Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Jesse


Név: Jesse Glenn
Kor: 19/20
Védő bakugan: Ventus Plitheon

Battle gearje: Vilantor
Első szereplése: 5. epizód (Gundalian Invaders)
Külföldi szinkronhangjai: Takashi Oohara(japán); Jeremy Harris(amcsi)
Elem: Ventus

Jellemzés:
Az 5. részben is szerepelt, elvert egy haos bunyóst, majd később felbukkant a 6. részben is. Le akarta győzni Dant úgy, hogy Ren csapdát állított neki már alapból, de végül megjelent Fabia, és megmentette Dant ettől a vereségtől.
Későbbiekben szerepelt egy részben, ahol Rent felelőségre vonták. Igaz nem sokat, de legalább szerepelt, amikor Rennel együtt gyűjtögették a gyerekeket Gundalianak, hogy kihasználhassák őket. Aztán Ren oldalán, Neo Ziperatorért harcolt, s nyert is. A 16. részben harcolt Stoica oldalán, majd mind 3 kört elvesztették. Aztán a 18. részben megszökött Stoica börtönéből, majd Ren utánament. Ren felajánlotta neki hogy hívjanak ki Castle Knightsokat. Végül vesztettek. Jesse elfogadta a sorsát, majd egy arénában várta a halált. Plitheon próbálta megmenteni, de Lumagrowl és Lythirus megölték valószínűleg őt is. Jesse után már csak a könyve maradt, az is üresen. Kiderült a 23. részben, hogy él Jesse. A 31. részben feltűnik Kazarina laborjában. A 32. részben hipnotizálta Kazarina, majd felhasználta őt a 2. harcban. A 34. részben ott volt, amikor Barodius indult volna Neathiára. A 35. részben a Neathiai sereg elején ott volt a társaival. A 36. részben támadták a Neathianokat Lenaékkal. A 37. részben még harcol Ren ellen, ám mikor Kazarina meghal, a hipnózis eltűnik majd átalakul az emberi alakjába, és Neathiához átáll. A 38. részben harcol Neathia oldalán. A 39. részben visszatért a többi Gundaliannal Gundaliara.

Mechtanium Surge:

A 18. részben egy képernyőn amit Ren mutatott szerepelt Plitheonnal együtt.

Bakuganjai:
- Ventus Plitheon(Védő bakugan)

- Vilantor(Battle Gear)
- Ventus Farakspin

Ellenfél: Kimenetel:
Névtelen Haos Bunyós Győzelem
Fabia Győzelem
Shun, Linus(Rennel) Győzelem
Dan, Fabia(Stoicaval) Vereség
Jake, Fabia(Rennel) Vereség
Nurzak, Fabia(Kazarinával, Zenettel, Lenaval és Stoicával) Győzelem
Barodius Nem Volt Kimenetele

| Győzelem: 4 | Döntetlen: 1 | Vereség: 2 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!