Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Mira


Név: Mira Clay
Kor: 15/17
Védő bakugan: Wilda(korábbi)/Roxtor(jelenlegi, Maruchonál)
Csapda bakugan: Subterra Baliton(korábbi)
Első szereplése: 1. epizód (New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Risa Yukino(japán), Alison Court(amcsi)
Elem: Subterra

Jellemzés:
New Vestroia:

Mira is ugyanolyan makacs mint Runo. Mira eléggé csaj aktust mutatott a 8. részben, amikor össze akarta zavarni az őröket a dimenzió kontrolláló keresésének következtében. Ő mindent megtenne hogy a bátyját visszakapja, s ezért veszélyben van. Mert az Ő vágya az, hogy a bátyját megtalálja, s harcoljon Ace ellen. Mira az ellenálók között az egyetlen lány, és tisztázott vezető. Mindig próbál csapatban dolgozni. És szerinte Baron igenis erős bakuganozó. Ő rájött hogy ki a bátyja, s ekkor csatlakozott a Vexoshoz miatta. Ez igazi testvéri szeretet volt, ám a bátyja csak kihasználta.  A 21. részben elveszti a csatát Spectra ellen, s azt mondja hogy Ő is a világon szeretne uralkodni Spectrával. A 23. részben visszatér, 6 mechanikus bakugannal, s Gussal, s végül legyőzik Őket Dan és Ace, s csatlakozik újra az ellenállókhoz. Spectra egyszer Mira Ferminnek hívta Mirát, tehát ez az álneve. Később Thunder Wildája Magma Wilda lett Clayf energiájától, de ezt Mylene és Lync ellen elvesztette, mert Runo oldalán harcolt, a vexos palotában pedig Hydron szeles harca kiütötte kicsikét, majd pedig a 44. részben, már majdnem lemond Spectráról, azaz Keithről, de végül, amikor Keith visszatér, nagyon örül, s látszik, hogy a 45. részben Keithel sétál, és nevetgél,de úgy gondolja, hogy mikor bátyja felveszi a maszkot, az olyankor befolyásolja. A 46. részben segített Keithnek és Maruchonak tökéletesítni JetKort, majd utána amikor kiment, Keith adott neki egy BugSpyt, hogy beszélhessen az apjukkal. Igaz Keith ezt nem helyeselte. Végül beszélt vele, de az elutasította, de viszont ezálltal infokhoz jutott. Ezután mikor Mylene és Shadow betörnek Marucho házába, Mirát fogjul ejti Mylene, ezután az Interspaceben bunyóba keverednek, majd legyőzi Mylenet, de ezután Mylene egy gránátot eldob, s csapdába esnek az Interspaceben(Spectra, Ő, Mylene és Shadow). Végül megmenekülnek, s későbbiekben a többi Ellenállóval megy segíteni Spectráéknak Zenoheld és az Alternatív ellen. Spectrával megpróbálták jó útra terelni Prof. Clayt, az megmentette végül Mirát, tehát valamelyest jó lett az apjuk, de végül az elment, s meghalt, Mira emiatt nagyon szomorú volt, kiderült, ahhogy cselekedett, hogy Dant szereti, majd visszament Spectrával és vestali társaival Vestalra.

Mechtanium Surge Arc 1:

A 11. részben egy képen látható volt.

Mechtanium Surge Arc 2:

Megjelenik a 27. részben, és elég hivatalosan néz ki. Látszik, hogy sokkal érettebb lett. Az új társa Roxtor nem valami beszédes figura. A 28. részben újra szerepelt Mira, és látszik hogy ő a technikai szakértő a bunyósok között. Rájött, hogy a Destroyer ereje, mikor Dragoval egyesült megnőtt, illetve hogy tud kilőni bakuganokat. Továbbá ő küldte Maruchonak Blasteratet. A 29. részben beszélgetett Danékkel, majd küldött Dannek Doomtronicokat. A 31. részben dolgozott egy kicsit a Dragonoid Destroyeren, amikor Radizen megkérte, hogy segítsen rajta, ám nem tudott, Roxtor unszolására követték Maruchot és Radizent, végül szükség volt a segítségükre. A 32. részben egész éjjel dolgozott, hogy készen legyenek az új Battle Suitok, végül elkészült, azonban nagyon elfáradt, így nem bírt segíteni harc alatt, végül Katot elküldte Runoért. A 33. részben egy visszaemlékezésben szerepelt, hogy még nem tért vissza a Bakugan Bunyósok Főhadiszállására. A 34. részben beszélgetett Runoval a kórházból, hogy nem sokára végre mehet segíteni. A 35. részben végre hazamehetett a bunyósokhoz, mindenki szívesen fogadta, főleg Roxtor. Elmondta Dannek, hogy a Defendtrix különleges, az EMPS miatt. A 36. részben ő is ott volt a Bunyós megbeszélésen, majd a többiekel járták a várost Wiseman után. Runoval együtt küldték el a Battle Suitokat. A Bunyós megbeszélésen elmondta, hogy Dragonoid Destroyer nem használta eddig minden erejét, illetve mikor Danék összevesztek, odament Shunhoz. A 38. részben is szerepelt, megvizsgálta Aerogant. A 39. részben beszélgetett a többiekkel, de ő nem ment el Wiseman szigetére. A 40. részben elkészült végre az új Combustoid, Clawbruk és Fortatron. A 43. részben Runoval készültek indulni a repülővel, amikor Julie megjelent, és beszélgettek, ám közben megjelent Mechtavius, és a 44. részben elpusztította Bakugan Cityt. A 45. részben újra megtörtént, ami a 43. részben, csak most nem jelent meg Mechtavius, hanem Danék szóltak. Runo végül nem ment, de ő és Julie elmentek a Volcano Islandhez. A 46. részben figyelte egy képernyőn a Dragonoid Destroyer erejét, végül kiakadt a gép tőle. Amikor harcoltak Dan és Gunz, akkor is lehetett látni, továbbá a bulin is ott volt.

Bakuganjai:

Harcai:
New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Lync,Volt(Dannel) Győzelem
Lync
Győzelem
Gus(Julie segített neki)
Győzelem
Spectra
Vereség
Dan,Ace(Gussal) Vereség
Spectra(Danel,Maruchoval) Győzelem
Mylene,Lync(Runoval) Vereség
Hydron,Zenoheld(Dannel,Spetrával)
Kiütötte A Geki Dust Barrierrel
Mylene Győzelem
Zenoheld(Ellenállókkal és Spectráékkal meg Hydronnal) Győzelem

| Győzelem: 6 | Döntetlen: 1 | Vereség: 3 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg