Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 11.

Shinigami Krónikák: 11. rész: Sono Futago

Egy hét még nem telt el, csak 4 nap igaz, de Kodokuék nagyjából már felépültek, mondjuk Kodoku válla még nagyon fájt, a többiek azonban már szinte teljesen jól voltak:
- Ne harcoljatok még. -óvaintette őket Unohana, bár nem is készültek harcolni.
- Köszönjük, de mi is így gondoltuk.-mondták a fiúk, majd elmentek. Teru a 13. osztag-felé vette az irányt, Hagesii a 6. osztag-felé míg Kodoku a kuchiki-ház-felé.
- Hát hazajöttél? -kérdezte Byakuya. -Már jobban vagy? -kicsit aggódott igaz, hiszen nem akart haragot Yuusukéval szemben.
- Igen, haza mint látod, s jobban, de még nem jól. -majd bement a szobája felé, s becsapta az ajtót: -Gyenge vagyok. -gondolta, ekkor meglátta, hogy Tenno Kami tiszta vér- beivódott a pengéjébe. -Úgy sajnálom. Zanpakutoumra sem tudtam vigyázni... Jó volna mostmár feladni ezt az egészet, s hazamenni.
Ekkor megjelent az ajtóban Rukia, s odament hozzá, majd felpofozta:
- Ostoba! Miért adnád fel az életed, ha egyszer még fiatal vagy? Még sok mindent elérhetsz. -mondta Rukia. -Amikor elítéltek, én is szívesen meghaltam volna, de akkor jött Ichigo...
- Ichigo kurosaki, a helyettes shinigami... Akiről Inoue Orihime is beszélt... oly sokat. Amúgy igazad van, de nem tudom magam megtisztítani Tenno Kamit.
- Akkor majd segítek. -mondta Rukia mosolyogva. -Meglátjuk, hátha Sode no Shirayuki1 is akar fürdeni. -mondta Rukia , majd segített Kodokunak menni.
- Köszönöm hogy segítessz. -hálás volt tényleg. -Mindjárt odaérünk. -mondta. -Amúgy tényleg igaz, hogy a te zanpakutouda legszebb a Soul Societyben.
- Igen, sokan ezt mondják. -mondta Rukia. -De nézd csak meg. -sima alakban igaz nem volt olyan szép, ám ekkor megmutatta a shikai formáját: -Táncolj! Sode no Shirayuki.
- Wow, de szép fehér kard. -mondta Kodoku. -Ez még talán Tenno Kaminál is szebb. -Tenno Kaminak nem tetszett ez a mondat. -Jójó Tenno Kami, tudod hogy viccelek.
Később Tenno Kami már fémesen csillogott, a hollow-agyarba ivódot vért is sikerült lemosni.
- Köszi hogy segítettél. -mondta Kodoku, majd kicsit ledőlt a folyópartra. -Amúgy... Elmondanád, milyen erős volt az az espada, amelyiket legyőzted?
- Hogyan? Honnan tudod, hogy régen legyőztem egy espadat? Amúgy... a 9. espada volt, Aaroniero volt a neve, egyszerű gillianből volt, de majdnem meghaltam ellene.
Eközben a kapitányok tanácskoztak az arrancar támadásról:
- Csak nem Aizen tért vissza? -kérdezte SoiFon, majd közben a bal karját szorongatta. -Régen már vesztettünk eleget a legyőzéséért, mindannyian! Nem térhetett vissza.
- Nem, nem ő. -mondta Yamamoto. -Ez az arrancar, ahhoz túl erős, hogy készítette volna. Ez egy shinigami álltal készült arrancar volt igaz, de nem Aizen és társai, hanem mások tették.
- Mégis kik? -vetették fel a kérdést a többiek. -Nem tudni ugye? -kérdezte Mayuri. -Senki sem tűnt el az utóbbi időkben, úgyhogy nem hinném hogy Seiretei shinigami. -mondta Ukitake.
A Hueco Mundoban, a Las Noches2 trónján ott ült Arturo, a 11. arrancar, s mérgelődött, hogy társa elesett.
- Akkor hát, valaki mást kell, azaz másokat felhasználnom. -mondta ördögi mosollyal, ekkor megjelent egy aprócska hollow előtte.
- Hivattál Arturo-nagyúr? -kérdezte a kis törpe. -Mit szeretnél?
- Háháháhá. -ekkor egy sugarat lőtt felé, amely 3-at csinált a kis hollowból. -Szálld meg a kapitányokat, majd öld meg a shinigamik nagy részét!
- Igenis! -mondták a kis törpék, majd kinyitotta nekik Arturo a gargantát. -Mi lesz a jutalmunk? -kérdezték a hollowk.
- Jutalom? Hát jó, legyen. Ha győztök, akkor az uram átalakít titeket is arrancarrá.
- Iggeeeeeen! -mondták, majd beugrottak a gargantába. Megkülönböztetés érdekében az egyik Po, a másik Bo a harmadik pedig Ko volt. Amikor egyben voltak, akkor még Poboko volt a neve.
- Én a 10. osztag kapitányát foglalom el, Hitsugaya Toushirot! -mondta a jól informált Po.
- Rendben! Akkor én a 2. osztag kapitányát vállalom, nem is tudom hogy hívják. Hehehe. -Bo volt a legostobább a 3 közül.
- Hmmm, akkor hát én, megyek a fejem után. Sosem voltam a tervek embere, majd ahhogy kijön, úgy lesz. -mondta, majd elkezdtek pattogni mindhárman.
Hitsugaya éppen Matsumotoval veszekedett mert az elaludt, miközben papírmunkát kellett volna végeznie:
- Na de Rangiku! Muszáj mindennap felidegesítened? -kérdezte, ideges volt nagyon.
- Hehehehehe. Megtaláltalak kis törpicsek. -mondta Po, majd beugrált Hitsugaya ruhája alá.
- Hé, mi volt ez? -kérdezte Hitsugaya. -Talán csináltál valami ostobaságot Rangiku? Megakasz heccelni?
- Na de... Áááh ne idegesítsen már kapitány úr. Mindig csak cirkuszol, aztán meg én vagyok a hibás...
Hitsugaya ezután kiment, gondoltaiszik egy kis tejet, hogy nagyra nőjőn,ám ekkor rákapcsolódott Po az egyik agyidegére.
- Mi ez? -kérdezte Hitsugaya, majd felordított, elvesztette az irányítást, Po volt mostmár ő, majd megjelentek az emberei:
- Kapitány úr! -Kapiány úr! -Mi van önnel? -kérdezgették mindannyian ugyanazt, ám ekkor Hitsugaya előhúzta a zanpakutouját:
- Háháháhá! Csótányok, meghaltok! -ordította Hitsugaya, azaz Po, majd aktiválta a shikaiat. -Ülj meg a fagyos egen, Hyourinmaru3!
Ekkor megfagyasztotta Hitsugaya embereit Po.
- Ki lesz a következő? -kérdezte Po vigyorogva, ekkor megjelent mögötte Matsumoto:
- Mit csinál kapitány? -kérdezte Matsumoto, ekkor meglátta a szemeit, majd előhúzta a Hainekot.
- Szép nőszemély vagy. -mondta Po. -Akkor hát, ha majd arrancar leszek, nőmmé leszel, s boldogan élünk, míg meg nem halunk.
- Ostobább vagy, mint gondoltam. -mondta Matsumoto. -Elárultad, hogy egy hollow vagy. De vajon csak felvetted Hitsugaya kapitány alakját, vagy irányítod? Hmmm...
- És még te nevezel ostobának? -kérdezte gúnyosan Po.
Bo pedig csak ugrált és ugrált, mire végre elérte a 2. osztag épületét, nagy nehezen bejutott, majd meglátta, amint SoiFon éppen beszélget Yoruichivel, az egykori mesterével.
- Ááh, milyen formás idomok. -mondta Bo, majd odaugrált SoiFonhoz, hogy elkapja, sikerült is, majd mikor rákapcsolódott az agyidegére:
- Mi történt SoiFon? -kérdezte Yoruichi. -Szerinted rossz ötlet lenne összeházasodnom Uraharával? Huhúh, itt vagy?
SoiFon előhúzta a kardját, majd megpróbálta vele ledöfni Yoruichit, ám az kikerülte.
- Azt hitted, te paazita, hogy nem vettelek észre? -kérdezte Yoruichi.
- Hm, reméltem. -mondta Bo SoiFonként. -Lássuk mire jó ez a vacak Suzumebachi! Fullánkoddal küld ellenségeim a halálba, Suzumebachi4! -aktiválódott a shikai, Bo meglepődött, hogy kesztyűvé változott. -Héééé, mi a franc ez? Egy ostoba kesztyű? Na neee! -ordibált Bo.
- Elég ostoba. -gondolta Yoruichi, majd nekiment SoiFonnak, hátha megtalálja a hollowt, ám amikor közel ment, egy óvatlan pillanatban a Suzumebachi egy helyen már "megcsípte".
- Háháháhá! Azt hitted nem tudom használni? -kérdezte Bo, miközben visszaugrott Yoruichi. -És mást is tudok, ezt kapd ki: Cero!
- Cerot használ SoiFon tesével? -kérdezte Yoruichi szörnyülködve. -Ne! -ordította, ekkor telibe kapta a cero.
- Nyugi, egy ilyen szép testet nem rontok el visszaható ceroval, túl fogja élni, és ha arrancar leszek, feleségül veszem, akár akarja akár nem! -mondta Bo.
Ko, a harmadik kis törpe hollow, még mindig ne tudta, hogy melyik kapitányt kapja el.
- Hmm, vajon melyiket? A legjobbakat már elhappolták a többiek. -ekkor majdnem rálépett Nemu. -Hé te ostoba...
Nemu kicsit felfigyelt, mivel süket volt, nem tudta mire vélni az érzékelést, úgyhogy továbbment, aközben Mayuri is megjelent.
- Ő kell! -mondta Ko, majd felugrott rá, aztán pedig megmérgeződött, amikor az diegére akart csatlakozni. -Mi ez a fickó? Valami méregtartó? -kérdezte, akadályozta a méreg.
- Muszáj lesz téged megjavítanom Nemu. -mondta Mayuri, azonban Nemu rá sem bagózott. -Idegesítő lány.
Odaértek a kutatási központba, ekkorra sikerült Konak átvennie az irányítást, elérte Mayuri agyát az idegen keresztül.
- Mi a fene ez? -kérdezte Mayuri, ekkor Ko irányítani kezdte. -Próbáljuk ki az Ashisogi Jizout! -mondta miközben megnyalta a kardját. -Hasíts, Ashisogi Jizou! -ekkor átalakult a kardja, majd minden emberét megmérgezte ezzel, kivétel Nemut, Nemu mikor észrevette, hogy Mayuri furcsán viselkedik, nekiment a fúrókezekkel.
- Mayuri nagyúr gonosz lett, akkor elpusztitandó! -mondta, tehát a beszélő moduljai mostmár rendben voltak.
- Te ostoba nőszemély! -mondta Ko, majd átdöfte az Ashisogi Jizouval Nemus nyakát, azonban Nemura ez nem volt sok hatással.
- El kell törölnöm a föld színéről a gonosz Mayuri apucit. -mondta Nemu, majd szétszakította a nyakának a bal oldalát, hogy megmeneküljön a fogásból, rögtön begyógyult a sebei.
- Hogyan? -kérdezte szörnyülködve Mayuri.
Eközben megindultak hazafelé Rukia és Kodoku. Miközben haladtak, figyelmesek lettek amint két alak shunpozik egyfolytában, s mintha harcoltak volna.
- Azok meg kik lehetnek? -kérdezte Kodoku.
Teru is amint ment volna Kodokuhoz, megnézni hogy van, figyelmes lett egy harcra, mégpedig Nemu ordításai miatt.
- Vajon mi történhet ott? -kérdezte majd perverz gondolatok jutottak az eszébe.
Hagesii is így járt, csak hát ő Hitsugaya jégsárkányát látta a levegőbe emelkedni.
- Hmmm... Mi lehet az? -kérdezte Hagesii. -Mi lehet ez a 3 harc? -kérdezte mert ő látta a többit is.
Tehát a három kapitányt megszállták a hollowk, így elpusztíthatja Arturo a Seireteit belülről.
- Nocsak, Arturo elkezdett mozgolódni. -mondta a rejtélyes shinigami, akinek az arancar készítő kardja volt, egy felhőn ült a Seiretei felett. -Kezd érdekes lenni mindez, vajon mi lesz a vége? Háháháháhá!
Megjelent mögötte egy lila színű hollow, úgy nézett ki mint egy vámpír-szerű szörnyeteg.
- Hívtál mesterem? -kérdezte, mély férfi hangja volt.
- Igen, volna egy kis munkám számodra későbbiekre. Úgy 1 hét múlva, támadj meg egy Kuchiki Kodoku nevű shinigamit és pusztítsd el végleg, kedves Kyuuketsuki.
- Igenis mesterem. Nem várok érte jutalmat, hisz ez a kötelességem.

Idegen szavak és kifejezések:

0Sono Futago jelentése: Az Ikrek
1Sode no Shirayuki jelentés: Fehér Ujjú Hó
2
Las Noches jelentése: Aizen Palotája a Hueco Mundoban
3Hyourinmaru jelentése: Jég Gyűrű
4Suzumebachi jelentése: Lódarázs

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?