Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Runo


Név: Runo Misaki
Kor: 12/15/17
Védő bakugan: Tigrerra(New Vestroiában)/Aerogan(New Vestroiában)
Első szereplése: 1. epizód (Old Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Eri Sendai(Japán), Julie Lemineux(Angol)
Elem: Haos

Jellemzés:
Old Vestroia:

Runo nem egy tipikus tizenéves lány. Szeret bakuganozni a fiúkkal. Dannel mindig veszekszik, mivel még kiskoruk óta versengenek. Az Ő védő bakuganja egy fiú Haos Tigrerra, amely nagyon engedelmes a csatákban és nagy. A legjobban azt utálja ha azt hiszik, hogy Ő bénább bakuganozó, csak mert lány. Amikor elvesztett pár bakugant, fel akarta adni az egész játékot, ám azután úgy döntött hogy mégsem.

Ő segít a szülei vállalkozásában, és Alicet is beveszi, de féltékeny, mert Alice miatt jönnek csak a fiú vendégek. Odavan Danért, de sosem ismeri be. Végül Ő a 6. lett a rangsoron.

Mikor a végzet dimenzióba megy Dan után, Lars Lion lesz az ellenfle, és az Ő illúziójában egy kis Dan lesz. Azután rájön hogy Dan az akivel legelőször találkozott a városban. Ezután rájött hogy nem lehet túl makacs, s ekkor Tigrerra Blade Tigrerra lett. Mikor Shun harcolt volna Dan ellen, Runo akart és Tigrerra, de végül vesztettek.

Mikor Vestroiába mentek, a Haos-Subterra világba ők a versenyben lelassították Julieval az ellenfélt, s végül a sebesség agyarral legyőzték Rabeedert.

A sorozat végén randizott Dannel, s elég nőiesen nézett ki. Szép kis francia kalapot is viselt.

New Vestroia:

Runo mérges volt, amikor Dan trükkel otthagyta Őt és Juliet. Később kap egy hírt, miszerint Dan sose tér vissza, ezután a 10. részben elutazik Moszkvába Julieval Alicehez, s azután átmegy Michael kapuján New Vestroiába, ám csak a szelleme jut át. Később visszatér Dannel, Mirával, Baronnal, de utánuk jön Spectra, Gus és Lync is. Spectra elrabolja, bár később elengedi.

A 27. részben Mirátol kap bakugan kesztyűt. Mira subterra energiája is többekközt az Ő hibájából veszlik el, hisz Ő szaladt ki a házikóból.

Mechtanium Surge Arc 1:

A 11. részben egy képen látható volt.

Mechtanium Surge Arc 2:

A 32. részben lehet már látni élőben is, hiszen Mira érte küldi Katot, mert ő ismeri a Vestal technológiát, segít Danéknek, hiszen elküldi a Battle Suitokat. Danék nagyon örülnek neki, hogy újra látják, legfőbbképp Julie. A 33. részben Dannel elmentek Bakugan Landbe, ott találkoztak Julieékkal. Majd amikor megjelent Wiseman, elfutott, és elküldte Danéknek pont időben Defendtrixet illetve Combustoidot. A 34. részben beszélgetett Mirával, utána pedig indult volna küldeni a Battle Suitokat, de Wiseman leütötte, és ellopta az adatokat. Runo és Kato bocsánatot kértek a rész végén. A 35. részben is ő küldte el a fiúknak a Battle Suitjaikat. A 36. részben újra feltűnt, a megbeszélésen is ott volt, keresgélt is a városban, majd végül Mirával együtt küldték el a Battle Suitokat a fiúknak. A 37. részben ott volt a Bunyós megbeszélésen, és beszélgetett este Dannel, miután összeveszett a fiúkkal. A 38. részben épp egy kicsit pihent, amikor egy furcsa bakugan esett az innivalójába. Összebarátkoztak, és bár Runo nem nagyon akart harcolni, de végül bedobta Wiseman ellen. Aerogan a társának tekinti, azonban még szüksége van egy kis edzésre. A 39. részben lehetett látni beszélgetés közben, de ott maradt, és nem ment el Wiseman szigetére. A 40. részben ő küldte el a Battle Suitokat a fiúknak. A 43. részben indultak volna Mirával, közben beszélgettek Julieval, mikor megjelent Mechtavius, s a 44. részben megölt mindenkit Bakugan Cityben. A 45. részben ugyanez megtörtént, csak annyi különbséggel, hogy Danék visszatértek, így Mechtavius nem indulhatott elpusztítani Bakugan Cityt, ő küldte el Jaakornak Fortatront, és Reptaknak Combustoidot. A 46. részben lehetett látni Katoval, később a stadionban, végül pedig a bulin.

Bakuganjai:

Mechtanium Surge:

Harcai:
Old Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Masquerade Vereség
Tasuya
Győzelem
Kenta,Kenji(Dannel) Győzelem
Takashi,Kosuke(Maruchoval) Győzelem
Shun(Maruchoval) Vereség
Julio(Dannel) Győzelem
Klaus,Chan Lee,Julio(Maruchoval,Dannel)
Győzelem
Shuji,Akira,Nene(Dannel, segített nekik Alice)
Győzelem
Masquerade Vereség(Szándékosan)
Lars Lion
Győzelem
Dan Vereség
Centorrior,Druman(Dannel) Győzelem
Hal-G(A többiekkel) Győzelem

| Győzelem: 9 | Döntetlen: 0 | Vereség: 4 |

New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Lync,Mylene(Mirával) Vereség

| Győzelem: 0 | Döntetlen: 0 | Vereség: 1 |

Mechtanium Surge:

Ellenfél: Kimenetel:
Wiseman(Dannel) Győzelem

| Győzelem: 1 | Döntetlen: 0 | Vereség: 0 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok