Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

HydronNév: Prince Hydron
Kor: 16(halott)
Védő bakugan: Dryoid
Első szereplése: 1. epizód (New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Soichiro Hoshi(japán); Lyon Smith(amcsi)
Elem: Subterra

Jellemzés:
New Vestroia 1-26:
Nagyon keveset tudunk Hydronról New Vestroia első felében. Negatív jel volt az apa-fia kapcsolatban (Zenohelddel), hogy az apja szinte mindig csalódott benne. Hydron úgy gondolta, hogy apja nem bízik meg benne, s túl sokat aggódik, hogy a fia nem képes( vagyis Hydron) megtenni amit elvár tőle. Nagyon arrogáns, jónak tartja magát. Mylene pedig utal rá, hogy egy elkényeztetett kölyök. Eközben Ő is szeretne bunyós lenni. Ő sem ostoba, rájött hogy Spectra kavar a háta mögött. S ráküldte Lynct, hogy derítse ki a tervét. De azonban Lync csatlakozik Spectráékhoz inkább. Egy idegesitő szokása van: Piszkálja a haját.

New Vestroia 27-52:
Hydron az elején kihívja Baront, a Haos energiáért. Ő elfogadja, s végül kiderül, hogy Hydron akkorra már nem herceg, az ellenállóknak hála. Ekkor Hydon elég jól játszik, talán a bosszú miatt? S egy erős Subterra mechanikus bakuganja van, Dryoid. Amelyet Prof. Clay fejlesztett ki. Majd végül legyőzik Nemust és Baront, így a Haos energia az apja gépébe megy. Eközben Mylene amikor visszatért(Hydron tért vissza) azt mondja neki, hogy titokban kéne csinálniuk, mert így Baron figyelmezteti a többieket. Azonban Hydron vállat von, s azt gondolja Mylene csak irigykedik. Hydron lett a vexos subterra bakuganozója Gus helyett. A 28. résztől új ruhája van, s ebben szerintem jobban néz ki. Ő az aki kiterveli hogyan csalogasság a bunyósokat a Földre. Majd Minx Elfintől is Ő meg Shadow veszik el az Aquos energiát, de tegyük hozzá, akkor nagyon béna volt. A vexos palotában kiderül, hogy Ő egy nagyon gonosz és érzéketlen, és egoista ember. De végül Ő és az apja megszerzik a pyrus energyt. Későbbiekben, az apja kicsit megfojtogatja, talán ez is az egyik okozója a későbbi elmebajának. Voltot felrúgja, majd mikor Volt elmegy, Hydron utána megy, s el akarja pusztítani, de Volt és Boriates nyer, s Hydron majdnem meghal. Hydron ezután drasztikus döntést hoz(gondolom abban az elmeállapotban egy másodperc a döntés), majd Voltot egy másik dimenzióba küldi, majdnem Őt is lehúzza Volt. Később mikor Lync is elárulja a vexost, újra csak takarítónősködik(Magdi néniii) majd legyőzi Lyncet, s átküldi az alternatív univerzumba, de a ostobája nem veszi észre, hogy Lync a memó kártyát eldobta a kesztyűjében. Később az apja ellen fordul, mert az megkínoztatta egy ostoba robottal, végül nagy csata után veszít, tán a nagy észrevétele lesz, Gus él. Hála neki kiszabadul Gus. Jó útra télt, majd segített Gusnak is, végül aztán azt mondta, h megy Lyncékhez, megfogta az apját, miután lebénította Farbrost Dryoiddal, s meghalt az apjával együtt.

Bakuganjai:
- Subterra Dryoid(mechanikus védő)

Harcai:
New Vestroia:

Ellenfél: Kimenetel:
Baron Győzelem
Marucho(Shadowval)
Vereség
Dan,Mira,Spectra(Zenohelddel) Győzelem
Volt Vereség
Lync Győzelem
Zenoheld Vereség
Zenoheld(Ellenállókkal és Spectráékkal) Patt Helyzet, Meghalt

| Győzelem: 3 | Döntetlen: 1 | Vereség: 3 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg