Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Vestroia Ősi Katonái, Jellemzés

Drago: Apollonir a legendás katona, óriás szárnyaival, s humanoid testtartásával. Ő a vezetője a katonáknak, s mint társainak, neki is 500G az erőszintje. Csatában Apollonir a legerősebb sárkány típusú bakugan. Ő a leges-legerősebb Dragonoid fajta. (Most már nem tudom hogy ez igaz e.) Ő egy bohóc illúzióval támadott Danre, először 2 Mock Dragonoidot használt, majd miután azokat Danék legyőzték, bedobatta önmagát. Dan csak többszörös D-Strike Extrémmel tudta elintézni, de végül legyőzték. Ezután Dragonak még azonban volt egy feladata, ekkor még nem alakult át.
Amikor Spectra elnyerte Dantől Dragot, megjelent Dan álmában, s felajánlotta, hogy ideiglenesen lesz Dan védő bakuganja. A csatában, Spectra Viper Heliosával könnyen végzett, azonban Hex Dragonoid kissé nagyobb falat volt. Ám végül a Dragon Proudiával legyőzték, s visszaalakították Dragot. Apollonir egyébként kapcsolódik valamilyen szinten a perfect corehoz. Amikor később Zenoheld megtámadta őket, s majdnem legyőzte, akkor kénytelen volt átadni az attribútum energiáját Dragonak. Így Dragoból Cross Dragonoid lett.


Elem: Pyrus
G erő: 500G
Képességlapjai:
- Maximum Pyrus: +200G Apollonirnak(Pyrus Maximum)
- Neo Valute: az ellenfél erejét Apollonir erőszintjére csökkenti(Neo Burok)
- Saiam Alacsony: az ellenfél erejét 0G erőre csökkenti(Pontrabló)

- Roa Eloszlatás: minden bakugan ereje visszatér az eredeti erőszintre(Alaphelyzetbe)
- Sárkány Proudia: az ellenfél ereje visszatér az alap szintre, s a feleslege átmegy Apollonirhez(Sárkány Büszkeség)
- Maximum Fordulat: +300G Apollonirnak és társainak(Maximum Forradalom)
Attribútum energia képesség:
- Végtelen Ingadozás: +1200G Apollonirnak(Végtelen Hullám)


Exedra: Exedra olyan mint egy 8 fejű hidra, csak egy szeme van, a mellkasán, a fogak mögött. A lélegzete halálos tűz, s az ellenfelei halottan hullanak a porba, ezt tartják róla. Exedra képes, hogy egy csapattársa erejét átadja saját magának. Exedra is egy legendás ősi katona, akárcsak Apollonir. Ő a legerősebbje a csapatnak. Ő neki vannak a legerősebb Darkus képesség lapjai, a démon varázsló és a végső varázsló. Sikerült Masqueradenek legyőznie Őt egy kártya kombinációval, s így segítette elő Alpha Hydranoid fejlődését. Amúgy Exedra Alice illúziót használt Masquerade ellen. 
Ő is együtt harcolt, s bukott el Zenoheld ellen a társaival. Farbros még neki is túl erős volt, pedig próbált ellenállni. De ahhelyett hogy az energia átkerült volna a BTS-be, átadta az erejét Percivalnak, aki így Midnight Percival lett.

Elem: Darkus
G erő: 500G
Képességlapjai:
- Ködöd Kalapács: -400G minden ellenféltől(Nebula Pöröly)
- Graviton Varázsló: -400G minden ellenféltől(Graviton Mágus)
- Démon Varázsló: az ellenfél minden G erejét hozzá adja a saját erejéhez, s a portállapot hatástalanítja(Démon Mágus)
- Végső Varázsló: az ellenfélminden G erejét hozzá adja a saját erejéhez, s a portállapot deaktiválja, +100G
Exedrának(Végső Mágus)


Oberus: A legendás ventus bakugan, Ő a legkönyörületesebb talán, az egész csapatból. Csőr alakú feje, és többszörös lepkeszárnya van. A 6 Katona tagja, és az ereje mérhetetlen, óriási. Oberus fokozhatja hatalmát ellenfelei legyőzésével. Csak Ő, és Lars Lion a női Katona. Oberus Shun fiatalabb anyja illúzióval volt, s Shun elen harcoltak. Shun kicsit ideges volt, mert ez a verziója az anyjának milyen boldog volt, meg ilyenek. Majd Oberus egyszer csak úgy megtámadta Skyresst, hogy az szinte meghalt. Ám később Shun feléleszti, s Storm Skyressé alakul, majd az legyőzi Oberust.
Ő is vesztett a társaival együtt a Zenoheld elleni csatában. De ahhelyett hogy a BTSnek adta volna az erejét, inkább Ingramnak adta, s így az átalakuhatott Master Ingrammá.

