Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Ace


Név: Ace Grit
Kor: 16
Védő bakugan: Percival
Csapda bakugan: Darkus Falcon Fly
Első szereplése: 1. epizód (New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Yasuaki Takumi(Japán), Alex House(Angol)
Elem: Darkus

Jellemzés:
New Vestroia:

Legelőször nem gondolja úgy, hogy Dan és Marucho az ellenállók közé valók, ezért kihívja Dant egy csatára. A csata végén egy döntetlen helyzet jön létre, utána némi tisztelet kialakul, ám még mindig lesz egy kis feszültség. Nemcsak Dan és Ace között, hanem Ace és Shun között is van némi feszültség. (Ace néha kissé szarkasztikus.)

Shun és Ace kénytelenek összeállni egy időre, az Alpha cityben, míg a többiek a dimenzió kontrollálót elpusztítják. Mivel a harci stílusuk ellentétes egymással, eléggé rosszul áll először a szénájuk Volt és Lync ellen, ám később sikerül együtt dolgozniuk.

Ő és Marucho bedőltek Shadow csapdájának, s nemsokkal ezután Mylene-el találja szembe magát. Közben egy visszaemlékezésben benne van Ace múltja. Ő a pletykák szerint jobb volt Vexosnál, de nem vett részt a versenyeken. Mira egyszercsak odalépett hozzá, s megkérte csatlakozzon az ellenállókhoz, ám eleinte nem akart, de Mira kihívta s legyőzte. Mira ezután odaadta neki Percivalt, s ezzel vége volt a visszaemlékezésnek, ám ezután Mylene legyőzte, s a víz elsodorta.

Ő, Marucho és Shun megmenekültek Spectra és Mira segítségével a fogságból, s Mira miatt tudták elpusztítani a Gamma cityben lévő Dimenzió kontrollert.

A 23. részben csapatban volt Dannel, hogy elpusztítják a Gamma kontrollálót.

A 24. részben, Ő Baron és Ace leszálltak Drago, Percival és Nemus segítségével, ám Ők labda formában voltak.

A 26. részben elmennek az egyik várossal Vestalba.

A 27. részben a Percivalja átalakul Midnight Percivallá.

A 29. részben majdnem veszít Aquos Macubass ellen, de akkor jön Klaus és Sireonid, és segít nekik.

Továbbiakban még harcolt Billy és Julie ellen is,amikor nyert, a vexos palotában, azonban prof. Clay cheatje miatt elvesztette a darkus energiát. Későbbiekben a többi Ellenállóval megy segíteni Spectráéknak Zenoheld és az Alternatív ellen. Segít elpusztítani az Assault bakuganokat, majd a reaktort, végül a többi vestalival visszamegy Vestalra, miután elköszöntek a többiektől.

Mechtanium Surge:

A 11. részben egy képen látható volt.

Bakuganjai:

Harcai:
New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Dan Nem Volt Kimenetele
Sötét Angyalok(Shunnal)
Győzelem
Lync,Volt(Shunnal) Győzelem
Mylene
Vereség
Gus,Mira(Dannel) Győzelem
Mylene(Klaussal) Győzelem
Julie,Billy Győzelem
Shadow,Lync(Maruchoval)
Vereség
Zenoheld(Ellenállókkal és Spectráékkal meg Hydronnal) Győzelem

| Győzelem: 6 | Döntetlen: 1 | Vereség: 2 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg