Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Lync


Név: Lync Volan
Kor: 14(valószínűleg halott)
Védő bakugan: Altair(összetört)/Aluze(összetört)
Csapda bakugan: Ventus Wired
Első szereplése: 1. epizód (New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Matsuri Mizugochi(japán); Rob Tinkler(amcsi)
Elem: Ventus

Jellemzés:

Lync amikor debütált, az 1. részben, akkor Dan és Mira ellen harcolt, de vesztett. Később Mira ellen harcolt mégegyszer, az új, azonban mechanikus bakuganja segítségével, Altairral. De mily' véletlen, akkor is vesztett. Mivel túlterhelte Altair rendszerét, s olyankor visszatér az alapértelmezett, golyó formájába Altair. Lync és Volt volt az Alpha city felelősei, Spectra azt a helyet "tiszta háznak" nevezte. Ők ketten később harcolnak Ace és Shun ellen, de akkor is vesztenek. S a vereség után Drago elpusztította a dimenzió kontrollálót.

Később amikor Spectrával és Gussal megy, amikor azok a megtalálják a nyitott portált a Földre, s Ő egy kém. S Spectrának és Gusnak megjegyzi, hogy Hydron ezt nem engedte meg. Spectra viszont azt mondja, ígyis-úgyis megy, s bemegy Gussal a portálba. Utánuk megy Lync is természetesen.

A Földön felidegesíti Gust, mert Spectra kutyájának nevezi, s akarnak harcolni, ám Baron közbeszól. Lync azt mondja Baronnak, hogy Őt csak Hydron küldte, hogy kémkedjen Spectráról és Gusról. S harcba szállnak egymással. Ám Lync itt is veszít. És még Altair is eltört, mert egy új kártyát próbált ki.

Miután Spectrát és Gust visszaküldik New Vestroiába, s Lync ottmarad Alice-el, látszik hogy sír, s akkor Alice ad neki ételt. Később kap Michael egy kis gyűlöletet tőle, s úgy dönt elmegy. Később kap egy üzenetet, Spectrától, hogy velük tarthat, ha nem árulja be Őket Hydronnak. Ő belemegy, s Alicet kihasználva, csatlakozik Spectráékhoz. Ezután visszatér a Vestroiába Mirával Spectrával és Gussal.

Amikor Hydront meggyőzi Mylene, Shadow és Lync, hogy váltsanak oldalt, Gus meghallja azt, s Lynct megkéri hogy fejezzék be. De ahhelyett leüti Gust, és bezárja.

A 30. részben visszatér, a harc mezejére. Shun ellen harcol. Az új bakuganjával(mechanikus) Aluzeal. És milyen meglepő veszít, Ezután lehordta Shadowt, de Ő kapott Hydrontól. Lync gyűlöletet mutat az "új" Hydron iránt, bár az összes tag mutat utálatot iránta. Majd később Myleneal tart a Földre, s utcaiárusként jó munkát végez. Majd megkeresik Runot és Mirat, és legyőzik őket, a Subterra attribútum miatt. Végül nyer, s később visszatér a vexos palotában, s nyer Ace és Marucho ellen prof. Clay cheatje miatt.

Lync amikor jobban elgondolkodik a vexos alternatív fegyver rendszerén, rájön, hogy el kell árulnia a vexost Alice miatt, hisz régen Alice is segített neki, most visznoznia kell. Bemegy Clay laborjába, s lemásolja az adatokat, majd Mylene végül lebuktatja, hogy a Földre ment, Alicenél volt már majdnem, de félt, hogy Alice nem fogadja valami jól, s végül emiatt a hezitálás miatt, Hydron megtalálta. Hydronnal harcba keveredett, s végül Aluze valószínű pusztulásával végződött, Őt is elküldte az a gonosz Hydron egy alternatív univerzumba Volt után, de a végén Lync eldobta a kesztyűjét, amelyben az adatok voltak, amit aztán Alice megtalált, s megmutatotta a többieknek, tudta, hogy Lync kesztyűje volt, s aggódott Lync miatt.

Bakuganjai:

Harcai:
New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Dan,Mira(Volttal) Vereség
Mira
Vereség
Shun,Ace(Volttal) Vereség
Baron
Vereség
Shun Vereség
Mira,Runo(Myleneal) Győzelem
Ace,Marucho(Shadowal) Győzelem
Hydron Vereség

| Győzelem: 2 | Döntetlen: 0 | Vereség: 6 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg