Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Julie


Név: Julie Makimoto
Kor: 12/15/16/17
Védő bakugan: Gorem
Első szereplése: 1. epizód (Old Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Risa Mizuno(Japán), Katie Griffin(Angol)
Elem: Subterra

Jellemzés:
Old Vestroia:

Julie elég fura egyéniség, valami forcsát ordít a vesztes csaták végén. Nahh meg Danbe bele volt esve az elején.

Julie és Billy még nagyon kiskorukban jóban voltak, ám mikor a bakugan megjelent, elszakadtak egymástól, ugyanis Billy a bakugan megszállottja lett, s benne akart lenni a Top10-ben, végül már semmibe nézte Juliet. Julie amikor megtudta hogy Billy csazlakozott Álarcoshoz, elszomorította, ám elhatározta hogy jóútra fogja téríteni. Billy a római találkozásuk előtt már kétszer legyőzte Juliet, s az ottani találkozásuk alkalmával is már 2 bakugant küldött a végzet dimenzióba. Gorem legyőzte Billy két bakuganját, és utána Julie végül rákényszerítette Billyt hogy legyen olyan mint régen, az visszahívta a végzetlapot, bocsánatot kért Billy tőle ezután.

Julie is a végzet dimenzióba megy Dan után, s hamar megtalálják Dant, de akkor a 6 Ősi katona szétválasztja őket, s végül Clayf ellen kell harcolnia. Clayf olyan illúziót idéz elé, amelyben a nővére ellen kell harcolni. Végül Julie a harc végén, mikor Goremet majdnem kiüti Clayf, rájön hogy kikell jönnie a nővére árnyékából, s Gorem is átalakulásra képes, és Hammer Gorem lesz.

Végül visszatérnek, s Billynek segít Naga erői ellen.

New Vestroia:

Julie most 15 éves és új ruhát visel Ő is. Az első részben szerepel, Marucho is ottvan velük és Runo és Dan is. Ám amikor Neo Drago megjelenik, Dan és Marucho ott hagyja a lányokat a Földön, míg Ők átmennek vestroiába. Julie és Runo pedig dühös lesz mert otthagyták őket. Később Julie beszélgetett Billyvel telefonon, s egy képeslapot nézett. A 10. részben segített megnyitni Michael portálját, majd a 12. részben segített Mirának picit, a Spectra elleni harcban. De később kiderül hogy bakugan kesztyű kell ahhoz hogy átmehessenek a portálon, így Julie nem mehet. A 27. részben azonban Ő és Runo kapott ajándékba 1-1 kesztyűt. Billy mikor visszatér a városba, akkor harcol Billy oldalán Ace ellen. És Billy miatt veszít.

Gundalian Invaders:

Úgy tűnik ő is elköltözött, mivel mikor Dan várta Jake-et, Julie felszólgáló volt. A 2. részben pompom lány volt, szurkolt Jakenek és a csapatának, majd Dannel is beszélgetett meg Jakeel. Későbbi részben sok jó tippet adott Jakenek a subterra bunyóról. Dan el akarja neki mondni, hogy elmennek Neathiára, de Julienak sok dolga van, mire visszaér, már két Julie van. Végül Julie bebizonyítja, hogy tényleg ő Julie. Aztán elbúcsúzott Danéktől. Szerepelt a 22. részben, ahol beszélgetett kicsit Kojival. A 39. részben nagyon örült amikor Danék visszatértek.

Mechtanium Surge Arc 1:

A 11. részben egy képen látható volt.

Mechtanium Surge Arc 2:

A Bakugan City bemondója ő lett, elég nagy szerepet kapott. A 28. részben kiderült, hogy nem csak a Bakugan City bemondója, hanem egy hírműsor riportere is. A 32. részben újra szerepelt, meginterjúvolta Danéket, azután pedig felhívta a főnöke, hogy Wiseman megjelent. Odafutottak, és nézték a csatát a kamerással. Nagyon örült Runonak. A 33. részben feltűnt Bakugan Landben, ahol is összeveszett először egy Subterra Damakorral, aki Damdosnak hívta magát. Wisemannel próbált beszélni, azonban az rátámadott a Bakugan Landre, Dan próbálta Juliet elküldeni onnan, de Julie mindenképp akarta, hogy a csatát mindenki lássa. Amikor odagyűltek az emberek, örült, Damdosszal együtt. A 37. részben újra lehetett látni, az evakuálás közben, illetve azután hogy a Bunyósok győztek. Aggódott értük, de boldog volt hogy nyertek. A 43. részben közvetített egy adást, majd beszélgetett Damdosszal is, aztán Miárékkal, de jött Mechtavius, és a 44. részben megölt mindenkit Bakugan Cityben. A 45. részben ugynez történt, de Mechtaviusnak most nem volt lehetősége elpusztítani Bakugan Cityt, hiszen a Bunyósok útját állták, közben Mira és Julie elmentek a Volcano Islandhez, és Julie közvetítette a harcot. A 46. részben a kamerásával lehetett látni a gépen, utána a Dan vs. Gunzt kommentálta, a bulin pedig elég fáradtan alukált.

Bakuganjai:

Harcai:
Old Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Billy Vereség
Billy
Győzelem
Billy,Komba(Shunnal) Győzelem
Shun Nem Volt Kimenetele
Masquerade Vereség(Szándékosan)
Clayf Győzelem
Dan Vereség
Tricloid(Billyvel,Nenével) Győzelem
Hal-G(A többiekkel) Győzelem

| Győzelem: 5 | Döntetlen: 1 | Vereség: 3 |

New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Gus(segítet Mirának)
Győzelem
Ace(Billyvel)
Vereség

| Győzelem: 1 | Döntetlen: 0 | Vereség: 1 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok