Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Shadow


Név: Shadow Prove
Kor: 17(valószínűleg halott)
Védő bakugan: Hades(széttört)/MAC Spider(széttört)
Csapda bakugan: Darkus Fortress
Első szereplése: 1. epizód(New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Daisuke Endo(japán); Darren Frost(amcsi)
Elem: Darkus

Jellemzés:

Ő egy Baron elleni csatában debütált. Elveszítette 3 bakuganját, s Mylene ezt ellene felhasználja. Aztán Mylene kényszeríti hogy a hajóra visszatérjen. Ezután harcban, Marucho is legyőzi. Ezután egy mikrofonnal Mira hangot csinált, s Maruchot, és Acet csapdába csalta, Shun okosabb volt ennél, de végül Shunt legyőzte. Később Ő és Mylene Gamma cityben Dan és Baron ellen harcolnak, s vesztenek.  S ekkor elpusztul a dimenzió kontrolláló. Ezután Gamma cityben is veszít Ő meg Mylene Shun és Marucho ellen.

Shadow ezután csatázik Alice és Chan Lee ellen, hogy rávegyék Danéket a Földre visszatérésre. Alicet a Földön üldözi egy farkas maszkban. S úgy tett mintha vérfarkas lenne. Megpróbálja megijeszteni Alicet, de csak összezavarja. Majd később Chan Lee és Alice szétzúzza Hadest. S a darabjai széthullanak. Ez még azelőtt elpusztította Fortressel Michael laborját. Hades ezután nem tud golyó formába alakulni. Ám Shadow nyer, hála Spidernek, az új mechanikus bakuganjának. Ezután Elfintől is elnyerték Hydronnal az energiát, majd Myleneal lefülelte az ellenállás rejtekhelyét. A vexos palotában nyert Lync oldalán Marucho és Ace ellen csalással.

Később Spectra ellen harcolt, amikor betörtek Marucho házába Myleneal, végül vesztett, és elég csúfosan, ezután Mylenenak segített aktiválni a gránátot, és ő is benn ragadt. Végül Myleneal együtt a dimenzió kapu beszívta, s kiderült, hogy szerelmes Myleneba, legalábbis ez szűrödött le.

Bakuganjai:

Harcai:
New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Baron Vereség
Marucho
Vereség
Shun Győzelem
Dan,Baron(Myleneal)
Vereség
Shun,Marucho(Myleneal) Vereség
Alice,Chan Lee
Győzelem
Marucho(Hydronnal) Vereség
Marucho,Ace(Lynccel) Győzelem
Spectra Vereség

| Győzelem: 3 | Döntetlen: 0 | Vereség: 6|

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg