Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Új szereplők

Az új szereplők:

Marduk:

Marduk egy erőteljes Darkus bunyós. A bakuganja Vladitor, az egyik legkeményebb ellenség a játék során Ő. Még a játék előtt jelenik meg a történetben, s végül összeáll Masquarade-el. A duó gonosz cselekedeteket hajt végre Naganak. Kihívja Danéket később. Majd Marucho rájön, hogy Marduk egyszer nagy bunyós volt, csak a piszkos trükkei miatt kizárták, semmibe nézték. Mikor a végső csata elkövetkezik a Darkus stadionnál, Marduk felhasználja Naga ajándékát, amelyet Hal-G hozott el neki. A silent core egy gyengébbik verzióját, a silent orbot. Ezzel Vladitor képes lett Battle Ax Vladitorrá fejlődni. Miután a brawlersek erejének segítségével Leonidas legyőzi Vladitort, Vladitor kezd eltűnni a létezésből. Marduk nem szerette volna, hogy Vladitor eltűnjön, és nagyon elszomorította. S ekkor Leonidassal is ugyanaz történik. Majd ekkor Vladitor átadja az utolsó energiáit Leonidasnak, s azt mondta: Megérdemelted. Majd Marduknak a játékos azt mondta: Nézz szembe a veszteséggel mint egy ember, s legközelebb partnerként csatáztok. S utána azt mondta, hogy csatlakozon Marduk.


Leonidas:

Attribútum: Eredetileg Haos lenne, de a játékostól függő
G erő: 670G(MAX Lv-en)
Fejlődése: Omega Leonidas
Igazából Ő úgy született, hogy Hal-G kreált egy olyan erőteljes dolgot mint a csendesség magja, s az a dolog lett Leonidas. Most Naga Vestroia centerében van a csendesség magjával, így Vladitor megtudott szökni a végzet dimenzióból. Miután Dan megmutatja a játék irányítását, utána tűnik fel a színen Leonidas, társadként. Másik bakuganokon akarja a haragját csillapítani. Ám egyszer csak Marduk és Vladitor is megérkezik. Miután legyőzöd Őt, mindenre fény derül Leonidas felől.

A battle brawlersek már az elején elkezdik felismerni Leonidas brutális csataszellemét, ezért is Runo és Marucho ellene vannak. Azonban Dan kiáll érte és a játékosért. Majd egy nap Danre rátámad egy bakugan, ki piszkos trükkökel játszik. A brawlersök rögtön Leonidast vádolják, ám a játékos megvédi a társát, s azt mondja, hogy Ő maximálisan megbízik társában. Ezen viszont Leonidas meglepődik. A 3. arénánál pedig megjelenik Marduk és Vladitor. Julie minden bakugant végig kérdezett, de egyik sem hallott még Leonidasról.

Képességlapjai:
- Alpha Blaster: +200G Leonidasnak

Omega Leonidas:

Attribútum: Játékostól függő
G erő: 900G(Lv MAXon)
Fejlődése:-
Ő úgy fejlődött át, hogy Dragoék átadták az ereüket, amikor a sötétség felé sodródott a világ, s minden bakugan legyengült, kivétel Leonidas. Omega Leonidas jóval erősebb mint a sima. Hisz birtokolja Dragoék erejét is. Végülis sikerül Battle Ax Vladitort legyőznie? Azt kell mondanom, ez a játékoson múlik. De ha a játékos ügyesen és okosan, taktikával játszik, könnyen legyőzheti a végső harcban Mardukot és Vladitort. Végül visszatér amúgy a játékoshoz. :)

Képességlapjai:
- Omega Eraser: +200G Omega Leonidasnak


Vladitor:

Attribútum: Darkus
G erő: 670G(Lv MAXon)
Fejlődése: Battle Ax Vladitor
Vladitor régen be volt zárva a végzet dimenzióba, mivel Vestroiát átakarta vinni oda. Az Ő származása is a végzet dimenzióra vezethető vissza, amikor Naga megszerezte a silent coret, kiszabadult, s elrejtőzött. Éles szarvai vannak, hatalmas ereje, s a teste teljes páncélzatba van burkolva. Majd Ő lett Marduk védője, s később a silent core egy gyengébbik verziója álltal átalakul Battle Ax Vladitorrá.

Képességlapjai:
- Dark Sphere Impact: +200G Vladitornak

Battle Ax Vladitor:

Attribútum: Darkus
G erő Lv MAXon: 920G
Fejlődése:-
A végső harc Marduk és a játékos között a Dakus kolosszeumban volt. Nagy csata volt ez, hisz Battle Ax Vladitor kemény ellenfél volt, de legalább Leonidas is tovább fejlődött. Majd amikor vesztett, kezd eltűnni, Marduk szomorú lesz miatta, hisz sokáig együtt voltak. Majd a játékos felajánlja Marduknak hogy csatlakozzon hozzájuk. Egy nap a játékos a szökőkútnál újra rátalál rég látott társára. S Ő elmondja, hogy Vladitor erejének utolsó kis részét arra használta, hogy megmentse az életét Leonidasnak...

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt