Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 5.

Shinigami Krónikák: 5. rész: Ichi Aratana No Shutsugen?0

A tegnapi banzáj után, a Kuchiki ház költségei nőttek, így a kasszájukban alig maradt pénz. Kuchiki Ginrei, Byakuya nagyapja nagyon ideges volt, hiszen ha minden évben ez fog történni, -Yachiru megígérte, minden évben süt majd különféle Yachirakat neki- akkoravégén szegények lesznek. Mert 10évenként még elment, de hogy minden évben?
- Franc a pofád! -mondta Ginrei, majd odament Byakuyához, s felpofozta. -Hányszor mondtam, hogy ne egyél abból az undorító "tortából"? Ha? Mondd csak, erre neeem, neked muszáj enned.
- De...
- Semmi de! Te is részt fogsz venni az építkezésen, és serényen ám, vagy legközelebb ételt sem fogsz kapni. -Byakuya nem vitatkozhatott, érezte, hogy nagyapja ellenkezés tnem tűrő hangnemmel jelentette ki ezt.
Byakuya tehát besegített az építkezésen. El is kezdődött másnap. Byakuya vágta a Senbonzakurával a fákat, majd parancsolgatott, hogy ide-oda vigyék a fákat, de tulajdonképpen ő semmit nem csinált, ám ekkor:
- Azt mondtam hogy, TE segíts, s nem Senbonzakura! -ordította Ginrei. -Amúgy, szépen haladnak. -a munkásokat dícsérte ezzel. -Fiacskám, ha leszegényedünk miattad,mit kezdenél a szántóföldön? Gyerünk dolgozz!
Eközben Kodoku mosolyogva nézte a dolgozó Byakuyát, mondjuk öntelt vigyor volt az inkább...
- A nagy nemes patkány végre csinál is valamit. -mondta Kodoku, ám ekkor valamit hallott:
- Nem hallottad még? -kérdezte egy shinigami a másiktól, suttogva, de úgy tűnt valami érdekesről akar beszélni.
- Nem, mégis mit? Ugye nem valami újabb ostobaságod. Az a múltkori, hogy léteznek espadak, meg arrancarok, olyan bugyuta dolog volt.
- Ostoba! -vágta hozzá a mesélő shinigami. -Azonban, most nem erről van szó. Hanem, hogy pár shinigami a múltkor megfulladt.
- Vízbefúltak? Az ostobák. -mondta nevetve. -Miértnem tanultak meg úszni?
- Várj, nem épp erről van szó. Ugyanis sehol sem volt körülöttük víz. Amikor Mayuri-kapitány megvizsgálta őket... -...jaj szegények... -gondolta. -Vízet talált a tüdejükben.
- Hogyan? -kérdezte Kodoku, meglepte ez az információ. -Tegnap este, mintha láttam volna, valami víztámadás-féleséget. Azonban azthittem, hogy csak a szemem káprázik, de akkor igazi volt. -ezután visszafeküdt. -Miért is érdekeljen ez engem? -kérdezte magától, megszólalt ekkor Tenno Kami:
- Nem vagy még elég erős a második szinthez. Nem gondolod, hogy ki kéne állni valami erősebb shinigamival? Hátha elsajátítod a bankai3t.
- Hm. Nekem nem célom elsajátítani a bankait. Inkább erősítem a shikai alakod. -fejtette ki a céljait Kodoku. -Azonban... vajon mi van Kodokuval.
- Na de kapitány! Egy újonc nem kaphat ilyen küldetést! -mondta Sentarou.
- Éppen ezért kéne nekem mennem! -mondta Kiyone. -Végülis én vagyok a második tiszt.
- Nem mert nekem kell mennem! Hisz én vagyok az igazi második tiszt! -mondta hangosan, s kihúzta magát.
- Úúúgyan, te ostoba! Miért is lennél te igazibb nálam ha? -ekkor összevesztek csúnyán, Teru meg csak hallgatott.
- Eeeeelég! -ordította Ukitake, majd köhögni kezdett. -Fejezzétek be! Kiyone és Sentarou, ha ennyire akarjátok, akkor menjetek megkeresni az az ismeretlen shinigamit! Teru, te lazíts akkor.
- Igenis! -mondták, tisztelegtek, majd újra egymásnak ugrottak: -Hé, te minek jössz? Magam is elintézném! -ezt Kiyone mondta. -Ugyaan! Te kis törpe mit tehetnél? -kérdezte lenézően Sentarou, Ukitake ekkor már a fejét fogta, annyira unta az egészet, mikor észrevették, elindultak együtt.
Kicsit később miközben Teru sétálgatott, meghallott valamit:
- Hát itt vagy! -mondta Kiyone és Sentarou együtt, mindenbizonnyal megtalálták a shinigamit.
- Hehehehe! Eddigi áldozataim közül ti vagytok a leggyengébbek. -mondta egy ismeretlen, ám cinikusan csengő hang, ekkor vágások zaja hallatszott, majd Kiyone és Sentarou ordítása, mely másodpercek alatt elült, már csak a csönd volt, s a gonosz shinigami kacagása. Úgy döntött Teru, hogy odamegy megnézni mi történt.
- Mit tettél te szörnyeteg? -kérdezte az ismeretlen shinigamit, aki eközben háttal volt neki.
- Ostoba vagy. -mondta, miközben Teru inkább Kiyonéékkel foglalkozott. -Hátba támadhattál volna, de most meghalsz.
- Nem, nem fogok! Soha nem halok meg! -ordította Teru, eközben az ellenfele egy "Te azt csak hiszed!" nézést vetett felé. -Mi a neved? Szeretem tudni, kit győzök, vagy esetleg ölök meg!
- Háháháhá! -megfordult, majd kinyílt a szája: -Kourihahen Hagesii vagyok. -mondta, ekkor látszott, hogy középmagas, fekete, rövid, felálló haja van, átlagos arca, kék szeme és elég sovány. Ezek voltak Hagesii külső tulajdonságai. Teru nagyon sajnálta, hogy a belső tulajdonságokat nem ismerte. -Talán ezt vegyem kihívásnak? -alig, hogy megkérdezte, Teru a hátamögé került.
- Igen! -mondta hangosan Teru, eközben azon az úton senki sem jött ahol voltak, majd miközben kihúzta a kardját a hüvelyből, máris egyet vágott.
- Lehetetlen! -mondta Hagesii, de valójában csak játszotta, meg sem sérült. -Ugyan, azt hitted ennyi elég lesz? -kérdezte, majd elugrott, s Teru felé fordította a zanpakutouját.
- Szikrázz! Raimaru. Dankou Kire! -adta ki a parancsot Teru, ekkor elkezdett szikrázni a Raimaru, megtámadta vele Hagesiit.
- Értelmetlen. -mondta Hagesii. -Ellenem az. -kivédett minden karddal való támadást. -Én kardhasználatban elsőszámú vagyok. -ekkor kilökte elenfele kezéből a zanpaktout.
- Fenébe! -mondta Teru, majd fájdalmat érzett. Hagesii volt az. Egy nagyot hasított a mellkasába. Shunpoval elérte a kardját, majd varázslattal próbálkozott. -Harmincharmadik támadási varázslat, Soukatsui!
- Nee! -ez most igazi aggódás volt, hisz nem értett Hagesii a kidoukhoz. -Umidomo no Ousama1! Shikai szint aktiválás: Áraszd el Tengerek Királya! -ősi írás jelent meg a kardján, ez nagyon zavaró volt az elelnfelek számára, hisz mind úgy gondolta, van valami értelmük. -Ezzel kivédjük! -mondta a zanpakutoujával együt Hagesii.
- Raimaru... Ne hagyj cserben kérlek. -mondta Teru, ekkor megszólalt Raimaru:
- Nem foglak gazdám, csak higyj bennem! -mondta Raimaru a nyugtató hangján, ekkor felébredt Teru. Raimaru csak úgy szikrázott!
- Ezaz Raimaru! Inazumaaa Zesshou! -ekkor az egész pengét a jellegzetes villámburok vette körbe, s elindította Teru a villámívet.
- Milyen szánalom támadás ez? -kérdezte gúnyolódva Hagesii.
Kodoku észrevette ekkor Teru lélekenergáját, és még valaki másét...
- Mi az? -kérdezte magában. -Harcol valakivel? Menjek segíteni? Nem... majd lerendezi maga. Maximum akkor szólok bele, ha eltűnik a lélekergiája.
Byakuya is ezen az állásponton volt, mivel ő is észrevette Teru lélekenergiáját, azonban egy pillanatig nem figyelt, s rossz helyre tett egy darab fát, így az amit eddig építettek összeomlott.
- Nem lehet! -mondta Byakuya tágra nyílt szemekkel. -Nem leheeeeet! -Na de uram, nem kellett volna másfelé figyelned, akkor talán nem teszed rossz helyre. -csengett a fülében Senbonzakura szavai. -Mi lenne ha befognád? -kérdezte Byakuya hűvösen, bár nem nagyon tudta leplezni idegességét.
- Az Inazuma Zesshouval legyőzlek! -mondta Teru Hagesiinek, amikor azt eltalálta a támadás, de ez csak egy érzéki csalódás volt, valójában az kivédte a kardjával.
- Most befejezünk mindent. -mondta Hagesii.
- Hogy érted? -kérdezte Teru mostmár kissé ijedten.
- Shikai technika: Chimeitekina Cunami2! -szinte suttogta a végét, míg az elejét ordítva mondta.
A kardján lévő ősi írásból víz áramlott ki, amely megindult Teru felé, majd körbevette, és gyorsan elkezdett forogni körülötte.
- Mi a fene ez? -kérdezte Teru. -Ez a víz... várjunk csak, ha használom akármelyik technikát...
- Akkor magadat fogod megrázni. -mondta Hagesii. -Mindenképpen véged. Vagy villámcsapásba, vagy fulladásba halsz bele, de mindenképp véged!
- Áááh! -ordított Teru. -Dankor Kire! -ekkor belevágott az ellenfele támadásába, s jókora villámcsapást szenvedett.
- Háháháhá! Robbanj fel! -suttogta Hagesii.
Felrobbant a shikai képessége, Teruval együtt, majd eltűnt a lélekenergiája:
- Nem lehet! -mondta Kodoku, majd felpattant. -Mennem kell oda!
- Hogyan? -kérdezte Byakuya. -Mennem kell oda!
- Háháháháhá! -nevetett örömittasan Hagesii. -Megint győztem. -mondta.
- Te rohadék! -mondta dühösen Teru, majd felállt. -Dankou Kire! -újra támadt.
- Óóóh ugyan! -mondta lenézően Hagesii, majd a vállánál egy nagyot vágott Teruba, s Teru elvesztette az eszméletét. -Vége!
Byakuya halkan sietett a shunpoval, majd mikor odaért, meglepetten látta, hogy Teru a földön.
- Lehetetlen, hogy legyőzték! -mondta. -Te voltál? -kérdezte mérgesen Hagesiitől, aknek a kardja most alakult vissza, s csöpögött a víz a kardról.
- Kuchiki Byakuya... A 6. osztag kapitánya. Örvendek. -mondta. -Igen! Én voltam. Háháháhá!
- Akkor meghalsz! -mondta mogorván Byakuya, bár inkább ezt csinálta, mint hogy az építkezést vezesse
Ginrei úgy döntött pont ekkor, hogy kimegy megnézni hogy halad a drága unokája, de mit ad isten? Nincsen ott Byakuya!
- Byakuyaaaaa! -ordította. -Ezért büntit kapsz! -az orkán erejű ordításának hála, az eddig, újbül felépített "ház", összedőlt. -Hoppá... Majd ráfogom ezt is Byakuyára. -mondta, majd kacsintott egyet az öreg.

Idegen szavak és kifejezések:

0Ichi Aratana No Shutsugen? jelentése: Egy Újabb Ellenség Feltűnése?
1Umidomo no Ousama jelentése: Tengerek Királya

2Chimeitekina Cunami jelentése: Végzetes Cunami
3Bankai: A zanpakutou második szintje, legerősebb formája

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!