Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGNG 1. fejezet

Yu-Gi-Oh! Newest Generation! 1. rész: Irány az akadémia.

3-4 hónapja a nagy csata óta(Yugi kontra Jaden) történt némi változás az akadémián, sokan elhagyták az iskolát, és még igazgató váltás is volt. Az új igazgató Dr. Crowler lett, mert Sheppard úgy döntött, hogy egy kis pihenésre van szüksége. Eljött a következő év eleje, és Crowler már rettegve várta, milyen diákjai lesznek. Domino city most nagy átépítés előtt áll, és egy másik városban megjelent a Kaiba Corp ellenfele, úgynevezett Syler Corp, melynek Mr. Syler volt a vezetője.
- Még a végén lekésem a repülőt! -ordította egy fiú, miközben futott, észre sem vette hogy elnézte az időt, ekkor nekiment egy fiúnak.
- Hé te! -szólt rá a fiú, eközben leporolta a ruháját, jobban végig nézett rajta az amelyik fellökte, első ránézésre egy gazdag ficsúrnak tűnt, legalábbis a ruhájából ez szűrődött le, míg Bálint rhája egszerűbb volt, de kissé menőbb. -Mi a neved?
- Bálint, csak egyszerűen Bálint, de miért?
- Az én nevem Dávid, ki szeretnélek hívni egy párbajra. -ekkor elővette a párbaj korongját, fura volt, nem a megszokott. -Mit bámulsz a párbaj korongomon? Ez a cyber stílusú paklikhoz készült.
- Szóval cyber paklid van? Nekem villám paklim van.-mondta Bálint, majd elővette a saját korongját. -Gondolom Te is a központi párbaj akadémiára fogsz menni.
- Igen, bár ez nem az Én célom, hanem apám akarja, hogy jöjjek. Azt mondja azért, mert jó a logikai tudásom, és nem akarja hogy elkótyavetyéljem.
- De ha oda tartassz, akkor lefogod Te is késni, ha kihívsz!
- Még van egy óra a gép indulásáig.
- Valóban? De... az hogyan? Áááh, elfelejtettem átállítani az órámat.
- Ostoba! Kíváncsi vagyok a paklijára. -gondolta Dávid. Mikor meglátta Bálint pakliját az elég kevés lapúnak tűnt. -Ezzel akar kiállni ellenem? -gondolta Dávid.
- Akkor kezdhetjük! -mondta Bálint. Ezután aktiválták a párbaj korongot. -Én kezdek! Húzok éés. -Villám Harcos, Villám Szinkron, Szikra Sárkány, Fúzió, Villám Sárkány és Szörny Élesztő volt a kezében. -Szikra Sárkány, veled kezdek jó? -kérdezte Bálint a szellemtől ami mellette volt. -Tehát megidézem a Szikra Sárkányt támadó állásba. (ATK: 700) És a körömnek vége!
- Kihez beszél? -gondolta Dávid. -Akkot húzok! -Kiber Sakál, Utánzó, Kiber Főnix #2, Kiber Sakál Továbbfejlesztés, Pusztító Önkontroll és Fúzió Deaktiváló volt nála. -Nézzük, megidézem a Kiber Sakált támadó állásba. (ATK: 1200) Egy lap pedig lefordítva a varázs/csapda zónába. Aztán támadok Kiber Sakállal. (Bálint: 4000 LP→3500 LP)
- Ne már! Már oda 500 életpontom.
- És ez nem minden! Aktiválom a Kiber Sakálom effektjét. Dobj el egy lapot a kezedből, majd húzz újat, de még van valami, használom a Kiber Sakál Továbbfejlesztést, és megidézem a paklimból a Kiber Sakálharcos LV4-et támadó állásba (ATK: 1800), aktiválom az effektét, ha nincs az ellenfélnek szörnye, közvetlenül támadhat, ezután a körömnek vége! (Bálint: 3500 LP→1700 LP)
- Akkor a Villám Sárkányt dobom el.
- Hogy mi?! Na ne!
- Tehát húzhatok a pakliból 2 új Villám Sárkányt. És még egy lapot, utána pedig húzok! Most jöjjék a Fúzió. Megidézem az Iker-Villám Sárkányt támadó állásba. (ATK: 2800) Most pedig Szörny Élesztő, megidézem a temetőbe került Villám Sárkányom támadó állásba. A húzott lapja a Villám Pajzs volt. Lefordítok egy lapot. Most támadás Iker-Villám Sárkány!
- Csapda aktiválás: Fúzió Deaktiváló! Remélem a nevéből kiderült hogy mire képes.
- Fenébe! Akkor körömnek vége.
- Húzok! Kiber Sakálharcos LV4-et feláldozom az LV6-ért támadó állásba! (ATK: 1950) -A húzott lapom a Kiber az Égen. -Lefordítok egy lapot. Kiber Sakálharcos, támadás!
- Szikra Sárkány, szerinted aktiváljam?
- Kiri-kiri. -mondta a Szikra Sárkány.
- Csapda aktiválás: Villám Pajzs. Ezzel visszaverem a szörnyedre a támadását, és így elpusztul!
- Nem is rossz. -mondta Dávid. -Csapda aktiválás: Kiber az Égen. Ezzel a temetőből megidézem Kiber Sakált. Így a támadás Őt találja el!
- Életpontot áldozol emiatt? -kérdezte Bálint.
- Kiber Sakálharcos fontosabb a paklimban mint gondolod. (Dávid: 4000 LP→3250LP) Ezek után megidézem az Utánzót, és felveszi a Villám Sárkányod alakját. (ATK: 1600) Ez a köröm vége.
- Akkor most én húzok! Remek. Aktiválom a Kidobó Fiú varázslapot. Amellyel három lapot kidobok a paklimból, az Árnyék Villám Harcost, a Sötét Villám Varázslót és a Démoni Villámot. Elpusztul eközben egy szörnyed. Mégpedig legyen a Kiber Sakálharcos LV6-ot. És most az egyik Villám Sárkányommal megtámadom az Utánzódat, utána pedig a maradék két Villám Sárkányommal közvetlenül támadlak!
- Ááh! (Dávid: 3250 LP→50 LP)
- A körömnek vége, Te jössz.
- Hm. Húzok és! -Nagyszerű! A szörny élesztő. Visszahívom a temetőből a Kiber Sakálharcos LV6-omat, miután már előzőleg egy körig itt volt, feláldozom, s megidézem a pakliból az LV8-at támadó állásba (ATK: 2100)Aktiválom az effektjét, és a fele támadó pontával megsebez téged közvetlenül. Utána támadáás egy Villám Sárkányt! (Bálint: 1700 LP→650 LP→150 LP) Most pedig feláldozom az LV8-at, s védelmi állásba az LV10-et előhívom (DEF: 2750) majd aktiválom az effektjét, elpusztítom vele a Villám Sárkányod! Vége a körömnek.
- Az egész paklija ezekre a lapokra épület? -kérdezte magában Bálint. -Húzok! Ezaz! Most jöjjék a Sötét Pajzsos Sárkány. Emlékszel? A temetőmben van 3 sötét szörny, a játékból eltávolítom őket, és jöjj támadó állásba Sötét Pajzsos Sárkány. (ATK: 2800)Támadd a Kiber Sakálharcos LV10-et. És ennyi, vége a körömnek.
- Már csak egy esélyem van. -gondolta Dávid. Ekkor kihúzta a Világi Gépüzemet. -Ez szükségtelen. -mondta. -Megidézem a Kiber Főnix #2-t támadó állásba. (ATK: 1300)
- Háhá! Ezzel mit érsz?
- Aktiválom a Pusztító Önkontroll varázslapot. Amivel Kiber Főnix #2 feláldozásával közvetlen sebzést vihetek be.
- Na ne! -mondta Bálint.(Bálint: 150 LP→0 LP)
- Győztem! -mondta Dávid, majd elindult a repülő felé, mert már indulásra kész volt. -Nem jössz?
- Jahh de! De úgy örülök, hogy lesznek jó ellenfelek is az akadémián!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg