Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 9.

Shinigami Krónikák: 9. rész: Umino Kujaku No Hanetachi0

- Háháhá! Elpusztultok ostoba kapitányok. -mondta Jouy. Ekkor megjelent 3 hadnagy, Matsumoto Rangiku, a 10. osztag hadnagya, Hisagi Shuuhei a 9. osztag hadnagya és Kira Izuru a 3. osztag hadnagya. -áh, a hadnagyok. Mit akartok? -kérdezte Jouy.
- Mit tettél a kapitányokkal? -kérdezte Kira. -Miért vetted körbeőket azzal az akadállyal?
- Nem hinném, hogy magyarázattal tartozom. -ekkor meglátta Matsumoto melleit. -Wow, mekkorák. -mondta csodálkozva.
- Perverz disznó. -mondta Matsumoto, majd előhúzta a Hainekot. -Morogj Haineko1! -s megindult a por amellyé a Haineko vált Jouy felé.
- Gyenge trükk. -mondta Jouy, majd használta a ceroját8, amely már nem vörös volt, hanem ibolya-színű.
- Emeld fel a fejed Wabisuke2! -mondta Kira, majd kivédte a Matsumoto felé tartó cerot. Haineko támadása megindult újra, ám most Jouy mögöt, ismét sikertelenül, Jouy sonidoja túl gyors volt.
- Akkor most jöjjék Kazeshini3! -mondta Hisagi hangosan, majd aktiválta a shikait. -Kaszálj Kazeshini! -átalakultak a kardjai, majd az egyiket eldobta, igaz Jouy kikerülte, de mikor visszafelé tartott, beleállt a hátába.
- T-te rohadék! -mondta idegesen Jouy, ezzel megbénult, egy ideig nem tudta mozgatni semmijét sem.
- Most Matsumoto és Kira! -mondta Hisagi. -Kapjátok el!
- Rendben! -mondták társai. -Haineko! -Wabisuke! -előbb Kira a Wabisukeval megtízszerezte Jouy súlyát, azután pedig Matsumoto a Hainekoval súlyosan megsebesítette Jouyt.
- Vége! -mondta amikor Hisagi kihúzta Kazeshinit úgy ellenfele hátából, hogy kettészakította, ám az akadály fennmaradt az 1. osztag épületén.
- Valóban? -kérdezte egy hang, Jouyé volt az. -Itt vagyok ostobák, egy illúziót sem tudtok felismerni? Bénák! -mondta, majd elővette a kardját.
- Nem lehet! -mondta Matsumoto, Hisagi és Kira. -Becsapott minket egy egyszerű illúzióval. -mondták, idegesek voltak eléggé.
- Háháháhá. -ekkor eltűnt a sonidoval, pár pillanat múlva mindhárom hadnagy a földön feküdt vértócsák körülöttük, Jouy odament Matsumotohoz, majd a hajánál fogva felemelte. -Majd téged magammal viszlek. -mondta.
- Hagyd békén! -ordította Hisagi, ekkor odament hozzá Jouy, s belerúgott. -Azt hiszed, ezzel érsz valamit? -megfogta a Kazeshinit, majd megpróbálta beledöfni ellenflébe, ám az kitépte a kezéből, majd eldobta.
- Te nem parancsolhatsz nekem hallod-e! -majd belerúgott újra. Kira elvesztette az eszméletét, így semmit nem tudott tenni.
A kapitányok idegesek voltak, nem volt semmi épkézláb ötletük, ám ekkor Mayurinak eszébe jutott valami.
- Mi lenne, ha az Ashisogi Jizouval5 felmérnénk minden kapitány zanpakutoujának az erejét, majd az akadály erejét? -vetette fel a brilliáns ötletét.
- És mégis ez hogyan működne? -kérdezte Ukitake. -Tudjuk, hogy nem minden kutatási anyagról tudunk, mint ahhogy a múltkor kiderült a Zabimarunak4 és Senbonzakurának hála.
- Jajj Ukitake, most kiakarsz innen jutni vagy sem? -kérdezte szarkasztikusan Mayuri, majd leült. -Hát jó, akkor ne tegyünk semmit, hozzunk szégyent magunkra.
- Mayuri... ne próbáld a pszichológiát ellenünk fordítani! -mondta Ukitake. -Bár egyesekre úgysincs hatással. -ekkor Kyourakura gondolt, barátja épp részegen aludt.
- Egyetértek Mayurival. -fejtette ki Yamamoto. -Mindent meg kell tennünk a kijutásért. Azt az ostoba arrancart el kell pusztítanunk. -mondta Yamamoto.
- Hát jó, akkor Ashisogi Jizounak érintkeznie kell a kardjaitokkal, nos lássuk. -miután minden karddal érintkezett, felmérte az akadály erejét is, majd elkezdte elemezgetni,melyik törné át.
A 4. osztag épületében sem volt valami nagy a nyugalom, az egyetlen kapitány aki kint van, most nehéz döntés elé állt, hagyja, hogy Kodokuék se]ítsenek a hadnagyoknak Jouy ellen, vagy akadályozza meg őket.
- Én megyek, nem érdekelnek a következmények! -mondta Hagesii, majd mikor elindult volna, Kodoku és Teru is megint, s együtt próbáltak elmenni, ám Unohana ekkor:
- Kötés, mely az osten lefogja, ész, mely az okosságot magába taglalja, végső fény meg megbénítja a sötétséget, víz mely megszünteti a tüzet. Ötvenedik bénító varázslat, Hikari6! -ekkor fényoszlop vette körül Kodokut, Hagesiit és Terut, majd megbénultak, semmilyüket sem tudták mozgatni, kivétel a szájuk, és ez volt Unohana veszte, Kodoku keze hátrafelé volt:
- Kezembe a szelet, levegő üres lett, kezemben a szél, ellenség már nem él. Kilencvenhetedik támadás: Kaze Kyuukei! -a szél labda megindult Unohana felé, majd szétrobbant, a szél hátralökte Unohanat, Unohana elájult, így a Hikari megszűnt, Kodoku, Teru és Hagesii végre kimehettek segíteni, a shunpoval hamar odaértek az arrancarhoz.
- Mi ez? -kérdezte Jouy, amikor Kodoku rátámadt a zanpakutoujával. A saját kardjával kivédte a támadást, majd hátraugrott. -Ti még hadnagyok sem vagytok! -mondta Jouy.
- És akkor? -kérdezte Hagesii, majd ő is nekiment a kardjával, Teru is követte, hárman sem bírták lenyomni ellenfelüket, aki végül hátra ugrott.
- Háháháhá! -ekkor egy kört rajzolt a kardjával a levegőben, majd azt feltöltötte ceroval. -Tsuki Cero7!
- Mi ez nem tudok mozdulni! -gondolták a fiúk, majd telibe kapta mindhármukat a cero.
- A Tsuki Cero megbénítja az ellenfelet, majd úgy csap le rájuk. Ilyen szánalmas shinigamikat hamar legyőzök. -majd elindult Teru felé, s megpróbálta ledöfni, de Teru minden támadását kivédte.
- Ezt kapd ki! -mondta Kodoku, majd megpróbálta beledöfni Tenno Kamit az arrancarba, de az a sonidoval eltűnt, Kodoku a shunpoval követte, ezután Teru felállt, majd Hagesiivel együtt Kodokuék után mentek.
Újra mindhárman ránehezedtek ellenfelük kardjára, ám most sem tudták megrepeszteni, még csak megingatni sem.
- Ostobák! -mondta Hisagi nekik, nem bírt felkelni, így nem segíthetett.
- Végünk van, ha a kapitányokat is elpusztítja, akkor az egész Seiretei védtelen lesz ellene. -mondta Matsumoto, eközben gyógyította a sebeit, Kira pedig felébredt, ő még felbírt kelni.
- Segítek nektek! -mondta, majd shunpoval a Wabisuke se]ítségével megpróbálta a kétszeres súlyára növelni ellenfelének kardjának a súlyát, ám végülis a sonidonak hála Jouy levágta.
- Kira! -ordította Matsumoto, Kira súlyosabban megsérült, mint ők ketten összesen, ezért is inkább odakúszott hozzá, majd elkezdte gyógyítani.
- Aktiváljuk szerintem a shikait! -mondta Kodoku.
- Igazad van! -mondták társai, majd aktiválták a shikait.
- Vágd szét az eget, Égi Isten! -Szikrázz Raimaru! -Áraszd el, Tengerek Királya! -mondták, s átalakult a kardjuk shkai formába.
- Háháháhá. Ezen nevetnem kell, shikai formával akartok legyőzni? -majd ekkor pillantást vetett a hadnagyokra. -Tsuki Cero!
A hadnagyok felé támadt, ez egy piszkos trükk volt, ám ekkor megérkezett Unohana. S elkezdte kántálni egyik varázslatnak az idéző szövegét:
- Védd meg a jókat, pusztítsd el a rosszakat, visszaverés, védés, vesztés, mindezt nyújtsd nekünk és ellenfelünknek. Ötvenkettedik védelmi varázslat, Seizei Bouei9! -ezzel kivédte a Tsuki Cerot, majd odaszólt Kodokuéknak: -Én védem őket, ne foglalkozzatok velük, foglalkozzatok magatokkal.
- Meglesz! -mondta Teru, majd megpróbálta megtámadni Jouy maszkját, de sikertelenül, a sonidot megint csak nem tudta felülmúlni. Amúgy Kodoku mindig elcsodálkozott, mennyit változik Raimaru, amikor shikai formába alakul. A markolat sárga-fehér lesz a keresztvas mint 2 keresztben álló villám a penge meg hosszabb.
- Akkor most én jövök! -mondta Kodoku, ám az ő szélpengéje sem érte el ellenfelüket.
- Hállelúj, hogy ilyen közel vagy! -mondta Hagesii, s megrepesztette kicsit a maszkját, ám ekkor telibe kapta egy Tsuki Ceroval.
- Hagesii! -ordították barátai, hálistennek valamennyit védett a Tengerek Királya, majd egy terven godnolkodtak, végül Terunak eszébe jutott valami:
- Mi lenne, ha mindhármunk egyszerre használná a kardját, egy egységes csapásban? -vetette fe, végül efogadták a többiek, majd egy helyre ugrottak.
- Mit terveztek? -kérdezte Jouy, majd egy újabb Tsuki Cerot kezdett tölteni, ám most Unohana akadályát próbálta célozni.
- Tenno Kami ebben az alakban, shikai képesség nélkül tudja a legmegfelelőbb támadást nyújtani a kombinációhoz, azt gondolom, úgyhogy nem aktiválok shikai képességet.
- Rendben! Inazuma Zesshou! -mondta Teru, majd kettejük támadása elindult.
- Mi jövünk! -monta Hagesii. -Genshino Mizu Moritachii! -mindhárom támadás egyesült, egy sárkányt formált ki, amely vízből volt, majd megfagyott, és villám vette körbe.
- Mi a csoda ez? -kérdezte Jouy, már nem tudta a Tsuki Cerot másfelé célozni, úgyhoz Unohana akaályát kapta el, ám nem tudta, hogy az olyan mint egy reflektor, így megbénult jouy, majd a cerot bekapta.
- Ezaz! -modnták a fiúk. -Jöjjék, a Kihontekina Doragon!10 -a "sárkány" bekapta Jouyt, körbevette a villám, majd Hagesii kiadta a robbanási parancsot, s a földre esett, megrepedt a maszkja, amely most látszott meg teljesen, kicsit kihullott a haja.
- Ti rohadékok! -ordította dühösen, majd felállt.
- Ezzel sem nyírtuk ki? -kérdezték a fiúk döbbenten.
- Most elpusztítom az egész Seireteit! -ordította dühösen Jouy, majd a kardjának másik oldalán megjelent egy újabb penge, beledöfte a pengéket a kezeibe, majd összekulcsolta a kezeit, s mikor szétszedte, eltűnt a markolat. -Resurreción13! Mutasd a tollaid, Umino Kujaku14!
- Micsoda? Resurreción? -kérdezte Teru. -Az meg mi a fene?
- Majd mindjárt meglátjuk. -mondta Kodoku. -Azonban, nem hinném hogy nekünk jó lesz.
- Hogy lehet egy tapasztalatlan arrancar ilyen erős? -kérdezte magában Hagesii, ekkor meglátta a számát: -99-es? -kérdezte. -Ő a 99. nuumeros11? Lehetetlen.
- Nuumeros? -kérdezte Kodoku és Teru. -Értem, szóval az arrancaroknak vannak fajtái. -mondta Kodoku.
- Igen, van a Nuumeros, azoknak mindig két számjegyű a rangjuk, míg vannak az Espadak
12, akiknek 0-9-ig vagy 1-10-ig vannak a számjaik. -mondta.
Jouy átalakulása ekorra befejeződött, a pengék, amelyek a kezét átszúródtak szétváltak, vagy 5 penge lett, s úgy álltak mintha tollak lennének, egy csontkesztyű jelent meg a kezein, a lábain pedig csontcsizma, a hátán végig megjelent a csont, s a derekánál olyan csontkinövései voltak, mintha pávatollak lennének. A maszkja pedig a fél arcát beterítette.
- Háháháháhá! Elértem a legvégső formám, a Tengeri Pávát! -ordította hangosan Jouy.
- Milyen gusztustalan. -mondta Kodoku, ekkor megjelent előtte Jouy, s a karján lévő pengékkel Tenno Kamit megpróbálta eltörni.
- Nem gusztustalan, hanem csodálatos én erőős! -ordította Jouy, majd egy cerot töltött fel, amely telibe kapta Kodokut, majd átment a vállán.
- Ez... a vállam szétlőtte. -mondta Kodoku, majd a jobb vállát fogva hátraugrott. -Grrr. Ilyen erős lett hirtelenjében? -kérdezte döbbenten.
Ekkör Jouy a többiekre is rátámadt, majd őket is megajándékozta egy-egy ceroval, sikertelenül igaz, ám Kodoku végül a hátának nem csontos részébe beledöfte a zanpakutouját, s átszúrta Jouyt.
- Ezért csúnyán megfizetsz! -mondta Jouy idegesen.

Idegen szavak és kifejezések:

0Umino Kujaku No Hanetachi jelentése: Tengeri Páva Tollai
1Haineko jelentés: Hamu Macska

2Wabisuke jelentése: Egy Nyomorult
3Kazeshini jelentése: Szél Halál
4Zabimaru jelentése: Kígyó Farok
5Ashisogi Jizou jelentése: Láb-Vágó Jizou
6Hikari jelentése: Fény
7Tsuki Cero: Hold Végzet Robbanás
8Cero: Végzet Robbanás: A hollowk egyik támadása
9Seizen Bouei jelentése: Maximum Védelem
10Kihontekina Doragon jelentése: Elemi Sárkány
11Nuumeros jelentése: Szám
12Espada jelentése: Kard
13Resurreción jelentése: Visszatérő Penge: Az arrancarok kardjai
14Umino Kujaku jelentése: Tengeri Páva

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?