Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Michael/Hal-G

Michael Gehabich:

Jellemzése:

Michael először az első szezonban jelent meg. Egy videóklippben szerepelt először, amiben épp a Vestroiai Kapu című számot adta elő. Ő Alice nagyapja, és Ő az aki először járt Vestroiában az emberek közül. Mint ahhogy Alicet is, Őt is megfertőzte a negatív energia, így lett Hal-G. New Vestroiában először Aliceel próbálták a dimenzió átjárót. Egy orosz babát akartak átküldeni próbaként, de nem sikerült, hanem csak mégjobban megszakad a dimenziók közötti határ. Ennek hatására, Alice-féle portállapok, ezerjével kezdtek hullani, ebből egyet megfogott Spectra, majd megmutatta Prof. Claynek, aki elmondta, hogy a Földről származhat. Lync gauntlete segítségével sikerült megcsinálni a kaput, úgy, hogy akinek van gauntlete, átmehessen rajta, így Dan és Baron visszamehettek, otthagyva Runot. Későbbiekben Michael nagyon keveset szerepelt, csak akkor, amikor a "Shadow Attack" epizódban Alicet kereste, majd amikor Alice harca végetért, későbbiekben ő nézte meg mi van Lync memo kártyáján, nahh meg ő találta meg Myleneék nyomát, amely nyomán elmehettek az ellenállók a motherpalacehez.

Hal-G:

Bakuganja: Silent Naga, 5. Paladin
Jellemzése:

Hal-G az egyik főellenség az első évadban. Ő Michael Gehabichból alakult át, amikor a silent core negatív energiája érte. Mikor átment Vestroiába, találkozott Nagával, s véletlenül okozta Vestroia összeomlását. Ezután mikor viszatért, a bakuganok megjelentek a Földön is. Először egy videóban lehetett látni, amiről Michaelnél is beszéltem. Abban alakult át Hal-G a mega-nova szerű Silent core robbanás miatt. Ezután elküldte Nagaval a csatlósaikat, hogy szerezzék meg az infinity coret Waverntől. Miután Rabeedert legyőzték Aliceék, megjelent ott, s Alicet becsapta, mintha ő Michael lenne, de ez csak egy trükk volt. Azután elvitte Őt Wavernhöz, hátha tud neki segíteni rendbejönni. Azonban ezután kiderült, hogy Ő az, és nem a nagyapja, s Nagaval jött. Ezután Shun és Chan Lee segítettek ellene, de nem sok sikerrel. Azután Wavern feláldozta magát, s Dragonak adta a coret, ezután Dan vs. Hal-G jött létre. Egy ideig jól ment Dragonak, de akkor Hal-G beküldte az 5. Paladint, amellyek majdnem legyőzték Dragot, ám a többiek segítettek Dannek legyőzni az 5. Paladint, s végül Naga is vesztett, így Hal-G mondjuk úgy "meghalt".

Csatái:

Ellenfél: Kimenetel:
Chan Lee, Joe Győzelem
Shun Győzelem
Dan és társai(5. Paladinnal) Vereség
 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok