Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 6.

Shinigami Krónikák: 6. rész: Soutouna Teki, Kouri!

- Háháhá! Robbanj fel! -mondta Hagesii, s végső cspásával legyőzte Terut, ezután pár másodperccel megjelent Kuchiki Byakuya.
- Te tetted ezt? -kérdezte hidegen, majd Teruról Hagesiire vetette a pillantását, amelyben düh és megkönnyebbülés látszott, hisz végre ellóghatott az építkezésről.
- Igen én voltam! -mondta Hagesii, majd gúnyos hanglejtéssel: -A nagy Kuchiki Byakuya igaz? Az én nevem Kourihahen Hagesii.
- Kourihahen? -ennyit kérdezett magában Byakuya, majd maga elé tartotta az épp epillanatban kihúzott Senbonzakurát. -Szóródj szét, ezer cseresznyefa virágszirom. -ám mire kimondta, eltűnt Hagesii.
- Fenébe! Egy kapitány ellen már nem lett volna elég erőm. -mondta Hagesii, majd lefeküdt. Egy raktárféleségben bújt meg, eközben Kodoku is odaért Teruékhoz.
- Byakuya? -kérdezte lepetten, először azthitte, hogy Byakuya ütötte ki Terut, de mikor meglátta Teru állapotát, rögtön tudta, ha erről volna szó akkor már nem élne. -Mi történt?
- Egy shinigami tette, mindenbizonnyal víz alapú zanpakutouja van. Nagyon elintézte Terut. Ha gondolod, utánamegyek én.
- Víz alapú? -kérdezte Kodoku, majd az állát fogta, s elkezdett gondolkodni. -Nem, nem kell! Menj vissza az építkezésre csak nyugodtan. Bár előbb viddel Terut Unohana kapitányhoz.
- Hát rendben. -mondta Byakuya, ám útközben rádöbbent valamire: -Hé! Várjunk csak...Most ő parancsolt nekem? Hogy van ez? -ezután odaért a 4. osztag épületéhez.
- Kit hozott Kuchiki-kapitány? -kérdezte Unohana, majd mikor megátta a sérüléseket: -Óh, ehhez még a zanpakutoumra sem lesz szükségem. Hamar rendbehozza majd HANATAROU! -mondta a végét hangosan.
- Igenis Unohana kapitány? -kérdezte egy fiú. Éppen a halott shinigamikat vizsgálta ezelőtt, Unohana kiadta neki a parancsot. -Igenis, akkor meggyógyítom. Gyógyító varászlat, Keikatsu1!
Hanatarou igaz sikeresen meggyógyította, de még nem ébredt fel Teru, azonban Byakuya még tudni akart valamit. Bár lehet csak lógni akart.
- Hanatarou és Unohana kapitány... -szólalt meg Byakuya. -...azok a halott shinigamik hogyan haltak meg? Csak nem víz alapú zanpakutou miatt?
Eközben Kodoku kereste Hagesiit. Hagesii elrejtette a lélekenergiáját, ezért is elég nehezen tudta megtalálni, ám végül sikerült. Hagesii kinyitotta a szemét, ekkor megjelent előtte Kodoku.
- Ki vagy te? -kérdezte Hagesii ijedten, majd a kardja után nyúlt s felugrott. -Hallod? Ki vagy te? -kérdezte, miután Kodoku csendben méregette.
- Hm. Kuchiki Kodoku vagyok. Te voltál, aki úgy elintézte Terut? -kicsit várt, Hagesii becsukta a szemét. -VÁLASZOLJ! -ordította Kodoku. -Te voltál?
- Háháháhá! Egy újabb beképzelt Kuchiki? Igen, én voltam! És akkor mi van? Talán a barátod volt? A kezéből ítélve egy rukongai volt. A Kuchikiknak nincsenek ilyen barátaik.
- Meghalsz! -mondta Kodoku. -Nem csak azért, mert Terut bántottad. -amúgy utálom valamelyest, de mindegy. -Hanem mert Byakuyhához hasonlítottál. Lehet arrogáns vagyok, de nem olyan mint Byakuya.
- Úgyan, te azt csak hiszed. -mondta Hagesii mosolyogva. -Most pedig, támadj, ha mersz!
Kodoku unottan nézett rá, majd kihúzta a hüvelyből a kardját, s Hagesii felé tarttotta.
- Hehe. Ahonnan én jövök, ott én vagyok a legjobb kardhasználó, azt hiszed, hogy legyőzhetsz beképzelt Kuchiki? Hát mert akkor tévedsz! -s megindult Kodoku felé.
- Negyedik ámadási varázslat, Byakurai! -elkezdte lövöldözni vele Hagesiit, de mindet kivédte ellenfele.
- Végeed! Ellenem varázslatot ne használj, mert pórul jársz. -megpróbált lesújtani a kardjával, sikertelenül.
Kodoku mosolyogott, amikor próbált lesújtani ellenfele újra. Mivel tervezett valamit, valamit, ami után visszatámadhat.
- Nyolcvanegyedik védelmi varázslat, Dankuu! -ezzel kivédte ellenfele csapását, majd a kardját meglendítve kiverte a kezébőla zanpakutouját.
- Nem lehet! Csak úgy egy csapással ki a kezemből? -ekkor a kezébe döfte Kodoku a zanpakutouját, vagyis próbálta, végül az ujját vágta meg.
- Kicsit mellé ment. A következő pontosabb lesz. -ekkor eltűnt szeme elől ellenfele, majd végül zanpakutouval a kezében tért vissza. -Shikai aktiválás: Vágd szét az eget, Égi Isten!
- Hát jó, ha te így, akkor én is megteszem! Shikai aktiválás: Áraszd el Tengerek Királya! Remélem örülsz, hogy fulladásos halálban lesz részed és álltalam. -mondta Hagesii.
- Ne pofázz annyit, inkább támadj! -mondta Kodoku, majd egy széllökést indított ellenfele felé, elkapta vele Hagesiit, s összeszakadt a raktár hátsó fala.
- Ennyi? Ez nem votl sok. -mondta Hagesii miközben felkelt.
Elindult Kodoku felé a kardját előre tartva, mint egy őrült úgy futott, Kodoku is maga elé tartotta a kardját, végül fellökte a plafon felé Kodokut, így összedőlt az egész raktár.
- Hát ezt akartad? -kérdezte Hagesii. -Miért kell pusztítanod? Én csak a legerősebb shinigamit kerestem. Ennyi az egész.
- A legerősebbet? És azért gyilkoltál? Mondd csak el!
- Gyilkolni? -kérdezte Hagesii. -Én nem gyilkoltam meg egyetlen shinigamit sem. És Umidomo no Ousama sem.
- Akkor ki lehetett? -gondolta Kodoku, ekkor eszébe jutott az is, hogy hazudik ellenfele, de a gondolatmenetből kiütötte szószerint Hagesii. -Megütöttél. -mondta Kodoku. -Idegesítő vagy.
- Valóban? Akkor ezt kapd ki! Chimeitekina Cunami! -adta ki a shikai képesség támadási paracsát, a hullámok megindultak Kodoku felé.
- Ez túl kevés. -mondta Kodoku a fejét lehajtva, majd gyorsan legyintett a kardjával, s megfagyott ellenfele támadása, majd elaprózódott.
- Jég? Fenébe, nem is számítottam arra hogy olyan hideg a kardod szele, hogy megfagyasztja a vízet. -újra támadt a Chimeitekina Cunamival, ám újra csak elaprózódó jég lett belőle.
- A szelem legyőzi a vízed, úgy hogy jéggé alakítja. Míg te a villámot győzöd le nagyon könnyen, hisz úgy irányítod a vized ahhogyan csak akarod.
- A francba! Így nem fogom tudni legyőzni. -gondolta Hagesii, majd nekiment Kodokunak a kardjával.
- Erősebben lendíted a kardod. -mondta Kodoku. -Ebből is látszik, hogy nem tiszteled a zanpakutoud. -ekkor erőt vett magán, s egy óriási csapás sorozatot mért ellenfelének kardjára. -Bocsi Tenno Kami.
- Bocsánatot kérsz a kardodtól? -gúnyolódott Hagesii. -Miért? Mintha olyan fontos lenne a kardjaink érzése.
- Szerinted, nem fontos a kardjaink érzése? Akkor hát, érezd a kardom dühét. -mondta Kodoku. -A dühét, amely akár felemészhetne engem is, de téged fog. Hatsu Sike, Kaze Kizami!
Szélvágásokat küldött ellenfele felé, a szerencséjére látta, s úy döntött kénytelen új támadást bevetni:
- Fenébe! Ilyen sokat nem lehet kivédeni ennyi idő alatt. Vagyis... Genshino Mizu Moritachi2!
- Mivan? -kérdezte Kodoku, ekkor vízszigonyok jelentek meg, ahhogy a levegőben végighúzta elelnfele a kardját, majd azok alidnultak. Megfagytak vgül, de repültek tovább, nem aprózódtak el.
- Véged van, rájöttem. Az alakzatos víztámadásokat nem tudod elapróztatni. Úgyhogy véged!
Ekkor elugrált a szigonyok elől Kodoku, majd újabb támadásokat indított.
- Nem éérted? -kérdezte mérgesen Hagesii. -De hogy nehezítsek a dolgodon, Genshino Mizu Hahentachi!
Vízszilánkok indultak meg, majd megfagytak, s mikor elérték volna Kodokut:
- Robbanj fel! -mondta Hagesii, s minden szilánkocska felrobbant.
- Áááh! -ordította Kodoku, minden robbanást megérzett, ám jött a következő támadás:
- Háháháhá. Chimeitekina Cunami! -megindult a már ismert támadás.
- Nem engedem! -ordította Kodoku, majd Tenno Kami is beszélt valamit, de nem lehetett érteni. -Otsu Sike, Kaze Tate!
Körbevette a már ismert szél pajzs, majd a vízzel együtt megfagyott.
- Ostoba. -mondta ördögi mosollyal az arcán. -Robabnj fel! -egy hatalmas robbanás lett a jégből, amely hátralkte Kodokut. -Ennyi lenne? Szánalmas! -majd elfordult.
- Nem! -nehézkesen de kimondta Kodoku, majd felállt. -Nem győzöl le! -ekkor megjelent előtte az anyja képe. -Még meg kell mentenem valamit.
Visszafrdult Hagesii, majd megvet pillantásokat vetett Kodokura:
- Hát nem tudod mikor kell feladni? És megmenteni? Ugyan. Ki akar az utadba állni?
- Ha még egy ilyen gyenge shinigamit sem győzök le, mint te. Akkor hogy menthetném meg őt? -kérdezte magában Kodoku, ekkor elkezdett növekedni a lélekenergiája.
- Mi a fene ez? -kérdezte Hagesii.
- Első bénító varázslat, -kezdte Kodoku. -Sai!
- Megbénította minden porcikám a legegyszerűbb varázslattal? -kérdezte magában Hagesii, még beszélni sem tudott.
- Most pedig, -eldobta Tenno Kamit ellenfele felé Kodoku, ezzel kiverte ellenfele kezéből a kardját, úgy hogy mindkét kard a kezébe essen.
- Ne! -ordította az elméje Hagesiinak.
- Háháháhá. Most eljött a véged, a kardod nem tisztel téged, így nem is segít. -majd a földbe szúrta, ekkorelkezdett mégjobban nőni a lélekenerhiája, végül olyannyira, hogy felemelte a kardját, s 30 méteres szél vágást küldött ellenfele felé, függőlegest mégpedig.
- Nem lehet! -ordította Hagesii, végre képes volt beszélni.
Minden kapitány meglepődött ezen a hatalmas támadáson, hiszen az egész Seiretei területén látszott.
- Ez Kodoku. -mondta Byakuya, miközben Unohanával vitatták, hogy azt a fulladásos gyilkosságokat nem egy shinigami tette.

Idegen szavak és kifejezések:

0Soutouna Teki, Kouri! jelentése: Megfelelő Ellenfél, Jég!
1Keikatsu jelentése: Megnyitó Élesztés

2Genshino Mizu Moritachi jelentése: Ősi Víz Szigonyok

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?