Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Hawktor

Hawktor: Szintén a 43. résben jelent meg a másolat verziója az Interspaceben, Coredemmel, Akwimossal és Aranauttal. Ekkor még nem harcolt, majd későbbiekben Spectra használta Dan ellen, amikor JetKort és Helix Dragot vizsgáztatta együtt. Nagyon jó párost alkot Coredemmel, s az Ő Battle Gearje a Swayther. Hawktor végül szerepelt még az Interspaceben, Shun bakuganjaként, amikor is megjelent Ren, azaz a titokzatos idegen. Shun használta a Gundalian Invaders első részében, s jól elpáholta Shuji Longflyát. Végül Fabia elhozta az eredeti Hawktort, nagyon örült neki Shun, hamar összebarátkoztak. Nagyon erős bakugan, és elég jó hangot is választottak neki. Amúgy harcol Shun és Linus meg Neo Ziperator oldalán Linehalték ellen, s Hawktor vesztett előbb. Majd harcolt Strikeflierrel, majdnem vesztett, azonban a vereség elől megmentette a szent gömb. Shun odaadta a 16. részben Dannek, majd legyőzte Aranauttal Plitheont és Lythirust, de csak a 3. körben volt rá szükség. Aztán a 17. részben Hawktor megjelenik Dannel, aztán Dan átpasszolja Shunnak, és így mennek aktiválni a Second Shield generátort. A 20. részben harcolt Krakix és Contestir ellen, majdnem vesztett, azonban Drago segítségével nyerhettek. A 22. részben is harcolt, majd a 24. részben Lumagrowl és Strikeflier ellen, Aranaut segítségével, azonban nem álltak valami jól. A 25. részben vesztett Strikeflier ellen, de leverte Lumagrowlt. A 28. részben segített leverni Jaket. A 30. részben harcolt a kastélyt védő bakuganok ellen Gundalian, majd Krakix és Strikeflier ellen, Strikefliert kiütötte a Swaytherrel, de Krakix ellen kevés volt. A 33. részben megmentette Shunnal együtt Maruchot. A 34. részben harcolt Lythirus ellen, aztán használta Swaythert is, de nem lett kimenetele még. A 35. részben elmenekültek a harc elől, mert meglátták Danéket, azonban aztán csapdába kerültek. A 36. részben harcolt a Twelve Orders bakuganok ellen, végül Dragonak hála nyernek. A 37. részben harcolt volna Dragoval Dharak ellen, de helyette Strikeflierrel és Lythirusszal kellett szembenézniük. A 38. részben harcolt Dharak ellen, de végül vesztett. A 39. részben nem ment végül Shunnal, hiszen neki Neathián a helye.

Hawktor:

Elem: Ventus
G erő: 900G
Képességlapjai:
- ?: +300G Hawktornak
- ?: -400G az ellenféltől
- Ninja Védelem, Vad Szél Tánc: lenullázza az ellenfél képességeit(Ninja Védelem, Vad Szélvihar)
- Repülő Agyar, Hiper Vihar: -300G az ellenféltől, +300G Hawktornak
(Lebukó Szélagyar)
- Retesz Agyar, Küzdelem Csiga Lövés: lenullázza az ellenfél képességeit, +300G a saját bakugannak, -300G az ellenféltől(Ugró Agyar, Spirál Döfés)
- Ninja Védelem, Spirál Forgószél:
lenullázza az ellenfél képességeit, +400G a saját bakugannak, -400G az ellenféltől(Ninja Védelem, Spirál Manőver)
- Égi Agyar, Ciklon Lebegés: lenullázza az ellenfél képességeit(Ég Agyar, Lebukó Ciklon)
- Ninja Közös Lobogó: lenullázza az ellenfél portállapját(Ninja Üstökös)
- Égi Agyar, Villám Starion: -300G minden ellenféltől(Ég Agyar, Mennydörgés)

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok