Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Gus


Név: Gus Grav
Kor: 18/20
Védő bakugan: Brontes(New Vestroiában)/Elico(meghalt)/Vulcan
Csapda bakugan: Subterra Hexados
Első szereplése: 1. epizód (New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Yuuki Kaji(japán); Crispin Freeman(amcsi)
Elem: Subterra

Jellemzés:

New Vestroia:

Gus már az elején kimutatja a Spectra iránti tiszteletét. Bármi áron követné Őt. Spectra másrészt, miután ismeri Gus képességeit, semmi mást nem lát benne mint egy szolgát. Gus próbál Spectrára vigyázni, amikor csak lehetséges. Különösen akkor, amikor Mira velük tart. De Spectra figyelmen kívül tartja a véleményét, azonban azt mondja: "Nem bízom benne".

A Vexos tagok közül legjobban Mylenet és Lyncet utálja. Mert azt mondták rá hogy Spectra kicsi kutyája. Mira véleménye pedig: Menyét, de kemény Subterra bakuganozó. Utálja a Földet, és Hydront. Azonban a földön lévő, "lé a dobozban" lenyűgözi. Később megkérdezi Spectrát. Tudtad hogy van a Földön "lé dobozban"? Később kiderül hogy Spectra haragszik rá. A 6. részben egy vereséget szenved Shun ellen. Később is legyőzte Mira, s a feltétel az volt hogy Sepctra vegye le a maszkját. De Gus ezzel nagyon nem értett egyet.

Miután Mirával térnek vissza, árgús szemekkel figyeli Mirát. Később Ő és Mira Ace és Dan ellen harcoltak, hogy teszteljenek bakuganokat. Vesztenek. Mira miatt. És elpusztul a dimenzió kontrolláló.

Gus majd kihallgatja a többi Vexosost, s Clay prof. beárulta Spectrát. Spetrának segíteni akar, de Lync ekkor leüti őt, s bezárja.

Később, mikor Dan és Spectra harcolnak, ott találja Elicot és Brontest. Azt mondják, csak úgy kidobta Őket Mylene, mint egy szemetet. Utána Primo Vulcannal együtt megmentik Spectrát a Dannel való harca után.

Ő kilépett a Vexosból, s segít Spectrának. Később Elicoból Blast Elicot csinált, Brontesból Alto Brontest, Primo Vulcanból meg Rex Vulcant. Mégpedig a Chaos Ability X-el.

A 33. részben harcol Volt ellen. S végül Ő győz. De Alto Brontest eldobja, az indoka: "Jól szolgáltad a célom, de Én végeztem veled", de úgy nézett ki, sajnálta Voltot.

A 39. részben Zenoheld Farbrosa megöli elvileg, csak mert a mestere becsületét megakarta védeni, és meneküléssel nem akarta beszennyezni.

A 49. részben, végül kiderül, hogy egy cellácskában van, mégpedg akkor amikor Hydront is börtönbe vetik, és mosolyog.

Az 50. részben átveri Hydront, így kiszabadulnak, majd Vulcan segítségével elrepül Spectra csatájába, majd segít Spectrának. Kiderül hogy még mindig maximálisan hűséges Spectrához, végül majdnem legyőzik Assail Farbrost, ám ekkor jön az Alternatív.

Mechtanium Surge:

Felbukkant újra, a Vestal Destroyer irányítójaként a 25. részben Spectrával. Ő aktiválta a pengéket amellyel rátámadtak Razen Titanre. Heliost is ő indította el, és ő küldte Spectranak Doomtronicot illetve Shunnak Blasteratet. A 26. részben újra szerepelt, Spectrával együtt írtották Mag Mel seregét, egyedül Rex Vulcant használta, és tovább bizonyította: Még mindig nagyon hűséges Spectrához, és mélyen tiszteli.

Bakuganjai:

Harcai:
New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Spectra(emlék) Vereség
Dan
Győzelem
Dan,Shun(Spectrával) Vereség
Mira(Julie is benne volt)
Vereség
Dan,Ace(Mirával) Vereség
Volt Győzelem
Zenoheld Vereség
Zenoheld(Spectrával) Nem Volt Kimenetele
Zenoheld(Spectrával és az Ellenállókkal) Győzelem

| Győzelem: 3 | Döntetlen: 1 | Vereség: 5 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!