Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 24.

Shinigami Krónikák 24. rész: Katan0

Yoruichi a földre esett, amikor az ellenfele megtámadta, Mayurit az ellenfele a lábáva átdöfte, Urahara is így járt, csak őt a hollow ellenfele fejei, míg Kodoku halálosan megsérült. Gaikotsu örült, hogy végre győztek, s már nagyon elbízta magát, egyszercsak megjelentek valakik.
- Kik vagytok? -kérdezte Gaikotsu tőlük, azonban azok rá sem bagóztak, hanem támadásra készültek.
- Getsuuuga Tenshou! -hallatszott Ichigo hangja, amint Yoruichi ellenfelét támadta, amikor az épp megakarta enni Yoruichit. -Huhh, megmentettem Yoruichit. Gyerünk Sado és Ishida!
- Igen! -mondta a kissé csendes Sado, majd megindult Uraharát kiszabadítani, a karja átváltozott, majd annyit mondott: -La Muerte1! -Uraharát sikerült kiszabadítania, s a hollowt is megbénította.
- Kurosaki, mióta vagy te a főnök? -kérdezte Ishida, eközben Mayuri mérgelődött, hogy miértnem segít már neki. -Ginrei Kojaku2! -ordította, majd pár nyíl átment Mayurin is, de végülis megmentette.
- Te meg vagy őrülve? -kérdezte Mayuri idegesen, miközben felállt. -Ostoba quincy, majdnem megöltél! -mondta, még mindig nagyon ideges volt, majd odadobott pár ampullát. -Itasd meg Yoruichivel és Uraharával.
- Rendben, és veled mi lesz? -kérdezte Ishida. -Nem fogsz meghalni ilyen sérülésektől?
- Erre nem gondoltál akkor, amikor átlőttél a nyilaiddal te fattyú?! -elővette az Ashisogi Jizout, majd eltörte a pengéjét, ekkor meggyógyult teljesen Mayuri.
- Neked muszáj mindig eltörnöd a zanpakutoud pengéjét? -kérdezte Ishida kissé okoskodva, de Mayuri csak leintette. -Hé!
Eközben megérkezett Orihime is, majd mikor meglátta Kodokut, rögtön megindult a megbénult hollowk között, Gaikotsu éppen próbálta felvenni Kodokut, hogy elvegye tőle az Égi Követ.
- Orihime, csak okosan! -ordította Ichigo.
- Nyugi Ichigo, vigyázok magamra! -ekkor egy cero majdnem eltalálta, de végül elugrott előle. -Látod? -majd mikor megértette merre mozgatja Gaikotsu a kezét, megindított egy támadást. -Tsubaki gyerünk, Koten Zanshun3! -ezzel levágta Gaikotsu kezét.
- Mit tettél te nőszemély? -kérdezte Gaikotsu idegesen, majd ököllel próbálta megütni Orihimét, de az végül sikeresen kivédte:
- Baigon, Hinagiku és Lily, Santen Kesshun4! Most pedig ti jöttök Ayame és Shun'ou, Souten Kisshun5! -kivédte a csapást, ekkor elporledt Gaikotsu másik keze, míg Kodokut elkezdte gyógyítani.
- Te mocskos nőszemély! -ordította Gaikotsu, s elkezdett regenerálódni a kez, végül visszanőt, ekkor balákkal tisztelte meg Orihime Santen Kesshunát. De nem tudta áttörni. -Miért nem sikerül áttörni?
- Nahát, Orihime kisasszony Shun Shun Rikkája nagyon erős lett. -mondta Urahara, miközben felült. Az ellenfél hollowk még mindig bénultak voltak. Yoruichi hogy van? -kérdezte elcsukló hangjával.
- Nem tudjuk. -mondta Ichigo. -Még nem ébredt fel, szóval biztos nem lehet túl jól. De ő már vénlány, úgyhogy túléli. -mondta nevetve Ichigo, ám ekkor fültövön vágta Yoruichi.
- Vénlány? -kérdezte idegesen, bár macska formában volt. -Hogy merészelted ezt mondani? -elkezdte ekkor karmolászni Ichigo arcát. -Legközelebb válogasd meg a szavaid. -mondta miközben Ichigot kiütötte. -A fiú elbukott? -kérdezte Uraharától.
- Úgy tűnik igen, Orihime kisasszony most gyógyítja. -mondta Urahara, majd felkelt. -Mayuri, idézd meg a Konjikit. -ám végül meglátta az Ashisogit. -Mindegy, hagyjuk.
Orihime elég jól haladt a gyógyítással, ám Gaikotsu is elég jól haladt. Egyre kevésbé bírta Orihime fenntartani a pajzsot.
- Mi történt? -kérdezte Kodoku, majd eltűnt felőle a gyógyító pajzs, Orihime nagyon el votl ragadtatva hogy ilyen hamar meggyógyult, ám ekkor visszaalakult a pajzs.
- Ááh! -ordított Orihime amikor felé közeledett Gaikotsu keze, de pár pillanat múlva érzett valamit, és végül nem találta el. -Köszönöm hogy megmentettél. -mondta Orihime Kodokunak.
- Nincsmit. -mondta Kodoku mosolyogva, majd felugrott. -Amúgy kösz hogy meggyógyítottál. -majd Gaikotsu elé állt. -Minden szél az uralmam alatt áll. Nem győzhetsz ostoba csontváz!
A Rukongai elhagyatott körzeténél pedig megérkeett Arturo, mikor meglátta Terut és Hagesiit ügyet sem vetett rájuk, csak tovább ment, nem érdekelték.
- Hé! -szólt Teru. -Miért nem golalkozol velünk? Hiszen azért vagyunk itt hogy elpusztítsunk téged. Legalább támadj meg minket!
- Figyu, ezt muszáj? -kérdezte Hagesii. -Mármint jobb volna ha nem támadna meg minket. Szóval érted na.
Arturo feléjük fordult, mindvégig a Shisui tükrön gondolkodott, majd elkezdett feltölteni egy cerot. Majd kilőtte, de a földre, ott volt egy óriási templom a föld alatt.
- Ez a célom, semmi kedvemveletek verekedni, maximum meghaltok, és az nekem miért jó? -kérdezte Arturo, ám ekkor megjelent mögötte Teru, s egy Soukatsuival eltalálta. -Hát jó, akkor kűzdjünk meg -mondta Arturo.
- Nagyszerű! -mondta gúnyosan Hagesii, majd előhúzta a kardját. -Áraszd el! Tengerek Királya. -nekiment rögtön Arturonak, nem akarta hogy ellenfele támadjon előbb.
- Ennyi? -kérdezte Arturo, majd hasba vágta, s elrúgta Hagesiit.
- Teee! -ordította Teru, majd előhúzta a kardját. -Szikrázz! Raimaru, Dankou Kire! -megtámadta vele Arturot, egy vágást ejtett annak kezén, de balul sült el, Arturo mérges lett.
- Kis rohadék! -mondta, majd megfogta, aztán egy sziklába dobta. -Most megtanulod hogy kit sérts meg! -egy cerot is küldött felé, majd elindult a templomhoz.
- Állj! -ordította Hagesii, majd Arturo elé ugrott. -Nem mehetsz tovább, sajnálom! -mondta, majd hátralökte Arturot. -Most pedig meghaaalsz! -megpróbálta ledöfni.
- Nagyon vicces figura vagy. -mondta Arturo. -Azonban, a kardod túl gyenge ahhoz, hogy megsebesítsen. -ám ekkor sikerült átdöfnie Hagesiinek. -Már te is? -kezdett tombolni.
- Áááh! -ordított Hagesii, amikor megszorította Arturo a kezét. -Eltöröd ha így folytatod. -ordította.
- Szerinted mi a célom? -kérdezte Arturo, majd ekkor hátratörte Hagesii kezét, az pedig elkezdett ordítani. -Gyerüünk, ordíts csak! Háháháhá. Tűnj az utamból! -mondta, majd eldobta Hagesiit, egyre közelebb volt a templomhoz, Teru aonban hátbatámadta egy Inazuma Zesshouval. -Már megint te? -kérdezte Arturo.
- Nem fogjuk feladni! -ordította Teru, majd melléállt Hagesii is, látszott hogy a tűréshatáruk széléhez értek már.
- Végeteeeek! -ordította Arturo, majda kardjával egyet csapott, de Hagesii és Teru együtt kivédték a kardjaikkal. -Kivédtétek a csapásom? -kérdezte kikekerekedett szemekkel.
- Háháháhá! -nevettek, majd együttesen egy támadást indította Arturo felé, amely el is találta. Majd hátralöktél, a templotól messze.
- Ti kis pondrók! -egyre idegesebb lett Arturo. -Hát jó, legyen. Fénix Cero! -ordította, feltöltötte a kardját ceroval, majd egy őrült csapást küldött ellenfeleire.
- Nem tudjuk kikerlni! -ordította Teru, ekkor kibontakozott az X-Csapás Cero. Amivel elsöpörte Terut és Hagesiit. -Végünk. -mondta Hagesii, ekkor odament hozzá Arturo.
- Mily ostobák voltatok, hogy kihívtatok. -mondta Arturo, majd belerúgott Hagesiibe. -Az utamban voltál. -megindult a templom ajtaja felé. Eközben a Hueco Mundoban:
- Arturo... te vagy a legnagyobb ostoba. -mondta a mestere, miközben bort kortyolgatott, amit egy Loly nevű arrancar szolgált fel neki. -Loly, ez a bor rossz, hozz újat. -mondta, majd hozzávágta a poharat, amely széttört. -Loly, töröld fel a padlót, és szedd fel a szilánkokat!
- Igen is mesterem. -mondta Loly, majd elindult lassan, de ekkor ráordított a mestere hogy siessen, ideges lett Loly nagyon. -Ez a shinigami... -mondta idegesen.
- Loly, ez nem volt szép. -mondta a gonosz mester. -Nem gondoltam, hogy Aizen jobb volt mint én, de ezesetben. -megjelent Loly mögött.
- Mesterem, kérlek ne ölj meg. -mondta Loly, könyörgő hangja ekkor elcsuklott. -Miért? -ennyit kérdezett.
- Egy csicska nem háborodik fel, egy csicska nem kérdezi "miért?", most pedig, porladj el békében. -végül az istörtént, Menly mindezt látta. -Mi van? Utána akarsz menni? Dolgozz Menoly, vagy úgy jársz mint a kis barátnőd, hidd el, nem jó érzés.
- Igenis mesterem. -mondta Menoly szomorúan, majd elindult dolgozni.
- Aizen arrancarjai harmat gyengék. Szánalmasak, az én arrancarjaim érdemlik meg az arrancar nevet, és nem a Hougyokuval készült hollow-fattyak. -gondolta, majd visszament a trónjára. -Arturo, igaz te nem Aizen álltal készített arrancar vagy, de gyenge vagy te is, szánalmas. Ezért fogsz meghalni.
Egy képernyő jelent meg Arturokról, elkezett nevetni, majd megnézett egy másikat, amelyen Gaikotsuék harca látszott. Ideges lett akkor amikor látta, hogy Kodoku él.
- Kodoku még él? -kérdezte idegesen. -Hogyan lehet? Hogyan? -meglátta ekkor Orihimét. -Az az ostoba Shun Shun Rikkás nőszemély! -célzott Orihiméra. -Nyírd már ki őket, és hozd el az Égi Követ! -ordította, bár Gaikotsu ezt nem hallhatta.
Arturo próbált bejutni az épületbe, de nem tudott, ekkor meglátott egy ősi szöveget, amelyen ez állt: "Hogy a Shisui tükröt ellophasd, az Égi Követ elhozasd!"Arturo megértette, kell az Égi Kő, de míg nem jön Kodoku, gondolta még elszórakozgat kicsit, élete utolsó szórakozása lesz ez.
- Hmm, lássuk, hova is rúgtam azt a vizkardost. -mondta, ám ekkor megfogta Teru a lábát, majd átdöfte a Raimaruval. -Teee... -ordította, majd a Fénixxel ledöfte.
- Teruu! -ordított Hagesii, éppen futott Arturo felé, majd átdöfte ő is. -Véged arrancar!
- Te is ezzel próbálkozol? -kérdezte, egyre idegesebb lett. -Hát akkor tessék, egyél cerot! -átlőtte Hagesii testét a ceroval, az hátrarepült ettől egy sziklának.
Karakurában folytatódott a Gaikotsu elleni harc, Gaikotsu az ujjaiból crokat lőtt kifelé, amelyeket Kodoku simán elkerült a szél segítségével. Eközben a 3 kiméraszerű hollow si támadásba lendült.
- Bankai: Tensa Zangetsu! Kuroi Getsuuga! -ordította Ichigo, ezzel teljesen megsemmisítve a hollowt. -Húh, bankai formábanez nagyon könnyű volt. -mondta.
Chad pedig az El Directoval6 és La Muertével támadta egyszerre az ellenfelét, ezzel sikerült is elpusztítani. Orihimére estek a hollow darabjai, majd Orihimr felsikoltott. -Bocs Orihime. -ennyit mondott Chad.
- Quincy! -ordította Mayuri. -Azt ajánlom, hogy támadd meg gyorsan ezt a mutáns akármit.
- Nem neveznél végre a nevemen? -kérdezte Ishida felháborodva, majdnem elkapta ekkor a hollow. -Fújj ez a kukac akármi nagyon gusztustalan.
- Mondtam már te, hogy pusztítsd el, de neeem, neked a nayg büszkeségeddel kell odalenned.
- Komolyan megöllek Mayuri, ha nem fogod be! -mondta Ishida. -Seele Schneider7! -egy fénykarddal ekkor levágta a férgeket, majd a Ginrei Kojakuval kinyírta a hollowt.
- Te tiszteletlen quincy-söpredék! -mondta Mayuri. -Én kapitány vagyok!
Történt valamir Kodoku és Gaikotsu harcában, feltámadt a szél, mintha Kodoku hívta volna, Gaikotsu leállt a cerokkal, kíváncsi volt mi fog történni.
- Hatsu Sike, Kaze Kizami! -mondta Kodoku, majd ekkor forgószél jelent meg Gaikotsu körül.
- Mi ez? -kérdezte.
- Mint mondtam, én uralom a szelet. Végeed! -felrobbant ekkor Gaikotsu.
- Ááááh! -hallatszott még kicsit Gaikotsu elhaló sikolya.

Idegen szavak és kifejezések:

0Katan jelentése: Segítség
1La Muerte jelentése: A Halál
2Ginrei Kojaku jelentése: Az Ezüst Csúcs Ív Verebe
3Santen Kesshun jelentése: A Három Szent Kapcsolt Pajzsa
4Souten Kisshun jelentése: Iker Szent Visszatérő Pajzs
5Koten Zanshun jelentése: Magányos Szent Vágó Pajzs
6El Directo jelentése: A Közvetlen
7Seele Schneider jelentése: Lélek Vágó

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!