Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Mason


Név: Mason Brown
Kor: 17/18
Védő bakugan: Subterra Avior

Battle gearje: Lashor
Első szereplése: 4. epizód (Gundalian Invaders)
Külföldi szinkronhangjai: Daichi Endo(japán); Julian Osen(amcsi)
Elem: Subterra(fő), Pyrus

Jellemzés:
Mason a 4. részben szerepelt először. Nagyon jó párost alkot Aviorral, szinte legyőzhetetlenek. Mivel egy ventusos kölyköt lealázott, ezért a földi közönség nem nagyon kedveli. Később harcolt Jake ellen, majd legyőzte, de a második csatájuk már máshogy végződött. Később harcolt Lenaval az oldalán névtelen bunyósok ellen, s ellenük is kikapott. De akkor Pyrus bakuganja volt. Későbbiekben szerepelt egy részben, ahol Rent felelőségre vonták. Majd szerepelt
amikor Rennel együtt gyűjtögették a gyerekeket Gundalianak, hogy kihasználhassák őket. Utána pedig Dan és Shun ellen harcolt, de végül vesztett, egy földi volt az oldalán. Mason később a 15. részben szerepelt, mégpedik Airzel oldalán. És harcoltak együtt Marucho és Jake ellen, de félbeszakadt. Mason a 19. részben megszökött Kazarinától, azonban egy Sacred Orb hullám elkapta, és nem tudni végül mi is lett vele. A 29. részben kiderül hogy ő is a Sacred Orbban van csak mint Nurzak. Majd a rész végén a Dragonoid Colossus segítségével ő is kijut, és úgy dönt hogy segít Danéknek Gundalian. A 30. részben Rennel, Fabiaval és Nurzakkal elindultak megmenteni  társait Kazarina laboratóriumából. A 31. részben továbbhaladtak a labor felé, majd Rennel egy csapatban folytatták tovább. A 32. részben sikerült bejutnia Rennel együtt Kazarina laborjába, de akkor már nem voltak ott Jesseék, végül összefutottak Fabiaval, és elég szomorúak voltak Nurzak miatt. A 33. részben elvezeti Fabiaékat Nurzak régi rejtekhelyére. A 34. részben elindult valahova Aviorral. A 36. részben megjelent, amikor Fabia rosszul állt, és Aviorral megmentették. Kiderült hogy megmentette Nurzakot. A 37. részben csak nézi Fabia csatáját, fontosabb szerepe nincs. A 38. részben elindulnak Neathiára, majdnem megállítja őket Gill, de végül nem megy neki, azután harcol Neathia oldalán. A 39. részben visszatért a többi Gundaliannal Gundaliara.

Mechtanium Surge:

A 18. részben mutatják egy képernyőn, amit Ren mutatott, Aviorral.

Bakuganjai:
- Subterra Avior(Védő Bakugan)

- Pyrus Clawsaurus

- Lashor(Battle Gear)

Ellenfél: Kimenetel:
Ismeretlen Bunyós Győzelem:)
Jake Győzelem:D
Jake Vereség:(
Névtelen Subterra Bunyós és Névtelen Darkus Bunyós(Lenaval) Vereség
Dan, Shun(Taylorral) Vereség
Marucho, Jake(Airzellel) Nem volt kimenetele
Gill(Fabiaval és Nurzakkal) Nem Volt Kimenetele
Barodius Nem Volt Kimenetele

| Győzelem: 2 | Döntetlen: 3 | Vereség: 3 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!