Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Jesse


Név: Jesse Glenn
Kor: 19/20
Védő bakugan: Ventus Plitheon

Battle gearje: Vilantor
Első szereplése: 5. epizód (Gundalian Invaders)
Külföldi szinkronhangjai: Takashi Oohara(japán); Jeremy Harris(amcsi)
Elem: Ventus

Jellemzés:
Az 5. részben is szerepelt, elvert egy haos bunyóst, majd később felbukkant a 6. részben is. Le akarta győzni Dant úgy, hogy Ren csapdát állított neki már alapból, de végül megjelent Fabia, és megmentette Dant ettől a vereségtől.
Későbbiekben szerepelt egy részben, ahol Rent felelőségre vonták. Igaz nem sokat, de legalább szerepelt, amikor Rennel együtt gyűjtögették a gyerekeket Gundalianak, hogy kihasználhassák őket. Aztán Ren oldalán, Neo Ziperatorért harcolt, s nyert is. A 16. részben harcolt Stoica oldalán, majd mind 3 kört elvesztették. Aztán a 18. részben megszökött Stoica börtönéből, majd Ren utánament. Ren felajánlotta neki hogy hívjanak ki Castle Knightsokat. Végül vesztettek. Jesse elfogadta a sorsát, majd egy arénában várta a halált. Plitheon próbálta megmenteni, de Lumagrowl és Lythirus megölték valószínűleg őt is. Jesse után már csak a könyve maradt, az is üresen. Kiderült a 23. részben, hogy él Jesse. A 31. részben feltűnik Kazarina laborjában. A 32. részben hipnotizálta Kazarina, majd felhasználta őt a 2. harcban. A 34. részben ott volt, amikor Barodius indult volna Neathiára. A 35. részben a Neathiai sereg elején ott volt a társaival. A 36. részben támadták a Neathianokat Lenaékkal. A 37. részben még harcol Ren ellen, ám mikor Kazarina meghal, a hipnózis eltűnik majd átalakul az emberi alakjába, és Neathiához átáll. A 38. részben harcol Neathia oldalán. A 39. részben visszatért a többi Gundaliannal Gundaliara.

Mechtanium Surge:

A 18. részben egy képernyőn amit Ren mutatott szerepelt Plitheonnal együtt.

Bakuganjai:
- Ventus Plitheon(Védő bakugan)

- Vilantor(Battle Gear)
- Ventus Farakspin

Ellenfél: Kimenetel:
Névtelen Haos Bunyós Győzelem
Fabia Győzelem
Shun, Linus(Rennel) Győzelem
Dan, Fabia(Stoicaval) Vereség
Jake, Fabia(Rennel) Vereség
Nurzak, Fabia(Kazarinával, Zenettel, Lenaval és Stoicával) Győzelem
Barodius Nem Volt Kimenetele

| Győzelem: 4 | Döntetlen: 1 | Vereség: 2 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg