Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 25.

Shinigami Krónikák 25. rész: Teikanshi Fukanzenna BANKAI To...

- Most pedig véged! Megmondtam, én uralom a szelet, minden szél az én fegyverem. -mondta Kodoku, majd a tornádó Gaikotsu körül egyre jobban szűkült.
- Áááh! -egyre jobban elhalt Gaikotsu sikolya, végül pár csont maradt belőle, az is feloszlott, majd a garganta elpusztult.
- Legyőzve. -mondta Kodoku mosolyogva, majd lement Ichigoékhoz. -Hol van Teru és Hagesii? -kérdezte aggódva, tudta, hogy Arturot mentek megállítani.
- Arturot mentek megállítani. -mondta Mayuri. -A Rukongai elhagyatott körzetébe. Utánuk akarsz menni? -kérdezte kíváncsian.
- Igen, muszáj leszek utánuk menni. Nem győzhetik le maguk Arturot. Szóval mennem kell. -majd kinyitott egy senkaimont, s belement.
- Gond van. -mondta Urahara. -Már nem mehetnek shinigamik a senkaimonnal a Shisui tükörhöz, ezért ő most a Seireteibe fog jutni. -kezdett idegeskedni.
- Ne aggódj, oda fog érni. -mondta Ichigo. -Ha nem... akkor meg megszívtuk.
- Nem, ez nem igaz. -majd felállt Urahara. -Ha odaér, akkor megszerezi Arturo a Shisui tükröt, ki tudja mit akar vele kezdeni.
- Ezt hogyan érted Urahara? Talán eltitkolsz valamit előlünk? -kérdezte Mayuri, miközben az Ashisogi Jizouból áradó mérget akarta eltűntetni.
- Régen... Kuchiki Yuusuke megkeresett, volt egy családi ereklyéjuk, mégpedig az Égi Kő. -kezdte Urahara. -Erre nem emlékezhet Kodoku, hiszen még kisbaba volt, ám úgy döntöttünk ezt az ereklyét a Tenno Kamiba rejtjük. Mivel abban van, így a bankai elérhetetlen számára. Szóval, ha megtudja, hogy benne van a Tenno Kamiban ez a kő, akkor minél jobban elakarná belőle tüntetni, ezért is nem szabad róla tudnia. Az Égi Kő és a Tengerek Köve pedig, a Shisui Tükörrel együtt, egy zanpakutou erejét ezerszeresére emelik, értitek már mi a célja az arrancarok mesterének?
- Nem igazán. -mondta Ichigo.
- Ostoba vagy Ichigo. -mondta Yoruichi.
- De most miért?
- Mert Urahara úr ezzel azt akarta mondani, hogy az ellenfelünknek nem szabad megszereznie az Égi Követ, ugye? -okoskodott Orihime.
- Hát, nem éppen, de ez a magyarázat is megteszi. -mondta Urahara.
- Menjünk a fiú után? -kérdezte Mayuri.
- Nem! -mondta Yoruichi. -Ez az ő harca, az ő kardja, ha ő elveszti, akkor az ő hibája, persze Urahara hibája is többekközt.
Eközben Kodoku megérkezett a Seireteibe.
- Mi a fenét keresek itt? -kérdezte idegesen, pontosabban a Seiretei egyik kapujánál volt, Jidanbou kapujánál. Jidanbou nem volt ott. -Ezt jelenteni kéne majd valamikor, de most sietnem kell!
Teru és Hagesii mindig felálltak, amikor Arturo elsöpörte őket. Azonban már egyre kevésbé bírták, reménykedtek, hogy jön a segítség.
- Támadjunk két oldalról. -ez az ötlet Terutól származott, ekkor felugrott, majd Arturo mögé ugrott. -Rai Hashi! -ordította, majd nekiment Arturonak.
- Okké! -mondta Hagesii, majd ő is megindult. -Chimeitekina Cunami! -a kettejük támadása egymásnak ment, ezzel súlyosabban megsebezve Arturot, de nem ért semmit.
- Haszontalak csökevények. -mondta Arturo, egyre idegesebb lett. -Dupla Cero! -ordította, megjelent mindkét kezén 1-1 cero, majd a két fútmegtámadta.
- Neeee! -ordította Kodoku, amikor odaért, eltalálta a fiúkat a ceroval, majd azok elrepültek, Kodoku ekkor Arturoelé ugrott. -Arturo, te rohadék! -mondta.
- Kodoku! -mondták Teruék, miközben felkeltek. -Végre hogy itt vagy. -meglepődtek, hogy Kodokun egy vágás nem volt, hiszen az a Nuumeros a 29. volt, de mindegy, most itt áll a 11. Nuumeros előttük, ő a lényeg, nem Gaikotsu legyőzése. -Gyerünk! Mi már nem nagyon bjrunk támadni. -ordították.
- Hát itt vagy végre. -mondta Arturo mosolyogva, majd megindult a kardjával Kodoku felé, olyan gyorsan csápolt a kardjával, hogy Kodoku alig tudta kivédeni.
- Milyen gyors vagy. -mondta Kodoku, miközben kivédte a támadásokat, ám végül egy szikla megállította Kodokut. -Affene!
- Háháháhá! -ekkor elkezdte ütni Kodokut. -Most pedig, véged! -ordította, majd egy Balaval átakarta lőni a testét, de Tenno Kamival megállította a támadást. -Hogyan? -kérdezte Arturo.
- Kicsit fejlődtem. -mondta Kodoku, majd belerúgott Arturoba, ezzel hátralökve. -Toku Sike, Oto Shidou! -ordította, majd a hangtámadás megindult az ararcnar felé, az nem bírta, így a szárnyával kezdte védeni magát. -Nocsak, nocsak, nocsak. Milyen gyenge vagy. -mondta Kodoku, ám ekkor ellenfele ledöfte, mivel a sonidoval gyorsan elé került.
- Nállam gyorsabb lény nem létezik! -mondta Arturo, majd kihúzta a kardját Kodokuból. -Azthiszem, a következő csapásom, a szívedet célozza meg. -egy cerot kezdett tölteni.
- Neeem! -ordította Kodoku, majd egy újabb hangcsapással majdnem szétrobbantotta Arturo fejét. Arturo a fejét fogva hátraugrott, majd a szárnya egyre nagyobb lett.
- Te akartad. -mondta Arturo, majd elkezdett felfelé repülni, a fehők felé reült, úgy hogy ne láthassa Kodoku, ez okos húzás volt, hisz így támadhat észrevétlenül.
Kodoku odament Teruhoz és Hagesiihez, akik már együtt voltak egy helyen, majd odaadta a két ampullát, amelyet Mayuri adott neki, gyógyszer volt benne.
- Köszönjük! -mondta Teru és Hagesii. Cerók zápora indult meg ekkor a felhők felől, mindegyik Kodokuék felé, de Kodoku kivédte a shunpo és Tenno Kami kombóval.
- Felmegyek Arturohoz, addig vigyázzatok magatokra. -mondta Kodoku, majd a Tenno Kami segítségével elindult felfelé.
- Vigyázz magadra, és rendben! -mondták a többiek, aggódtak érte.
Miközbe Kodoku felfelé haladt, egyre gyakoribbak lettek a cerok, Arturonak rengeteg ereje lehetett, ha mindezt sikerült kilőnie, de végülis Kodoku mindet kikerülte, így hasztalan volt.
- Üdv! -mondta Kodoku, amikor felért a felhőre, ahol Arturo volt, Arturo meglepődött, ám örült is neki kissé, gondolta itt egyszerűbb lesz megszerezni az Égi Követ.
- Ideje volt. -mondta Arturo, majd megjelent közvetlen Kodoku előtt. -Van nálad valami, ami nekem kell. -ekkor megfogta azt a kezét Kodokunak, amelyikben a Tenno Kami volt.
- Mit akarsz azzal a kezemmel? -kérdezte Kodoku. -Mit akarsz a kardommal? Gaikotsu is a zanpakutoumat akarta! Miért?! Utálom ha titkolóznak!
- Nos, a kardodban van valami, ami nekem nagyon kell. -ekkor kicsavarta Kodoku kezéből a Tenno Kamit, egy óvatlan pillanatban, majd elsonidozott tőle. -Lásd, hogy mi volt az a nagy dolog. -ekkor összezúzta Tenno Kami markolatát.
- Neee! -ordította Kodoku, mintha a lélkének egy részét zúzták volna agyon. -Te rohadééék! -üvöltötte Arturonak, Arturo ekor odadobta a Tenno Kamit mellé, majd megmutatta az Égi Követ.
- Nos, ezt akartam csak. -mondta, majd elrakta a kardját. -És most pedig, meghalsz! -ördögi stílusra váltott. -Kereszt Cero! -megjelent egy gömb Kodoku előtt, majd az szétrobbant, fel, le, jobbra és balra vezetett belőle egy-egy sugár, ez akkora volt, hogy mér Teruékat is majdnem elsodorta.
- Mekkora! -mondták, kissé féltek, hogy Kodoku meghalt, ám ekkor valami lepottyant az égből, Kodoku volt az, miközben magához ölelte a Tenno Kamit.
- Kodokuu! -ordította Teru.
Arturo eközben mintha lépcsőzne, úgy jött le a felhők közül, kezében pedig ott ragyogott az Égi Kő.
- Te rohadék! -mondta Hagesii.
- Lényegtelen, ti akartatok harcolni, úgyhogy ha meghal a barátotok, ne engem okoljatok.
Kodoku elméjében azonban nagy eszemecsere folytatódott, Tenno Kami hozzászólt, újra, a lelkében voltak, Tenno Kami pedig ott várta. Egy páncélos férfi volt, minden porcikája letakarva.
- Kodoku... ha most a zuhanás véget ér, meghalunk mindketten. -mondta Tenno Kami.
- Igen, legalább együtt halhatunk meg. -mondta beltörődően, ekkor elővarázsolt Tenno Kami egy asztalkát rajta teáskannával és csészével.
- Ülj le. -mondta a Tenno Kami, miközben ő is leült, töltött mindkettőjüknek teát. -Őszintén? Nem fogunk meghalni.
- Hogyan? -kérdezte Kodoku,
- Valóban... nem fogunk meghalni. De szeretek teázni, és szeretném, ha velem teáznál.
- Rendben. -mondta Kodoku, majd elvette a teát.
- Nagyon szeretek teázni, veled a legjobb, úgy tűnik. -mondta Tenno Kami.
- Finom ez a tea. -mondta Kodoku, mikor beleszürcsölt. -De kicsit meleg!
Ekkor Tenno Kami egy kis szelet küldött a teába, majd Kodoku újra belekortyolt.
- Ááh, mostmár tökéletes.
- Érdekel a bankai? -kérdezte Tenno Kami, miközben itta a teát.
- Nem, már nem. Bankai nélkül akarom legyőzni Arturot.
- Nem leszel rá képes. -mondta Tenno Kami. -Megmutatom az igazi alakom.
- Hogyan? -kérdezte Kodoku.
Elkezdett repedezni Tenno Kami páncélja, azonban nem esett le róla.
- Sajnálom, még nem tehetem. -mondta Tenno Kami. -Azonban, ennek az alaknak, Hakaitekina Tenno Kami a neve.
- Hakaitekina...? -kérdezte Kodoku.
- Igen. -mondta Tenno Kami, majd eltűnt minden, Kodoku felébredt.
- Mutasd magad bukott isten! -ennyit mondott először, majd lábbal lefelé kezdett zuhanni. -Ban...kai! -mikor földet ért, megjelent körülötte egy forgószél, s eltűnt a kezéből Tenno Kami.
- Hogyan? -kérdezte Arturo, amint megindult a Shisui templomhoz.
- Hogy mi? -kérdezték a fiúk.
Mikor elült a tornádó, megjelent belőle Kodoku, szél energia vette körbe, szél szárnya volt, démonszerű, mintha magasabb lett volna, a szeme pedig kékké vált.
- A tökéletlen bankai: Hakaitekina Tenno Kami1. -mondta, majd megjelent a kezében Tenno Kami, amely meghoszabbodott, a hollow agyarok átalakultak széllé,és oldal pengeszerűen voltak meghoszabbodva. -Azonban, ellened Arturo ez is elég lesz!
- Nagyon elbíztad magad, csak mert tudsz egy bankai szerű valamit! -mondta Arturo idegesen. -Azonban engem nem győzhetsz le egy tökéletlen bankaial, lehetetlen, hogy legyőzz veleee!

Idegen szavak és kifejezések:

0Teikanshi Fukanzenna BANKAI To... jelentése: A Tökéletlen BANKAI És...
1Hakaitekina Tenno Kami jelentése: Pusztító Égi Isten

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?