Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGNG 3. rész

Yu-Gi-Oh! Newest Generation! 3. rész: Ojama kontra Kuriboh?

- Szóval, mit mond Crowler igazgató? -kérdezte Chazz.
- Először is, a nevem DR.(!!!) Crowler. És rendben, akkor a Ti párbajotok lesz az első.
- Na, gyere kölyök! -mondta Chazz.
- Rendben. És, mikor válasszak paklit a párbajhoz?
- Tessék, itt ez a Kuriboh pakli, jó ez neked nem?
- Hát... felőlem... Nekem aztán mindegy.
Ekkor leértek a pályára, s felálltak egymásal szembe, mindenki elhallgatott, csak Blair és barátnői kezdtek el ordibálni:
- Hajrá Yusei Fudo uncsi tesója! -ordították.
- Nocsak, máris vannak rajongói. -mondta Dávid.
Hívást kapott, az apja volt az.
- Mit akarsz? -kérdezte Dávid.
- Egy csomag fog várni Mrs. Dorothynál. -hallatszott a telefonból.
- Rendben, majd elmegyek érte, de előbb megnézem... -de addigra már letette az apja a telefont.
Chazz és Bálint ekkor aktiválták a korongjaikat.
- Én kezdek, húzok és... -Chazz kezében a Pajzsos Sárkány LV3, Sárga Ojama, Vörös Ojama, Kék Ojama, Fekete Ojama és Zöld Ojama volt. -Nézzül csak. Mondjuk leteszem a Sárga Ojamát védelembe. (DEF: 1000)
- Szia Chazzy-baby... -mondta Sárga Ojama.
- Fogd be Te ostoba, és fiygelj a párbajra.
- Akkor most Én húzok! -mondta Bálint, kezében Kuribi, Kuribu, Kuriboh, Kuriba és Kuribe, ekkor kihúzta Kuribabylont. -Nagyszerű! Eltávolítom a játékból Kuriboht, Kuribit, Kuribat, Kuribet és Kuribut, így megidézhetem Kuribabylont, támadó állásba! (ATK: 1500) És most, támadj Kuribabylot, söpörd el a Sárga Ojamát.
- Jajj ne, Chazzy-baby segíííts!
- Ostoba Ojama, most Én jövök, mert nincs úgyse semmi a kezedben. -Ezaz! Egy csapda, mégpedig az Ojama Trió Idézés. -Lefordítom ezt a lapot, majd megidézem a Pajzsos Sárkány LV3-at, támadó állásba. (ATK: 1200)Ezzel a körömnek vége is!
- Hm. Húzok! Aktiválom ezt a varázslapot, a Kapzsi Üstöt. -ekkor felhúzta a Szárnyas Kuriboh LV9-et, és még egy Kapzsi Üstöt. -Mekkora mák... Még egy Kapzsi Üst. -ekkor egy Varázs Romboló varázs lapot és egy Kuriboh Pajzs csapdát. -Használom a Varázs Rombolót. Emiatt 5 varázslapod a temetőbe kerül.
- Fenébe, ennek mi értelme? -kérdezte Chazz.
- Most pedig lefordítok egy lapot, és támadok a Kuribabylonnal, támadd a Pajzsost!
- Csapda aktiválás: Ojama Trió Idézés. A kezemből elhívom a Zöld és Fekete Ojamát, utána a temetőből a Sárgát. Na melyikre akarod hogy menjen a támadás?
- Csapda aktiválás: Kuriboh Pajzs. Így a lapod deaktiválódik, a szörnyeid a temetőbe mennek, s megidézhetem a Szárnyas Kuriboh LV9-et, támadó állásba. (ATK: 2500)
Így a Sárga Ojama, a Fekete és a Zöld is a temetőbe került.
- 2500 támadó erő? -kérdezte döbbenten Chazz.
- Támadáás Kuribabylon, majd utána Szárnyas Kuriboh LV9 közvetlen támadást neki! Körnek vége. (Chazz: 4000 LP→3700 LP→1200 LP)
- Fenébe! Még sehol sem tartok! Húzok! Ezaz, Kapzsi Üst! Remek húzás. Szörny Élesztő, majd a Pajzsosomat, amit visszahívtam, feláldozom az LV5-ért, támadóállásba. (ATK: 2400)Pajzsos, támadás a Kuribabylon ellen! (Bálint: 4000 LP→3100 LP)
- Áhh, akkor most jön a Pajzsos LV7 ugye? -kérdezte Bálint. -Utálom a sima Pajzsos Sárkikat.
- Háháhá! Feláldozom az LV5-öt, az LV7-ért cserébe. Leküldöm a temetőbe a kezemből mondjuk a Vörös Ojamát, így elpusztíthatom az egyik szörnyed. Pusztulj Szárnyas Kuriboh LV9!
- Neee! -ordíttota Bálint.
- Most már jöhetsz Te.
- Akkor hát húzok! Wow, mégegy Kapzsi Üst. Tehát húzok kettőt és... -az egyik a Bölcsek Köve-Sabatiel, a másik a Szárnyas Kuriboh LV10. Passzolom a kört.
- Remek, ígykönnyű préda leszel, hakihúzom a LV10-es Pajzsosom. -de csak az Ojama Védő Pajzsot húzta ki. -Ostoba Ojamák. Támadás LV8! Közvetlen támadást neki. (Bálint: 3100 LP→300 LP)Jöhetsz most Te.
- Áááh! Ebben a körben kell győznöm, minden ezen a húzáson múlik.
Dávid fentről figyelte a párbajt.
- Hajrá Bálint, be kell kerülnöd. -gondolta Dávid.
- Gyerünk! -gondolta Blair.
- Húzok! -mondta Bálint magabiztosan. -Ezaz! Varázslap aktiválás: Felsőbbrendű szárny.Megidézem, a Szárnyas Kuriboh LV10-et.
- Hogyan? -kérdezte Chazz.
- Gyerünk, speciális képességa ktiválás, így 2800 LP-t fogsz veszteni! -mondta Bálint.
- Csapda lap aktiválás: Ojama Védő Pajzs. Ezzel a temetőben lévő Ojamák után 500-500 sebzés lenullázódik, így csak 800 LP-m lett oda! (Chazz: 1200 LP→400 LP)
- Azonban a csapdád nem csak ebből áll. Így Én is idézhetek a jelenleg támadó állásban lévő Ojamáid ellen valamit. Mégpedig.
- Jajj ne!
- Dehogynem! Kuribandit, támadó állásba. (ATK: 1000)Támadáááás! (Chazz: 400 LP→0 LP)

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?