Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGNG 3. rész

Yu-Gi-Oh! Newest Generation! 3. rész: Ojama kontra Kuriboh?

- Szóval, mit mond Crowler igazgató? -kérdezte Chazz.
- Először is, a nevem DR.(!!!) Crowler. És rendben, akkor a Ti párbajotok lesz az első.
- Na, gyere kölyök! -mondta Chazz.
- Rendben. És, mikor válasszak paklit a párbajhoz?
- Tessék, itt ez a Kuriboh pakli, jó ez neked nem?
- Hát... felőlem... Nekem aztán mindegy.
Ekkor leértek a pályára, s felálltak egymásal szembe, mindenki elhallgatott, csak Blair és barátnői kezdtek el ordibálni:
- Hajrá Yusei Fudo uncsi tesója! -ordították.
- Nocsak, máris vannak rajongói. -mondta Dávid.
Hívást kapott, az apja volt az.
- Mit akarsz? -kérdezte Dávid.
- Egy csomag fog várni Mrs. Dorothynál. -hallatszott a telefonból.
- Rendben, majd elmegyek érte, de előbb megnézem... -de addigra már letette az apja a telefont.
Chazz és Bálint ekkor aktiválták a korongjaikat.
- Én kezdek, húzok és... -Chazz kezében a Pajzsos Sárkány LV3, Sárga Ojama, Vörös Ojama, Kék Ojama, Fekete Ojama és Zöld Ojama volt. -Nézzül csak. Mondjuk leteszem a Sárga Ojamát védelembe. (DEF: 1000)
- Szia Chazzy-baby... -mondta Sárga Ojama.
- Fogd be Te ostoba, és fiygelj a párbajra.
- Akkor most Én húzok! -mondta Bálint, kezében Kuribi, Kuribu, Kuriboh, Kuriba és Kuribe, ekkor kihúzta Kuribabylont. -Nagyszerű! Eltávolítom a játékból Kuriboht, Kuribit, Kuribat, Kuribet és Kuribut, így megidézhetem Kuribabylont, támadó állásba! (ATK: 1500) És most, támadj Kuribabylot, söpörd el a Sárga Ojamát.
- Jajj ne, Chazzy-baby segíííts!
- Ostoba Ojama, most Én jövök, mert nincs úgyse semmi a kezedben. -Ezaz! Egy csapda, mégpedig az Ojama Trió Idézés. -Lefordítom ezt a lapot, majd megidézem a Pajzsos Sárkány LV3-at, támadó állásba. (ATK: 1200)Ezzel a körömnek vége is!
- Hm. Húzok! Aktiválom ezt a varázslapot, a Kapzsi Üstöt. -ekkor felhúzta a Szárnyas Kuriboh LV9-et, és még egy Kapzsi Üstöt. -Mekkora mák... Még egy Kapzsi Üst. -ekkor egy Varázs Romboló varázs lapot és egy Kuriboh Pajzs csapdát. -Használom a Varázs Rombolót. Emiatt 5 varázslapod a temetőbe kerül.
- Fenébe, ennek mi értelme? -kérdezte Chazz.
- Most pedig lefordítok egy lapot, és támadok a Kuribabylonnal, támadd a Pajzsost!
- Csapda aktiválás: Ojama Trió Idézés. A kezemből elhívom a Zöld és Fekete Ojamát, utána a temetőből a Sárgát. Na melyikre akarod hogy menjen a támadás?
- Csapda aktiválás: Kuriboh Pajzs. Így a lapod deaktiválódik, a szörnyeid a temetőbe mennek, s megidézhetem a Szárnyas Kuriboh LV9-et, támadó állásba. (ATK: 2500)
Így a Sárga Ojama, a Fekete és a Zöld is a temetőbe került.
- 2500 támadó erő? -kérdezte döbbenten Chazz.
- Támadáás Kuribabylon, majd utána Szárnyas Kuriboh LV9 közvetlen támadást neki! Körnek vége. (Chazz: 4000 LP→3700 LP→1200 LP)
- Fenébe! Még sehol sem tartok! Húzok! Ezaz, Kapzsi Üst! Remek húzás. Szörny Élesztő, majd a Pajzsosomat, amit visszahívtam, feláldozom az LV5-ért, támadóállásba. (ATK: 2400)Pajzsos, támadás a Kuribabylon ellen! (Bálint: 4000 LP→3100 LP)
- Áhh, akkor most jön a Pajzsos LV7 ugye? -kérdezte Bálint. -Utálom a sima Pajzsos Sárkikat.
- Háháhá! Feláldozom az LV5-öt, az LV7-ért cserébe. Leküldöm a temetőbe a kezemből mondjuk a Vörös Ojamát, így elpusztíthatom az egyik szörnyed. Pusztulj Szárnyas Kuriboh LV9!
- Neee! -ordíttota Bálint.
- Most már jöhetsz Te.
- Akkor hát húzok! Wow, mégegy Kapzsi Üst. Tehát húzok kettőt és... -az egyik a Bölcsek Köve-Sabatiel, a másik a Szárnyas Kuriboh LV10. Passzolom a kört.
- Remek, ígykönnyű préda leszel, hakihúzom a LV10-es Pajzsosom. -de csak az Ojama Védő Pajzsot húzta ki. -Ostoba Ojamák. Támadás LV8! Közvetlen támadást neki. (Bálint: 3100 LP→300 LP)Jöhetsz most Te.
- Áááh! Ebben a körben kell győznöm, minden ezen a húzáson múlik.
Dávid fentről figyelte a párbajt.
- Hajrá Bálint, be kell kerülnöd. -gondolta Dávid.
- Gyerünk! -gondolta Blair.
- Húzok! -mondta Bálint magabiztosan. -Ezaz! Varázslap aktiválás: Felsőbbrendű szárny.Megidézem, a Szárnyas Kuriboh LV10-et.
- Hogyan? -kérdezte Chazz.
- Gyerünk, speciális képességa ktiválás, így 2800 LP-t fogsz veszteni! -mondta Bálint.
- Csapda lap aktiválás: Ojama Védő Pajzs. Ezzel a temetőben lévő Ojamák után 500-500 sebzés lenullázódik, így csak 800 LP-m lett oda! (Chazz: 1200 LP→400 LP)
- Azonban a csapdád nem csak ebből áll. Így Én is idézhetek a jelenleg támadó állásban lévő Ojamáid ellen valamit. Mégpedig.
- Jajj ne!
- Dehogynem! Kuribandit, támadó állásba. (ATK: 1000)Támadáááás! (Chazz: 400 LP→0 LP)

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt