Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Hybridek

Tricloid:

G erő:
???G
Attribútum: Haos/Subterra
Képességei:
- Szaturnusz Labda: ???(Óriás Gázgömb)
- Sáros Gurítás: ???(Sáros Út)
- Chomo Majaro: ???
- Sár Rázás: ??
?(Sárfürdő)
Tricloid először a Haos-Subterra világban szerepelt, együtt volt a nővérével Rabeederrel. Ők csak játszani akartak, de a bunyósoknak sietős volt. Tricloid szerelmes volt Danbe, s adott neki egy agyag szívet. Dan elfogadta. Végül Dan és Drago átjutottak a Darkus-Pyrus világba, mégpedig a szív segítségével. Majd a földön nagy ellenfél lesz, persze csak Naga energiája miatt, persze az a képessége ami azt csinálja hogy egyesül a sárral, és növekszik, kicsit sok volt. Ezután legyőzték, s végül elindul a hugához. Míg Tricloid a subterrát, addig Rabeeder a Haost használta, tehát Tricloid az erő, Rabeeder pedig az ész. Ő a fiatalabb, s mérete ellenére elég kislányos. Nekem nagyon bejött, olyan kis aranyos volt.  Álltalában szeret együtt lenni a nővérével.


Rabeeder:

G erő:
???G
Attribútum: Haos/Subterra
Képességei:

- Darkus Pusztító: ???
- Terra Ropogtatás: ???(Talajtörő)
- Petrifikáció: ???(Megdermesztés)
- Ellenképesség: ???(Képesség Kiütő)
- Haos Fagy: ???
- Másolás: ???(Testvérklónok)
- Kiemelés: ???(Varázseső)
- Gyémánt Reflektor: ???(Gyémánt Tükör)

A felső teste hasonlít egy felnőtt nőre. Kék a bőre, fekete a haja, és zöld a szeme. Ő felszerelése egy narancs-fehér ruha és egy arany korona. Egy nagy aranygyűrű van a hátán, s 3 dísztárgy van rajta. A több része egy nagy narancs labda, s az arany része olyan mint egy szoknya. Két nagy fegyver van a teste alsó rászéből. Rabeeder képes lebegni. Rabeeder nem bizonyult aggresszívnek, amikor először taliztak vele a Haos-Subterra világban. Sőt, mintha teljesen ártalmatlan lenne. Ő is csak játszani akart. A földön Alice, Klaus és Christopher harcoltak vele. De miután megtudta Tricloid vereségét, nagyon dühös lett. Hydranoidot szinte teljesen legyzte. Klaus is alig bírta tartani. De végül Tricloid lenyugtatta. Nagyon szeret együtt lenni a tesójával.


Tayghen:

G erő:
???G
Attribútum: Aquos/Ventus
Képességei:
- Aquos Ciklon:
???
- Aquos Nyíl Sugárhajtómű: ???(Pikkely Szóró)
- Robbanó Ábrándkép: ???(Lökés Hullám)
- Eloszlatás: ???(Szélvész)
- Bizalmas Tornádó: ???
- Poszeidón Tornádó: ???
- Aquos Tornádó: ???
- Aquos Shotgun: ???(Akva Tágítás)
- Tornádó Flotta: ???
- Aquos Védő: ???
(Aquos Örző)
Tayghen az első hibrid aki szerepel. Még az aquos-ventus világban. Először azt hiszik egy lány, de aztán kiderül hogy NAGYON NEM! Az ő partnere Hairadee, s együtt Shun és Marucho ellen harcoltak. Marucho legyőzi Őt a vízben, s kidobják a partra. Végül elrepítette Őket. Tayghen a földön Marucho és a JJ Babák ellen harcol. Addig míg Marucho nem használja a 4*-es Aquos combót, addig semmi sem történik. De végül elárasztják Őt, s az élete véget ér ekkor. A bátyjával ellenben Ő úszik inkább, s az Aquos energia képességeket használja. Az alsó része a kiscsaj személyiségét mutatja.


Hairadee:

G erő:
???G
Attribútum: Aquos/Ventus
Képességei:
- Fagyasztó Hullám:
???(Fagyos Hullám)
- Kristály Rakéta: ???(Kristály Szilánk)
- Kristály Kamra: ???(Kristály Börtön)
- I-teljesítmény: ???(Én-Erő)
- Sarki Henger: ???(Kristályos Hegyiszél)
- Elfújás: ???(Szélvész)
- Merülő Csoda: ???(Mélyi Báb)
- Árnyék Agresszor: ???(Lopakodás)
- Égi Támadás: ???
- Kristály Erőd: ???

Ő és Tayghen rátámadnak Shunra és Maruchora. Shun és Skyress leütik Őt, s Marucho a vízbe húzza. Ám ez hiba volt, mert Hairadee befagyasztotta a tót. Shun egyedül nem tudja legyőzni, végül Marucho felszabadul, s sikerül így kártyakombókkal legyőzni a rettenetes Hairadeet. Hairadee is a városra támad. Shun és Komba harcolnak ott ellene. Skyresst csapdába csalta, s befagyasztotta. Végül Shun Komba-bombát dobott rá. Megmentette Shun ezután Skyress, és Tentaclear és Julio is segített Hairadee ellen. Hairadee szereti a húga képességeit kihasználni. És tud jég támadásokat. Míg Tayghen nagy és lassú, Hairadee kicsi és fürge.


Druman:

G erő:
???G
Attribútum: Darkus/Pyrus
Képességei:
- Vortex Sötét Láng:
???(Sötét Lángörvény)
- Pyrus Reflektor: ???(Pyrus Védőpajzs)
- Pusztítás Szemei: ???(A Pusztítás Szeme)
- Holdfogyatkozás Támadás: ???(Erőbéklyó)
- Pusztító Erő Le:
???(Hamvasztó Tűz)
- Tűztornádó: ???
- Lenagyzás: ???(Nagy Szám)
- Sötét Szem Fellsőbrendű: ???(Felsőbbrendű Sötét Szem)
- Pyrus Zúzópajzs: ???

A Darkus-Pyrus világban szerepeltek először Centorriorral. Nagyon erőteljes páros. Egy hadsereget gyűjtöttek össze Serpenoidból és Gargonoidból. Megölték Nova Liont. Utána pedig Dan és Masqerade legyőzik őket. Majd a városban Runo és a volt TOP10ból még mások legyőzik. Álltalában szereti használni a képességeit, és visszaverni mások képességét.


Centorrior:

G erő: ???G
Atribútum: Darkus/Pyrus
Képességei:
- Inferno Pajzs:
???(Tűzvihar Pajzs)
- Vortex Energia Szárítás: ???(Sötét Energia Tér)
- Diablo Pajzs: ???(Diablo Pajzsa)
- Lenagyzás: ???(Nagy Szám)
- Vortex Sötét Nova: ???
(Sötét Pyrus Égi Csapás)
Ő és társa egy nagy Gargonoid hadsereggel mentek Danéknek. Drago ellen mennek ketten, ám ekkor Dragoékat megvédi Nova Lion. Végül sikerült Dannek és Masqueradenek leverni Centorriort a vestroiában. Ám a földön Ő is megjelent: Ott elkapta a bunyósokat, hogy ne mehessenek segíteni Wavernnek, azonban Drago legyőzi Őt, s végül az akadály eltűnik. Drumannel nagyon jól kijönnek egymással. Ő egy erős lovag, magabiztos és méltóságteljes, azonban gonosz.  Centorrior nem szereti használni a képességeit. Mintha egy Warius+Siege kereszteződés lenne.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok