Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

A szerkesztő(k)ről

Dávid:

Helló, Dávid vagyok, a főszerkesztő. Kb. két éve ismerem a bakugant, egy nagyon kedves barátom, Bálint ismertette meg velem. Amit tudni kell rólam, nagyon szeretem ezt az oldit csinálni, és régebben is volt már oldim, még vagy másfél éve voltam neveldéken is szerk, de azóta már meguntam... azaz megutáltatták velem. A bakugant még egy ideig biztos nézni fogom, a történetem pedig még egy hónapig, sőt annál tovább is tuti, hogy folytatódni fog. Először amúgy nem is értettem mi az a bakugan.xD Nos igen mostmár ideje írni egy kicsit... megélt az oldal már pár fan-ficet, és minden jót illetve rosszat... kezdek úgy lenni vele, hogy már nem is zavar hha nem is sokan jönnének esetleg, csak ne szólják le az oldalt, mert szívemet, lelkemet kiteszem érte... amúgy gyertek, várok mindenkit.:D

E-mailem: foldesi.david@gmail.com

Bakugan.Wikia.Com-on s fent vagyok, ez a felhasználóm: http://bakugan.wikia.com/wiki/User:Master_Ingram
Nos, itt a photobucketes accountom is^^: http://s804.photobucket.com/albums/yy323/SpectraPhantomMasterIngram/Bakugan%20New%20Vestroia/
A wikipédián is szerkesztettem, mégpedig egy oldalt nagyon intenzíven: http://hu.wikipedia.org/wiki/Bakugan:_%C3%9Aj_Vestroia

 

Kedvenc bakuganjaim:

 • Old Vestroia:

Skyress/Storm Skyress: Mert, egy az szeretem a madarakat, és madár bakuganokat, a másik, hogy nagyon erős, és szép bakugan, és maga a belső tulajdonságai is tetszenek...

Hydranoid: Egyértelműen: sötétség és erő. Ez a két ok, amiatt tetszik. Meg nagyon tetszik, Alpha Hydranoidnál, amikor 3 külön hangja van.

 • New Vestroia:

Viper Helios/Cyborg Helios/Maxus Helios/Helios MK2/Maxus Helios Mark2: Először nem szerettem, mert gonosz volt, de végül megkedveltem, nagyon, nagyon, nagyon. Eléggé erőteljes bakugan, és erőmániás. Maga a tulajdonságai, viselkedése nagyon tetszik. Át lett alakítva fél-cyborggá, de attól még tetszett. Az ultimate formációja, azaz Maxus Helios, meg nagyon bejön. Amúgy Ő akar a végső bakuganná válni,s legyőzni Dragot. A kedvenc képességem tőle a "Káosz Hiper Ágyú".

Ingram/Master Ingram: Ninja stílusú, madár bakugan. Először azért tetszett mert madár bakugan, majd mikor Master Ingram lett, akkor akkor egy másik nagyon jó tulajdonsága, a ninjatudomány jobban megmutatkozott. Kedvenc képességem tőle, a "Ninjitsu Kombó, Hatalmas Agyar, Távlat Szárny".
Dryoid: Igaz, Hydron nem valami jól használta úgy a közepe felé, de az elején és a végén igen. Ő volt az első bakugan, aki kiütötte Farbrost, szerintem nagyon jól néz ki, ezért is egyik kedvencem. Hydron úgy tekint rá, mintha valóban élne. Kedvenc képeségem tőle a "Gaia Reflektor".
Boriates: Nagyon tetszett Boriates, már a kezdetektől, igaz az a térdre izélős átalakulás nem, de mindegy. A színsémája tök jó, és nagyon erős bakugan, Volt úgy tekintett rá, mintha élő lenne, nagyon a földbe döngölte Dryoidot.

 • Gundalian Invaders:

Linehalt Nagyon jól néz ki, és mint láthattuk nagyon erős. Nekem bejön. A gazdája is jó szereplő, akkor egy jó bakugant is érdemelt.
Plitheon: Nagyon bírom, jó, erős bakugan és a modora is illik hozzá.
Contestir: Contestir kedves bakugan, és elég sok mindenre használható. Nagyon hűséges.
Avior: Erős bakugan, bár nem sokat szerepelt, én megkedveltem.
Strikeflier: Már az elején tetszett, amikor még nem szerepelt. Bár van 1-2 hibája, de azért jó bakugan.
Lythirus: A hangja és beszéde tetszik.
Lumagrowl: Az a "haj" tetszik a buksiján.
Aranaut: Legfőbbképp azért tetszik, mert Fabia bakuganja.
Hawktor: Eléggé más mint Shun eddigi védői, de pont ezért jó. Eég erős, főleg Swaytherrel felszerelve.
Rubanoid: Elég jó bakugan, és erős is. A modora kissé hasonló Helioséhoz. Bár mostanság elvesztette a gazdiját.:(
Sabator: Erős bakugan, bár néha elfogja a bikadüh, de attól még elég jó bakugan.

 • Mechtanium Surge:

Wolfurio: Wolfurio nagyon jól néz ki, igazán tetszik a kinézete miatt, a hangja is sztem tökéletes, és a Nano gearje ááh az nagyon illik hozzá.
Taylean: Shun minden védőjét bírom, hát akkor őt mértne? Mondjuk a vödörfeje kicsit zavaró, azonban sztem elég erős, úgyhogy nincs bajom vele.
Helios: Helios végre visszatért, az ő maga nagyon erőmániás természetével. Átalakult, és elemet váltott közben, nagyon erős lett, erősebb mint valaha is volt.
És még van pár: Bolcanon...

Kedvenc szereplőim:

 • Old Vestroia és New Vestroia, Gundalian Invaders, Mechtanium Surge:

Shun: Nagyon bejön a személyisége, mert egy az, ő olyan különc, és szinte minden animéban az ilyen a kedvencem, a másik, hogy egy ninja, s még a kedvenc elememet is képviseli... Aztán kiderül az 52. részben, hogy az emlékező képessége is nagyon jó. A Gundalian Invadersben is bejön, látszik ő az ész, hiszen ő gyanúsítja Rent hogy hazudik, mindig figyeli, s Fabiat is meghallgatja. A Mechtanium Surgeben is nagyon bírom, bár kicsit hatalommániás lett.

Spectra: Spectra karaktere szerintem nagyon jóra lett formálva, kissé gonosz, de igazából nem az, csak a céljáért megtesz mindent. Az elején Dannel nagyon ellenséges volt, végül barátokká válltak, de ő is magányos farkas, ha lehet azt mondani, mert a 26. rész után már nem volt vexosos. Később jó lesz, de mégis Spectra marad a harcok erejéig, nem is olyan gonosz ő, amilyennek mutatta magát;). Igaz nem mutatja, de szerintem nagyon jó barátnak tartja Gust. Örülök, hogy visszatért a Mechtanium Surgeben, hiszen ő az igazi kedvencem! Most van egy laboratóriuma, és oda kapta az üzenetet is, amiben az SOS volt. Látszik hogy megváltozott a Vexosos múltjához képest, hiszen szívesen segít.

Gus: Gus, igen... Ő is az egyik kedvenc szereplőm. Nagyon lojális Spectrával szemben, s mindent megtesz, hogy Spectrának jó legyen, vagy jót tegyen neki. Az New Vestroia 39-ben úgy tűnik, meghal, amikor épp Spectra becsületéért harcol, de végül kiderül, hogy él, aztán segít Spectrának túlélni a Zenoheldes csatát, sőt még fel is darabolják együtt az Assail Farbrost:D.
Hydron: Hydron igaz az elején ellenszenves volt, aztán kiderült, minden ruhában jól néz ki, de elég gonosz volt, aztán meg megőrült kissé, de végül rájött, hogy el kell árulnia az apját,  ezért rátámadott Zenoheldre, igaz vesztett, de utána megakadályozta annak elszökését, és kiderült, hogy megbánta nagyon, amit tett, hisz meghalt ő is, és előtte Lynchez és Volthoz beszélt, jahh és előtte segített Gusnak kiszabadulni.
Lync: Lyncet akkor kedveltem meg, amikor elárulta a vexost. Nagyon kedvesnek találtam, hogy viszaakarta fizetni Alicenek a kedvességét. Sajnos Hydron legyőzte, majd egy halál bombával elküldte egy másik dimenzióba, így nem a saját kezeivel tudta átadni az adatokat Alicenek, de a terve végülis sikerült.
Ren Krawler: Hmm, lássuk csak. Legfőbbképp a kinézete miatt kedvelem én is, de a bakuganja is nagyon tetszik. Báár mostanában az nagyon nem tetszik amit Fabiaval művelt. Meg elég gyáva is, de amit a 24. részben elkövetett, újra megkedveltette velem valamelyest. Igaz úgy már nem tudom kedvelni mint régen, de azért még bírom a búráját.
Fabia Sheen: Húú, először is elég szép csaj, szóval a kinézete, de még ott van az is, hogy nagyon jó földhöz-vágó reflexe van. Látszik rajta hogy jó, s nem gonosz, mint aminek Ren beállította. Fabiat kezdem jobban bírni mint Rent. Fabiat még a végén is bírtam valamennyire, de azért Jesseéket kicsit jobban.
Jesse Glenn: A legjobb emberi gundalian, ő a kedvenc szereplőm a Gundalian Invadersben. Imádom az akcentusát.
Kazarina: Az útálatból a szeretetbe fordult, nagyon megkedveltem, főleg mert olyan karakteres...
És még van 1-2: Zenet Surrow, Gill, Mason Brown stb...

 

Kedvenc animék: Bakugan, BNV, Naruto, Naruto Shippuuden, D.Gray-man, Bleach és egyéb animék, amiket szívesen nézek (kb. mind a 100-féle amit már láttam, olyan volt)...

 

Kedvenc időtöltésem: Zene hallgatás, sok gépezés, haverokkal lenni, filmeket, animékat és tv-t nézni, stb... Amit utálok? Tanulni.. és "ZeroHead".

Kedvenc Mechtoganok: Silent Strike

Szerintem ennyi elég is:)Bye...

Bálint

A nevem Bálint. 15 éves vagyok, nagy Bakugan rajongó. Előbb ismertem a bakugant mint Dávid, csak aztán mégis nagyobb fan lett nálam. Kitituláltak nagypofájú szemét szerk.-nek. Gyakran belekötök egy csomó dologba, ezzel ösztönözve a szerkit a jobb munkára. (Ha belegondolunk ez még igaz is lehetxD) Régen volt pár oldim, habár nem voltam valami nagy ász. Nem is vagyok a nagy szerkizések híve, inkább csak apróbb dolgokba javítok bele.

E-mailem: nb97@citromail.hu

MSN: niederbalint@freemail.hu

 

Kedvenc bakuganok:

 • Old Vestroia:

Igazából nincs kedvenc bakuganom az első szezonban, max. Wavern az akit kicsit jobban bírok mint a többieket, meg esetleg Apollonir.

 • New Vestroia:

Percival/Midnight Percival: Azért tetszik, mert Ace társa és mert jól néz ki. Ahogy megjelent az animében, megfogott a harc-stílusa és a képességei. Midnight Percivalban a köpeny tetszik, és hogy a fejek a vállára csúsztak. Kedvenc képességem tőle a Geor Gunner.

 • Gundalian Invaders:

Dharak: Ugyan még nem sokat tudok róla, de az 52. részben mutatott ereje nagyon megtetszett. Szerintem a kinézete is jó. Remélem párszor földbe tapossa Dragot. Amit még nagyon bírok benne, hogy AirKor a Battle Gearje, aki eddig is nagyon tetszett.

Kedvenc szereplők:

 • Old Vestroia:

Joe: Joe-t azért szeretem, mert mindenáron védeni akarta Wavern-t és a végtelenség magját. Miután meggyógyult, szoros kapcsolatba került Wavernnel, mikor pedig Wavern meghalt, nagyon mélyen érintette. A szezon végén pedig az tetszett, mikor Chan Lee-vel ott ültek egy padon a háttérben.
Shun: Azért tetszik, mert egy igazi ninja. Dannel nagyon jó barátok, ők találták ki a bakugan játék szabályait. Igazi kívülállónak tűnik a sorozat első pár részében, aztán kissé megnyílik és látni, hogy szoros barátság fűzi a többiekhez.Egykor ő volt a top lista 1. helyén, csak aztán abbahagyta a játékot.

 • New Vestroia:

Ace: Ace elég menő srác. Percivallal nagyon jól kijönnek. Talán kissé féltékeny Danre, mert úgy tűnik, eléggé bírja Mirát. Shunnal is jól kijön, ami nekem már önmagában elég. Midnight Percival-t az 51. részben Knight Percivalnak szólította, ami szintén tetszik.
Shun: Kb. ugyanolyan, mint az előző szezonban. Ha engem kérdeztek, a hajvágás jó ötlet volt, így sokkal jobban néz ki. A ninja tréning is hasznára volt. Már nem annyira különc, ezért tetszik jobban a New Vestroiában. Ace-szel elég jól kijönnek, ami szerintem nagyon jó.
Volt: Voltot nem a kinézetéért bírom, hanem mert gyakorlatilag, ő volt az egyetlen Vexos tag, aki törődött a bakuganjával és nem csak játékszerként tekintett rá. Brontes-szel nagyon összeillettek, látszott rajta, mennyire kiakadt, mikor Mylene eldobta. Meg is próbálta visszaszerezni Gus-tól, ám hiába. Hydron miatt jelenlegi holléte ismeretlen.
Lync: Akkor tetszett meg, mikor elhagyta a Vexos-t. Igaz, elég béna, de a jelleme megszerethető. A vinnyogós hangja elég felismerhetővé teszi, mégha az ember nem is látja. Bakuganja Altair volt, akit később Aluze-zá alakított Prof. Clay. Mikor eltűnt, a kesztyűjébe rejtette az adatokat. Gondolom érzett valamit Alice iránt.
Hydron: Hydron az egész történet alatt, nem volt valami szimpi. Viszont mióta eldöntötte, hogy fellázad apja ellen, nagyon jó karinak tűnik. A töri vége felé már látszik, hogy nem az, aki egykor volt. Még ha tudja is hogy Dryoid robot bakugan, szerintem élőnek tekinti, ezt már csak a dobozból gondolom amiben tartotta.
Gus: Nagyon hűséges és elég erős társa Spectrának. Kedvenc "szavam" tőle: "lé dobozban". A legjobb pillanat az volt, mikor szembeszállt Zenohelddel, Spectra becsületéért. Mindent megtenne Spectráért, még az életét is odaadná. Mikor a 39. részben eltalálta Farbros, azt hittem, hogy tényleg meghalt. Hálistennek, csak börtönben volt.

 • Gundalian Invaders:

Ren: Elsősorban, csak a kinézete miatt. Másodszor az, hogy kém, habár gondolom, úgyis a bunyósokkal marad. Gyakorlatilag ennyi, ja és még a hangja is tetszik.(Majd később még folytatom)

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg