Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 16.

Shinigami Krónikák 16. rész: Sono Futago No Sakaime

Poboko, amikor legyőzték, a fejeivel hátbatámadta a kapitányokat. Majd átalakult Pová, Bová és Ková. Ko Kodoku ellen, Bo Teru ellen, Po pedig Hagesii ellen harcolt, és most jöjjék!
- Kezdjük hát! -mondta Ko, ekkor előre mutatta a kardját, de Kodoku már el is tűnt a szeme elől. -Gyorsabb mint a sonidom? -kérdezte idegesen, ekkor megjelent mögötte Kodoku, majd egy Saial megbénította.
- Nos, ennyi volt. -mondta Kodoku, viszont mikor odafigyelt újra, ellenfele eltánt, s már csak egy szúrást érzett a könyökénél, Ko volt az, súlyos sérülést okozott neki.- Te rohadék. -monda idegesen, majd egy Byakuraial átlőtt Kon. -Nos, hogy esett? -kérdezte.
- Háháháhá! Azt hiszed számított akármit is? Cero! -támadott közelről, Kodoku nem kerülhette ki. -Vége. -mondta gúnyosan, majd elfordult.
- Soha ne fordíts hátat az elelnfelednek. Vágd szét az eget, Égi isten! -ordította, majd nekiment Konak.
- Már megint ez a kard? -kérdezte nevetve Ko, majd a sonidoval Kodoku mögé került. -Már késő akármit is használnod. Összetett Cero! -ordította, s ekkor eltalálta 5 ceroval Kodokut.
- Gyenge. -mondta Kodoku mosolyogva, majd shunpoval pont elé került, s megvágta Ko arcát, emiatt nagyon ideges lett Ko, s bevetette egyik legerősebb technikáját:
- Jöjjék, az egyik legerősebb technikám, Sokszorosított Cero! -ordította, s ekkor rengeteg cerot kezdett feltölteni, minddel átlőtte Kodokut, de hasztalan. -Mi a fene vagy? -kérdezte rettegve.
- A halálod. -mondta Kodoku, majd aktiválta a Hatsu Sike, Kaze Kizamit! -Halj meg! -mondta vigyorogva, s támadásokat küldött ellenfele felé, az képtelen volt kivédeni olyan gyorsan történt. -Rukiat megbosszúlom.
- Áh, bosszú. -mondta a túlélő, s ekkor a kardját maga elé tartotta. -Resurreción: Wyvern Ryuu1! -a kardja átalakult valami fehér anyaggá, amely bevonta Kot.
- Ez meg mi a fene? -kérdezte Kodoku, majd megtámadta, ám ekkor rengeteg Cero kezdett töltődni a fehér maskara körül.
Eközben más csaták is folytak. s körülbelül ilyen pusztítóak voltak:
- Kourihahen Hagesii ugye?-kérdezte Po, majd felment a levegőbe. -Most elpusztulsz ugye tudod? A kapitányokkal együtt. -mondta mosolyogva.
- Nem hinném! -ordított rá Hagesii, majd ő is felment oda a levegőbe. -Te fogsz elpusztulni, tudd meg! -ekkor a shunpoval máris Po mögött volt.
- Ennyi az egész? -kérdezte Po, majd megfogta Hagesii kezét, s beledobta a földbe. -Gyenge és lassú! -mondta Po, de észre sem vette, hogy Hagesii már mögötte volt, s leütötte. -Hogy merészelsz hozzám érni?
- Úgy merészelek, hogy legyőzlek! -mondta, majd megindult ellenfele felé le, és bevert neki párszor. -Elég volt?
- Kevés vooolt! -ordította Po, majd egy ceroval megajándékozta Hagesiit. -Most pedig,jöjjék egy kis Balaaa2! -elkezdte szórni Hagesii feléa  Balat.
- Ez kemény! -mondta Hagesii, miközben ugrált elfele ellenfele támadásai elől, végül úgy döntött aktiválja a shikait: -Áraszd el! Tengerek Királya. -elkezdte forgatni, s kivédte a támadásokat.
- Ennyire gyerekes módszerrel próbálkozol? -kérdezte idegesen Po, észre sem vette, hogy Hagesii mögé került, már csak későn, amikor ledöfte. -Te ostoba, nem győztél le!
- Hogy mi? -kérdezte Hagesii, amikor Po az egész testét ceroval töltötte fel.
- Végleges Cero! -ordította, ezzel elrepítette Hagesiit, majd előhúzta a kardját: -Resurrección! Támadj fel Sanshouuo3. -őt is olyan fehér köteg vette körbe.
- Nos Bo, mit gondolsz? -kérdezte Teru. -Legyőzöl?
- Még szép, egy ostoba shinigami engem nem pusztíthat el. Főleg egy olyan gyenge nem mint te! -rátámadt a kardjával.
- Valóban így gondolod? -kérdezte Teru, kivédve minden elelnfél támadást, majd mikor előre döfött, megsértette Bo maszkját.
- Ááh! -ordította Bo, majd visszább ugrált, azután fel az égbe. -Ezért csőnyán megfizetsz! Halálos Zuhanó Csapás! -ordította, s ököllel próbálta legyőzni Terut.
- Hasztalan. -mondta Teru becsukott szemmel, mközben mormogott egy varázslatidézést: -Raikouhou! -ordította, majd Bot súlyosan megsebesítette.
- Rohadt shinigami! -ordította Bo. -Egy arrancar vagyok, nem győzhetsz le! -elővette a kardját, majd: -Resurrección: Ryuu Oosama4! -átalakult, őt nem vette körbe fehér réteg, hanem csak átalakult. Lábai meghoszabbodtak, szárnya nőtt, meghoszabbdoott a nyaka, majd a kardja is is, s megváltozott a feje. -Háháháhá! Elpusztulsz kis mocsok. -ekkor egy intenzív cerot küldött Teru ellen.
- Szikrázz Raimaru! -mondta, amikor kihúzta kardját a hüvelyből, majd mikor elkezdte forgatni kivédte a támadást.
- Hogyan? -kérdezte Bo,majd újra támadt, de a semmire, ugyanis Teru ekkor eltűnt. -Hova tűnt? -kérdezte, neki már végleg késő volt.
- Igen Raimaru? -kérdezte vigyorogva Teru, majd elkezdett mondani valamit: -A végső támadásom eljött hát. Rai Hashi5! -mondta, majd belehasított Bo hátába.
- Áááh! -sikított Bo amikor megrázta a 220, majd kezdett elégni, Teru kicsit sem sajnálta, pedig könyörgött neki. Végül elporladt. -Vége. -mondta Teru.
Po fehér maskarában is aktív volt, támadta Hagesiit, mégpedig elég keményen, 20 ceroval, amelyeket a kardától lőtt ki.
- Ez nem lesz így jó. -mondta Hagesii. -Ha így folytatja, hamar elkapnak a csapásai. Nagyon erős ebben a fehér formában.
Úgy döntött Hagesii, hogy meg kell törnie ezt alakot, ám amkor megpróbálkozott vele, csak pár cerot siekrült kapnia.
- Francba! Ez a fehér valami túl erős. -mondta kissé kezdte elveszteni a reményét, ám ekkor megtört a fehér páncélzat, s kezdett átalakulni Po.
- Áááh! -ordított, fájdalmas volt az átalakulás, végül egy hosszú szalamandra sárkány lett belőle. -Háháháhá! Ez a legvégső alakom. A szalamandra.
- Egy ekkora dög? -kérdezte magában Hagesii, először megijedt, ám ekkor meglátta a felkunkorodó farkát, és elkapta a nevetés. -Háháháhá! A farkad. -mondta.
- Mi van? -kérdezte idegesen Po, majd cerot kezdett "hányni".
- Mennyi energia. -mondta Hagesii, de úgy döntött hogy szembe száll vele, elkezdte forgatni a kardját, ő kivédte vele ezta  nagy cerot.
- Mi a fene? -kérdezte Po. -Lehetetlen hogy kivédd!
- Mostmár értem, te csak nagy vagy. -mondta Hagesii, majd: -Genshino Mizu Hahentachi! -mikor beleágyazódtak Po pikkelyei alá, kiadta a robbanási parancsot, szétrobbant Po teste, ezután használta a Fukouna Oomizut használta, ezzel szétolvasztotta ellenfele testét. -Ez könnyű volt. -mondta nevetve Hagesii.
Kodoku csatája azonban ekkor még nem ért véget, ellenfelemidnen ceroja eltalálta.
- Ennyi? -kérdezte Kodoku, folyt már a vére, de még mindig nem érdekelte, folytatta a harcot.
- Állj le, had segítsünk! -mondták a többiek.
- Azt már nem! Ott álljatok meg, vagy ti lesztek a következők.
- Milyen arrogáns. -szólalt meg a fehér páncél alatt, majd elkezdett megrepedni a páncél, ekkor átalakult egy kisebb méretű sárkánnyá.
- Ez a legvégső formád? -kérdezte ijedten Kodoku. -Mindegy, legyőzöm.
- Valóban? Valóban legyőzöl? -elkezdett repülni. -Szárnypenge Cero!
Rengeteg cerot indított a stárnyából, de a Tenno Kamival mindet kivédte Kodoku.
- Ennyi? -kérdezte Kodoku unottam.
- Mi az hogy "ennyi"? -kérdezte idegesen Ko, ekkor elkezdte feltöltenia  legvégső ceroját, majd összevissza repült.
Kodoku becsukta a szemét, ekkor egy felhőn volt, Tenno Kami szólt hozzá:
- Eljött az ideje, hogy...
- Hogy megtanuljam a bankait? -kérdezte Kodoku.
- Ne légy türelmetlen Kodoku. -mondta Tenno Kami. -Toku Sike, Tou Happou6.
- Óh értem. -mondta ördögi vigyorral Kodoku, majd kinyitotta a szemét, Ko éppen mögötte volt.
- Kodokuu! -ordították társai.
- Toku Sike, Tou Happou! -mondta, ekkor a Tenno Kami szélpengéje átalakult gömbbé majd megindult Ko felé.
- Mi ez? -kérdezte Ko, majd azt lőtte meg a ceroval, ám siekrtelenül, mikor elérte, próbálta visszatartan, de ez sem siekrült, ekkor megszólalt Kodoku:
- Válj pengévé! -ekkor egy szélpenge keletkezett mely átdöfte Kot, majd pedig megfordult Kodoku, s a markolatot előbb fel aztán le mozgatta, ketté esett Ko, majd megjelent egy penge a markolatban utána:
- Ez a shinigami... -mondta Ko. -... te vagy maga az ördög. Le fogod győzni a mesterem, ha nem halsz meg e... -ám ekkorra felbomlott.
- Vajon ki lehet a mestere? -kérdezte magában Kodoku.
Észre sem vette, hogy valaki figyelte a harcukat, mégpedig Yuusuke, azaz az apja egyik küldönce:
- Nagyuram, Kodoku-sama újra megsérült, mit kíván tenni?
- Megint megsérült? Ez nem állapot. Azt reméltem, hogy a Seireteiben biztonságban lesz, de mostmár kétlem. -ekkor elkezdett egy levelet írni. -Ezt a levelet vidd Kuchiki Byakuyának.
- Kuchiki Bya...kuyának? -kérdezte a küldönc, meglepődött.
- Igen, Kodoku vissza fog jönni, még a holnapi napon! Otthagyja a Seireteit.
- Igenis uram. -mondta a küldönc, majd elment.
- A feleségem nyomai? -kérdezte miközben egy ninja volt mögötte.
- Sajnálom, de még nem találtam meg. Azonban...
- Azonban...?
- Már fizethetne előleget, különben véletlenül megölöm.
- Hm, kétlem! -mondta Yuusuke, majd megjelent a ninja mögött.
- Áááh!
- Velem senki sem packázhat! Nem zsarolhatnak, különben végük. Most még megkegyelmeztem neked, de még egy ilyen, s meghalsz.
- I-igen is uram! -majd eltűnt.
Kodoku és társai eközben Hitsugayáékat szedték össze, majd nagynehezen elvitték őket Unohanához:
- Unohana kapitány! -ordított Kodoku, ám ekkor összeesett Rukia súlyától, meg talána  vérveszteségtól.
- Kodoku!

Idegen szavak és kifejezések:

0Sono Futago No Sakaime jelentése: Az Ikrek Vége
1Wyvern Ryuu jelentése: Wyvern Sárkány
2Bala jelentése: Rakéta
3Sanshouuo jelentése: Szalamandra
4Ryuu Oosama jelentése: Sárkány Király
5Rai Hashi jelentése: Villám Él
6Toku Sike, Tou Happou jelentése: Különleges Vihar, Kard Lövés

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?