Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 14.

Shinigami Krónikák: 14. rész: Sono Biri "Aku" Taichou

Miközben Kodoku, Hagesii, és a többiek szaladtak Yoruichi és SoiFon harca felé, kicsit előbb már vége volt tulajdonképpen annak, de nézzünk vissza az időben:
- SoiFon testébe bújtál ostoba hollow. Ezért meglakolsz! -mondta Yoruichi, majd macskává változott, s abban az alakban shunpozott.
- Ostoba kivert dög! -monta Bo. -Hol vagy? -kérdezte, majd ekkor marásokat érzett SoiFon nyakán. -Csak nem? Te rohadék! -mondta, majd ledöfte Yoruichit macskaalakban.
- Áhh, ez fájt! -ordította Yoruichi, megjelent rajta egy újabb "méregvirág", majd visszaalakult shinigami formába, és előhúzta a zanpakutouját, csak úgy a semmiből.
- Egy zanpakutou? -kérdezte Bo döbbenten. -Dehát te neked nem a Shunkou1 meg a shunpo meg a macskává alakulás a képességeid? -kissé ideges lett.
- Óh ugyan. Egykoron én is a Gotei 13 egyik kapitánya voltam. Szerinted nem fejlesztettem ki a shikait és a bankait? Ennyire bénának nézel? Sokkal hamarabb lettem kapitány mint Urahara, szóval volt időm gyakorolni. Amúgy is én már öreg lány vagyok, jahh és ez az utóbbi döfésed mondjuk úgy nulla volt.
- Gúnyolódni mersz? -kérdezte Bo idegesen. -Akkor ízleld meg a Suzumebachi különleges képességét, az én erőmmel kombinálva: Suzumebachi Cero! -megindult egy cero a Suzumebachiból, ám Yoruichi elugrott előle. Bonagyon ideges lett, s utána ment, gondolta kihasználja SoiFon képességeit, így sikeresen shunpozott ő is, ám vesztére.
- Karmolj! Sei Neko2! -átalakult a zanpakutou, szétvállt, majd Yoruichi kezeire ülteka pengék, azután átalakultak, mintha macska karmok lettek volna. -Mit szólsz hollow, meg mersz támadni? -kérdezte vigyorogva.
- Meg! Suzumebachi Cero! -ordította, s megindult a támadás. -Véged van te ostoba macskanő!
- Valóban? -kérdezett vissza, s ekkor előre mutatta a karmait, meg a Suzumebachi pecsétekre, majd annyit mondott: Haishi2! -majd eltörölte az ellenfél képességeit. -Kevés zanpakutou képes a Haishira, de az enyém igen, ezzel a képességgel eltörlök minden ellenfél képességet, és még a zanpakutoud is visszaalakul alap formába. Jó mi? De sajnos csak egyszer használhatom.
- Hogyan? -kérdezte Bo, ekkor vette észre hogy a Suzumebachi visszalakult. -Hogy merészelted? -ennyit kérdezett.
- Nyugi, van időlimitje, egy idő után aktiválhatod újra a kardot, ám akkorra már elpusztulsz hollow! -majd elindult ellenfele felé a karmokkal. -Enchou4! -ekkor meghosszabbodtak a karmok.
- Ostoba trükk. -mondta Bo, majd hátraugrott, elkezdte forgatni a Suzumebachit, majd annyit mondott: -Cero Pajzs! -feltöltötte a kardot ceroval, így kivédve ellenfele támadását.
- Túl lassú! -mondta Yoruichi, amikor melléért, majd beledöfte Yoruichi ldalába a karmait, úgy hogy ne essen különösebben baja, ám még így sem sikerült meglátnia a hollowt.
- Hááháháhá! Most hogy közeljöttél, mutatok valamit: Fullánkoddal Küldd Halálba Ellenségem. -mondta, s aktiválódot a shikai. -Nigaki Kessatsu! -ordította, majd shunpoval egyre közelebb ért Yoruichihez.
- Bankai! -mondta Yoruichi, majd elkezdte suttogni a nevét: Kyoujin Sei Neko5! -Bo támadása csak a bankait találták el, amely egy óriási fekete macska volt. -Sajnálom kardom. -mondta Yoruichi, ekkor a nagy sötét macska felé fordult, majd szétrobbant. A kard formájában leesett, s az széttört.
- Véged van macskanő! -mondta Bo gyúnyosan, majd elindult Yoruichi felé. -A kardod széjjeltört, te megmérgeződtél ezáltal, már csak az utolsó csípés kell, és azzal véged van neked is.
- Igaza van. -gondolta Yoruichi. -A fenébe! Nem gondoltam, hogy Sei Neko eltörik ettől, azonban azt tudtam, hogy súlyosan megsérülhe. Fenébe! Így az én lelkem is megfertőződött a Suzumebachi mérgétől.
- Mi lesz az utolsó mondatod? -kérdezte Bo. -Hadd adjam már át Urahara Kisukénak. -mondta vigyorogva, ám ekkor valaki megzavarta:
- Hagyd békén! -ordította Teru, majd Yoruichi elé ugrott. -Hisz te a barátnője vagy nem? -kérdezte döbbenten, ám meglátta ellenfele szemeit. -Valaki irányítja? -kérdezte Yoruichitől.
- Igen. -mondta Yoruichi, majd felállt, felvette a kardját, s eltette. -Mayuri majd megjavítja. -gondolta magában. -SoiFont nem bánthatjuk.
- Értem. De hol lehet az a hollow? -kérdezte Teru.
- Nem tudom sajnos. Bár, amikor a hátamögött voltam, elég ideges lett, valahol ott lehet. Már tudom! -eszmélt rá Yoruichi. -Ahhoz hogy irányíthassa, az egyik agyidegére rákellett kapcsolódni.
- Akkor már tudjuk hol van. -mondta Teru. -De hogyan jussunk hozzá? Gondolom védeni fogja.
- Miről papoltok? -kérdezte Bo. -Várjunk, ha ti ketten vagytok... akkor jobban járok ha használom a bankaiom! -mondta Bo. -Jajj, de jó volt kimondani hogy bankaiom. -mondta Bo, majd SoiFonként az arcát foga, s körbe-körbe táncikált. -De jöjjék, a bankai! Jahukou Raikouben6! -ordította, s ekkor átalakult a Suzumebachi a bankai alakjába.
- Ez... -mondta Teru és Yoruichi a táncikára. -Akkor én támadok előbb jó? -kérdezte Yoruichi Terut az ötletéről.
- Oké, kezdjük hát. El kell pusztítanunk azt a hollowt. -előhúzta a Raimarut, majd elkezdte aktiválni: Szikrázz Raimaru!
- Shunkou! -ordította Yoruichi, majd rátámadt Bora aki még mindig SoiFon bankaiát csodálta. -Ide figyelj te átkozott dög!
- Óh, ez szívenütött macskanő. -mondta Bo szomorú arckifejezéssel, majd előre mutatta a bankait: -Pusztulj, te megátalkodott rondaság! -ordította, s kilőtt egy rakétát.
- Msot én jövök! Dankou Kire! -ordította Teru, majd Bot hátulról támadta, ám ekkor felé is ellőtt egy rakétát. -A Dankou Kire ehhez nem lesz elég, akkor hát Inazuma Zesshou!
Az Inazuma Zesshouval sikerült kivédenie ellenfele támadását, ám ekkro egy újabb lövedék medindult. Yoruichit azonban telibe kapta, de történt valami: Yoruichi lélekenergiája akkora lett, hogy a rakéta robabnását a környező házakra terelte, így azok igaz felrobbantak, de Yoruichnek semmi baja sem esett.
- Ez meg mi? -kérdezte Teru, majd Bo is.
- Megáltalkodott? -kérdezte Yoruichi idegesen, egy újabb lövedék telibe kapta, de újra csak sikertelenül, ugyanaz történt mint az előbb. -Rondasááág? -mikor odaért SoiFon testéhez, egy nagyot bemosott neki.
- Hé, és mi van azzal, hogy "SoiFont nem bántjuk"? -kérdezte Teru, ám ekkor ránézett sötét pillantással Yoruichi, s megijedt.
- Óh, hoppácska. -mondta Yoruichi, meglepődött, hogy mire képes a vadállat ösztöne. -Ezt csak olyan cica-mica ösztönből csináltam. -mondta Yoruichimajd nevetett mellé.
- Teeeee, cica-mica ösztön? -kérdezte Bo idegesen, majd felkelt. -Mindjárt adok én neked cica-mica ösztönt! -mondta, majd megindult Yoruichi felé.
- Mit tervez? -kérdezte Yoruichi, ekkor ellenfele megpróbálta oldalba vágni SoiFon bankaiaval, ám Yoruichi megfogta. -Ez volt a nagy terved?
- Most meg mit csinálsz? -kérdezte Bo ijedten, tudta, hogy nem köszöni meg ami most következik, ekkor leszaggatta a kardjáról Yoruichi a bankai, majd összezúzta, az visszaalakult az alap kard formába.
- Áááh! -ordította Teru, amint támadásba lendült, ekkor egyet vágott SoiFon nyakán, s levágta róla Bot, aki beleesett egy gargantába.
- H-hol vagyok? -kérdezte SoiFon, ekkor meglátta hogy mindegyik emberén van egy-egy Suzumebachis pecsét, s hogy a kardja a földön.
- Mindegy, léynegtelen. -mondta Yoruichi amikor Teru elakart mesélni midnent, majd megrázta a fejét.
SoiFon mikor felállt deaktiválta a mérget, majd megfogta a tarkóját, s ekkor észrevette, hogy a haját levágta Teru.
- Ki volt az?! -kérdezte idegesen. -Ki vágta le azédes ki copfjaim kiii volt? -üvöltötte, ekkor egy könnyed mozdulattal Yoruichi tarkón vágta, majd elájult.
- Hát igen, el is felejtettem szólni, hogy SoiFon nem bírja ha levágják a copfjait! -mondta Yoruichi, a fejét fogva és nevetve.
- Jókor szól. -mondta gúnyosan Teru.
Eközben Hitsugayáék futottak odafelé, mire odaértek SoiFon már fel is ébredt:
- Jól van SoiFon kapitány? -kérdezte Hitsugaya. -Önt is megszállta egy hollow? -kíváncsi volt. Mindenbizonnyal ezért öregedett meg ilyen törpén.:P
- Igen köszönöm mostmár jól vagyok, hogy adtak parókát. -Kodoku egy pillantást vetett Terura, s nevetés rabja lett.
- Háháháháhá! M történt a hajaaddal? -kérdezte röhögve.
- Na mégis mit gondolsz? Paróka lett belőle. -mondta idegesen Teru.
- Magadnak köszönheted, hisz levágtad a cuki kis copfjaim. -mondta SoiFon.
- Hogy miiii? -kérdezte Mayuri és Hitsugaya, mintha meghaltak volna: -Levágtad a copjait Teru, és még élsz? -kérdezte Hitsugaya döbbenten.
- Csakis én miattam él még. -mondta Yoruichi, nem volt a szerénység mintaképe, ekkor odaadta a Sei Nekot Mayurinak: -Eltört a kardom, rendbetudná hozni Mayuri? -kérdezte Yoruichi.
- Van kardod? -kérdezte SoiFon. -Dejóó, és vajon milyen? Bár a nevébőlítélve a bankai biztos egy herceg, amely egy macska, jajj de jó lehet. -mondta SoiFon, majd belegondolt.
- Megjavítanám ha tudnám. -mondta Mayuri. -Ez az anyag, amiből a kard van, csak a Hueco Mundoban található meg, a resurreciónoknak van ilyen anyaguk.
- Hogyan? -kérdezte Yoruichi. -És semmi esély arra, hogy megjavjtsa kovácsolás nélkül?
- Csak vicceltem! -mondta Mayuri. -Majd beteszem a zanpakutou inkubátorba és rendbe jön 1-2-3 nap alatt. -mondta. -Vagy hónap? -elkezdte vakargatni a fejét.
- Miii? -kérdezte Yoruichi. -Azonban ezek a hollowk. Mármint a megszállók. A mienk egy gargantába esett.
- A miénk is. -mondta Kodoku és Hagesii. -Akkor még visszatérnek? -kérdezte Hagesii.
- Attól félünk erről van szó. -mondta SoiFon. -Hitsugaya kapitány szerint is ugye?
- Igen éppen azért is jöttünk ide mindannyian, egy újabb arrancart várok. -fejezte be mondanivalóját.
- Egy újabb arrancart? -kérdezte Kodoku. -Megint jön egy olyan szörnyeteg? -nem örült ennek a ténynek.
A Las Nochesben még mindig ott volt Arturo ura, s Bot is a kezében tartotta már.
- Nocsak, te is elbuktál. -mondta mosolyogva, majd összeszorította a kezét, s egyesültek a fivérek.
- Sajnáljuk! -mondta Poboko. -Most mi lesz velünk? -kérdezte ijedten.
- Mit gondoltok? Elpusztultok! -mondta Artoru, ám ekkor a mestere előhúzta a kardját. -Sajnálom.
- Nem, nem miattad vettem elő, más miatt! -mondta, majd egyet hasított Pobokon.

Idegen szavak és kifejezések:

0Sono Biri "Aku" Taichou jelentése: Az Utolsó "Gonosz" Kapitány
1Shunkou jelentése: Villám Sírás
2Sei Neko jelentése: Szent Macska
3Haishi jelentése: Megszüntetés
4Enchou jelentése: Hosszabbítás
5Kyoujin Sei Neko jelentése: Óriás Szent Macska
6Jakuhou Raikouben jelentése: Lódarázs Villámostor

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?