Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Volt


Név: Volt Luster
Kor: 20(valószínűleg halott)
Védő bakugan: Brontes(New Vestroiában)/Boriates
Csapda bakugan: Haos Dynamo
Első szereplése: 1. epizód (New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Tomoaki Maeno(japán); Carten Hayden(amcsi)
Elem: Haos

Jellemzés:

Volt Lynccel debütált. Ők voltak az első Vexososok. És ebben a csatában elveszti Haos Freezert. A következő alkalommal is Lynccel együtt jelenik meg. Alpha cityben harcolnak Ace és Shun ellen, azonban veszítenek. Azután a ellenállás tagjainak szétválasztása után harcolt Maruchoval. És Maruchot legyőzte. Később Gamma cityben harcolt Baronnal, s Baron nyert. Miközben Maxus bakuganok, Dan és Spectra harcában harcolnak, Mylene megfogta Brontest, és Elicot s kidobta őket.

Volt később Dan ellen akart harcolni, hogy megszerezze az attribútum energiát, azonban Gus és Spectra megállítja. Ő nem engedi hogy Spectráék zsarnokoskodjanak, de amikor Gus kezében meglátja Brontest, nagyon meglepődik. És akkor is csodálkozik, amikor Brontes meg sem szólal. Gus pedig megmondja neki az igazat. Kénytelen volt Ő és Spectra használni Bronteson a Chaos Ability X-et, s így Brontes továbbfejlődhetett, de a lelkét kiszívta a kártya. Volt ekkor rájött mi történt pontosan, s megpróbálta visszaszerezni, egykori barátját. S végül nem tudja rendesen támadni az egykori barátját. Gus a csatában azt mondja neki, hogyha vissza akarja Brontest kapni, akkor csatlakozzon hozzá és Spectrához, s árulja el Zenoheldet. Ebben a csatában sajnos veszít, azaz inkább szerencsére. Később visszatér, s Shuntól megakarja szerezni a ventus energiát, Baron miatt vesztett, majd később a vexos palotában nyert Shun és Baron ellen, Mylene oldalán. Későbbiekben, amikor prof. Clay és Zeno' tervet váltanak, közbeszól, mivel nem tetszik neki a terv, s Hydron felrúgja. Ezután volt úgy dönt, kiszáll, majd este elmegy, Mylene sok szerencsét kíván neki, s hogy vigyázzon magára. Volt hazamegy, de ott a család helyett, aki a gondolatában volt, egy romos ház várja, az egész negyed egy nagy romhalmaz volt. Később aztán megígérte egy gyereknek, hogy majd tanítja bakuganozni, viszont megjelent Hydron, akivel szembeszállt, s végül egy csata rendszerrel győzött, majd majdnem megölette Bori'val Hydront. Hydron ezután egy gránáttal egy másik dimenzióba küldte, megpróbálta Volt magával húzni, de végül nem sikerült, s megígérte, hogy még visszatér.

Bakuganjai:

Harcai:
New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Dan,Mira(Lynccel) Vereség
Ace,Shun(Lynccel) Vereség
Marucho Győzelem
Baron Vereség
Gus Vereség
Shun,Baron Vereség
Shun,Baron(Myleneal) Győzelem
Hydron Győzelem

| Győzelem: 3 | Döntetlen: 0 | Vereség: 5 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg