Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 15.

Shinigami Krónikák: 15. rész: Poboko No Atamatachi

- Nos mit tegyünk? -kérdezte Hitsugaya. -Véleményem szerint jelentenünk kéne az esetet Yamamoto főkapitánynak.
- Igen, mintnbizonnyal ez lenne, vagyis lesz a legmegfelelőbb döntés. -mondta Yoruichi, azonban most éppen egy garganta van nyílóban.
- Hogyan? -kérdezte mindenki, nem látták még. De pár pillanat múlva már igen, ám senki nem lépett ki rajta, így csak várni tudtak. A gargantán túl eszmecsere folytatódott:
- Poboko, örülj, te lettél a 96-98. Nuumeros. -mondta Arturo mestere. -Kapsz egy feladatot, okozz súlyos sebesülést Hitsugayanak, SoiFonnak és Mayurinak.
- Igen is mesterünk. -mondta Po. -Hééé, miért te mondod ezt? Nekem kéne. -mondta Bo. -Fogjátok már be, nem akarom, hogy mérges legyen ránk a mester. -mondta Ko.
- Menjetek Poboko. -mondta mesterük, s azok átmentek a gargantán, ezután Arturo felé fordult. -Kuchiki Yuusuke. -mondta.
- Tessék? -kérdezte Arturo. -Az kicsoda? Ki az a Kuchiki Yuusuke.
- Háháhá! Intézd el, egy hét múlva támadj rá, majd pusztítsd el, mindörökre! -mondta, s eltűnt.
- Nem hinném! -gondolta Arturo. -Úgy volt hogy magamura vagyok, hát nem fogom teljesíteni ezt a parancsot, főleg nem egy shinigamitól.
Poboko mikor megérkezett, a kapitányok már előkészültek, Yoruichi is, Rukia és Kodokuék pedig mögöttük álltak. Meglepődtek, amikor a 3-fejű arrancar kilépett a gargantán.
- Ki vagy? -kérdezte SoiFon, ám ekkor megszólalt Bo, s rögtön felismerte, hogy ő az aki megszállta.
- Várjunk! -mondta Kodoku. -Az Po. -mondta a bal szélső fejre mutatva. -Akkor a harmadik meg lesz Ko gondolom. Akkor a neve, Poboko! Poboko... Nem lehet... az egy játék amit...
- Amit...? -kérdezte Teru, ám választ nem kapott. -Naaah mondjad már.
- Mindegy, lényegtelen, biztos nincs köze hozzá. -Az a hang, most meg ez a dolog, hogy... kezdem azt hinni... -ekkor megjelent előtte Poboko, majd megpróbálta a kardjával ledöfni, de siekrült elugrania.
- Ez a te hibád! -mondta Po Bonak. -Miért lenne az enyém? -mondta Bo, majd Konak fordult: -Hagyjál már. -mondta Ko, majd durcis lett.
- Ezek idegesítőek. -mondta Hitsugaya. -Ülj meg a fagyott egen, Hyourinmaru! -mondta majd támadást indított Poboko ellen. -Ezt kapd kiii!
- Ch, szánalmas. -mondták, majd együtt elkezdték feltölteni a cerojukat. -Sanbai Cero1! -a hármuk ceroja egyesült, majd kivédték a Hyourinmaru támadását.
- Hitsugaya kapitány ereje nem lesz elég. -mondta Mayuri, majd aktiválta a Konjiki Ashisogi Jizout. -Támadááás, Pengék kieresztése! -ellenfelét megpróbálta karóra húzni a Konjiki, sikertelenül.
- Ezt is ismerjük már. -mondta Poboko, majd egy újabb Sanbai Ceroval szétzúzták Mayuri bankaiat.
- Hogyan? -kérdezte Mayuri idegesen. -A Konjikit elmerted pusztítani? -ekkor egy kidout próbált használni: -Mérgezd meg a lelkét eme gonosznak, pusztítsd el az újjaddal, óh istenem, a lelkek királya ereje, adj nekem erőt, hogy elpusztítsam mérgeddel ellensééégem! Speciális támadási varázslat: Ikitachi no Oosama no Doku1! -ekkor erősen koncentrált ellenfelére, majd egy újabb szövegbe fogott: -Vérében terjedj el, s puszíts belülről, mint egy vírus, Hakaiteki6 mód!
- Mi ez? -kérdezte felakadt szemekkel Poboko, kezdett elterjedni a testében a méreg, végül elkezdtek sorvadni a végtagjai. -Mit tettél Mayuri? -ordította Po. Majd aztán Bo odasúgott valamit a többieknek. -Igazad van. -mondta Ko, s újra feltöltötték a Sanbai Cerot.
- Vigyázat! -ordította Mayuri amikor meglátta a cero színét. Az narancssárgáról feketévé lett. -Ez a Ikitachi no Oosama no Doku! -mondta rettegve.
- Akkor hát ki kell védenünk. -mondta SoiFon. -Álljatok hátrébb fiatalok. -mondta Rukiáéknak, azok úgy is tettek.
- Daiguren Hyourinmaru. -mondta Hitsugaya, majd befagyasztotta körülöttük a környéket, így amikor elérte a mérgezett cero, az is megfagyott, majd összetört.
- Nagyon okos. -mondta Mayuri, mind Hitsugayának mind Pobokonak mondta. -Azonban egy mérgezett ceron kívül több kell, hogy legyőzzetek minket, kapitányokat.
- Valóban? -kérdezték, ekkor előhúzták a kardjukat, majd levágták vele a fejüket.
- Hogyan? -kérdezte mindenki, meglepődtek ezen a húzáson, hisz mindenki kérdezhetné: Miért vágták le a fejüket, ám ekkor megszólaltak:
- Resurreción, Futago Ryuu3! -mondták, ekkor a nyakuk és fejük közt csont keletkezett, amelyet mozgathattak, hosszú volt így a nyakuk, nőtt még 4 kezük, s a hátukból kinőtt 3 pár szárny. ekkor a lábuk is szétvált, lett még 2 pár lábuk, s ekkor nőtt 3 farkuk, úgy néztek ki, mintha sziámi ikrek lennének: -Háháháhá! A legvégső forma Pobokuként számunkra ez. -mondták.
- Ez a szörnyeteg... -mondta Kodoku. -Undorító. De ennek van egy gyengéje csak egy teste van.
- Igen ez igaz. -mondta Hitsugaya. -És mi 4-en vagyunk. Szóval támadááás!
- Bankai! Konjiki Ashisogi Jizou. Támadááás újra a pengékkel.
- Shunkou aktiválódj! Ezzel foglak elpusztítani te undorító sárkány. -mndta Yoruichi, majd megtámadta Kot, azután a Konjiki is megtámadta.
- Áááh! -ordította Ko, ekkor ideges lett, s a kapitányok és Yoruichi felé irányította a farkukat, majd valamit mondott: Ryuu-O Cero4! -ordította, s egy erőteljes cero indult meg.
- Vigyázz Yoruichi urnő! -ordította SoiFon majd elé ugrott: -Bankai! Jakuhou Raikouben! -a rakétákkal kivédte a csapást, majd pár rakétát bevitt Pobokonak is.
- Ezért most megfizeeetsz! -ordította Po, majd a kezeiket összerakta, ekkor kezdett töltődni a cero: Sanbai Cero! -s SoiFont leütötte a földre, majd odarepült hozzá, s beledöfte a karmait.
- SoiFon! -ordította Yoruichi, majd megjelent Poboko előtt, s egy nagyott ütött rá, ekkor Hitsugaya meg átdöfte a testét Pobokonak.
- Azt hittétek ennyivel elintézhettek minket? -ekkor felugrottak Hitsuék, jött a Konjiki.
- Konjiki, gyerünk a féreg ágyút! -ordította Mayuri, majd a Konjiki szájából egy nagy ágyú szerű izéjött ki, s egy sugárnyalábbal eltalálta Pobokot, ám akkor azok elszívták a szájukkal a támadást. -Lehetetlen!
- Valóban? -kérdezték Poboko feje, majd Taikousa no Cero5! -mondták, majd egy gigantikus ceroval kiütötték a Konjikit, majd Mayuri előtt megjelentek, s a farkukkal leütötték. -Egynek vége.
- Táncolj! -mondta egy hang távolról, Rukia volt az. -Sode no Shirayuki. Juhaku! -ordította, s ekkor megfagyott Poboko teste, de történt valami:
- Ruuukia! -ordította Kodoku, ám már késő volt, nem ért oda, Poboko egy sima ceroval úgy megsebezte Rukiát, hogy majdnem levágta a karját, alig tartotta valami. -Jól vagy? -kérdezte Kodoku, amikor odaért.
- Nagyon! -mondta Rukia. -Ilyen hülyeséget kérdezni. -ekkor elájult.
- Háháháháhá! Remélem meghalt. -mondta Poboko. -Most pedig ti jöttök kapitányok. -ám nem tudott mozdulni. -Mi ez? A képessége továbbra is fennmaradt?
A jég tovább terjedt, végül Ko megfagyott, majd széthullott.
- Ko! -ordította Po, ám már késő volt, ekkor megjelent előtte Hitsugaya, s őt is levágta. -Ááh, Bo bosszulj meg.
- Megfoglak. -mondta Bo, s ekkor feltöltötte a cerot, Yoruichire célozva.
- Yoruichi-úrnő! -ordította SoiFon, majd újra megmentette, ezután Yoruichi megfogat a fejét, így meglendülve feljutott Pobokohoz.
- Köszi SoiFon. -mondta Yoruichi mosolyogva, majd a Shunkouval beleütött Boba, így levált a testéről a feje, meghalt végül, a 3 fej ot díszelgett a földön.
- Vége nagy nehezen. -mondta Yoruichi, már alig bírt mozdulni.
- Kuchiki Rukia jól van? -kérdezte Hitsugaya.
- Rohadtul! -mondta idegesen Kodoku. -Be kell vinnünk a 4. osztaghoz.
- Igen, nagyon súlyosan megsérült. -mondta Teru, amikor ránézett a sebére.
Hagesii nem szólalt meg, csak figyelte a földön heverő fejeket, amelyek nem akartak elporladni.
- Mi a baj? -kérdezte Yoruichi Hagesiitől, de nem kapott választ, amikor azonban hátranézett: -Áááh! -ordította, átlőtte egy ceroval az egyik fej.
- Hogyan? -kérdezte Hitsugaya, ekkor őt is átlőtte egy másik, SoiFon is így járt, mindhárman a földre kerültek, nem tudtak megmozdulni.
- Háháháháhá! -elintéztük őket. -mondták a fejek, majd karddá és testté változtak, de mostmár hárman voltak.
- Rohadékok! -mondta Kodoku idegesen, majd felállt.
- Elvégeztük a dolgunk mesterünk! -mondták az ég felé. -Most mit tegyünk?
A fejükben megszólalt a mesterük hangja, majd ezeket a szavakat használta:
- Még nem végeztetek, vannak szemtanúk, előbb okat öljétek meg, azután jön a jutalmatok.
- De mester... ugye nem csak ígérgetsz? S felhasználsz a célodhoz. -mondta Po.
- Kételkedsz bennem? Mert akkor rögtön úgy elpusztítalak, ahhogy keletkeztetek.
- Sajnálja nagyon. -mondta Ko, csitítva Pot, nem akarta, hogy testvérének annyi legyen.
- Hát rendben, intézzétek el őket, azután pedig megkapjátok a jutalmatok, szabadságot, vagy erőt. -majd elhalkult a hang.
- Most meghaltok! -mondta Po Kodokuék felé mutatva.
- Valóban? -kérdezte Kodoku, majd felugrott egy nagyobb ház tetejére, s elkezdett futni, majd megállt.
- Az én ellenfelem leszel! -ordította Ko.
- Megint te leszel ellenem? -kérdezte Kodoku. -Ne feledd, egyszer legyőztelek.
- De akkor még nem voltam a 96. Nuumeros. -mondta Ko.
Eközben Po és Hagesii is arrébb mentek.
- Hanyadik vagy? -kérdezte Hagesii ellenfelétől.
- Én a 98. Nuumaros vagyok, nos, kezdjük a csatánk?
Teru pedig ott maradt, a 97. Nuumeros ellen harcolni ahhol az előbbi csatát vívták Poboko ellen.
- Nem félsz elelnem újra kiállni? -kérdezte Bo nevetve.
- Nem, nem félek. Miért féljek? Csak egy szánalmas hollow-fatty vagy.
- Ezt még csúnyán megbánood!
- Kezdjük! -mondták mind a 6-an, miközben a kapitányok a földön feküdtek eszméletlenül:
- Nagyszerű. -nevetett a Hueco Mundoban Arturo mestere, igaz nem volt a Las Nochesben. -Arturo, még ezeket akartad eldobni?

Idegen szavak és kifejezések:

0Poboko No Atamatachi jelentése: Poboko Fejei
1Sanbai Cero jelentése: Háromszoros Végzet Robbanás
2Itamitachi no Oosama no Doku: Lelkek Királyának Mérge
3Futago Ryuu jelentése: Iker Sárkány
4Ryuu-O Cero jelentése: Sárkány-Farok Végzet Robbanás
5Taikousa no Cero jelentése: Ellenség Végzet Robbanása
6Hakaiteki Raikouben jelentése: Pusztító

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?