Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Death Note: The Last Criminal

Death Note: The Last Criminal:2019.05.09 Csütörtök 19.49; Japán-Tokyo

6 év telt el Yagami Light halála óta, azóta Kira meghalt valóban. Mint ahhogy gondolták, soha nem tért vissza. Legalábbis sokan úgy gondolták hogy nem térhet visza Kira, SOHA!
- Kira? -kérdezte egy böngésző fiú. -Hm, milyen ostobaság! Méghogy halállista. -gondolta. Egy 18 éves gimnazista volt. -18 éves gimnazista fiú vagyok, a nevem Senjin Akumo, minden emlékemet elvesztettem 6 évvel ezelőtt. Ezzel egyidőben a szüleimet is. Talán... minden így kezdődött. -gondolta.
Mindig be-bevillant neki 1-2 kép a szüleiről, s a 6 évvel ezelőtt történt dolgokról. Minden tiszta vér volt körülötte, ilyenkor próbált megnyugodni, mert nagyon megviselte mindig. Most is volt egy, azonban mindig egyre több részletet látott.
- M-miért vannak ezek a rémképek? -kérdezte magában. -Az a kés! Várjunk, az a kés olyan mint az én egyik díszkésem! -gondolta döbbenten. -Csak nem... én tettem?
Kicsit nézte magát a tükörben, aztán ment arcot mosni, hogy kicsit megnyugodjon mert a leguóbbi gondolata mégjoban felzaklatta.
- De... mi van ha tényleg én öltem meg szüleim? -kérdezte magában, közben őrült tekintetet vágott. -Visszakéne mennem tanulni. -gondolta. -Nemsokára próba-érettségiznem kell.
Leült az asztalhoz, de nem tudta a fejéből kiverni előbb a vízióit, aztán pedig Kirát. Visszament az oldalra, majd elolvasott mindent Kiráról.
- Ez a személy... ha valóban élt, akkor egy csodálatos személy lehetett. -mondta. -Egy esszét kell írnom a példaképemről. -gondolta, majd beugrott neki valami: -Mivel sem anyám, sem apám, sem semmi igazi emlékem, ezért Kirát választom példaképemül!
Elkezdte írni, hogy miért is Kira a példaképe, mikor az esszével végzett nagyon elégedett volt, vigyorgott mint a vadalma.
- Kész a remekművem, ezzel tutira bezsebelem a legjobb esszé címet. -gondolta vigyorogva. -Miért is gondolom így? Vajon miért? Talán régen is így gondoltam? Vagy már teljesen más a személyiságem mint 6 évvel ezelőtt? És... miért kezdek beleőrülni?

Időpontot Nem Tudni; Shinigamik Birodalma

Egy névtelen shinigami, amely egykoron meghallgatta Ryuk, az egyik legokosabb shinigami meséjét... Nevetett éppen magában, két halállista volt valamiért nála.
- Nocsak, ezt a kölyköt már 6 éve figyelem. Figyelemre méltó, akár csak magamat látnám. Bár a ő helyzete más. Ő már megtapasztalhatta, hogy milyen is gyilkolni tizenévesen, persze a kézzel való gyilkolásra célzok. 6 évvel ezelőtt, Akumo szüleit megtámadta egy rabló. Aztán, az a rabló megölte mindkettőt. Ezután történt az az érdekes eset, amely számomra olyannyira szemrevaló volt. -mondta mosolyogva a shinigami. -Kést ragadott, majd... -de megzavarta ekkor egy másik shinigami. -Mit akarsz Rukidou-chan?
- Nos Light-san, csupán csak annyit, hogy örülnék ha nem figyelnéd annyit az emberek világát, még úgy jársz mint Ryuk.
- Én? Mint Ryuk? Én sosem követném el az ő ostoba hibáját! -mondta a Light nevű shinigami. -Ez az ember, szemrevaló! Nézd meg mit tett 6 éve!
Rukidou egy lány shinigami volt. Bár ez nem látszott rajta, de elég érzékeny volt. Ő gyűlölte a gyilkosságokat, inkább úgy intézte, hogy akiknek 1-2 napjuk van azokat ölte meg kegyelemből.
- Ez szörnyű! -mondta Rukidou. -Szerencsétlen gyereket nagyon sajnálom, már 12 évesen megízlelte hogy milyen gonoszak is az emberek valójában!
- Nos igen, te is ember voltál egykoron! -mondta Light. -Én is ember voltam egykoron! Szóval akkor minden shinigami gonosz igazán... nemde Rukidou-chan?
- Annyi a különbség, hogy te voltál a legromlottabb ember! -mondta Rukidou. -Abban egyetértettem mindig is, hogy a gonoszokat megölöd, de azzal sosem, hogy a szeretteiden átgázolsz!
- Szerettek? Mik azok a szerettek? -kezdett el nevetni Light. -Ilyen ostobaságokról ne beszélj nekem, mint pl. szerettek! Undorító lények az emberek, egyiket sem lehet szeretni!
- Ezt csak te gondolod így drága Light. -mondta Rukidou. -Tudod... téged nagyon sok ember szeretett. Az édesanyád, az édesapád, Sayu, Amane Misa, sőt még L Lawliet is a barátjaként kezelt téged! De neked, mindez semmit nem ért!
- Azt ne mondd Rukidou, hogy te azért vagy itt mert csupa jót cselekedtél! -mondta Light. -Most meg mit nézel? -kérdezte döbbenten, mert hosszasen bámulta Rukidou.
- Te neked... te neked egyáltalán nem is hiányzik Misa? -kérdezte szomorú tekintettel Rukidou. -Válaszolj Light! Téged egyéltalán nem is érdekel hogyan van Misa?
- Miért érdekelne? Ő csak egy shinigami mostmár, aki képtelen a szeretetre! Különben is, mit érek azzal hogy törődjek más shinigamival? Engem a shinigamik nagy része nem érdekel! Ryukkal is csak azért foglalkoztam valamilyen szinten, mert szükségem volt a listájára.
- Szükséged a listájára? -kérdezte Rukidou döbbenten. -Csak nem? -félve nézett Lightra.
- Még a mai napig is csengenek a szavai a fülemben. -mondta Light mosolyogva. -Mármint Ryuké! "Hát menj csak! Tégy egy próbát! Ha szerencséd van, akkor majd egy elképesztő fazon majd felveszi a listádat, és olyan érdekes élményben lesz részed, amelyeket sohasem felejtessz el... nem igaz? Mit gondolsz Light?" Ezután 3 évvel megtettem, szereztem 13 almáért cserébe egy listát a királytól, de az... a C-Kira túl gyáva volt hogy azt tegyem amit akartam.
- Tehát akkor... Te voltál Midora is? -kérdezte Rukidou döbbenten.
- Miért? Mit hittél? Hogy Midora valóban egy létező shinigami volt, aki csak úgy felbukkant? Én az illúziók és átverések mestere vagyok mostmár hidd el!
- Light-senpai, te vagy a legördögibb lény, akármelyik világot is nézzük.
- Lény? Háháháháhá! Lény... ez tetszik! -mondta Light, majd elment Rukidoutól messzire. -Ég veled senpai, sokáig nem fogunk találkozni!
- Vigyázz magadra Light, én várni foglak. -gondolta Rukidou. -Azonban, ha olyanná vélsz mint Ryuk, akkor nem maradok melletted mint barát, nem nézem végig ahhogy meghalsz!

2019.05.10 Péntek 6.33; Japán-Tokyo

- Még sosem álmodtam meg ennyire részletesen a 6 évvel ezelőtt történteket! -gondolta amikor hirtelen felébredt a rémálmából Akumo. Mostmár úgy álmodta, hogy a szülei ott voltak vérbefagyva előtte, miközben a kést fogta. -Lehetetlen! Lehet hogy tényleg én voltam?!
10 perc múlva úgy döntött hogy nem gondolkodik tovább ezen. Végülis a példaképe egy közönséges gyilkos, nem? Minek is gondolkodik ilyesmin? Miután ez végigfutott az agyában, elment megmosakodni, aztán átöltözött az iskolai ruhájába.
- Nos, készen vagyok! Shibari és Suzaki már várnak szerintem. -gondolta, de előbb még átolvasta az esszét. -Biztosan jó lesz ezt így kijelenteni, hogy Kira az én példaképem? -kérdezte magában, átgondolta, majd betette az esszét a táskájába. -Lesz még 6. óráig eleget gondolkodnom! -úgyhogy elindult.
Útközben találkozott Shibarival és Suzakival. Shibari egy fekete hajú fiú volt, kb. olyan magas mint Akumo, de sokkal sportosabb volt. Akumo nem volt az a tipikus sportos alkat. Suzaki pedig egy általános lány volt, hosszú barna hajjal, nagyon szép lány volt.
- Szia Akumo! -mondták mindketten. Ők is árvák voltak csakúgy mint ő, talán éppen ezért is lettek jó barátok.
- Sziasztok! -mondta Akumo, közben vonakodott magában, hogy megkérdezze a többiektől mit gondolnak Kiráról. -Szóval, mit gondoltok Kiráról?
- Kira? -kérdezték döbbenten. -Miért érdekel téged egy olyan alávaló gyilkos, rohadék mint Kira? -Akumo nyelt egyet, nem merte megkérdezni mért is mondják ezt.
- Kiről írtatok az esszétekben? -kérdezte Akumo kíváncsian.
- Én a szüleimről. -mondta Suzaki. -Tudod ők rendőrök voltak, és mikor üldöztek egy bűnözőt, aközben haltak meg. Ezért ők a példaképeim!
- Azért, mert meghaltak? -kérdezte magában döbbenten Akumo. -Milyen ostobaság! -És te Shibari? -kérdezte nevetve Akumo.
- Hogy én? Hát én semmiről nem írtam! -mondta Shibari.
- Az ilyenekből lesznek előbb-utóbb a bűnözők. -gondolta Akumo.
- És te kiről írtál? Egyáltalán neked volt iről írni? -kérdezte Suzaki  aggodalmasan.
- Öhm... -eszébe jutott hogy is vélekednek barátai Kiráról. -Nem volt igazán kedvem ilyen hülyeségről írni!
- Hülyeség? -kérdezték barátai. Azonban, ekkor Shibari fejére esett egy füzet. Shibari elvesztette az egyensúlyát így hátraesett, Suzaki pedig rögtön odaugrott hozzá. A füzet pedig Akumo kezébe esett közvetlenül. Mikor meglátta hogy mi a neve:
- Ez lehetetlen! -mondta döbbent tekintettel, remegett kicsit, de aztán elmosolyodott majd elkezdett nevetni magában. -Vajon igaz? Vajon igaz hogy pont hozzám került egy halállista?
- Gyere már Akumo! -mondták neki a többiek az iskola bejáratánál.
- Nem hiszek ebben a lista dologban igazán, de mi baj lehet abból hogyha elteszem? -majd a többiekkel bement az iskolába. -Az unalmas hétköznapok sorából mostmár kiléphetek, végre, végre azt tehetem bárkivel amit akarok...

2019.05.10 Péntek 12.00; Japán-Tokyo

- Ki nem csinálta meg a házi feladatát? -kérdezte a tanár. Akumo agyán átvillant még egy pillanatig hogy megmutassa az esszét, azonban mégsem... hiszen hogyha valóban lehet ő Kira, akkor csak lebuktatná magát. Különben ő egy informatikus csoportba járt, ő volt a legokosabb az osztályban.
- Én sem csináltam meg! -mondta Akumo szemlesütve, mintha annyira de annyira bánná.
- Akumo, aztán holnapra csináld meg... tudod hogy nem akarok neked 1-est adni. A többieknek viszont 1-es!
- Hogy mi? -háborogtak a többiek. -Ez így nem fair, ő nemkap semmi, mi meg igen? -már majdnemhogy odament a tanárhoz és megrázta.
- Leülni! -mondta a tanár mérgesen.
- Akumo olyan furán viselkedik, amióta megkérdezte azt a Kirás dolgot nem? -kérdezte Suzaki Shibarit.
- De... és ez engem annyira aggaszt. -mondta Shibari. -Tudom hogy csinált esszét... de vajon kiről? -kérdezte.
- Csak nem..? -kérdezte Suzaki. -Azt hiszem, hogy rájöttem kiről csinálta az esszét! -mondta.
Óra után:
- Mi a gond? -kérdezte Akumo, amikor észrevette hogy barátai rá várnak a kapuban.
- Mutasd a táskádat! -mondták a barátai, ő nem akarta odaadni, de végül kikapták a kezéből.
- Francba! Ott benne a halállista, hogyha megtalálják, az esszével együtt akkor nekem annyi! -gondolta, majd gyorsan kirángatta a kezükből.
- Kira a példaképed ugye? -kérdezte Suzaki. -Szánalmas lenne Akumo, ha így lenne... ő ölte meg a szüleimet! Akik jó emberek voltak... Kira egy alávaló gyilkos volt!
- Egy... alávaló gyilkos? -kérdezte magában Akumo. -Én nem akarok alávaló gyilkos lenni! -gondolta, kicsit gondolkodott majd szónélkül elment a baráta mellett, a pillantása őrült volt. A halállista már most hatással volt rá. Hazament gyorsan, majd gondolkodott. Hogyan is szerezzen bűnözők nevét? -A nemzetközi rendőrség oldalán minden nemzet rendőrségének a bűnözői fent vannak mindenbizonnyal, csupán annyi a dolgom, hogy feltörjem! Ami nagyon egyszerű lesz.
2 órát dolgozott az egész oldalon, mire sikerült feltörni. Aztán ABC rendbe rendezte a bűnözők nevét.
- Szépen rendszerezni fogom az egészet! ABC rendben haladok. A halállista szabályait tudom nagyjából arról az oldalról. Lássuk hogy mit tudunk 2 óra alatt. -az első név ment neki a legnehezebben. remegett a keze, miközben próbálta leirni, majd nagyot nyelt. -Gyerünk Akumo, írd be! -gondolta. -Gyerüünk! -aztán befirkantotta a nevet. Innentől már nem volt olyan nehéz... ez az első név nagyon meghatározó egy olyan életében aki halállistát használ, hiszen innentől lesz gyilkos.
Két órán keresztül csak írta, írta és írta a bűnözők nevét. Mindegyikhez írt valamilyen halál okot, kivétel az elsőhöz, ott nem figyelt az időre.
- Huhh, készen vagyok a kemény munkával. Lássuk csak hány rossz embert öltem meg? -mikor meglátta, nagyon megdöbbent. Észre sem vette hogy több mint 100 ember nevét beírta. -Ez nagyon durva! -mondta. -Ez... vajon jól cselekedem? -kérdezte magában. -Be kell fejeznem! -kiáltotta!
Másnap:
- Újra rémálmom volt! -de már annyira nem érdekelte, hogy kit is ölt meg. Hiszen tegnap több mint 100 embert megölt, így már 1 vagy 2 ember megölésének semmi súlya nem volt. Az arcát fogta, majd elgondolkodott, aztán elkezdett nevetni őrülten.
Aztán felöltözött, miután megmosakodott. Mkor meglátta a halállistát, egyfajta kényszert érzett, hogy írjon, írjon s írjon még bele! De ő próbálta akényszer ellen tartani magát. Elrejtette azért a listát egy biztonságos helyre, a példaképéről írt esszével egyetemben.
- Mit csináljak ma? -kérdezte magában, miközben tejet ivott. Gyilkolj! Ezt hallotta a fejében. -Francba! Elakarom felejteni a listát! -mondta, aztán a földhöz vágta a poharat.
Úgy döntött hogy elmegy ma a halállista közeléből, elment a Plázába, egy kis kínai kaját enni.
- Elfelejtkeztem végre a tegnapról. -gondolta Akumo. -Vagy... már csak nem érdekel hogy gyilkoltam? Már olyan szörnyeteg vagyok, akit nem is érdekel hogy gyilkol? Nem!! Nem vagyok olyan, nem lehetek olyan! Soha! Sőt... igazából nem is vagyok gyilkos, csak gyilkosokat és egyéb gaztevőket gyilkolok... ez nem gyilkosság ugye?
Felállt, majd hazament, s elővette rögtön a halállistát, nagyot nyelt aztán kinyitott.
- Gyilkoljak vele még, vagy sem? -hátraesett, majd újabb "rémálma" volt. Mostmár cselekményt látott, hogy megöl a késsel egy embert. De nem látta hogy kit. -Szóval... valóban öltem már embert... de... az nem lehetett az apám, az anyám meg abszolút nem. Szóval, annyira romlott ember nem vagyok, hogy a szeretteimet öljem meg! Azonban ez mindent megváltoztat, megölték a szüleimet azt hiszem. Kezd öszeállni minden!
Egész nap írt a halállistába, már amikor a 10. oldalt is teleírta, akkor állt le egy picit.
- Basszus... hány bűnöző van még? -nagyon elégedett volt, amint a bűnözők neve mellett megjelent: halott!
Éjjelente mindig a listával álmodott innentől, de egyiksem volt igazán rémálom, mindegyiken nevetett. Kezdett az őrület határára érni.

20 nappal később, az SPK épületében:

- Egy új Kira? -kérdezte Near, amikor felhívta egy volt SPK-s tag, mégpedig Halle Bullook. -Rendben van, hozza el nekem a listát azokról akik meghaltak. -majd kinyomta a telefont. -Azt hiszem, hogy újra be kell vetnem a nyomozói tehetségemet. Ez nem olyan kira mint a legutóbbi. Sőt... ez nem is olyan mint a 2-5. Kirák, ő teljesen más! Nem Yagami Light embere, hanem egy tőle különálló ember, és ez valamilyen szinten... tetszik. Hiszen ő igazi kihívás lesz, 6 év után egy igazi kihívás!
E pillanatban megérkezett Ms Bullook, majd átnyújtotta az aktát Nearnek. Near amikor elolvasta, elkezdett remegni a tekintete.
- 21 nap alatt meghalt több mint 10000 bűnöző? Ez a Kira... ez túlzásba viszi a dolgot! Lebuktatja magát direkt, vagy mi? Vagy... nem is! ABC sorrendben halad, minden bűnözőt kiakar nyírni? De honnan tudja, hogy kik bűnözők és kik nem? És van shinigami szeme?
- Near, hogy nevezzük ezt a Kirát meg a sajtóban, vagy... nem kell feltűnést keltenönk? -kérdezte Halle.
- Várjunk még Ms Bullook. Viszont figyeljék a nemzetközi rendőrség honlapját, hogy nem-e törnek be. Mert ha igen, akkor fel kell bérelnünk valakit, hogy készítsenek egy biztonság renszert, amit nem tud senki sem áttörni.
- Rendben van Near, akkor megyek is! -majd kiment az épületből.
- Őszintén... még én sem tudom hogy mi legyen ennek a Kirának a neve. Talán B-Kira(Brave-Kira) lesz, már ha nem tudom lefülelni a 31. napig.
Majd tovább játszadozott a játékaival, és a hajával Near.

Ezen a napon, 19:01:

- Készen is van "Kira" bejelentése! -mondta Akumo őrült vigyorral. -Most pedig, minden TV ezt fogja bejátszani!
Mindenki meglepődött, amikor a TVken megjelent Kira kiírása, majd a jól ismert eltorzított hang megszólalt:
- "Én vagyok Kira! Ne akarjátok hogy bebizonyítsam! Már megöltem 30000 db bűnözőt! Most éreztem úgy, ogy bejelentsem: Ha valaki bűnözővé válik, az előbb-utóbb a kezem álltal leli halálát! Tehát nem ajánlom, hogy valaki is bűnözővé válljon, mert az MEGHAL!"
Az egész világon levetítették ezt a felvételt, mindenki megrettent ettől, kivétel persze Near és a 3 SPKes. Near erre rögtön válaszolt:
- "B-Kira, te, a legaljasabb bűnüző a Földön. Most add fel magad, talán csak életfogytiglant kapsz! Azonban ha folytatod a gyilkos sorozatod, akkor akasztófára juttatlak!" -L nevében beszélt az egész SPK, meglepte kicsit Akumot ez a bejelentés.
- Hmm... B-Kira? Meglepő! De nem is értem hogy miért B-Kira. Semmi B nincs bennem. Bár jobb mint X-Kirának lenni, még azt hinnék hogy valami ostoba vagyok az X-Faktorból! Várjunk... L? L-t megölöm, ha törik ha szakad, végülis ő végzett az első Kirával is!
Ezekután folytatta a halálistába írást. Mostmár Near figyelmét kezdte felkelteni egyre jobban B-Kira.

18 nappal később, 12:56:

- Tegnap volt az utolsó érettségim. Emiatt nem tudtam a listába írni egy szót sem. -gondolta magában. -Shibarival és Suzaki nem sokat beszélnek velem. Lehet hogy sejtik, hogy én vagyok B-Kira? Nem... az lehetetlen, én az a tipikus jógyerek voltam mindig is... sosem gondolhatnák rólam!
A shinigamik birodalmában Light érezte, hogy eljött az idő, amikor megmutatja magát Akumonak, majd elkezdi őt mentorálni. El is indult ebben a pillanatban a Földre.
- Milyen régen is jártam itt! -mondta Light. -De most kezdjünk bele a buliba, meg kell tisztíttatnom azzal a kölyökkel a világot. Semmi kedvem magam csinálni, az túl unalmas lenne, ahhogy Ryuk mondaná... -meglátott egy gyümölcsös bódét. -Alma... Ryukra emlékeztet mindig az alma! -elvett egyet, majd elkezdte ropogtatni, az árus és a járókelők mind sikoltozva futottak előle. -Ezeket meg mi lelte? -kérdezte döbbenten. -Jahh hogy ez... hát persze ők nem láthatnak.
Near elkezdte a nyomozást az eddigi nyomok alapján, a halálok idejével, és egyebek.
- Na szóval, az SPK-t újrarendezzük! -mondta Near, miközben játszadozott. -Ms Bullook kérem adja ide az összes halál időpontját. Na szóval, mindegyik gyilkosság olyan időpontban történt, amikor már nincs gimnáziumi tanítás. Szóval ez a lényeg... gimnázium! Az ABC sorrend pedig azt jelenti, hogy képes feltörni a nemzetközi rendőrség honlapját. Ergo, ő egy informatikai osztályba jár. Csak egyetlen egy iskola van, amely ilyen jó, az a Tokyo Koutougakkou!
- Viszont... miértnem értesítjük a nemzetközi rendőrséget? -vetette fel az egyik SPKes férfi.
- Nos, Mr Loud, azthittem hogy ennél okosabb, és nem kérdez ekkora badarságot. -mondta Near miközben a haját csavargatta. -Maga szerint mi volt az eső dolgom? Csakhogy ők nem érzékeltek semmilyen behatolást a rendszerükbe, ezért "nem tudnak semmit sem tenni".
- Elnézést Near. -mondta Stephen Loud.
- Akkor egy végzős informatikai osztálybeli kölyökről beszélünk, akinek kitűnő az érettségije? -kérdezte Anthony Carter.
- Pontosan, erre gondoltam! -mondta Near. -Most próbálják kiszűrni kik a lehetséges B-Kirák!
- Igenis Near! -mondták, majd rögtön elindultak. Eközben Light besurrant Akumohoz.
- Üdv! -szólalt meg Light, mikor meghallotta Akumo, majd megfordult és meglátta, hátraesett a székkel. -Háháháhá! Én is így reagáltam először.
- T-te vagy a shinigami? -kérdezte Akumo remegve, aztán nyelt egy nagyot.
- Igen, én egy shinigami vagyok! Én adtam a feladatot neked, hogy elpusztítsd a bűnözőket, az egykori Ryuk halállistájával!
- Hogyan? Te nem Ryuk vagy? Mi történt Ryukkal, és te akkor... ki vagy?
- Hogy mi történt Ryukkal? Hmm... hadd mondjam el neked! Ryuk amióta megölte a "pártfogoltját", egy nevet sem írt a listájába, így meghalt idővel! Hiszen nem hosszabbította tovább az életét. Most pedig... hogy ki vagy? Én vagyok... Shinigami Light!
- Light? -kérdezte boldogan Akumo. -Az a Light?
- Igen! -kezdett el nevetni Light. -Én vagyok a te példaképed! És... tudom hogy mi történt veled 12 évesen.
- M-megmutatnád? -kérdezte Akumo kíváncsian.
- Peersze! -majd egy illúziót keltett Akumo agyában. Persze jelen esetben próbálta az igazságot mutatni, és nem átverni Akumot:
"- Kisfiam, nézd meg hogy ki az! -mondta az édesanyja, amikor kopogtak.
- Rendben! -mondta a 12 éves Akumo, de az édesapja hamarabb odaért, így ő nyitott ajtót.
Az ajtóban egy maszkos idegen állt, akit eddig sosem láttak, próbálta megkérdezni Akumo apja, hogy ki ő, azonban az lelőtte ekkor. Akumo befutott a konyhába, az anyja pedig ki a gyilkoshoz.
- Ki maga? És miért ölte meg a férjem? -de őt sem engedte hogy végigmondja mondandóját, ezután lelőtte.
- A kisfiamat ne... -ezek voltak Akumo édesanyjának a szavai.
- Hol vagy kölyök? -kérdezte a gyilkos, miközben valami értékes dolgot keresett. -Óh, szóval ott vagy!
Kiugrott a szekrényből ekkor sírva Akumo, a kezében a kés, amit eddig is látott álmában, majd megpróbálta a támadó torkát elvágni. Sikerült is neki, de meglőtte a vállát a fickó. Végül tiszta véresen találták meg, s minden emlékét elvesztette."
- Emlékszem... mindenre! -mondta Akumo döbbenten. -Köszönöm Light, köszönöm hogy a segítségeddel emlékezhetek!
- Ugyan, cserébe csak annyit kérek, hogy ne bukj le, még 10 évig! -mondta Light. -Jahh és... akarod a shinigami szemét a fél hátralévő életed feléért? -Nem!
- Nem, nem kell! De mostmár... tudom hogy az igazi nevem Denonga Akumo!
- Vagyis innentől, elkezdődik a történetem!
Óráról órára, napról napra, hónapról hónapra és így tovább, csak írta a neveket sorba Akumo. Amíg el nem telt 5 év. Az 5 év alatt milliónyi bűnözőt intézett el Akumo.

2024.06.18. Kedd 11:09:

5 év telt el, hogy B-Kira feltűnt a színen, s még mindig nem tudták elkapni. Átvizsgálták az összes informatikai osztályba járót, de mind túlságosan fedett volt hozzá.
- Lehetetlen, hogy a nemzetközi rendőrség nem képes megérteni, hogy feltörték a lapjukat. -mondta Near mérgesen.
- Egyetlen egy gyanusított van, de ő meg túlságosan... hogy is mondjam... egyáltalán nem olyan mint B-Kira!
- Ki az? -kérdezte Near. -Áhh... az a gyanús fiú. Denonga Akumo... érdekes hogy pont ő az, akinek informatikai cége lett.
Egy nagy cége lett Akumonak, a Denonga Corp, miközben gyilkolt, elkezdett tervezgetni is, mostmár ő a legbefolyásosabb informatikus egész Japánban.
- Háháháhá! A rendszergépről a legegyszerűbb feltörni a nemzetközi rendőrség oldalát. Nahát, nahát nahát. Mág eljutottam az O-ig.
- Nagyon jól haladsz kölyök! -mondta Light, magában nevetett, miközben valamit olvasott a saját halállistájában.
- Shibarival és Suzakival ma fogok találkozni. -mondta Akumo. -Vagyis ma nem tok az O-kon áthaladni, pedig már csak pár ezer van.
- Nem baj, majd holnap befejezed őket! -mondta Light, majd ördögien kacagott miközben olvasott.
- Mit nevetsz shinigami? -kérdezte Akumo kiváncsian, de Light nem válaszolt. -Azon nevetsz amit olvasol? -Light már nem volt ott, felszívódott. -Biztos ment almát enni.
Kicsivel később befejezte mára az írást, majd elindult hogy találkozzon a (volt) barátaival.
- Helló! -mondta Akumo, azonban Shibari és Suzaki nem volt ennyire boldog. -Mi a ba...? -ekkor leütötte Shibari, majd Suzaki elvette az aktatáskáját.
- Hát itt van! -mondta Suzaki, amikor kinyitotta az aktatáskát. -A halállista valóban nálla van, akkor ő B-Kira!
- Francba Akumo, miért kellett ezt tenned? -kérdezte Shibari, ám ekkor felébredt Akumo majd kivette az aktatáskából egy hírtelen mozdulattal, aztán felállt.
- Ostoba kis csótányok! -mondta őrült tekintettel, szerencséjére senkit nem érdekelt a mondandója a járókelők közül. -Most, meghaltok! -Shibari neki akart menni, de ekkor Light hátralökte.
- Ez meg mi vo...? -kérdezte Suzaki, de megpöckölte Light, így hátraesett.
- Ne féljetek, szép halált szánok nektek! -gondolta Akumo, majd beírta: "Kazuko Shibari és Sanno Suzaki, Shibari megöli Suzakit egy késsel, miután felmentek a házába, majd Shibari megfojtja magát, 13:30". -Ég veletek! -mondta Akumo, majd ördögien mosolygott.
Pár órával később a SPK épületében:
- Hogyan? Akumo barátai meghaltak? Megölték egymást? -kérdezte Near döbbenten. -Ez súlyos... eljutott abba a fázisba, amikor már mindenkit képes megölni a céljaiért! -gondolta Near. -De hogyan tudnám rábizonyítani, hogy ő tette?

2029.06.18. Vasárnap 15:00:

10 év telt el azóta, hogy B-Kira írtja a bűnözőket. Azóta egy új bűnöző sem lett. Egyre gyanúsabb volt mostmár Akumo. A cége a fellegekben járt már, de ő még mindig nem volt elégedett. Hiszen az igazi célja nem a cégen belüli volt... de mostmár, csak 1 ember volt az útban a célja megvalósításához.
- Egyetlen ember maradt, Z'slen Saiey.Ő az utolsó ember, aki az utóbbi 10 évben bűnt követett el.
- Hogyan akarod megölni? -kérdezte Light.
Akumo odament egy késhez, majd elkezdte nyalogatni, és kijött egy aprócska valami, amibe beletett egy darabot a listából.
- A két kezemmel fogom elpusztítani a bűnt! -mondta Akumo.
- Azt kétlem. -gondolta Light nevetve. -Hiszen a sorsodban ez nem szerepel!
Akumo kinyomozta Saiey lakhelyét, majd elindult oda. Egy dokkban lakott Japán északi részén. Pont jó hely volt megölni. De Near is rájött, hogy az utolsó bűnözőnek a szemébe akar nézni B-Kira.
- Éjfélig akarja megölni mindenbizonnyal. -mondta Near. -Keressük fel Z'slen Saieyt.
- Rendben van, induljunk! -mondta Halle.
Mr Z'slen nem nagyon örült annak, hogy a SPK arra kéri, hogy áldozati bárány legyen, de végül pénzt ajánlottak neki, így belement. Már 21:56 volt, de még semmi.
- Ha nem jön el esetleg B-Kira, akkor is megkapom a pénzt? -kérdezte Saiey.
- Nem! -mondták Near emberei.
Ám ekkor kinyílt az ajtó, s belépett rajta B-Kira, azaz Denonga Akumo. Kikerekedett a szeme, amikor meglátta hogy vannak mások is.
- Kik maguk? -kérdezte döbbenten, mintha semmiről nem tudna, de már tudta igazából, ez "L"!
- Mi vagyunk az SPK! -mondták a fent állók, akik éppen puskát tartottak Akumo felé.
- M-miért tartotok puskát felém egyáltalán? -kérdezte döbbenten Akumo.
- Ne játszd az ostobát kérlek! Megbizonyosodtunk mostmár róla, hogy nincs shinigami szemed! -mondta Near, ezért levették a maszkjaikat.
- Miért neveztetek el B-Kirának? -kérdezte Akumo. Megdöbbentette az egész SPKt ez a beismerés.
- B-Kira... annyit tesz mint Merész-Kira(Brave-Kira). Remélem érted hogy miért. Olyan merész voltál, hogy már első pár nap alatt megöltél 1000 bűnözőt! -mondta Near.
- Akkor remélem, hogy felkészültetek ellenem "L", csak mert én nem adom fel!
- Nem L vagyok! -mondta Near. -A nevem Near. -közben felvett 4 bábúz az ujjára. -Jó volt a játékunk. De lebuktál! És most az SPK elintéz... kivétel ha... van shinigamid!
- Van hát! -mondta Light őrülten, majd elkezdett nevetni.
- Gyerünk Light, nyírd ki! -mondta Akumo. -Te tudod a nevét, nyírd ki!
- Sajnálom, de nem lehet... hiszem a halállistám már tele van! -megmutatta ekkor a halállistáját.
- D-de... ez az ami velem történt... akkor minden csak a...
- Minden csak a halálod része volt, hááháháháhá! -kacagott Light, úgy mint régen Kiraként.
- Nem érdekel! -mondta ördögi, vagyis inkább kirás mosollyal Akumo.
- Mi történik? -kérdezte Near.
- Add át a szemet! -mondta Akumo.
- A szeme megvan! -mondta Near. -Most, készüljenek!
A bal kezével előhúzta a tollát Akumo, ekkor mindhárom SPKes arra a kezére lőtt, és elejtette a tollát.
- Szóval bal kezes vagy! -mondta Near, kissé döbbenten. -Mindegy, le... bár még várjunk, mi ösztönzött arra, hogy ezt tedd?
Előhúzta a kését közben Akumo, majd elkezdte törölgetni, vagy nem is azt tette? Az SPKesek nevét írta be.
- Jajj ne! -gondolta Near. -Előre tudta, hogy csapda lesz? Lehetetlen! -mindhárom embere szívroham miatt leesett Near köré.
Eldobta Akumo Near felé a kését, de nem találta el, meglátta a saját nevét:
-Francba! -mondta Near, majd ekkor a szíve megfájdult. -Yagami Light, ugye? Ugye ő a shinigamid? -kérdezte fájdalmasan.
- Igen! -mondta Akumo ördögi mosollyal. -Viszlát, Nate River! Most megbosszultam a példaképem!
- Sajnálom L, B-Kira túl merész volt, és végül legyőzött engem. -megjelent előtte L, majd mosolygott Nearre. Near is mosolygott, aztán becsukta a szemét, örökre.
- Most pedig, te jössz Z'slen Saiey. -mondta Akumo, majd megindult a bűnöző felé.
Light csak nevetett, hiszen tudta hogy mi fog történni, miközben Akumo éppen elvérezni készült, Z'slen Saiey kitépte a kezéből a kést, majd hátrarúgta.
- Óh ne! -kiáltotta Akumo.
- Dehogynem! -mondta Light ördögi mosollyal.
- M-miért? Miért pont ő álltala kell meghalnom?
- Mert... szeretek mindenkit manipulálni és átverni! -mondta Light, majd Akumo szívrohamot kapott.
- Miért tetted ezt, Light mesterem? -kérdezte még utoljára Akumo, majd elaludt örökre.
- Most pedig te jössz! -mondta Light a bűnözőnek, aki nem látta, bemosott neki ekkor Light, majd elkapta a kést, s bevéste az aprócska lapra: "Z'slen Saiey". 40 másodperc múlva, szívrohamba halt meg.

1 évvel később a shinigami birodalomban:

- Még el sem olvastad, hogyan írt rólad az az Akumo kölyök? -kérdezte Rukidou Lightot.
- Nem, ott van a listában olvasd el! -mondta Light. -Engem egyáltalán nem érdekel, hogy mit írt rólam az a kiraista ostoba.
Rukidou miután elolvasta, nagyon meglepődött. Az esszé tele volt olyan jelzőkkel, amely azt mutatta, hogy valóban tisztelte Lightot Akumo.
- Kérlek, a kedvemértolvasd el! -kérlelte Rukidou.
- Hát jól van Rukidou... -mondta Light fáradt tekintettel, majd elkezdett olvasni. Sokáig némán figyelte a lapot, aztán pedig összegyűrte. -Értelmetlen szemét! -mondta, majd ledobta az emberek világába, ahol a tanár megtalálta, amelyik a magyart tanította Akumonak.
- Óh Akumo, ezt sosem gondoltam volna. -mondta a tanár.
- Hehehehe, remélem hogy szívrohamot koztam a vénembernek ezzel! -mondta Light, majd elment.
- Reméld, hogy sosem találkozol Akumoval itt. -gondolta Rukidou. -Biztosan hogy megtámadna téged.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg