Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Új szereplők

Az új szereplők:

Marduk:

Marduk egy erőteljes Darkus bunyós. A bakuganja Vladitor, az egyik legkeményebb ellenség a játék során Ő. Még a játék előtt jelenik meg a történetben, s végül összeáll Masquarade-el. A duó gonosz cselekedeteket hajt végre Naganak. Kihívja Danéket később. Majd Marucho rájön, hogy Marduk egyszer nagy bunyós volt, csak a piszkos trükkei miatt kizárták, semmibe nézték. Mikor a végső csata elkövetkezik a Darkus stadionnál, Marduk felhasználja Naga ajándékát, amelyet Hal-G hozott el neki. A silent core egy gyengébbik verzióját, a silent orbot. Ezzel Vladitor képes lett Battle Ax Vladitorrá fejlődni. Miután a brawlersek erejének segítségével Leonidas legyőzi Vladitort, Vladitor kezd eltűnni a létezésből. Marduk nem szerette volna, hogy Vladitor eltűnjön, és nagyon elszomorította. S ekkor Leonidassal is ugyanaz történik. Majd ekkor Vladitor átadja az utolsó energiáit Leonidasnak, s azt mondta: Megérdemelted. Majd Marduknak a játékos azt mondta: Nézz szembe a veszteséggel mint egy ember, s legközelebb partnerként csatáztok. S utána azt mondta, hogy csatlakozon Marduk.


Leonidas:

Attribútum: Eredetileg Haos lenne, de a játékostól függő
G erő: 670G(MAX Lv-en)
Fejlődése: Omega Leonidas
Igazából Ő úgy született, hogy Hal-G kreált egy olyan erőteljes dolgot mint a csendesség magja, s az a dolog lett Leonidas. Most Naga Vestroia centerében van a csendesség magjával, így Vladitor megtudott szökni a végzet dimenzióból. Miután Dan megmutatja a játék irányítását, utána tűnik fel a színen Leonidas, társadként. Másik bakuganokon akarja a haragját csillapítani. Ám egyszer csak Marduk és Vladitor is megérkezik. Miután legyőzöd Őt, mindenre fény derül Leonidas felől.

A battle brawlersek már az elején elkezdik felismerni Leonidas brutális csataszellemét, ezért is Runo és Marucho ellene vannak. Azonban Dan kiáll érte és a játékosért. Majd egy nap Danre rátámad egy bakugan, ki piszkos trükkökel játszik. A brawlersök rögtön Leonidast vádolják, ám a játékos megvédi a társát, s azt mondja, hogy Ő maximálisan megbízik társában. Ezen viszont Leonidas meglepődik. A 3. arénánál pedig megjelenik Marduk és Vladitor. Julie minden bakugant végig kérdezett, de egyik sem hallott még Leonidasról.

Képességlapjai:
- Alpha Blaster: +200G Leonidasnak

Omega Leonidas:

Attribútum: Játékostól függő
G erő: 900G(Lv MAXon)
Fejlődése:-
Ő úgy fejlődött át, hogy Dragoék átadták az ereüket, amikor a sötétség felé sodródott a világ, s minden bakugan legyengült, kivétel Leonidas. Omega Leonidas jóval erősebb mint a sima. Hisz birtokolja Dragoék erejét is. Végülis sikerül Battle Ax Vladitort legyőznie? Azt kell mondanom, ez a játékoson múlik. De ha a játékos ügyesen és okosan, taktikával játszik, könnyen legyőzheti a végső harcban Mardukot és Vladitort. Végül visszatér amúgy a játékoshoz. :)

Képességlapjai:
- Omega Eraser: +200G Omega Leonidasnak


Vladitor:

Attribútum: Darkus
G erő: 670G(Lv MAXon)
Fejlődése: Battle Ax Vladitor
Vladitor régen be volt zárva a végzet dimenzióba, mivel Vestroiát átakarta vinni oda. Az Ő származása is a végzet dimenzióra vezethető vissza, amikor Naga megszerezte a silent coret, kiszabadult, s elrejtőzött. Éles szarvai vannak, hatalmas ereje, s a teste teljes páncélzatba van burkolva. Majd Ő lett Marduk védője, s később a silent core egy gyengébbik verziója álltal átalakul Battle Ax Vladitorrá.

Képességlapjai:
- Dark Sphere Impact: +200G Vladitornak

Battle Ax Vladitor:

Attribútum: Darkus
G erő Lv MAXon: 920G
Fejlődése:-
A végső harc Marduk és a játékos között a Dakus kolosszeumban volt. Nagy csata volt ez, hisz Battle Ax Vladitor kemény ellenfél volt, de legalább Leonidas is tovább fejlődött. Majd amikor vesztett, kezd eltűnni, Marduk szomorú lesz miatta, hisz sokáig együtt voltak. Majd a játékos felajánlja Marduknak hogy csatlakozzon hozzájuk. Egy nap a játékos a szökőkútnál újra rátalál rég látott társára. S Ő elmondja, hogy Vladitor erejének utolsó kis részét arra használta, hogy megmentse az életét Leonidasnak...

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!