198.

Főszerki(Dávid)  2012.05.01. 20:17

Hali! Szóval, vannak frissítések, hála az új BakuTech résznek. Igen... a manga sokkal jobb, ez már biztos. Kicsit kavar volt már az elején is, nem lehetett igazán tudni, mi is a visszaemlékezés, illetve mi történik jelenleg, dehát ez van, ezt kell elfogadni. egyébként, még mindig uncsi Kritkális KO kihívás volt, szóval semmi izgalmat nem nyújtott a rész, hoyg őszinte legyek. Koh és Sho mozgása pedig a 3D technika miatt, kissé gagyira sikerült. Különben a hangok kb. olyanok, mint amilyennek elképzeltem. Báár, Shoé kicsit furi, de illik hozzá. Van Falco, és Leoness grafikája viszont rohadt jó lett! A lényeg, hogy vannak frissítések, a karakterek közül mindenkit frissítettem, Koh és Sho is odakerült természetesen, rész leírás és csata leírás is van. :) Új bakuganok: Van Falco, illetve Kilan Leoness, frissítettem Nata Naginat, Dragaont, Munikist is. A kövi rész előzetese is felkerült, továbbá az anime listám frissítésre került. Új dizi nem lészen addig, míg nincs új gépem, sajnálom. :( De látogassatok ide tovább, hiszen nyáron biztosan feltöltöm a részeket. ;>) De addig se hagyjátok el az oldalt. Byebye.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg