Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Ren


Név: Ren
Kor: 16/17
Védő bakugan: Darkus Linehalt
, Pyrus Rubanoid(csak 26. részben)
Battle gearje: Boomixx, Destrakon(csak 26. részben)
Első szereplése: 52. epizód (New Vestroia)
Külföldi szinkronhangjai: Hirofumi Nojima(japán); David Reale, Peter Cugno(amcsi)
Elem: Darkus(fő), Pyrus(csak 26. részben)

Jellemzés:
Először a New Vestroia utolsó részének utolsó pillanataiban jelent meg. Majd későbbiekben a Gundalian Invadersben is megjelenik, s első csatája rögtön Dannel lesz. Végül egyikük se győz, hiszen Marucho leállítja a meccset. Később Maruchonak Ren bevallja, hogy Gundaliaról származik, tehát egy alien. De hazudik nekik, azt mondja, hogy ők Gundalianok, akiket megtámadtaka gonosz Neathiaiak, majd megrendez egy csatát Dan Marucho, Lena és Sid között. Ren mégtovább hazudott, amikor megjelent Fabia, majd kellemetlen helyzetbe hozta a lányt, de Shun gyanakodni kezdett, Rennek pedig nem tetszik Shun ezen gyanakvása. Később Ren Dan oldalán harcolt, az ellenségének kikiálltott barátai ellen, Sid és Zenet ellen. Direkt vesztett, hogy ezzel Danék bizalmát megerősítse. S végül kiderült, hogy a védője beszél. Ezután Maruchoval kicsit munkálkodnak az arénán, Marucho nem is sejtette hogy Ren egy csapdát eszelt ki Dannek, hogy az veszítsen. Végül Ren lebukott, hála Shunnak és Fabianak, ezután Ren megpróbálta magát menteni, de végül elfutott, mint egy gyerek. Majd ren ezek után meglátogatja a többi, embernek álcázott gundaliant, kicsit gúnyolódnak rajta, majd elmegy, de ekkor Marucho kihívja. Végül legyőzi Marucho, majd Ren megmutatja az igazi alakját, aztán pedig felajánlja Maruchonak hogy árulja el a többieket, de az nemet mond, ezután Ren elmegy. Következő részben embereket gyűjt a többi emberi gundaliannal, majd kilöki Danéket a rendszerből. Aztán kiderül a története, Linehalttal visszaemlékeznek, majd beszélget Maruchoval mégegyszer. Végül segít Jessenek megszerezni Neot! Aztán az ő kezéből lopta el Sid. Nem tetszett neki amikor Lena haláláról hallott, majd utána Jesse után küldték, aki megszökött Stoica börtönéből. Ren nem akarta visszavinni, felajánlotta, hogy hívjanak ki Castle Knightsokat. Nem akarta Jesse, hogy segítsen neki Ren, de végül Ren is beszállt, de vesztettek. Ren még így sem akarta visszavinni Jesset, de Jesse elfogadta a sorsát. Nurzakkal ment a 19. részben Neathiára, nagyon aggódott Masonért, majd harcba keveredtek Fabiaékkal. Maruchonak pedig azt mondta, hogy ez az igazi énje, nem pedig az amit Marucho megismert. Majd végül elmenekült Nurzakkal, amikor a Sacred Orb tombolt. Majd a 23. részben bűntudata van a többiek miatt, aztán Dan ellen ment. Dan próbálta átállítani, de nem ment ekkor még, s megjelent Sid is. Sid segített Renen, de végül vesztettek, majd Dharak megölte Sidet, de előtte még Sid átadta Rubanoidot neki. Majd Ren a 24. részben elárulta végre Barodiust, azok mellé állt akik valóban a barátai. A 25. részben pedig harcol keményen Barodius ellen, de végül a Colossus Dragon megállítja a csatát, majd Ren felveszi az emberi alakját, s úgy dönt hogy belép a Castle Knightsba. A 26. részben otthagyják szegényt, a pajzs miatt nem mehet be Neathiába. Marucho utána megy, majd Fabia kihívja, végül veszít, de velük mehet, majd felavatják.
A 30. részben Nurzakkal, Fabiaval és Masonnel elindultak megmenteni társait Kazarina laboratóriumából. A 31. részben továbbhaladtak Kazarina laborja felé, azonban utána kétfelé szóródtak. Ő Masonnel tartott. A 32. részben bejutottak Kazarina laborjába, de Jesseék már nem voltak ott, aztán találkoztak Fabiaval végül, és szomorúak voltak Nurzakék miatt) A 33. részben elvezette őt és Fabiat Mason Nurzak régi rejtekhelyére. A 34. részben leütik Shunékat Fabiaval, de aztán rájönnek hogy ők voltak, és elmennek Nurzak rejtekhelyére vissza. Azután pedig a kastélyba betörnek, majd Ren elkezd harcolni Gillel. A 35. részben elmenekült, majd körbevették őket a Twelve Ordersesek. A 36. részben harcolt Kazarináék ellen, és végül nyertek. Kiderült hogy Rubanoidot átpasszolta Linusnak, mert egy Pyrus bunyósnál nyilván jobb helye van. Végül visszament ő is Neathiára a Colossuson. A 37. részben harcolt Jesse ellen, aztán miután ő jó lett, elkezdődött a végső csata. A 38. részben harcolt Dharak ellen, Linehalttal. De végül kiütötte őket. A 39. részben visszatért a többi Gundaliannal Gundaliara. Elköszönt a többiektől, de főleg Maruchotól.

Mechtanium Surge:

A 11. részben egy képen látható volt. Majd a 17. részben is szerepelt, amikor Gundaliat megtámadta Mag Mel. Linehalttal együtt ők a hadsereg vezetői. A 18. részben is szerepelt. A 19. részben is szerepelt, de nem állt valami jól a szénájuk. A 26. részben lehetett látni, amikor kiderült, hogy nyert Dan, és Gundaliat mutatták.

Bakuganjai:
- Linehalt(Védő bakugan)
- Boomixx(Battle gear)
- Rubanoid(Sid adta neki-2. Védő->továbbadta Linusnak)
- Destrakon(
Sid adta neki-2. Battle Gear->továbbadta Linusnak)

Ellenfél: Kimenetel:
Dan Nem Volt Kimenetele
Sid, Zenet(Dannel) Vesztett(szándékosan)
Marucho Vereség
Shun, Linus(Jessevel) Vereség
Fabia, Jake(Jessevel) Vereség
Fabia, Marucho(Nurzakkal) Nem Volt Kimenetele
Dan(Agymosottakkal, Siddel) Vereség
Agymosottak(igazából nem), Twelve Orders(Castle Knightsokkal+Dragonoid Colossussal) Vereség(a Dragonoid Colossus nyert)
Fabia Vereség
Twelve Orders(Bunyósokkal) Győzelem
Barodius Vereség

| Győzelem: 1 | Döntetlen: 2 | Vereség: 8 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!