Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Gus


Név: Gus Grav
Kor: 18/20
Védő bakugan: Brontes(New Vestroiában)/Elico(meghalt)/Vulcan
Csapda bakugan: Subterra Hexados
Első szereplése: 1. epizód (New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Yuuki Kaji(japán); Crispin Freeman(amcsi)
Elem: Subterra

Jellemzés:

New Vestroia:

Gus már az elején kimutatja a Spectra iránti tiszteletét. Bármi áron követné Őt. Spectra másrészt, miután ismeri Gus képességeit, semmi mást nem lát benne mint egy szolgát. Gus próbál Spectrára vigyázni, amikor csak lehetséges. Különösen akkor, amikor Mira velük tart. De Spectra figyelmen kívül tartja a véleményét, azonban azt mondja: "Nem bízom benne".

A Vexos tagok közül legjobban Mylenet és Lyncet utálja. Mert azt mondták rá hogy Spectra kicsi kutyája. Mira véleménye pedig: Menyét, de kemény Subterra bakuganozó. Utálja a Földet, és Hydront. Azonban a földön lévő, "lé a dobozban" lenyűgözi. Később megkérdezi Spectrát. Tudtad hogy van a Földön "lé dobozban"? Később kiderül hogy Spectra haragszik rá. A 6. részben egy vereséget szenved Shun ellen. Később is legyőzte Mira, s a feltétel az volt hogy Sepctra vegye le a maszkját. De Gus ezzel nagyon nem értett egyet.

Miután Mirával térnek vissza, árgús szemekkel figyeli Mirát. Később Ő és Mira Ace és Dan ellen harcoltak, hogy teszteljenek bakuganokat. Vesztenek. Mira miatt. És elpusztul a dimenzió kontrolláló.

Gus majd kihallgatja a többi Vexosost, s Clay prof. beárulta Spectrát. Spetrának segíteni akar, de Lync ekkor leüti őt, s bezárja.

Később, mikor Dan és Spectra harcolnak, ott találja Elicot és Brontest. Azt mondják, csak úgy kidobta Őket Mylene, mint egy szemetet. Utána Primo Vulcannal együtt megmentik Spectrát a Dannel való harca után.

Ő kilépett a Vexosból, s segít Spectrának. Később Elicoból Blast Elicot csinált, Brontesból Alto Brontest, Primo Vulcanból meg Rex Vulcant. Mégpedig a Chaos Ability X-el.

A 33. részben harcol Volt ellen. S végül Ő győz. De Alto Brontest eldobja, az indoka: "Jól szolgáltad a célom, de Én végeztem veled", de úgy nézett ki, sajnálta Voltot.

A 39. részben Zenoheld Farbrosa megöli elvileg, csak mert a mestere becsületét megakarta védeni, és meneküléssel nem akarta beszennyezni.

A 49. részben, végül kiderül, hogy egy cellácskában van, mégpedg akkor amikor Hydront is börtönbe vetik, és mosolyog.

Az 50. részben átveri Hydront, így kiszabadulnak, majd Vulcan segítségével elrepül Spectra csatájába, majd segít Spectrának. Kiderül hogy még mindig maximálisan hűséges Spectrához, végül majdnem legyőzik Assail Farbrost, ám ekkor jön az Alternatív.

Mechtanium Surge:

Felbukkant újra, a Vestal Destroyer irányítójaként a 25. részben Spectrával. Ő aktiválta a pengéket amellyel rátámadtak Razen Titanre. Heliost is ő indította el, és ő küldte Spectranak Doomtronicot illetve Shunnak Blasteratet. A 26. részben újra szerepelt, Spectrával együtt írtották Mag Mel seregét, egyedül Rex Vulcant használta, és tovább bizonyította: Még mindig nagyon hűséges Spectrához, és mélyen tiszteli.

Bakuganjai:

Harcai:
New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Spectra(emlék) Vereség
Dan
Győzelem
Dan,Shun(Spectrával) Vereség
Mira(Julie is benne volt)
Vereség
Dan,Ace(Mirával) Vereség
Volt Győzelem
Zenoheld Vereség
Zenoheld(Spectrával) Nem Volt Kimenetele
Zenoheld(Spectrával és az Ellenállókkal) Győzelem

| Győzelem: 3 | Döntetlen: 1 | Vereség: 5 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg