Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 12.

Shinigami Krónikák: 12. rész: Kodoku No Hidari Te0

- Mi lehet itt? -kérdezte Kodokut Rukiát, ám Rukia sem nagyon tudta. Ekkor megpróbált elindulni arra, ám Rukia elbuktatta. -Hé!
- Nem mész oda! Így is meg vagy sérülve, és ha mégegyszer megsérülsz, még ha nem is halsz meg, akkor Unohana kapitány kicsinál téged.
- Nem érdekel. -mondta Kodoku, majd ekkor eszébe jutott valami: -Akkor leszel te a bal karom. -elég meggyőző volt, főleg a mosollyal a száján.
- Hát öö... -kezdte Rukia majd elpirult. -Nem rángatsz bele az ostobaságaidba! -gondolta, majd folytatta mondanivalóját: -... oké! -elindultak Hitsugayáék harca felé, ám eközben Mayuri és Nemu harca folytatódott.
- Te ostoba fruska! -mondta Ko idegesen, egyre kevésbé tudta eltalálni Nemut. -Mire készülsz? -kérdezte, amikor Nemu előhúzta a zanpakutouját.
- Elpusztítalak te gonosz hollow! -mondta Nemu, majd lefelé tartotta a kardját, s aktiválta: -Gyilkolj, csak ne az urad, Meshitsukai1! -a zanpakutou ekkor meghosszabbodott, s gyémántok jelentek meg a markolatán. -A szolgából királynő lett. -mondta Nemu, s elkezdte támadni Kot.
- Grr, mostmár nagyon kezdessz idegesíteni. Ez az Ashisogi Jizou nem ér semmit! -mondta idegesen, ekkor hátraugrott. -Cero!
- Hasztalan! -mondta Nemu. -Souji2! -ez a támadás egy nagy energialövés volt, amely eltörölte az ellenfél támadását. -Sajnálom uram, de most elpusztítom. -mint egy zombi, olyan volt amúgy Nemu.
- Milyen jó, neki sokkal jobb zanpakutouja van. -mondta csillogó szemekkel Ko.
- Uragiri3! -suttogta Nemu, majd eltűnt. Ez a shikai képesség arra volt jó, hogy mikor eltűnik Nemu, bármikor hátbatámadhatja ellenfelét.
- Hova tűnt? -kérdezte Ko, ám az Ashisogi Jizo ekkor megsúgta neki, így kivédte Nemu támadását, majd egy ceroval telibe kapta a lányt.
- Áááh! -ordította Nemu, kicsit megsérült az oldala, és alig tudott regenerálódni, míg regenerálódott, megjelent mögötte Ko, s kettévágta az Ashisogi Jizouval.
- Véged van te fruska. -mondta Ko, majd elindult az 1. osztag épülete felé. -Először a főkapitányt fogom elpusztítani. -nevtett örömittasan, közben eltette az Ashisogi Jizout.
- Merre menjünk? -hallatszott Kodoku ordítása, Ko is hallotta, figyelmes lett rá, majd úgy döntött, nem akar tanúkat, ezért megpróbálja elpusztítani, ekkor odaállt Rukia és Kodoku elé.
- Áááh, Mayuri kapitány. -mondta Rukia szarkasztikusan. -Mit szeretne kapitány? -kérdezte.
- Elpusztítani titeket. -mondta Ko mosolyogva, előhúzta Ashisogi Jizout, majd aktiválta, s elkezdett támadni.
- Rukia, ne feledd, te vagy a bal kezem. -mondta Kodoku, a bal kezét nem akarta használni a válla miatt, majd előhúzta a kardját.
- Háháháhá! Nem sikerülhet kivédeni az Ashisogi Jizoumat! -mondta Ko, de Kodokunak végül sikerült.
- Rukia gyerünk, használd a Sode no Shirayukit! -mondta Kodoku, alig tudta már visszatartani ellenfelének a támadását.
- Rendben van! Táncolj, Sode no Shirayuki! -átalakult a kardja, a jellegzetes fehér alakjába, amely megfagyaszt a parancs után mindent ami az útjába áll.
- Nem engedheteeem! -ordította Ko, ám ekkor elé ugrott Nemu. -Már megint te? -kérdezte idegesen.
- Rukia, Kodoku, jöttem segíteni. -mondta továbbra is üres tekintettel Nemu. -Jöjjék a végső shikai képességem a Mayuri-Sama4! -ekkor a kardja átalakult az Ashosogi Jizouvá.
- Hogyan? Az Ashisogi Jizou? -kérdezte Ko. -Nagyszerű, akkor most megmérkőzik a kettőnk kardja. -ám mikor hozzáért, ellenfele kardjába úgy beleszúrta, mint kést a vajba.
- A kardocskám. -mondta pityeregve Nemu, s ekkor felpofozta Ko, így elrepült a Seiretei másik végébe.
- Folytathatjuk a harcunkat. Nos, ki legyen a következő, aki repül? -majd pillantást vetett Rukiára: -Amúúúgy... Te lány vagy vagy fiú? -kérdezte.
- Mit mondtál? -kérdezte Rukia idegesen, majd felugrott, Ko előtt ért földet. -Some no Mai, Tsukishiro5! -mondta, majd elugrott, ekkor befagyott Ko.
- Nagyszerű. -mondta Kodoku, ám ekkor Rukia felrúgta. -Na de most miért? Miért rajtam kellett kitöltened a dühöd? -kérdezte idegesen.
- Jaaahj bocsi, ez csak olyan reflexszerűen ment. -mondta Rukia, ám elkezdett repedezni a jég. -Hogyan? Ki fog törni? -kérdezte, meglepődött.
Ko végül kitört, s megvágta Rukiát az Ashisogi Jizouval, majd Kodoku felé vette az irányt.
- Rukia! Jól vagy? -kérdezte Kodoku, majd aktiválta a shikait. -Vágd szét az eget, Égi isten! -sikerült a mérgező kardot kivédeni, sőt még le is vágott egy kis darabot a kardból.
- Az Ashisogi Jizou! -mondta Ko. -Most megbántottátok. -ekkor hátraugrott, majd felfelé célzott, Kodoku Rukiához odament.
- Köszi, jól vagyok. -mondta Rukia, majd felállt. -Meg kell állítani, ez a shikai formájának a végső támadása.
- Siessünk akkor! -majd előre mutatta a kardját, s aktiválta a: -Hatsu Sike, Kaze Kizami! -feltöltötte a lélekenergiájával, s egy óriási szélvágást küldött ellenfelére.
- Sode no Shirayuki, gyerünk kezdjük! Tsugi no Mai, Hakuren6! -a két támadás együtt érkezett be Kora, ám az Ashisogi Jizou végső támadásához hozzákészülés miatt kivédte. -Ne!
- Háháháháhá! Gyerünk, Ashisogi Jizou, Sanagi Doku7! -ezzel megmérgezte a levegőt, így amit belélegeztek Rukia és Kodoku, megmérgezte őket.
- Sietnünk kell! -mondta Rukia. -Meg kell találnunk azt a rohadt kis parazitát. -mondta Rukia.
- P-parazita? Honnan veszed? -kérdezte Ko ijedten. -Monddd csak kislány, miből gondolod, hogy én nem Mayuri vagyok?
- Először is Mayuri kapitány nem így beszél. -mondta Rukia. -És Mayuri kapitány soha nem használná ezt az otromba képességet, túlságosan a szintje alatt van.
- Ez igaz? -kérdezte Kodoku suttogva. -Mármint ez a két ok.
- Dehogy igaz. -suttogva válaszolt ő is. -Csak a reakciójából kiderítettem, hogy valóban nem ő az.
- Becsaptááál! -ordította Ko, majd új stratégiát próbált használni. -Ha ez nem volt elég, akkor hát jöjjék, a bankai! Konjiki Ashisogi Jizou8!
A shikai kard átalakulni készült, egy óriási nagy kukac-baba lett belőle, amely mérget eregetett a szájából, megindult ekkor Rukia felé.
- Háháháháhá! Pengéket kiereszteni! -megindult a Konjiki, s pengéket kieresztett, Rukia nem tudt volna megvédeni magát, ám ekkor odaugrott elé Kodoku:
- Otsu Sike, Kaze Tate! -megvédte a szél pajzzsal, majd odaszólt Rukiának: -Gyerünk gyógyítsd meg a baj vállamat, nem fogom sokáig bírni egy kézzel.
- Rendben van, gyógyító varázslat, Itamidome! -elkezdte gyógyítani Kodoku vállát, ekkor ütközött neki a pajzsnak a Konjiki. -Nem sokára kész. -mondta Rukia.
- Oké, még bírom 1 percig maximum. -mondta Kodoku.
- Nincs annyi időőőnk! -ordította Ko, s ekkor aktivált egy újabb képességet. -Önpusztító Protokol! -mondta, s ekkor felrobbant a Konjiki.
Szél pajzs átalakult tűzpajzzsá, s egy nagy robbanás keletkezett ebből s, ám Rukia ekkorra már végzett, úgyhogy Kodoku megmentette a shunpo segítségével.
- Nos, most lássuk, hol van az ellenfél. -mondta Kodoku. -Most, hogy rendben van mindkét kezem, elpusztítjuk a hollowt.
- Azt hiszitek legyőzhettek? -kérdezte Ko. -Mostanra elterjedt a szervezetetekben a méreg, lelassultatok, simán elpusztíthatlak bennetek.
- Itamidome... -mondta Rukia. -Az Itamidome a használóját is meggyógyítja használat közben, és akármilyen problémára használható.
- Hogyan? -kérdezte Ko ijedten. -Azt már nem! Bankai! Konjiki Ashisogi Jizou. Támadáááás kukackám! -mondta, ám nem fogadott szót neki. -Most meg mi van?
- Kibillentél Mayuri lélekenergiájából. -mondta Rukia. -Mostmár nem fogad szót neked a bankai. -ám ekkor megindult. -Újra azonosultál.
- Rukia, fagyaszd már meg a kukacot! -mondta Kodoku, s Rukia úgy tett ahhogy kérte.
- Sode no Shirayuki, jöjjön a végső támadásod, Juhaku9! -a Juhakuval elkapta a Konjikit, majd megfagyasztotta.
- Szabadulj ki Konjiki! -ordította Ko, ám sikertelenül.  -Miértnem fogad szót? -kérdezte Mayuri.
- Miután a Jukahu megfagyasztja, nem tehet semmit, teljesen megbánul, lefagynak az agyi központjai a teremtményeknek.
- Neee! -ordította Ko.
Megjelent mögötte Kodoku, már tudta hol van ellenfele, Mayuri hátán. Hiszen hogyan máshogy irányíthatná?
- Cero! -ordította Ko, ezzel telibe kapta Kodokura.
- Úristen. -mondta Kodoku tágra nyílt szemekkel. -Ez túl gyenge volt. -mondta, majd meglátta a célját, s levágta, ám ekkor méreg kezdett terjengeni Mayuri testéből.
Ko azonban leesett egy mini gargantába, valaki megmentette, vajon Arturo? Vagy az aki még Arturo felett áll? Mayuri sajnálta, hogy azokat tette, majd beadta az ellenszert Kodokunak:
- Örülj hogy megúsztad ennyivel. -mondta Mayuri. -A véremben olyanféle mérgek terjengenek, amelyek rögtön károsítják az idegeket.
- Mi van? -kérdezte Kodoku. -Minek vannak a vérében olyan mérgek kapitány?
- Hm, csak hogy megtanulják azok akik rám támadnak, hogy többet nem kell rám támadniuk. -mondta Mayuri bölcsen.
- Ugyan már! -szólalt meg Rukia. -Kapitány úr szerint lenne ég esélye magára támadni?
- Hát, nem igazán. -mondta Mayuri, ám ekkor megérkezett Nemu darabokban, majd összerakta magát. -Hé mit akarsz Nemu? -kérdezte Mayuri.
- Sajnálom maga gonosz, ezért el kell pusztítanom! -mondta Nemu, majd rátámadt a fúrókezeivel.
- Há, lemaradtam valamiről? -kérdezte Mayuri döbbenten, elkezdte kergetni Nemut.
- Hé, és velem mi lesz? -kérdezte Kodoku idegesen.
Pár perccel később:
- Teee, ostoba! Nemu, hogy tehettél ilyet? Leromboltad a kutatási központot? -kérdezte Mayuri, majd a hajánál fogva eldobta Nemut messzire. -Ch. Aztán elég építőanyagot hozzá'.
Ezen elkezdett Rukia nevetni.
- Mayuri kapitány mindig megnevettet. -mondta Rukia, majd Kodokuval körbenéztek.
- Furcsa egy humorod van. -mondta Kodoku. -Hiszen olyan szörnyen bánik szegény lánnyal.
- Tudod... Nemut ő teremtette.
Fent a felhőn Arturo mestere még mindig ült, s nevetett, hogy Arturo szolgája elbukott.
- Háháháhá. -túl hangosan nevetett, Kodoku meghallotta.
- Ez a hang... -döbbent rá Kodoku, mikor meghallotta. -...mintha ismerős lenne.
- Mi az? -kérdezte Rukia. -Mi történt? Valami baj van?
- Mindegy, siessünk, nézzük meg a többieket.

Idegen szavak és kifejezések:

0Kodoku No Hidari Te: Kodoku Bal Keze
1Meshitsukai jelentés: Szolga
2
Souji jelentése: Takarítás
3Uragiri jelentése: Árulás
4Mayuri-Sama jelentése: Mayuri-Úr
5Some no Mai, Tsukishiro jelentése: Első Tánc, Fehér Hold
6Tsugi no Mai, Hakuren jelentése: Következő Tánc, Fehér Lüktetés
7Sanagi Doku jelentése: Báb Méreg
8Konjiki Ashisogi Jizou jelentése: Arany Láb-Vágó Jizou
9Juhaku jelentése: Fehér Fa
 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?