Elem: Ventus
G erő: 500G
Képességlapjai:
- Zűrzavar: +200G Oberusnak, de csak az egyik ellenfél bakugant támadhatja(Örvénylés)
- Robbanó Vihar: -200G az elenféltől, +200G Oberusnak(Lökés Vihar)


Lars Lion: Ő is egy legendás katona, és úgy néz ki, mint egy tipikus Aphrodité szobor, csak élőben. Ő az egyike, annak a két katonának, aki nő nemű. Ő és Oberus. A felsőtestét lovagi páncél borítja. Labda formájában pedig Reaperhez hasonlóan nyílik ki. Ő volt aki tesztelte Runot. Először egy öreg nő illúziót küldött rá, ennek segítségével elérte, hogy eljusson az illúzió Danhez, majd Runonak ki kellett állnia az illúzió ellen. Lars Lion azt tanácsolja, hogy ne legyen makacs Runo, ám az nem hallgat rá. Majdnem megnyerte a csatát, főleg a Saggitarius nyila képességgel. Ez az elesett társainak az erejét hozzáadja a saját erejéhez. Az alap ereje 500G volt amúgy is. Tehát alap erősebb mint Tigrerra. Majd miután Runo megtanulta, hogy ne legyen makacs, legyőzte őt (igaz, a japán verzióban Dan iránt érzett szerelme segített ebben.). 
Őt is amjdnem legyőzte Farbros, így kénytelen volt Ő is az attribútum energiáját átruházni másra. Nemus így Saint Nemus lett, de egy részen belül el is vesztette a Haos energiát.

ELem: Haos
G erő: 500G
Képességlapjai:
- Saggitarius Nyíl: feléleszti az elesett társait, és 100G mindegyik után(A Nyilas Vesszeje)
- Valkűr Akadály: lenullázza az ellenfél képességeit, -400G az ellenféltől(Valkűrök Pajzsa)


Frosch: Frosch a bölcsesség, és taktika katonája. Óriási teste van, egy béka-szerű amúgy. A nyelve nagyon hosszú és erős. A csata közben egy tornádót köp az ellenségre. Először egy békának tettette magát, illúzió volt, s azt mondta hogy szüksége van vízre. Marucho vitt neki, majd Maruchonak ki kellett ellene állnia. Maruchot szembesítette a régi önmagával. És amikor Marucho rájött, hogy ezt az énjét el kell fogadnia, Preyas kiköpte Diablo/Angellot. Majd legyőzték Őt, a hármas csata lappal, és a Pyrus-Darkus kombóval.
Mikor majdnem vesztett Zenoheld Farbrosa ellen, átadta az Aquos energiát Elfinnek, aki így egy csodállatos Elfin V2, másnéven Minx Elfin lett.

Elem: Aquos
G erő: 500G
Képességlapjai:
- Aquos Ciklon: -100G minden ellenféltől, +200G Froschnak
- Aquos Lüktetés: hatástalanítja az ellenfél portállapját(Aquos Élet)


Clayf: Clayf is a katonák egyike. Az Ő teste a legkeményebb anyagból van. Ő a csatában többnyire egy baltát használ, amely nagyon jól működik védekezés közben akár egy pajzsnak is. Elnyeli minden ellenfél képességét vele. Ő volt az egyik, aki helytelenítette azt, hogy segítsenek a bunyósoknak. Ő volt az első, akit legyőztek. Csinált egy hamis Daisy Makimotot, aki mindig jobb volt mint Julie, Julie kénytelen volt kiállnia ellene. Elárulta az igazi formáját, amely nagyon hasonlít egy Robotallionra. És van egy óriási lochabern fejszéje. Majd Clayfet legyőzi Gorem átalakulva, azután, amikor Julie rájön, hogy többetnem kell Daisy árnyékában élnie, SOHA!
Clayf ismét szerepel természetesen a New Vestroiában is. Ő is veszít Zenoheld és Farbros ellen, ezért az energiáját átadja Thunder Wildának, aki ekkor Magma Wildává alakul.

Elem: Subterra
G erő: 500G
Képességlapjai:
- Atom Penge: elszívja az ellenfél képességét(Bátor Szív)
- Nagy Fejsze: +400G Clayfnek(Óriás Balta)

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!