Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Volt


Név: Volt Luster
Kor: 20(valószínűleg halott)
Védő bakugan: Brontes(New Vestroiában)/Boriates
Csapda bakugan: Haos Dynamo
Első szereplése: 1. epizód (New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Tomoaki Maeno(japán); Carten Hayden(amcsi)
Elem: Haos

Jellemzés:

Volt Lynccel debütált. Ők voltak az első Vexososok. És ebben a csatában elveszti Haos Freezert. A következő alkalommal is Lynccel együtt jelenik meg. Alpha cityben harcolnak Ace és Shun ellen, azonban veszítenek. Azután a ellenállás tagjainak szétválasztása után harcolt Maruchoval. És Maruchot legyőzte. Később Gamma cityben harcolt Baronnal, s Baron nyert. Miközben Maxus bakuganok, Dan és Spectra harcában harcolnak, Mylene megfogta Brontest, és Elicot s kidobta őket.

Volt később Dan ellen akart harcolni, hogy megszerezze az attribútum energiát, azonban Gus és Spectra megállítja. Ő nem engedi hogy Spectráék zsarnokoskodjanak, de amikor Gus kezében meglátja Brontest, nagyon meglepődik. És akkor is csodálkozik, amikor Brontes meg sem szólal. Gus pedig megmondja neki az igazat. Kénytelen volt Ő és Spectra használni Bronteson a Chaos Ability X-et, s így Brontes továbbfejlődhetett, de a lelkét kiszívta a kártya. Volt ekkor rájött mi történt pontosan, s megpróbálta visszaszerezni, egykori barátját. S végül nem tudja rendesen támadni az egykori barátját. Gus a csatában azt mondja neki, hogyha vissza akarja Brontest kapni, akkor csatlakozzon hozzá és Spectrához, s árulja el Zenoheldet. Ebben a csatában sajnos veszít, azaz inkább szerencsére. Később visszatér, s Shuntól megakarja szerezni a ventus energiát, Baron miatt vesztett, majd később a vexos palotában nyert Shun és Baron ellen, Mylene oldalán. Későbbiekben, amikor prof. Clay és Zeno' tervet váltanak, közbeszól, mivel nem tetszik neki a terv, s Hydron felrúgja. Ezután volt úgy dönt, kiszáll, majd este elmegy, Mylene sok szerencsét kíván neki, s hogy vigyázzon magára. Volt hazamegy, de ott a család helyett, aki a gondolatában volt, egy romos ház várja, az egész negyed egy nagy romhalmaz volt. Később aztán megígérte egy gyereknek, hogy majd tanítja bakuganozni, viszont megjelent Hydron, akivel szembeszállt, s végül egy csata rendszerrel győzött, majd majdnem megölette Bori'val Hydront. Hydron ezután egy gránáttal egy másik dimenzióba küldte, megpróbálta Volt magával húzni, de végül nem sikerült, s megígérte, hogy még visszatér.

Bakuganjai:

Harcai:
New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Dan,Mira(Lynccel) Vereség
Ace,Shun(Lynccel) Vereség
Marucho Győzelem
Baron Vereség
Gus Vereség
Shun,Baron Vereség
Shun,Baron(Myleneal) Győzelem
Hydron Győzelem

| Győzelem: 3 | Döntetlen: 0 | Vereség: 5 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!