Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BakuTech! Gachi

1. Rész: A Tavenel Kupa Függönye Felemelkedik: Megkezdődött hát a várva várt Tavanel Cup, amelyen a legjobbak vehetnek részt, akiknek vannak Sechs Tavaneljeik. A kommentátorok is készen állnak: Hono Moetaro, Master Shimo, Master Jyou és természetesen Tatsuma. Harubaru és Tohga már kemény csatában vesznek részt, miközben Raichi és Jinza őket figyelik. Az elején Tohga rendesen átveszi a vezetést, könnyeden elnyer két portállapot, ám ekkor bekeményít Harubaru, és a győzelmek egymás után következnek, míg véglegesen le nem veri Tohgát. Raichi örül a győzelemnek, azonban egy nagy robbanás töri meg az örömöt, Karashina a földön ül, miközben felette egy ismeretlen fiú hatalmasodik el, a furcsa kétszínű bakuganjával.

2. Rész: Go Garyuu: Karashina és egy furcsa fiú, Nivil harcoltak. Go Garyuu sokkal erősebb volt minden eddig látott bakugannál. Kiütötte egyszerűen Karashina bakuganjait, Raichi és Harubaru is, sőt mindenki meglepődött rajta. Karashina bár keményen próbálkozott, végül vesztett. Raichi és Harubaru találkoztak a rész végén Nivillel, aki felismerte őket, de ők valamiért nem emlékeztek rá. Harubaru próbálta tettetni, hogy igen, de Raichinak gyanús volt ez a fiú.

3. Rész: A Varázslövedék: Gaga Horus: Nivil és Sho kerültek egymással szembe. Eleinte egyikük sem került a másik fölébe, ám amikor Gaga Horust használta könnyedén megszerezte Nivil az első kártyáját. Azután Sho próbálkozott egy Full Standra, amely sikerült is neki, így ő is szerzett egy kártyát, de innentől már esélye sem volt, Nivil Gaga Horusa letarolta egyszerűen a pályáról, kikapott.

4. Rész: Bind: A rész elején Harubaru és Raichi legyőzték ellenfeleiket, amelynek örültek, azután Koh és Nivil kerültek egymással szembe. Koh végre bosszút állhatott bátyja vereségéért. Először egy kettős Double Stand volt, aztán pedig egy Power Battle amelyben döntetlent játszottak, majd újra csak egy Double Standdal szereztek kártyát, végül Shield Leoness a pályára került, míg Nivilnek a bakuganja nem Standolt. Végül kezébe vette Gaga Horust és Go Garyuut, majd szétcsúsztatta őket, és a két vörös darabot egyesítette Go Horusszá. Úgy nevezte ezt a mechanizmust, hogy Bind, vajon mit jelent ez?

5. Rész: Go Horus: Koh és Nivil csatája folytatódik onnan, amikor Go Horus napvilágot látott. Egy utolsó kör, vagy Koh vagy Nivil nyer. Végül Nivil elsöpörte Hugger Dgumát és Shield Leonesst, így ő jutott tovább. Raichi és Harubaru pedig győzelmeket győzelmekre halmozott, miközben elkezdtek kicsit aggódni Nivil miatt, aki jelenleg Jinzával nézett szembe. Már csak egy kártya kellett Nivilnek a győzelemhez. Go Horus elhajlította még Well Gallow fém részét is a fején, így egyszerűen győzött.

6. Rész: Elődöntő! Raichi vs. Nivil: A rész elején az elődöntőbe jutottakat mutatják be. Harubaruék találkoznak Nivillel, aki már várja a meccseket ellenük. Jyou a tanítványaival beszél, akiknek ezután jobb kedvük lesz. Végül elkezdődik az első elődöntő, amiben Raichi és Nivil vesznek részt. Raichi virtuóz módon elnyeri az első kártyát, azonban Nivil ezután komolyabbra veszi.

7. Rész: Gaga Garyuu: A csata folytatódik Nivil és Raichi között, Nivil kezd erőre kapni, végre elnyeri az első kártyáját, azonban úgy dönt, hogy Bindol, és Go Horust kezdi használni. Raichi még ettől sem ijed meg, megakadályozza a Critical KO-t, csak Hit sikerül Nivilnek, aki erről végső döntésre jut, használja a másik Bind Bakuganját, mégpedig Gaga Garyuut, valamiért Nivil szemei kékre változtak, ami korábban is megtörtént rövid időre.

8. Rész: Hollow Munikis az Akasztófán: Nivil és Raichi csatája közel sem ért véget, azonban Gaga Garyuu keményebb ellenfélnek bizonyult, mint bárki korábban. Könnyedén elnyerte a második kártyát, majd eljött a végső csata ideje. Már a 14. kört játszották, mégsem kerültek előrébb, ekkor Hollow Munikis a pályára került. Mindkét játékosnak nagy esélyei voltak innentől. Végül Gaga Garyuu elintézte Munikist és Nozchit egyszerre, Raichi vesztett. Szomorúan elment Harubaru mellett, és bocsánatot kért, amiért nem lehet ott a döntőben.

9. Rész: Újratalálkozás: Haru Tesó!: Harubaru visszaemlékszik Raichira, mit mondott neki a veresége után, majd Tatsumával beszélget, amikor egy ismerős látogatójuk akad: Harou Kidou. Nagyon örülnek neki, majd elkezdenek csatázni. Raichi titokban figyelni kezdi őket, meglepődik, hogy ott van Harou. Harou új G-Ganoradaja keménynek bizonyul, de Harubaru könnyedén felül emelkedik, és végül egy Full Standdal győzelmet arat. Raichi kedve újra megjön, nem megy oda hozzájuk, hanem elmegy, de Harou gondol rá.

10. Rész: Biyon! Barri Beyond: Elérkezett Harubaru meccse az elődöntőkben, az ellenfele azonban nem jelent meg. Mindenki meglepődött, amikor a képernyőkön megjelent Taran, aztán egyszercsak leereszkedett. Analizálni kezdte Harubarut, elégé furcsa ez a Taran mindenki szerint. Elkezdték a csatát, Harubaru máris nehéz helyzetbe került, ugyanis Taran bakuganja egy gumiszalaggal van felszerelve, amely talán a vesztét is okozza. Mindenki aggódott Harubaruért, még Nivil is, hiszen a legfőbb riválisának tartja.

11. Rész: Csata az Adatok Felett: Taran tehát előnyben van, de Harubaru is szerez egy kártyát. Viszont nehéz helyzetbe került, Taran vajon Full Standot vagy Double Standot kísérel meg? Végül tévedett, ugyanis Double Standot kísérelt meg. Ám Harubaru nincs elkeseredve, Rise Dragaont Barri Beyondnak küldi, végül győzelmet arat, mégpedig egy Double Critical KO-val, amin még Taran is meglepődik, hiszen tévedett.

12. Rész: Rise Dragaon Utolsó Pillanatai: Még a döntő előtt Harubaru és barátai beszélgettek, Harubaru új bakuganokat használ Nata Nagina és Gas Burnan helyett, Rise Dragaon pedig úgy tűnik, elkezdett átalakulni, de még nem teljesen. A döntő kezdődne, de Tatsuma ellopta az időzítőt, még épp időben vették észre. Nem bírtak egymással a harcosok, egyik összecsapás a másik után, ám nem lett eredmény. Végül Gaga Garyuu és Rise Dragaon csapott volna össze, amikor megjelent Seis Tavanel, és a nagy Sechs Tavanel szobrot lebontotta a helyéről, majdnem összenyomva Harubaruékat. Rise Dragaon kettévált!

13. Rész: Másdimenziós Evolúció: Dragaon!: A Grif testvérek elkezdtek dolgozni Rise Dragaon meggyógyításán, azonban akadályba ütköztek, ekkor megérkezett Taran, hogy segítsen. Végül Harubarut egy kis felkavaró élményben részesítve, sikerült Rise Dragaont megjavítani, sőt, még át is alakult. Kipróbálták az új Dragaont, azonban még nem tudta irányítani Harubaru rendesen. Megérkezett Raichi is, hogy segítsen. Végül Harubaru rájött az új Dragaon nevére: Jigen Dragaon, és legyőzte Raichit. Elérkezett hát a Tavanel Cup döntője!

14. Rész: Első Csata! Jigen Dragaon: Elérkezett hát a döntő, amelyre mindenki várt. Harubaru is készen áll az újdonsült partnerével, Jigen Dragaonnal, és el is kezdik a csatát. Nivil nem áll valami fényesen, hiszen Jigen Dragaon fénye mindent beborít, ezzel egyik győzelmet a másikra megszerzi. Harubaru továbbra is Raichira figyel, ezért Nivil mérges lesz, a szemei átváltanak kékbe, és sokkal komolyabban veszi Harubarut.

15. Rész: A Viharos Döntő: Folytatódik tehát Nivil és Harubaru csatája, azonban Nivil nem nyerhet Bind nélkül, ezután elkezdi használni Go Horust és Gaga Garyuut. Végül sikerült összehoznia egy Double Critical KO-t, amely mindenkit megdöbbentett. Taran szerint ennek esélye 0,0009%-nál is kevesebb. Harubarut azonban ez nem szomorítja el, sőt, fel van tüzelve. Végül egy kis fém darabka jelent meg az ujján, és Dragaon furcsa pózban Standolt.

16. Rész: Dragaon! Második Dimenzió: A döntő közel sem ért véget Nivil bravúros lépésével, hiszen Harubaru újra felzárkózott, azonban most nehéz helyzetbe került, nem pontosan tudja, hogyan is váltson át Dragaon második alakjába. Annyira képes, hogy megakadályozza Nivil győzelmét, de vajon meddig? Amikor ráébred, hogy mire is jó a kis pöcök az ujján, átvált Ni no Jigenbe, és legyőzi Nivilt. Harubaru boldog, Nivil ráébred valamire, de megjelenik valami sötét, és Quilt: Seis Tavanel visszatért!

17. Rész: Összecsapás! Seis Tavanel: Tehát Seis Tavanel visszatért, és mindent elsötétített. Quilt szerint a Tavanel Cup alatt újra megsemmisítheti a Bakuganok Jövőjét. Seis Tavanel kihívta Harubarut, akinek el kellett fogadnia a kihívást. Nem bírt egymással a két bakugan. 1-2-3-4-5 így sorban kerültek fel a Metál Részek Seis Tavanelre, de nem bírt Jigen Dragaonnal, végül teljes lett Seis Tavanel, és így kapott ki Jigen Dragaontól. Zakuro visszaváltozott normális emberré, Seis Tavanel pedig felemelkedett, mellette megjelent hat színes Sechs Tavanel, és eltűntek. Mindenki ünnepelt, boldogok voltak, hogy Harubaru nyert.

18. Rész: Összecsapás: Extrém Csatatér: A Dojoban mindenki izgatott, mert egy új csatatér jelent meg, amelyet ki akarnak próbálni. A Grifek is megérkeztek, Raichi pedig kihívta Harubarut, hogy próbálják ki. Mindez alatt, Nivil a Dojo lépcsőinél várakozott, nem mert bemenni. Raichi elég rosszul állt, végül úgy tűnt, hogy vesztett, és elment. A Grifek azonban rámutattak, hogy Raichi nem vesztett, hiszen Harubarunak nem volt Double Standja. Raichi mondta Nivilnek, hogy siessen, menjen be a Dojoba, majd elment.

19. Rész: Szellem Sztori! Gachi Baku Baku Szakadék: Nivil és Tatsuma együtt elindultak Quilt temploma felé, miközben beszélgettek, ám amikor odaértek, sötét lett, és arctalan "idegenek", azaz a barátaik várták őket, arc nélkül. Egy csatát kezdtek az arctalan Harubaru ellen, ha veszítenek ők is elvesztik az arcukat. Kissé bepánikoltak, végül Tatsuma Double Critical KO-jával sikerült győzniük, kiderült, hogy csak megviccelték őket Quilték, de ők is megtették ugyanezt Harubaruékkal. Quilt átalakította Tatsuma Gif Jinryuuját egy erősebb Gif Jinryuuvá.

20. Rész: Sokk! Jiba Fudou: A rész elején megjelent Taran a Dojoban, és mesélt egy Bunyósról, aki kemény bunyós hírében áll. Megjelent ekkor egy idegen az ajtóban, ő volt az! Ám meglepően, nem így képzelték el. Kedves volt, ám egyben megrázó! Taran amikor megfogta a kezét, 230 Volt haldt át a testén. Harubaruval elkezdtek egy csatát, amelyben Elec először Jiba Fudout használta, aki körülbelül egyenrangú Jigen Dragaonnal, hiszen amikor összeütköztek, lepattantak egymásról. Harubaru máris szorult helyzetben van, főleg Elec titkos fegyvere miatt.

21. Rész: Rettentő Ellenfél: Elec!: Elec dupla mágnes technikája ellen Harubaru szenvedett, nem nagyon tudott mit tenni, így Elec könnyedén megszerezte az első kártyát. A második kártyát Act Jilenek köszönheti, aki képes bezáródni újra, ha lepattan a kártyáról. Tatsumát nagyon lenyűgözte Elec játéka, ami miatt Harubaru kicsit frusztrált volt, hiszen ki oldalán áll most Tatsuma? Harubaru vajon nem tehet semmit, és Jiba Fudou dupla mágnese legyőzi őt és partnerét Jigen Dragaont? Hiszen, csak 1 kártyát sikerült szereznie Harubarunak, azt is véletlenül.

22. Rész: BakuTech! Dupla Mágnes: Harubarunak lett egy terve, hogyan intézze el Jiba Fudout, inenntől nem a bakugant, hanem a portállapot célozta, így a Full Stand nem sikerült, hiszen a portállap szele elsodorta Act Jilet, de a terv sem jött be igazán. Újra ezzel próbálkozott, Elec pedig Double Standdal. Felbordult a portállap, de a dupla mágnes aktiválódott, Act Jile pedig standolt. Taran szerint ezzel nem lett Full Stand, azonban a dupla mágnes sokkal erősebb, mint gondolták, így a győztes Elec, aki nagyon örült a győzelemnek, olyannyira, hogy mindenkit lesokkolt.

23. Rész: Deka Bakugan, DraThron: Taran és a Grif testvérek a BakuThron alapján készítettek egy új bakugant, a DraThront, amely egy deka bakugan, tehát nagyobb a normálisnál. Különböző módon kell kinyitni, amelyeket Harubaru könnyedén teljesített, de végül a Deka Dragon Mode nem sikerült neki. Végül mindenki megpróbálta ellőni a portállapra, de senkinek sem sikerült. Amikor Harubaru próbálta, meg sem moccant, végül megszólalt. Miután beszélt egy kicsit, elkezdett mozogni, és eltűnt Harubaruval. Harubaru a Dojo előtt találta magát, és bentről két férfi hangja hallatszott.

24. Rész: Átalakulás! Deka Dragon Mód: Harubaru egy időugrásba került, Mister Up és Mister Downhoz került, akik épp próbálták standolni a DraThront, azonban nem ment nekik. Ezután megpróbálta Harubaru is, eleinte neki sem ment, de miután eszébe jutott, amit Mister Down tanított neki, sikerült. Ezután jött DraThron kihívása, Mister Down és Mister Up is segédkeztek, de Harubarunak nem sikerült valamiért, végül megnyílt egy új út egy másik dimenzióba, Jigen Dragaon San no Jigennel sikerült a Deka Dragon Módot megcsinálni. Ezután hazatért Harubaru.

25. Rész: Bosszú! A Villámdémon: Harubaru amikor a Dojoba ért villámok törtek fel felette, Elec éppen Karashinával csatázott, végül sikerült is nyernie Naga Dajaval. Harubaru készen állt a csatára, Elec pedig boldogan fogadta, szóval elkezdték. Mindketten az első körben tartózkodtak a csatától, majd a második körben sem volt lényegesebb csata, de a harmadikban a San no Jigennel sikerült egy double standot semlegesítenie Critical KO-val Harubarunak, ám Act Jilenek hála, Elec sem maradt le semmivel mögötte.

26. Rész: A Végső Átalakulás: Negyedik Dimenzió: A csata folytatódott Harubaru és Elec között, és ahogy egyre tüzesebb lett, Harubaru aktiválta Jigen Dragaon legvégső alakját, a Yon no Jigent, amellyel sikerült könnyedén nyernie. Befogadták maguk közé Elecet, aminek ő nagyon örült. Mindenkit felvillanyozott az örömével.

27. Rész: A Maszkos Kihívó: A rész elején Harubaru egy új külsővel mutatkozik, mialatt a Grif Kyoudai egy maszkos, éppen idegennek nem mondható, emberrel találkozik. Elkezdenek csatázni, de a maszkos ellen, aki Raichi, esélyük sincs. Egyetlen csatát sem győznek meg, hamar meglett Raichi három győzelme, amikor egy hang megszólalt, és elkerültek Quilt templomához, ahol Raichira várt Zakuro. A DraThron is aktiválódott, hogy mutassa ezt a csatát.

28. Rész: Nyolc Fémrész! Sanzu Hollowbos: Raichiék elkerültek Quilr templomához, ahol Zakuro várt rájuk. Harubaruék a DraThronon keresztül nézik a csatát, amely elég keménynek ígérkezik. Sanzu Hollowbos szinte legyőzhetetlen, és Zakuro bakuganjai erősebbek, mint Raichi gondolta volna. Hamar megszerzi az első kártyát, de Raichi sem a semmin dolgozott mindeddig. Sikerül elérnie egy Critical KO-t, azonban… A csata csak most kezdődött el.

29. Rész: Vad Csata! Raichi vs. Zakuro: Raichi és Zakuro csatája folytatódik, egyre hevesebb, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a felhevült Hollowbos megsemmisítette Barri Beyondot a pajzsával együtt. Raichi azonban nem adja fel, sikerül kiütnie Hollowbost és Panzert, végül eljött a végső csata, amelyből úgy tűnt Raichi jött ki győztesen, azonban ő vesztett. Nem maradt több bakuganja, csak Munikis, és nem sikerült, amit tervezett. Kiderült, hogy Zakuro már nem gonosz, ugyanis bölcs lett, csatlakozott Quilthez.

30. Rész: Szökevény! Tatsuma DraThron: A rész elején Tatsuma erőt kért, majd kapott is a DraThrontól, aki megszállta őt. Leverte a Shadow Sanjushit könnyűszerrel, mire megérkezett Taran és Elec. Kihívták DraThront, és elkezdték a csatát, eleinte ellenfelük semmit sem csinált, azonban miután elkezdett ő is működni, eléggé könnyedén elsöpörte őket. Azonban… DraThront sikerült kicsit kibillenteni az egyensúlyából, és úgy standolt a portállapra, hogy nem tudott újabb double standot végrehajtani. Végül könnyedén leverték DraThront, Tatsuma pedig újra normális lett.

31. Rész: Az Új Leoness és Falco Megszületik: A rész elején a Grif testvérek az újonnan fejlődött védő bakuganjaikat próbálták, mikor megjelent Zakuro. Zakuro segített nekik kipróbálni őket élesben. Bár az irányításuk még nem volt a legjobb, de nagyon erősek lettek a Grifek és bakuganjaik. Zakuro nem akarta folytatni, amikor Hollowbosra került a sor, ám meg kellett lepődnie.

32. Rész: A Bakugan Testvérek Titka: A Grif Kyoudai kihívta a Dojot, mégpedig Harubaru és Nivil lesznek az ellenfeleik. Zakuro akarja nyomni az időzítőt, ezért lesz némi összetűzése Tatsumával, de meggyőzi Tatsumát könnyedén és gyorsan. Ezalatt, mindenki összegyűlik itt, később még Elec is megjelenik. A Grifek új bakuganjai bizonyítanak, azonban az irányítás még mindig nem a legtökéletesebb. Végül egy sokkoló dolog történik: Lashow Falco Kohoz kerül, és Bindolni kezd!

33. Rész: Herkulesi Erő! Lashow Leones: Tehát a Grifeknek ugyanúgy van Bind bakuganja mint Nivilnek. Lashow Leones meglepően erős, esélye sincs ellen még Jigen Dragain San no Jigenjének sem. Végül sikerül visszaverni a Yon no Jigennel, azonban Nivil aggódik, és okkal, hiszen még csak most jön Sho Bindja: Ogre Falco!

34. Rész: Szuper Erő! Ogre Falco: Ogre Falco terrora elkezdődött, simán elintézte ellenfeleit. Esélyük sem volt ellene Harubaruéknak. Tetézve ezt, ott volt még Lashow Leones is. Jigen Dragaonnal valami furcsa történt, amikor becsukta. Mintha szétvált volna. Ekkor, Harubaru elkérte Go Horust, és Bindot hajtott végre, ezzel megszületett a legújabb Dragaon: Go Dragaon!

35. Rész: Nagy Visszatérés! Go Dragaon: Tehát Harubaru és Dragaon is képesek Bindra, nem is akármilyenre. Ezzel sikerül végre visszavágni a Grif Kyoudainak. Egyre jobban alakulnak a dolgok, Go Dragain és Jigen Garyuu igen jól végzik a dolgukat, azonban nem adják fel a Grifek sem. Sikerült Go Dragaon Ni no Jigennek elintéznie a Grifek Bindját, azonban… Egy árnyék vetült a Dojora…

36. Rész: Raichi Feltámadása! Zeta Munikis: Raichi amint megjelent, mindenki elkerült Quilt templomába, ahol Raichi is sikeresen elvégezte a DraThron próbát. Raichi kihívta Harubarut. Jiba Fudo és Bujin Garyuu is csatlakozni akartak a csatába, így odaadták a tulajdonosaik Harubarunak. Raichi új bakuganjai kemény falatok lesznek még Harubarunak is. Yodan Sifournak négy alakja van, Zeta Munikis ereje pedig Jigen Dragaonéval vetekszik. Egy Power Battle alakult ki végül Zeta Munikis és Jigen Dragaon között, amelyet Jigen Dragaon nyert volna, de a Power Roulette miatt Zeta Munikis előnyhöz jutott, és Raichi megszerezte az első kártyáját. Dragaon és Munikis újabb összecsapása egy dimenzióugrást okozott.

37. Rész: Told, Told! Os Press: A dimenzióugrásból a Tavanel Cup helyszínére kerültek Raichiék, ott folytatódott az összecsapás Munikis és Dragaon között, újra eredmény nélkül. Bujin Garyuu és Os Press következtek, Raichi próbálta kiütni Jiba Fudout, azonban a Double Magnetje hatott, végülis Bujin Garyuut sikerült hatástalanítani. Munikis és Dragaon újabb összecsapásakor újra történt egy dimenzióváltás, mialatt az összecsapás ugyanúgy folytatódott. Jigen Dragaon kiütötte Os Presst, emellett Yodan Sifourt is, és megpróbált Double Standolni. Raichi ezt sikeresen meggátolta a Zeta Metal Sworddel, de mindhárom bakugan portállapon kívül landolt, annak ellenére, hogy Jigen Dragaon aktiválta a Metal Headet. A Grifeknél landoltak. A csatát pedig folytatták…

38. Rész: Összecsapás! Harubaru vs Raichi: Az összecsapás folytatódik a két jó barát között. Harubaru Bindol, és elkezdi használni Bujin Dragaont, akivel el is nyer egy újabb kártyát, de ezelőtt még egy dimenzióugrás történik, s visszakerülnek a Dojoba újra. Megjelenik ott Quilt és Zakuro is. Raichi simán elhárítja másodszorra Bujint, sőt elnyeri a második kártyát is, ezzel előnybe kerül Harubaruval szemben. Os Press visszaveri Jigen Garyuu támadását, így nincs más választása Harubarunak: Jiba Dragaonnal kell kiütni Yodan Sifourt és Os Presst. Ez sikerül is neki, így felhozza a lemaradását, és elkezdődik a végső csata.

39. Rész: Gyerünk Jigen Dragaon!: A végső összecsapás előtt, még a mezőre kerül Yodan Sifour és Jiba Fudo. A végső összecsapás Jigen Dragaonra és Zeta Munikisre marad. Először nem tudják kiütni egymást, azonban a legvégső kör ideje eljött. Munikis és Dragaon múltbeli alakjai is feltűntek, majd egymásnak feszült mindkét bakugan. Felrepültek magasra, és ott összecsaptak, végül mindketten kiütöttek egy-egy bakugant, de sajnálatos módon, csak Jigen Dragaonnak sikerült a lapra landolnia. Végül mindenki csatázni akart, kiderült most már ténylegesen is, hogy Mister Up és Down kik is.

 

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg