Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Vestal

Vestalon emberhez hasonló "földönkívüliek" élnek, csak a szemük semmi érzelmet nem mutat. Mindegyik szeme szinte ugyanolyan, csak a színe más. Ők csak a New Vestroiában tűnnek fel. Van egy csoport, a Vexos amely gonosz, de vannak köztük jó emberek, mint pl. Mira, Ace és Baron, akik épphogy a Vexos ellen vannak. A Mechtanium Surge Arc 1-ben is mutatták egyszer Vestalt. A 44. részben is mutatták egy képen, hogy el van pusztítva, mindezt Mechtavius tette, de nem történt meg végül, mert a Bunyósok megakadályozták hogy elinduljon a Volcano Islandről.

Vestal-i technológiák:

BTS:

Bakugan Elpusztító Rendszer(Bakugan Termination System) ez 6000 kilóméteres távolságban elpusztítja az összes bakugant. De mindazonálltal, ennek szüksége van, Vestroia 6 Legendás Katonájának az erejére, tehát az attribútum energia nélkül, semmit nem ér. Végül miután megszerezték mindegyik attribútum energiát, nagy nehezen, akkor aktiválódott a BTS, de Drago felvitte az atmoszférába, majd elpuszította, utána a vezérlőjét pedig egy dimenziótörő csapással elpusztította.

Bakugan Gauntlet(Bakugan Kesztyű):

A bakugan kesztyű szükséges ahhoz hogy New Vestroiában harcolj. Ezt is Vestalban találták fel. Többféle színben létezik: Piros=Pyrus, Zöld=Ventus, Lila=Darkus, Sárga=Haos, Kék=Aquos, Barna=Subterra. Mindez a viselőjétől függ hogy milyen színűt használ. Ez jelzi a G erőt, az "élet pontot" és a bakuganok képességeit. Ezzel lehet használni a képességlapokat, s hogy átmehess Michael Gehabich portálján, mindenképp kell hogy legyen egy ilyened. És hogyha egy speckó kártyát tesznek bele, akkor egy penge is lehet belőle akár, lásd 26. részben Dan és Spectra harcát. A Batle Gearek is a gauntletekből jönnek elő. Míg a pengéket kártyával lehet előhívni, ezt kóddal, csak mint a Maxus alakzat aktiválását.

Dimenzió kontrolláló:

A Dimenzió kontrolláló szintén egy Vestali fejlesztés, amelyet azért hoztak létre, hogy a bakuganokat labda alakban tartsa.

Fajtái:

A bunyósok ezeknek a gépeknek közelében létrehoztak 3 várost, Alpha, Béta és Gamma várost, de van egy 4. hely is, Prince Hydron "kastély"a. Hogy ezeket megsemmisítsék(a dimenzió kontrollálókat), ahhoz egy bakugan csatában túl kell terhelni a rendszert, s akkor széttörik a kő amely ezt az egészet működteti. Megsemmisítésük:
Alpha város: Egy csata közben pusztult el: Shun, Ace vs. Volt, Lync
Béta város: Egy csata közben pusztult el: Dan, Baron vs. Mylene, Shadow
Gamma város: Ezt 3 csata semmisítette meg: Gus, Mira vs. Dan, Ace; Shun, Marucho vs. Mylene, Shadow; Baron vs. Volt
Hydron palotája: Ezt a Dan vs. Spectra harc semmisítette meg

Mechanikus bakuganok:

Vestal-i technológia a mechanikus bakuganok is, Clay prof. gyártja őket. Ezek gépek, s gépesített állatokra hasonlítanak. A prototípus és sok számolgatás után, megszületett Altair, mely az első mechanikus bakugan. A Vexosban sokan láttak lehetőséget a mechanikus bakuganban, és a bakugan csapdájuk is nagyrészt az volt. Ezeket a bkuganokat máshogy dobják. Nem úgy mint a normálisakat. Erre példa: Altair, Hades... Vannak teljesen mechanikus bakuganok, és van amelyik csak félig az, például Cyborg Helios. Az újabb mechanikus bakuganoknál, mint Aluze, Macubass és Dryoid, nincs támogató csapda bakugan hozzájuk, vagy olyan metálgyűrű a testükben. Farbros az tud egyesülni egy ilyen géppel, és az ad neki 4200 G erőt, tehát az a legerősebb mechanikus bakugan. Később Professzor Clay elkészítette az Alternatívot, amely végülis nem egy bakugan, de idetartozik kissé.

