Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Jake


Név: Jake Vallory
Kor: 15
Védő bakugan: Subterra Coredem
(korábbi)
Battle gearje: Rock Hammer
Első szereplése: 1. epizód (GI)
Külföldi szinkronhangjai: Shintarou Oohata(japán); Dan Petronijevic(amcsi)
Elem: Subterra

Jellemzés:
Dan legújabb barátja. Az iskolában ismerte meg Jakeet. Jake még elég ostoba, és félénk. Amikor Marucho felajánlja, hogy válasszon bakugant, Coredemet választja, de sajnálattal veszi észre, hogy Coredem egy árva szót sem szól. Igazság szerint a 2. részben sem szerepelt olyan túl sokat, csak annyit, hogy Julie szurkolt neki, meg ott volt mindenütt, de nagy szerepet nem kapott. Később Dan ellen veszít a gyakorlás közben, majd kikap előbb Masontól, de másodszorra, Julie tanácsai miatt már nyer. Marucho
oldalán harcolt későbbiekben Sid és egy fiú ellen, végülis nyertek és ez a lényeg,ez a győzelem inkább Jake érdeme volt. Majd Dannel bejutottak az Interspacebe, azután pedig kiálltal az ikrek ellen, akiket Renék irányítottak, végül Jake és Dan nyert. Neathiára mennek a többiekkel, megmutatja nekik Fabia a szent gömböt, ám eközben a gundalianok támadnak. Jakeék mennek, segítenek a Neathianoknak, majd szembe kerülnek Nurzakkal, és Sabatorral, azonban Sabator jóval erősebb, de végül nem veszítenek, ugyanis a szent gömb közbelép, aztán a gundalianokat elteleportála haza. A 15. részben kieszeltek egy tervet, amivel csapdába csalták Airzeléket. Harcoltak, Marucho volt Jake oldalán, közben Mason ellen is harcolt. Jake összezördült Dannel, majd elfutott a 18. részben. Találkozott Jessevel és Rennel, Fabia pedig utánament. Majd elkezdték a harcot. Végül Jake és Fabia nyert. A 22. részben harcolt az agymosottak ellen, majd utána a 24, részben segített Maruchonak Stoica és Gill ellen. A 25. részben vesztett Gill ellen. Ő elfogadta Rent a rész végén, örült annak hogy jó lett újra Ren. A 26. részben örül hogy Ren melléjük áll. A 27. részben Jake Dannel megy körülnézni, s találnak egy gyereket, Robint. Aki elfut, Jake utána megy, de Dan nem. Kiderül hogy ez csak egy csapda volt, Kazarina végül legyőzi Jaket, majd magával viszi Gundaliara. A 28. részben visszatér Neathiára, azonban Kazarina irányítja. Feltűnik azért a többieknek, főleg Dannek. Dan csapdába csalja, majd kihívja. Dan és Shun együtt legyőzik az őrült Jaket, de Jake elmegy Kazarinával. A 30. részben Barodius mellett jelenik meg, úgy tűnik hogy Jakenek kell elintéznie Fabiaékat. A 31. részben ráküldte Danre Barodius, s leütötte Dant. A 32. részben egy cellába vitte Dant. A 33. részben tanácsokat adott Maruchoék ellen, aztán Marucho kihívta őt. Végül döntetlen lett a csata, és Jake a törmelékekkel zuhant. A 34. részben rá akarta bízni Kazarina hogy elpusztítsa Dant, azonban Jake elkezdett ébredezni. A 35. részben végül felébred, aztán megmenti Dant, és harcolna Kazarina ellen, de elég hamar elveszti a kört. Majd végül körbeveszi őket a Twelve Orders. A 36. részben harcolt a többi bunyóssal Kazarináék ellen, végül győztek, és elmentek neathiára a Colossuson. A 37. részben harcolt Lena ellen, majd miután az jó lett, elkezdődött a végső csata. A 38. részben harcolt tovább Neathiáért, de végül kiütötte őt és Coredemet Dharak. A 39. részben kénytelen volt búcsút mondani Coredemnek, hiszen nem mehetett a Földre, majd a rész végén találkozott Dan anyukájával és Julieval.

Mechtanium Surge:

A 11. részben egy képen látható volt.

Bakuganjai:
- Subterra Coredem(Előző Védő)
- Rock Hammer(Előző Battle Gear)

Ellenfél: Kimenetel:
Dan Vereség
Mason Vereség
Mason Győzelem
Sid, Casey(Maruchoval) Győzelem
Ikrek(Dannel) Győzelem
Airzel, Mason(Maruchoval) Nem Volt Kimenetele
Jesse, Ren(Fabiaval) Győzelem
Agymosottak(Többi Castle Knightsszal, és Neathian Katonákkal) Győzelem
Twelve Orders, Agymosottak(Többi Castle Knightsszal és Rennel+Dragonoid Colossussal) Vereség
Kazarina

Vereség

Dan, Shun Vereség
Marucho Döntetlen
Twelve Orders(Bunyósokkal) Győzelem
Barodius Vereség

| Győzelem: 6 | Döntetlen: 2 | Vereség: 6 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!