Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Shadow


Név: Shadow Prove
Kor: 17(valószínűleg halott)
Védő bakugan: Hades(széttört)/MAC Spider(széttört)
Csapda bakugan: Darkus Fortress
Első szereplése: 1. epizód(New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Daisuke Endo(japán); Darren Frost(amcsi)
Elem: Darkus

Jellemzés:

Ő egy Baron elleni csatában debütált. Elveszítette 3 bakuganját, s Mylene ezt ellene felhasználja. Aztán Mylene kényszeríti hogy a hajóra visszatérjen. Ezután harcban, Marucho is legyőzi. Ezután egy mikrofonnal Mira hangot csinált, s Maruchot, és Acet csapdába csalta, Shun okosabb volt ennél, de végül Shunt legyőzte. Később Ő és Mylene Gamma cityben Dan és Baron ellen harcolnak, s vesztenek.  S ekkor elpusztul a dimenzió kontrolláló. Ezután Gamma cityben is veszít Ő meg Mylene Shun és Marucho ellen.

Shadow ezután csatázik Alice és Chan Lee ellen, hogy rávegyék Danéket a Földre visszatérésre. Alicet a Földön üldözi egy farkas maszkban. S úgy tett mintha vérfarkas lenne. Megpróbálja megijeszteni Alicet, de csak összezavarja. Majd később Chan Lee és Alice szétzúzza Hadest. S a darabjai széthullanak. Ez még azelőtt elpusztította Fortressel Michael laborját. Hades ezután nem tud golyó formába alakulni. Ám Shadow nyer, hála Spidernek, az új mechanikus bakuganjának. Ezután Elfintől is elnyerték Hydronnal az energiát, majd Myleneal lefülelte az ellenállás rejtekhelyét. A vexos palotában nyert Lync oldalán Marucho és Ace ellen csalással.

Később Spectra ellen harcolt, amikor betörtek Marucho házába Myleneal, végül vesztett, és elég csúfosan, ezután Mylenenak segített aktiválni a gránátot, és ő is benn ragadt. Végül Myleneal együtt a dimenzió kapu beszívta, s kiderült, hogy szerelmes Myleneba, legalábbis ez szűrödött le.

Bakuganjai:

Harcai:
New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Baron Vereség
Marucho
Vereség
Shun Győzelem
Dan,Baron(Myleneal)
Vereség
Shun,Marucho(Myleneal) Vereség
Alice,Chan Lee
Győzelem
Marucho(Hydronnal) Vereség
Marucho,Ace(Lynccel) Győzelem
Spectra Vereség

| Győzelem: 3 | Döntetlen: 0 | Vereség: 6|

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!