Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 22.

Shinigami Krónikák 22. rész: Kassenoto

- Ez a tegnapi gyakorlás. -gondolta Kodoku, az éjjelbe burkolózva. A digitális óra 2:00-t mutatott. -Semmire nem volt jó!
Eközben a hollowk ordítása hallatszott, a távolból. De Kodoku nem figyelte, másra gondolt. A többiek pedig aludtak. Gaikotsu nappal akart támadni.
- Miért olyan fontos ez neked Kodoku? Hiszen elérted azt, hogy megtanuld minden shikai képességet. Most pedig a szél teljes mértékű uralmát kéne megtanulnod.
- A teljes mértékű uralmát? -kérdezte Kodoku. -Hogy érted?
- Lényegtelen! Még nem tartassz ott. Rájöttem, te soha nem leszel képes a tökéletes bankaira, legalábbis addig, míg nem leszel teljes mértékben tiszta elméjű.
- Tiszta elméjű? Hagyjak fel a türelmetlenséggel? Erre célzol? -kérdezte Kodoku.
- Például. De nem okolhatod magad olyanért, aminem a te hibád, bosszút sem engedhetsz meg magadnak. Mély bosszút legalábbis nem. Az isten csak akkor mutatja meg az igazi hatalmát.
- És ki vagy te? Mondani akartál valamit. Te vagy az én...?
- Ne akard tudni még. Amikor a tökéletes bankai ideje eljön, megtudsz mindent, most még nem lehet.
Azonban Teru sem aludt, hanem azon gondolkodott, hogy az erdőben mi lehetett az a sötét energia, amely körülvette.
- Áááh mindegy! -gondolta, majd mosolyogva lecsukta a szmét, ám ekkor meglátta magát, egy hollow maszkban, rögtön kinyitotta a szemét. -Mi lehetett ez? -kérdezte magában idegesen.
Másnap Urahara már hamar megterített az asztalkáján, Yoruichi meg felvette a kötényjét és elkezdett főzni, ám ekkor észbe kapott:
- No várjunk, mióta tudok én főzni? -kérdezte, majd mecskává vált és eltűnt.
- Na de Yoruichi, most ki fog főőőőzni? -kérdezte sírva Urahara, Kodokuék pedig felébredtek, majd feléjük fordult. -Áááh, üdv nektek. -mondta Urahara. -Tegnap a bélproblémáimnak hála, nem találkoztunk, de ma végre igen. Hallom Ichigoval is találkoztatok.
- Üdv! -mondták a fiúk, majd leültek azasztal köré. Tessai elkezdett főzni kicsit. Ránotta mellett döntött, meg kávét főzött mellé.
- Nos, mi lenne a küldetés? -kérdezte Kodoku.
- Óh ugyan, mindig csak a munka? örülnék ha kicsit kimozdulnátok, valami jó csajt is felsszednétek, így 3-an olyanok mintha... khm. -mondta Urahara.
- Mi van? -kérdezte Teru idegesen, majd felállt. -Kikérem magamnak!
- Jajj ugyan! -maga elé tartotta a legyezőjét. -Nem kell felkapni a vizet egy ksi viccelődés miatt. De valóban itt vannak a mű testjeik, úgyhogy mozduljanak ki kicsit. Míg ide nem érnek a hollowk.
- Rendben van. -mondta Kodoku, Teru és Hagesii. -Várjunk, én megvárnám azt a rántottát! -mondta Hagesii. -Igazad van! -mondta Teru.
- Én a helyetekben nem tenném. -mondta mosolyogva Urahara, majd összehajtotta a legyezőjét. -Ugyanis azt hiszem, hogy az a tojás már fél éves.
- Mi?! -kérdezték a fiúk, ezután felöltötték a mű testeket, majd a helyettesítő lélek cukorkákat is megkapták. -Cukrok? -kérdezta Teru és Hagesii. -Majd elmondom mire jó. -mondta Kodoku, aztán elindultak.
- Hova menjünk először? -kérdezte Kodoku, ő már nagyjából ismerte a környéket, ekkor egy plakátot eléjük fújt a szél.
- Egy film? -kérdezte Teru. -Jéé... Death Note-Movie. Nézzük miről szól, hmm van benne szó halálistenekről, látni akarom! -ordította Teru.
- 3D? -kérdezte Hagesii. -Az meg mi? És Halál Lista? A halálisteneknek ebben van listája? -nem értette az egészet.
Kicsivel később, miután valahogy siekrült bejutniuk a filmre, 3D szemüveggel nézték, egyszercsak megjelent benne Ryuuk.
- Áááh! -ordított fel Teru. -Tudod mit én elmegyek innen francba! -mondta Teru, majd kifutott a mozi-teremből.
- Hmm, gyenge idegzetű. -mondta Kodoku, amikor mindenki őket nézte. -Hagesii, mi volt ilyen ijesztő ebben a fazonban? -suttogta oda Kodoku.
- Nagyon jó ez a film. -mondta hangosan Hagesii, ekkor folytatta: -Csak kár hogy semmi köze hozzánk, a shinigamikhoz!
Nah ekkor tényleg mindenki odanézett, nem értették miről is beszél pontosan, ezután Kodoku felállt, arrébb csusszant:
- Én nem ismerem! -mondta, majd nézte a filmet tovább, Hagesii nem értette mi volt a baj abban amit mondott, mikor kimentek:
- Na, jó volt a film további része? -kérdezte Teru, még mindig félt kicsit. -Az a Ryuuk, miért is volt amúgy halálisten?
- Igen, ezt a kérdést én is felvetettem, aztán meg mindenki gyilkos szemekkel nézett engem egészen végig. -mondta Hagesii furcsállva.
- Nos, az az egész csak káprázat, technika, nem kell félni. Te Hagsii pedig, többe tne mondd, hogy shinigamik vagyunk, mert a dliházban végezzük oké? -kissé hangos volt, s mindenki hallotta ezt körlöttük.
- Kicsit hangos voltál, nem gondolod? -kérdezték gúnyolódva a többiek.
Ekkor egy robbanás hallatszott, minden ember sikoltozva futott feltűnt a robbanás okozója, milliónyi kis alien-szerű hollow.
- Menjünk? -kérdezte Kodoku, ekkor bekapták a lélekhelyessítő cukorkákat is.
- Kezdjük hát, vigyáznunk kell a városra! -mondta Teru, majd felugrottak egy épület tetejére, s meglátták a nagy méretű gargantát, amelynek a közepén egy arrancar volt.
- Egy arrancar! -mondta Hagesii idegesen, eközben előhúzták mindhárman a kardjukat, s elkezdték pusztítani a hollowkat.
Ám a hollowk elkezdtek egymásba tömörülni, végül 3 nagy méretű hollow keletkezett, annyi sok sima hollow egyesült, hogy ez már egy adjuchas szintűvel felért.
- Mindhármunknak jut egy-egy. -mondta Kodoku, ő az arrancarhoz legközelebbit választotta, azaz a középsőt. -Mi a neved, te hollow? -kérdezte.
- Nem tudom. -mondta a nagydarab hollow, láncok voltak a végtagjain, a feje ökör-béka-szerű volt, alsó teste azonban olyan volt mint egy medúza.
- Szerencsétlen. -gondolta Kodoku, majd előre tartotta a kardját, ettől megvadult a hollow, s elkezdte a láncaival támadni. -Fejezd be te ostoba!
- Gaikotsu mesterem parancsára el kell pusztítanom téged! -mondta a hollow, majd megjelent előtte spirális formában rengeteg cero.
- Remek, erre most jön egy spirális ceroval! -gondolta Kodoku. -De Gaikotsu hol van? Nem lá... az az arrancar! -mondta idegesen, megindultak a cerok felé.
- Elpusztulsz te shinigami! -ordította az ellenfele, a kiméra hollow. -Mi ez? Már is elpusztultál? Vagy talán bújkálsz? -levált ekkor a feje a helyéről, majd feloszlott.
- Ez nagyon gyors volt. -mondta Kodoku, ám ekkor csápok nőttek ki a feje helyére, azok mini fejek voltak, majd elkezdtek idegesítően beszélni:
- Azt hiszed egy kiméra hollownak egy feje van? Akkor ostoba vagy! -majd elkezdtek cerokat köpni Kodokura.
Teru ellenfele sem votl ennél sokkal okosabb, azonban nek kígyó-szerű feje volt, és bika teste, elég undorító látványt nyújtott.
- Add fel te kiméra, semmi esélyed sincs ellenem, és a varázslatok ellen! -mondta Teru, miközben éppen bénította a Saial a kimérát.
- Nagyon tévedsz! -ordította, majd kinyitotta a száját, azaz valami elkezdett kiömleni erőteljesen a szájából, majd testet öltött, Teru pontos mása volt.
- Hogyan? -kérdezte Teru, ekkor a hamis Teru előhúzta a zanpakutouját, s maga elé tartotta. -Ez nem a Raimaru!
- Háháháhá! Resurrección Raimaru! -ordította, majd villámmá vált ekkor a teste, sötét villámmá, rátámadt Terura.
- Nagyon jó, nagyon-nagyon jó. -mondta Teru, kénytelen volt hátrálni, ezzel el is engedte a hollowt, s rájött: illúzió volt az egész.
- Háháháhá! Bevetted az illúzióm! -ordította a kiméra. -Nagyon ostoba vagy, te vagy az egyik legostobább shinigami. -ekkor elkapta a kezével Terut.
A harmadik harc sem volt ezeknél előnyösebb, hiszen ott igaz nem ilyen undorító kiméra volt, hanem sok apró ellenség. Akkorák voltak mint a tetvek.
- Hogy a fenébe pusztítsak el ilyen apró ellenfeleket? -kérdezte idegesen Hagesii, ám ekkor egy gigantikus cerot kezdtek el tölteni ellenfelei.
- Nem veszed észre, hogy alattad vagyok? -kérdezte egy hang, ekkor megrepedt a föld, egy nagy bogárszerű hollow bújt elő. Nagyon erős cerot lőtt ki a szarvából.(Egy szarvasbogár volt, testén kiálló kukacokkal.)
- Mily undorító. -mondta Hagesii, miközben kikerülte a cerot. -Áraszd el! Tengerek Király. -mondta, majd elkezdte levágni a kukacokat, ám ekkor azokból méeg jött ki.
- Háháháhá, újat növesztek pillanatok alatt, és több lesz, minél jobban pusztítod azokat, annál hamarabb halsz meg!
Cerokat töltött fel a kukacoknál, mindet Hagesiire célozva, majd kilőtte őket.
- Ostoba hollow! -ordította Hagesii, ekkor előre tartotta a karjdát. -Genshino Umino Kyouda1! -ordította, egy nagyhullám indult meg, ezzel kivédve a cerokat, de semmi mást nem ért.
- Háháháhá. A vízzel nem árthatsz nekem! -ordította a hollow.
A Seireteiben, azonbelül is a kutatóközpontban jelentéseket írtak Mayurinak, majd mikor Mayuri elolvasta:
- Három Adjuchas szintű kiméra hollow, és egy arrancar? Nocsak... ebbe beletörhet a fiatalok bicskája. -mondta.
- Uram, most mit fog tenni? -kérdezte Nemu.
- Ne üsd bele mindenbe az orrod Nemu, neked ehhez semmi közöd!
A Hueco Mundoban pedig valaki nevetett, a Las Noches trónján, Arturo már elindult.
- Arturonak hála megszerezhetem a Shisui tükröt, míg Gaikotsu megszerzi nekem az Égi Követ, mit kívánhatnék még magamnak? Végül az egész Seiretei be fog nekem hódolni. Háháháháhá!
- Urahara, biztso vagy benne, hogy így jó lesz? -kérdezte Yoruichi.
- Igen, bár az az arrancar nagyon idegesít. Lehet, végül bele avatkozunk.
- A Seiretei felé tart Arturo, nem aggaszt ez a tény?
- Nem... a célja a Shisui tükör ugye? Az azt jelenti, hogy szabad akar lenni.
- Öngyilkos akar lenni? -kérdezte kikerekedett szemekkel Yoruichi. -Miért?
- Nem egyértelmű? Többé nem akar egy shinigaminak dolgozni, ha az a shinigami bír az arrancar teremtés erejével, még akkor sem.
- Urahara... remélem igazad van, ha nem, akkor a Seiretei elpusztul és...
- Akkor már úgyis mindegy lesz nem? -kérdezte nevetve Urahara, ám ekkor Yoruichi macsává alakult, s kikarmolta. -Na de Yoruichi,nem így kell udvarolni!
- Ostoba! -mondta Yoruichi, majd belement a cicaházba. -Ez a kínai vacak! -mondta idegesen amikor összedőlt.
- Hehehehe! -nevetett Urahara, a kezében pedig ott volt egy csavar.
- Te tetted? -kérdezte idegesen Yoruichi, amikor meglátta.
Ám nem volt ideje támadni, ekkor megnyílt egy senkaimon.
- Egy senkaimon? -kérdezte Urahara, majd komoran nézett.
- Segítenünk kell a fiataloknak, úgy gondolom. -mondta Yoruichi, amint átalakult.
- Na de Yoruichi... -mondta Urahara.
- Ugyan, már láttad ezerszer nem? Akkor az ezeregyedik nem fog megártani. -gyorsan felöltözött.

Idegen szavak és kifejezések:

0Kassenoto jelentése: Csatazaj
1Genshino Umido Kyouda jelentése: Ősi Tengeri Csapás

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok