Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 10.

Shinigami Krónikák: 10. rész: Hanetachi No Moe

- Ezért még megfizetsz! -mondta idegesen Jouy, amikor Kodoku keresztüldöfte a zanpakutouját a testén, majd egy sonidoval eltűnt egy időre, mindenbizonnyal fájt neki ez a sérülés.
- Kodokuu! -ordította Teru, de már késő volt. Megjelent Jouy alatta, majd a karján lévő kardokkal függőlegesen végighasította Kodoku testét.
- Te rohadéék! -ordította Hagesii, majd megjelent Jouy előtt.
- Mit akarsz? -ennyit kérdezett Jouy, ám késő volt neki, nem vette észre időben ellenfele támadását.
- Dankou Kire! -ordította Teru, majd egy újabb parancsot tett hozzá: -Ovarino mód! -Jouy nem tudta kikerülni a csapást, elkezdett szikrázni a teste, súlyos sérüléseket szerzett, vagy mégsem?
- Ennyi? -kérdezte Jouy. -Ez édeskevés. -eközben Kodoku nagy hanggal földetért. -Véged neked is! -s Hagesii testén is végighasított, majd Terut telibe kapta egy ceroval.
- Vége lenne? -kérdzte magában Kodoku, egyre inkább fájtak a sebei, egyre jobban csak vérzett. -Nem igaz, hogy egy ilyen arrancart nem tudunk legyőzni! -mondta dühösen.
- Mi az hogy "ilyen"? -kérdezte Jouy dühösen. -Mondd csak ki! Milyen az az "ilyen"? Ha? Mooond ki! -mikor Kodoku némán nézett rá dühös lett, s belerúgott. -Mondd csak ki!
- Ostoba. -suttogta Kodoku. -Hatsu Sike, Kaze Kizami! -mondta, majd egy nagy szél vágással az akadályhoz vágta Jouyt.
- Remek! -mondta Hagesii, ekor meghallotta a kardja hangját, s elvesztette az eszméletét: -Hol vagyok? -kérdezte döbbenten, amikor egy tengerpartra került.
- Itt vagyok én is! -szólt hozzá egy ismerős hang. Ő volt a Tengerek Királya, mintha egy szellem lett volna.
- Te vagy az? -kérdezte Hagesii mosolyogva. -Mit szeretnél? Talán van valami probléma, vagy tanítanál valamit.
- Az utóbbi! Figyelj, most mutatok egy eddig nem használt technikát. Mondjuk az a hegy lesz az ellenség. -ekkor egy óriási hegyre mutatott.
- Rendben, erre kíváncsi leszek. Dee várjunk. Ez itt a lelkem ugye? -kérdezte boldogan, tetszett neki a hely. A kardja csak bólintott, majd elkezdett valamilyen ábrákat rajzolni az épp nemrég megjelenő karddal a levegőben. Majd előre mutatta a kardot, a hegy felé.
- Remélem figyeltél! Fukouna Oomizu1! -mondta, ekkor vízgömbök jelentek meg a hegy körül, majd azok álltal határolt területen hatalmas savhullám jelent meg, elporlasztva a hegyet.
- De kemény! -mondta Hagesii. -Király, ezzel tuti elpusztítom azt a rohadékot. -ekkor felébredt.
- Hé, jól vagy? -kérdezte Teru, Kodoku éppen felállni készült, az előbb vágta földhöz újra Jouy.
- Igen, köszi jól vagyok. Nagyonis! -mondta Hagesii, ekkor ugyanazokat az ábrákat rajzolgatva elkezdte az új technikát.
- Ez mi? -kérdezték társai, mivel nem ismerték még ezt a támadást.
- Erre én is kíváncsi vagyok. -gondolta Jouy, eközben egyre jobban csökkent a kapitányok ideje, ugyanis így resurreción alakban hamarabb elpusztíthatta őket.
Mire befejezte az ábrák rajzolását, eltelt egy kis idő Hagesiinek, de ekkor előre mutatta a pengét, s megjelentek a gömbök Jouy körül, ekkor már kezdtesejten, valami bénítási célból.
- Mi ez? -kérdezte hirtelen és idegesen. -Miért nem működik a sonidom? -még csak meg sem tudott moccanni, úgy körbevette az az akadály, amely a savat visszatartja a további pusztítástól.
- Véged! -mondta Hagesii magabiztosan, majd kimondta a technika nevét: -Fukouna Oomizu! -a sav elkezdett nőni, Jouy ordított, hiszen kezdett felbomlani.
- Miért kell ilyen mocskos trükkel elpusztítanod? Az én csodálatos testem! -Jouy nem nagyon örült ennek a helyzetnek, ám ez nem volt minden, még volt valami trükk a tarsolyában.
- Vége van? -kérdezte Kodoku, majd nagy nehezen felállt, a sebei nagyon véreztek, hálistennek a többiek kevésbé sérültek meg, ám ekkor, egy ismerős hang csapta meg a fülüket:
- Ostobák háháháhá! -Jouy volt az. -Nem tanultatok a hadnagyok példájából? Megintcsak egy illúziót támadtatok meg. -mondta, majd újra támadásba lendült.
- Azt már nem! -mondta idegesen Kodoku, megpróbálta ledöfni, ám ekkor ellökte hátra Jouy.
- Neked még ígértem valamit. -mondta, majd Teru és Hagesii felé fordult, akik éppen támadni készültek, sonidoval eléjük került, majd egy újabb támadással ajándékozta meg őket: -Kardfűűűrész!
- Neee! -ordította Unohana, amikor elkezdtek forogni Jouy karjain lévő pengék, és azok ellenfelei teste felé közeledtek, ám ekkor eltalálta 2-3 Byakurai.
- Miért akarsz annyira meghalni? -kérdezte Kodokutól Jouy, majd kiverte Hagesii és Teru kezéből a kardjaikat, s eltűnt azokkal együtt.
- Hova tűnt? -kérdezte Teru, Hagesii és Unohana is. -Kodoku! -ordította Teru, megpróbált shunpoval odajutni, de nem volt semmi ereje hozzá, így nem akadályozhatta meg ellenfelüket.
- Tessék, itt a bosszúm, itt a halálod! -mondta Kodokunak Jouy, majd valamit érzett Kodoku, majd fájdalomteljesen felordított. -Fáj igaz?
Mikor ránéztek Kodokura, vértócsak vette körbe, a két karddal hasba szúrta Jouy. Ezeket a súlyos sebeket nem 1-2 perc alatt lehet meggyógyítani, ám Kodoku még rontott is a helyzeten, csak úgy, barbár módon kihúzta magából a két kardot, próbálta magát erősnek mutatni, de már nem sikerült ordítás nélkül kihúzni a második kardot a testéből.
- Kapjáok el! -mondta, majd a hasát fogva térpedelt tovább fájdalmas arckifejezéssel.
- Egy kilőve, még van kettő. -mondta Jouy, majd ekkor 1-1 ceroval kiverte maradék ellenfeleinek a zanpakutoit a kezükből.
Eközben Mayuri még elemezgette az erőszinteket, végül rájött, hogy egyikük kardja sem lehet elég erős.
- Még talán, ha a Katen Kyoukotsu és a Sogyou no Kotowari próbálná, de kétlem hogy menne. -mondta.
- És az én zanpakutoum bankaia? -kérdezte SoiFon. -Az nem lehet elég erős ehhez a feladathoz?
- Tudom hogy beképzelt vagy édesem, de hogy ennyire? -vagdalkozott Mayuri. -Ugyanmár, miből gondolod, hogy erősebb vagy Ukitakenal vagy Kyourakunál?
- Ch... Levágjam a fejed múmia? -kérdezte SoiFon idegesen. -Örülnék ha nem szólnál le te, akinek egy lepkebaba a kardszelleme.
- Mintha egy kicsi izé, ami zud gyilkolni és méh színű, sokkal jobb lenne az én édes kis Ashisogi Jizoumnál!
- Eléééég! -ordította Yamamoto. -Majd én és Ryuujin Jakka2 kitörünk. -mondta, majd levette a kapitányi ruháját, majd elővette a Ryuujin Jakkat.
- Ajánlom, hogy mindenki álljon el a főkapitány útjából. -mondta Ukitake, majd Yamamoto mögé álltak, kivétel Mayuri és Kyouraku.
- Ugyanmár! Az én likvid formámat úgysem psuztítja el egy kis tűz, úgyhogy lényegtelen. -mondta Mayuri. -Na meg, ha kell megvéd majd Ashisogi Jizou. -Kyouraku eközben meg aludt.
- Ryuujin Jakka, Mindent Olvassz Hamuvá, Ryuujin Jakkaaa! Joukaku Enjou3! -ordította majd elindult a tűz.
- Áááh! -ordított fel Mayuri, amikor elkezdett olvadni. -Látszik milyen jól esik neki. -mondta SoiFon, majd kacsintott.
- Nanaooo-drága, hozd ide azt a saket. -mondta álmában Kyouraku, eközben a "szesz aurája"megvédte a Joukaku Enjoutól.
Jouy pedig úgy döntött előbb lebénítja Terut és Hagesiit, majd végez Kodokuval utánuk.
- Háháháhá! -ekkor kilőtte a kardokat a akrjáról, mind átdöfte Terut és Hagesiit, majd odament hozzájuk, s darabonként húzta ki belőlük. - Fáj? -kérdezte, miközben ordítottak.
- T-te rohadék! -mondta Kodoku, ideges volt, és emiatt egyre jobban vérezni kezdett.
- Óóóh, tényleg. Még meg kell ölnöm téged, azelőtt, hogy elvérzel. -ekkor "odasonidozott" hozzá, majd a pengéket a karjához visszahelyezte, azután egyesültek egy vastagabb pengévé, s elkezdte támadi Kodokut, Kodokuna még volt elég ereje kikerülnia  csapásokat, ám egyre nagyobbak lettek a sebei, s egyre jobban vérzett.
- Végeeed! -ordította Jouy, ez már tényleg a vége volt, ám ekkor, megrepedt az akadály.
- Mi ez? -kérdezte Unohana. -Yamamoto főkapitány. -mondta reménnyel teli hangjával.
Az akadály egyre obban megrepedt, végül felrobbant, ám a robbanás kintre hatott, így elkapta Jouyt, Jouy ezzel elvétette Kodoku szívét, így csak a tüdejét döfte át majdnem.
- Neee! Nem akarok elégni. -mondta rettegve, és egyben dühösen Jouy, ám túlélte a Ryuujin Jakka tüzét. -Te mocskos vénember! -mondta, majdelindult felé, ám ekkor feloszlott.
- Hogyan? -kérdezte mérgesen Yamamoto. -A tűz nem égette el? És ez volt a 99. nuumeros? Na nee!
Kodoku öszeesett, odafutott hozzá Unohana, Matsumoto és Hisagi meg Kira már rendben voltak, Terut és Hagesiit is elszállították a 4. osztag épületéhez.
- Jól vagytok? -kérdezte Kodoku tőlük, tudta, hogy ő van a legroszabb állapotban.
- Hozzád képest nagyon is jól vagyunk. -mondták neki, ők már fel tudtak ülni, de Kodoku még képtelen volt.
- Unohana kapitány azt mondta, még egy hétig nem harcolhatunk. -mondta Kodoku.
Byakuya ekkor megérkezett, majd odament Kodokuhoz, s elkezdett beszélni hozzá:
- Ostoba! -ez volt az első szava. -Megszegted Unohana kapitány parancsát, majd rátámadtál, aztán pedig majdnem meg is haltál? Mit gondolsz, apád mi fog szólni?
- Nem érdekel, mit szól az apám! -mondta Kodoku. -Most nem, jó napom van, ugyanis túléltem egy arrancar támadását, ne rontsd el rokon. -mondta neki, majd becsukta a szemét.
- Hm, most rendkívüli alkalom volt igaz? Kedves voltálhozzám, fura... -mondta Byakuya, majd "elshunpozott".
Eközben Nemu, Mayuri lánya elkezdtekeresni Mayurit, bement az 1. osztag épületébe:
- Hé, nem szabad oda bemeni kislány! -mondta egy újon őr a kapuknál, ám ekkor Nemu a kezét fúrónak használva bement.
Mivel Mayuri jó kislánynak tanította, amikor meglátta a zöld trutymót, ami egyébként Mayuri volt, úgy döntött feltakarítja:
- Héééé Nemu, te ostoba lány, nee neeeee neee! Ne a vödörbe csak oda neee!
Nemu füle éppen bevolt dugulva, ezért nem hallhatta, hogy a kapitánya ordibál, aki épp nem tud visszalakulni a likvid formájából.
- Hmm, hova öntsem ezt a trutyit? -kérdezte magában Nemu, kiderült meg is némult.XD
Úgy döntött végül, hogy kiönti a folyóba, a 10. Rukongai kerületnél.
- Nemu, neee, nee ne teeeedd! Te ostoba lány. -mondta Mayuri. És különben is, mi az hog trutyi? Nem ismersz meeeg? Áááh sodor a víz, nem tudok úszniii! -ordibálta Mayuri, ám senki nem hallotta, csak sodorta a víz sodorta, míg egyszercsak egy macska ki nem lefetyelte... -Fúj, ez itt egy macska gyomra?

Idegen szavak és kifejezések:

0Hanetachi No Moe jelentése: Tollak Égése
1Fukouna Oomizu jelentés: Szerencsétlen Áradás
2
Ryuujin Jakka jelentése: Folyó Penge-szerű Tűz
3
Joukaku Enjou jelentése: Tiltott Ragyogás

 

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?