Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

HydronNév: Prince Hydron
Kor: 16(halott)
Védő bakugan: Dryoid
Első szereplése: 1. epizód (New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Soichiro Hoshi(japán); Lyon Smith(amcsi)
Elem: Subterra

Jellemzés:
New Vestroia 1-26:
Nagyon keveset tudunk Hydronról New Vestroia első felében. Negatív jel volt az apa-fia kapcsolatban (Zenohelddel), hogy az apja szinte mindig csalódott benne. Hydron úgy gondolta, hogy apja nem bízik meg benne, s túl sokat aggódik, hogy a fia nem képes( vagyis Hydron) megtenni amit elvár tőle. Nagyon arrogáns, jónak tartja magát. Mylene pedig utal rá, hogy egy elkényeztetett kölyök. Eközben Ő is szeretne bunyós lenni. Ő sem ostoba, rájött hogy Spectra kavar a háta mögött. S ráküldte Lynct, hogy derítse ki a tervét. De azonban Lync csatlakozik Spectráékhoz inkább. Egy idegesitő szokása van: Piszkálja a haját.

New Vestroia 27-52:
Hydron az elején kihívja Baront, a Haos energiáért. Ő elfogadja, s végül kiderül, hogy Hydron akkorra már nem herceg, az ellenállóknak hála. Ekkor Hydon elég jól játszik, talán a bosszú miatt? S egy erős Subterra mechanikus bakuganja van, Dryoid. Amelyet Prof. Clay fejlesztett ki. Majd végül legyőzik Nemust és Baront, így a Haos energia az apja gépébe megy. Eközben Mylene amikor visszatért(Hydron tért vissza) azt mondja neki, hogy titokban kéne csinálniuk, mert így Baron figyelmezteti a többieket. Azonban Hydron vállat von, s azt gondolja Mylene csak irigykedik. Hydron lett a vexos subterra bakuganozója Gus helyett. A 28. résztől új ruhája van, s ebben szerintem jobban néz ki. Ő az aki kiterveli hogyan csalogasság a bunyósokat a Földre. Majd Minx Elfintől is Ő meg Shadow veszik el az Aquos energiát, de tegyük hozzá, akkor nagyon béna volt. A vexos palotában kiderül, hogy Ő egy nagyon gonosz és érzéketlen, és egoista ember. De végül Ő és az apja megszerzik a pyrus energyt. Későbbiekben, az apja kicsit megfojtogatja, talán ez is az egyik okozója a későbbi elmebajának. Voltot felrúgja, majd mikor Volt elmegy, Hydron utána megy, s el akarja pusztítani, de Volt és Boriates nyer, s Hydron majdnem meghal. Hydron ezután drasztikus döntést hoz(gondolom abban az elmeállapotban egy másodperc a döntés), majd Voltot egy másik dimenzióba küldi, majdnem Őt is lehúzza Volt. Később mikor Lync is elárulja a vexost, újra csak takarítónősködik(Magdi néniii) majd legyőzi Lyncet, s átküldi az alternatív univerzumba, de a ostobája nem veszi észre, hogy Lync a memó kártyát eldobta a kesztyűjében. Később az apja ellen fordul, mert az megkínoztatta egy ostoba robottal, végül nagy csata után veszít, tán a nagy észrevétele lesz, Gus él. Hála neki kiszabadul Gus. Jó útra télt, majd segített Gusnak is, végül aztán azt mondta, h megy Lyncékhez, megfogta az apját, miután lebénította Farbrost Dryoiddal, s meghalt az apjával együtt.

Bakuganjai:
- Subterra Dryoid(mechanikus védő)

Harcai:
New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Baron Győzelem
Marucho(Shadowval)
Vereség
Dan,Mira,Spectra(Zenohelddel) Győzelem
Volt Vereség
Lync Győzelem
Zenoheld Vereség
Zenoheld(Ellenállókkal és Spectráékkal) Patt Helyzet, Meghalt

| Győzelem: 3 | Döntetlen: 1 | Vereség: 3 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!