Battle Suitok:

A Battle Suitokat Spectra találta fel, de Mira is ért hozzá rendesen. Mira segíti a Bunyósokat a Földön a Battle Suitokkal, a legfejlettebb technológia jelenleg, amelyet lehet alkalmazni csatákban.

Mechanikus bakuganok:

 • Altair (Lync védő bakuganja, összetört a 11. részben.)
 • Brachium **
 • Cyborg Helios * (Spectra továbbfejlesztett bakuganja, fél-mechanikus.)
 • Dark Hound **
 • Dynamo (Volt csapda bakuganja.)
 • Fencer *
 • Fortress Trap (Shadow csapda bakuganja.)
 • Foxbat *
 • Grafias **
 • Grakas Hound **
 • Hades (Shadow új védő bakuganja, s először Alpha Hydranoidnak volt álcázva.)
 • Klawgor *
 • Leefram *
 • Metalfencer (Spectra csapda bakuganja.)
 • Scraper *
 • Spindle *
 • Spitarm **
 • Spyderfencer **
 • Sylvee (Hades alapja.)
 • Wired (Lync csapda bakuganja.)
 • Farbros (King Zenoheld védő bakuganja.)
 • Dryad (Prince Hydron védő bakuganja.)
 • Macubass (Mylene új védő bakuganja.)
 • Aluze (Lync új védő bakuganja.)
 • Helios MK2 (Cyborg Helios új alakja.)
 • MAC Spider(Shadow új védő bakuganja.)
 • Boriates(Volt új védő bakuganja.)
 • Hexstar(Volt új csapda bakuganja.)

*=Maxus Helios darabjai. **=Maxus Dragonoid darabjai.

Bogár Kém:

Spectra és Gus használta, tulajdonképpen nem bakugan, de viszont kémkedésre és üzenésre remekül használható. Professzor Clay fejlesztette ki. 6. 7. 18. 19. 46. részekben szerepelt. Ezzel hívta ki Gus Dant, Spectra Dant, meg Mira ezzel üzent professzor Claynek, a Keithével, de azt lepusztította prof. Clay.

Vexos Motherpalace:

Itt él a Vexos egy ideje, és Zenoheld őrei is stb. Régen leginkább Zenoheld tartózkodott itt, ez volt a Vestali palotája úgymond. Kissé elpusztult egy része, amikor az Alternatív kiszabadult. Amikor az Ellenállás nem tudta, hogy Keith hova ment, akkor Myleneék sugarát keresték meg, majd ide érkeztek.

Alternatív Fegyver Rendszer:

A 45. résztől 50. részig épült, Clay prof tervezte, természetesen ez már kissé Keith utánzás. Nekem nem tetszik, mer ilyen kis robotok jönnek ki belőle, meg szerintem semmi köze a bakuganhoz, ugyanis egy nagy hajó. Azok a kis harcosok kiderültek, hogy Pyrus Fortress trapek, amelyek nagyon erősek. Nagyon erős szerkezet, bár, annyira nem nagy szám. Elpusztította szegény Hylasht elvileg egy Fortress, és a végén Spectra Zukanatoral átlőtte, majd belement. Ehhez is úgyanúgy vannak képességek. Majd végül elpusztították az Ellenállók a reaktorját, s Hydron megbénította Farbrost, vele együtt felrobbant Zenoheld is és Professzor Clay is.

Képességei:
- Zeusz Rendszer(Isteni Program)
- Erőlabda(Kettes Löveg)
- Vestali Ágyú(Vestali Lövegek)
- Hyper FARBAS

Halál Bombák:

Legelőször Hydron használta, Volt ellen, hogy azt dühében elküldje egy másik dimenzióba, majd Lyncet is ezzel büntette, ezután Mylene is ezt használta, hogy Spectráékat elküldje. Míg a rendes egyre csökkent, addig az Intersoacebenben lévő Dimenzió Kapu csak egyre növekedett, így besszippantva Mylenet és Shadowt.

Fegyverek:
Elektromos ostor:

Mylene használta a 25. és 48. részben.

Sokk bot:
Először Lync használta, majd Hydronék, aztán használta Clay professzor is. Végül feltűnt a Mechtanium Surge 34. részében is, ahol Wiseman használta.

Az Agonizer:

Az Agonizer egy kínzó gép, amelyet Zenoheld terveztetett talán, hogy Hydront megkínozza vele, mert a Vexos nem tudta megszerezni a Battle Gear adatokat.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!