Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Mylene


Név: Mylene Farrow
Kor: 18(valószínűleg halott)
Védő bakugan: Elico(Eldobta)/Macubass(Elpusztult)
Csapda bakugan: Aquos Tripod Theta
Első szereplése: 1. Rész(New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Fuko Saito(japán); Bailey Stocker(amcsi))
Elem: Aquos

Jellemzés:

Mylene látható a bakugan New Vestroia elején, amikor összeszedik a bakuganokat.

Ezután megnézi Shadow csatáját, és nem örül hogy a társa veszít.

Később küzdött Maruchoval, és majdnem győzött, azonban Shun legyőzte Mylenet.

Ő adott egy ötletet Hydronnak. Hogy válasszák szét az ellenállók megmaradt tagját. S sikerül is. Acet és Maruchot átverik. Shun igaz okosabb, de késő. Mylene ezután Elicoval áll elő, aki egy attribútum váltó bakugan. S végül legyőzi Acet. Ezután Őt és Shadowt küldik Dan és Baron ellen. Vesztenek. Ezután Shadow oldalán újra harcol, Shun és Marucho ellen és veszít.

Később Hydron elküldi Őt, hogy szereze meg a Darkus energiát, meg is szerezte volna Macubassal, ha nincs Klaus. Később Lynckel megy a Földre, s álcázza magát, egy fehér szmokingos embernek. Ezután Runo és Mira ellen nyert. Későbbiekben lefülelte az ellenállók rejtekhelyét Shadowval, s utána nyert Shun és Baron ellen Volt oldalán a vexos palotában prof. Clay cheatje miatt. Később amikor Volt elárulja a vexost, sok szerencsét kíván neki, s azt mondja még hozzá, hogy vigyázzon magára, tehát biztosan volt közöttük valami, mert Mylene amúgy egy zsörtölődő vénasszony.

Későbbiekkben Marucho házába betör Shadowval, majd fogjul ejti Mirát, ezután Keith becsapja, s az Interspacebe vezeti, ahol bunyóba keverednek, Ő Mira ellen bunyózik, majdnem megöleti Macubassal Mirát, de végül Helios megmentette Mirát. Miután Macubass szétolvadt, Mylene és Shadow eldobta egy dimenzió gránátot. Végül meg akarta menteni Spectra, de a dimenzió kapu beszívta, végül Shadowval együtt elmentek a másik dimenzióba, úgy tűnt szereti Shadow.

Bakuganjai:

Harcai:
New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Shun Vereség
Marucho,Shun Vereség
Ace Győzelem
Baron,Dan(Shadowval) Vereség
Marucho,Shun(Shadowval) Vereség
Ace,Klaus Vereség
Runo,Mira(Lynccel) Győzelem
Shun,Baron(Volttal) Győzelem
Mylene Vereség

| Győzelem: 3 | Döntetlen: 0 | Vereség: 6 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!