Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Mylene


Név: Mylene Farrow
Kor: 18(valószínűleg halott)
Védő bakugan: Elico(Eldobta)/Macubass(Elpusztult)
Csapda bakugan: Aquos Tripod Theta
Első szereplése: 1. Rész(New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Fuko Saito(japán); Bailey Stocker(amcsi))
Elem: Aquos

Jellemzés:

Mylene látható a bakugan New Vestroia elején, amikor összeszedik a bakuganokat.

Ezután megnézi Shadow csatáját, és nem örül hogy a társa veszít.

Később küzdött Maruchoval, és majdnem győzött, azonban Shun legyőzte Mylenet.

Ő adott egy ötletet Hydronnak. Hogy válasszák szét az ellenállók megmaradt tagját. S sikerül is. Acet és Maruchot átverik. Shun igaz okosabb, de késő. Mylene ezután Elicoval áll elő, aki egy attribútum váltó bakugan. S végül legyőzi Acet. Ezután Őt és Shadowt küldik Dan és Baron ellen. Vesztenek. Ezután Shadow oldalán újra harcol, Shun és Marucho ellen és veszít.

Később Hydron elküldi Őt, hogy szereze meg a Darkus energiát, meg is szerezte volna Macubassal, ha nincs Klaus. Később Lynckel megy a Földre, s álcázza magát, egy fehér szmokingos embernek. Ezután Runo és Mira ellen nyert. Későbbiekben lefülelte az ellenállók rejtekhelyét Shadowval, s utána nyert Shun és Baron ellen Volt oldalán a vexos palotában prof. Clay cheatje miatt. Később amikor Volt elárulja a vexost, sok szerencsét kíván neki, s azt mondja még hozzá, hogy vigyázzon magára, tehát biztosan volt közöttük valami, mert Mylene amúgy egy zsörtölődő vénasszony.

Későbbiekkben Marucho házába betör Shadowval, majd fogjul ejti Mirát, ezután Keith becsapja, s az Interspacebe vezeti, ahol bunyóba keverednek, Ő Mira ellen bunyózik, majdnem megöleti Macubassal Mirát, de végül Helios megmentette Mirát. Miután Macubass szétolvadt, Mylene és Shadow eldobta egy dimenzió gránátot. Végül meg akarta menteni Spectra, de a dimenzió kapu beszívta, végül Shadowval együtt elmentek a másik dimenzióba, úgy tűnt szereti Shadow.

Bakuganjai:

Harcai:
New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Shun Vereség
Marucho,Shun Vereség
Ace Győzelem
Baron,Dan(Shadowval) Vereség
Marucho,Shun(Shadowval) Vereség
Ace,Klaus Vereség
Runo,Mira(Lynccel) Győzelem
Shun,Baron(Volttal) Győzelem
Mylene Vereség

| Győzelem: 3 | Döntetlen: 0 | Vereség: 6 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg