Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

BFF 23.

Shinigami Krónikák 23. rész: Shimei!

Megjelent Gaikotsu arrancarként a városban, milliónyi hollowval, ám mikor a fiúk rájuk támadtak, azok egyesültek, három kiméra-szerű hollowvá. Nagyon nehéz volt őket legyőzni, most pedig ők álltak jobban, ám epillanatban, egy senkaimon kapu nyílt az Urahara Shopban, egy kapitányi ruha látszott ki belőle, ő volt: Mayuri!
- Mayuri? -kérdezte Urahara, majd összevonta a szemöldökét. -Mit akarsz, Mayuri?
- Jajj nyugi, nyugi Urahara. -mondta Mayuri. -Segíteni jöttem a fiúknak. Ugyanis nem tudják mi történik. Az az arrancar irányít mindent.
- Igen tudom. -mondta Urahara.
- Tudod? -kérdezte Mayuri. -Akkor miért csak ülsz és bámulod a csajodat? -kérdezte Mayuri gúnyosan.
- Hé! -mondta Yoruichi. - Mayuri legyél tisztelettel felém. Hogy van a zanpakutoum? Remélem nem törted még jobban szét. -gúnyolódott.
- Itt van a zanpakutoud. -mondta Mayuri, amikor Yoruichi megfogta: -Háháháhá! Bekentem macskafüves krémmel.
- Nem vagyok macska. -mondta Yoruichi idegesen, majd a oldalára rakta a zanpakutouját, azután Mayuri felé fordult. -Nagy probléma ez a helyzet. Igaz?
Eközben tombolt a harc, Gaikotsu nyugodtan ült a garganta előtt, míg a szolgái éppen megölni készültek Kodokuékat.
- Háháháhá, ezzel véged! -mondták a kiálló hosszúkás fejek Kodokunak, majd körbevették, miközben a cerójukat feltöltötték.
- A fenébe, cero-kereszttűz. -mondta Kodoku, ám ekkor a lélekenergiájával eltolta magától a fejeket, így az visszahúzta, de még így is megindította a támadást.
Kodoku maga elé próbálta tartani a kezét, hogy kicsit jobban bírja, csak a kezét akarta beáldozni, ám ekkor egy pengét látott felfényleni, amely kivédte a csapást, majd egy fehér-zöld ruha.
- Halii! -mondta Urahara mosolyogva, ekkor megjelent Kodoku mögött, majd seggberúgta, így az elrepült Gaikotsuig. -Öld meg! -mondta Urahara, ekkor elkapták a kiméra-hollow fejei.
- Hééé! -ordította Kodoku. -Örültem volna, ha valami finomabb légmeghajtási módot ajánl! -ám ekkor felállt Gaikotsu. -Te vagy Gaikotsu ugye? -kérdezte Kodoku.
- Már nagyon vártalak. -mondta Gaikotsu. -Nálad van valami, amit szeretnék. Addát a kardodat, és akkor megkönyörülök rajtad, más esetben elpusztítalak!
- Nem ijesztessz meg, szánalmas hollow. -mondta Kodoku, majd készült egy kidoura, ám ekkor megmutatta Gaikotsu a kezét, amelye 29 volt festve, ő volt a 29. Nuumeros.
- Látod? A 29. vagyok. Minden eddigi ellenfelednél erősebb. Nem győzhetsz le a bankai nélkül soha. Mutasd a bankaiod, gyerünk!
Urahara a Benihiméval visszatartotta ellenfele támadásait, miután nagy nehezen kiszabadult, ám ekkor újra elkapták a fejek, és elkezdték szorítani. Teru is szorult helyzetben volt, az ő ellenfele meg a kezében szorongatta, ám ekkor feltűnt egy ismerős alak: Yoruichi.
- Üdv! -mondta Yoruichi, majd a kardjával levágta a hollow karját, az ekkor felordított, nem tetszett neki ez a dolog. -Menjetek Hagesiivel a Rukongai elhagyatott körzetébe, ott lesz Arturo!
- És eltudja intézni ezt a hollowt? -kérdezte Teru, nem volt biztos Yoruichi képességeiben, legalábbis abban nem, hogy ezt a böhöm akármit legyőzi.
- Ne aggódj csak menj! -mondta Yoruichi, majd nekiesett a kiméra maszkjának. -Mlyen kemény! -gondolta, majd ekkor a hollow karjából szálak kezdtek futni, amelyek elkapták. -Áááh! -ordított, amikor egyre jobban szorította a hollow.
Hagesiire is rengeteg cero indult, ám ekkor eg ismerős hang hallatszott, egy kapitány, akit már ismertek rég, mégpedig Mayuri:
- Bankai! Konjiki Ashisogi Jizou, metsd meg azt az ostobát. -kissé nyers volt igaz, de legalább mementette Hagesiit.
- Köszönöm. -mondta Hagesii, ekkor odament hozzá Teru, majd elkezdett hozzá beszélni: -Mit akarsz? -kérdezte előbb Hagesii, eközben Kodoku felé figyelt, aki még nem kezdett el harcolni.
- Mennünk kell a Rulongai elhagyatott körzetébe, meg kell állítanunk Arturo Plateadot, kinyitom a senkaimont! -mondta, majd úgy tett, azután elindultak, de Hagesii megtorpant.
- Kodokuval mi lesz? Rá is szükségünk van. -mondta. -Vagy nem? Az a 29. Nuumeros úgy láttam, míg Arturo a 12. Szóval szükségünk lenne egymásra, nem?
- De... de most mennünk kell. -mondta Teru. -Muszáj, legalább lefékezni Arturot, az 1. osztag kapitánya is nem sokára megkapja a információkat. Szóval gyerünk.
Uraharát egyre jobban fojtogatták a fejek, majd végül ceroval kezdték lőni, Yoruichi sem volt sokkal szerencsésebb, őt is agyonszorította a hollow ellenfele.
- Grr. -ideges volt Mayuri, mert nem tudta a Konjiki pegékkel elpusztítani az ellenfelét, mndig újrarendezte az magát, és egy óvatlan pillanatban körbefogta a férgekkel.
- Háháháhá. Kapitány vagy, de egy ostoba, azt hitted a hülye kukacod el fog engem pusztítani? Hát tévedtél! -ekkor szétpukkasztotta a Konjikit.
- Hm, milyen beképzelt vagy. -mondta Mayuri. -Te tévedtél. Ez volt a tervem, most megmérgezett téged a Konjikiből kiáramló mérgesgáz. Véged van te hollow! -ordította Mayuri.
- Ostoba, ostoba, ostoba! -mondta a hollow, ekkor felrobbant, majd megjelent a helyében egy újabb, ugyanolyan, bár kissé kisebb hollow. Elkapta Mayurit. Ám ekkor Mayuri a likvid formába alakult. -Hova tűntél? -kérdezte idegesen. Meglátta ekkor a tócsát, majd megpróbálta felinni, de mikor megnyalta, megbénult.
- Az egy mű-Mayuri volt. -mondta Mayuri, amikor megjelent nagyon melepődött a hollow, végül beledöfte az Ashosigi Jizout, ezzel teljes mértékben megbénítva.
Yoruichi csak erőlködni tudott, olyan erős volt a szorítás, végül meglendítette a kardját, s szétvágta a zsinórszerű izéket. Azután pedig hátraugrott. A hollow széjjelszakadt, s egy nagy zsinóros izé maradt belőle.
- Szóval ez a végső hollow formád. -mondta Yoruichi, ekkor elkapta újra az elelnfele, ám lélekenergia kezdte körbevenni, majd leszakadt róla a ruhák nagy része, ezzel megsemmisítve ellenfele minden zsinórós csápját, úgy hogy az ne növeszthesse újjá.
- Wooooow. -kikerekedett Urahara szeme, ettől a képességtől Yoruichi mellei megnőttek, ez erőt adott Uraharának, s levágta a Benihimével a fejek nagyrészét, de az növesztett újakat.
- Te kis fradista volt kapitány. -mondta a hollow. -Ne idegeljél a fejek levágásával.
- Táncolj Benihime! -mondta Urahara. -Az utolsó tánc jöjjék hát! -mondta, ekkor egy kalitka jelent meg a hollow körül, amely elkezdett szűkűlni, végül megállt, s a hollow nem szabadult belőle. -Vége, ez a legvégső csapda, maga a Benihime. -mondta Urahara.
Igaz megbénították ellenfeleiket Uraharáék, de nem monzdulhattak onnan, különben a hollowk kiszabadultak volna. Gaikotsu és Kodoku méregették egymást.
- Nem támadsz? -kérdezte Gaikotsu. Nem tudta mire képes Kodoku, hiszen ők még nem harcoltak. -Hát jó, akkor én támadok előbb! -ordította, s egy kis sonidoval mögé került.
- Milyen gyors vagy. -mondta Kodoku.
- Igen. És milyen erős is! -mondta, kissé egoista volt ám ekkor egy balát átlőtt Kodoku testén. -Nos, hogy esett? -kérdezte.
- Ez fájt. -mondta nevetve Kodoku, majd megfordult. -Azonban, neked ez jobban fog! Byakurai. -átlőtte 10-20* Gaikotsu testét.
- Hogy merted? -kérdezte idegesen Gaikotsu, majd ekkor előremutatta az ujját. Egy barna cerot töltött fel, elindult Kodoku felé pár pillanat alatt.
- Byakurai! -ordította Kodoku, egy akkora Byakurait küldött ellentámadásnak, amely visszaverte a cerot, sőt még el is találta Gaiotsut. -Erősebb vagyok. -mondta Kodoku, majd shunpozott. -Már nem érzek bosszúvágyat, nem okolom magam. Tenno Kami, mostantól nem érdekel a bankai, jön amikor kell.
- Mit papolsz itt? -kérdezte Gaikotsu, megpróbálta ellopni a Tenno Kamit. -Enyém a kardod! -mondta kissé hangosan, ám ekkor Kodoku megfogta a kezét. -Mi ez?
- Engeddel a kardom, vedd leróla a mocskos kezeidet. -mondta Kodoku, elkezdte szorítani az arrancar kezét.
- Hát jó! -előhúzta a kardját végül, majd ledöfte vele Kodokut, vagy mégsem? Nem siekrült neki, a shunpo miatt. -A sonidonál hogy lehet gyorsabb? -kérdezte idegesen.
- A kardod... szép markolata van. -mondta Kodoku, majd végighasított Gaikotsu testén, ezzel súlyosan megsbesítve az arrancart. -Azonban, te szánalmas vagy. Hol az anyám?
- Óh, erről van szó? Hogy miért nem gondoltam erre? -kérdezte magától Gaikotsu. -Amúgy az anyád. Már halott. -mondta.
- Halott? -kérdezte Kodoku. -Nem lehet. -mondta beletörődően. -Akkor, több információval már nem, szólgálhatsz. -mondta Kodoku, megjelent Gaikotsu előtt, majd széttörte a maszkját.
- A maszkom széttörésével semmit nem érsz. Hasztalan! -mondta Gaikotsu, ekkor megnőtt a feje, s a fogai, beleharapott Kodoku vállába.
- Áááh! -ordított Kodoku, majdnem leszaggatta a vállát Gaikotsu, devégül megmenekült ezelől. -Te undorító!
- Köszönöm, köszönöm. -mondta Gaikotsu, visszaalakult ekkora feje majd lenyelte a kardját.
- Most me mit tervezel?
- Háháháhá! Resurrección: Zugaikotsu! -a hús levállt róla ekkor.
- Milyen gusztustalan egy arrancar. -mondta mégegyszer Kodoku, miközben Gaikotsu csontvázzá vált, ezután megnőtt, hosszú kezei lettek, és farkai nőttek, majd a feje elváltozott.
- Háháháhá. Csodáldd a resurrección alakomat, amellyel altaposom az egész Karakurát.
Karakura eközben pangott ezen a helyen, Mayuri mérge eközben már kezdett megszűnni.
- Te kapitány. -kezdte az ellenfele. -Mindjárt megeszlek! -mondta.
- Hmm, hidd el nem vagyok finom.
Yoruichi ellenfele pedig felrobbant s egy új alakot öltött, most egy Gillian lett, elkezdte cerokkal lövöldözni Yoruichit, végül eltalálta.
- Yoruichi! -ordította Urahara, ezzel megszűnt a Benihime ketrece, s ekkor Uraharát a hollow ellenfele átdöfte.
- Mi történik itt? -kérdezte Mayuri, amkor Yoruichi lezuhant, Urahara pedig lógott átdöfve, most ő is megkapta, ugyanis ellenfele a lábával árdöfte.
- Na ne! -ordította Kodoku, mikor megfordult Gaikotsu az ujjaival átdöfte. -Ááh!
- Háháháhá, én győztem, én győztem, miénk a győzelem! -ordította Gaikotsu.
- Nem lehet. -mondta Kodoku, a száján csorgott a vér.
- Ne add fel Kodoku. -hallatszott Tenno Kami suttogása.
- Sajnálom Tenno Kami, de vége. -mondta Kodoku, majd becsukta a szemét.
- Meghaltál ugye? -kérdezte Gaikotsu, majd összeszorította Kodokut, aztán lelökte a kezéről. -Háháháhá!
A Rukongai elhagyatott régiójában pedig megnyílt a senkaimon, átlépett rajta Teru és Hagesii, Arturo pedig haladt arra felé. Gyalog ment, a szárnyait is használta, így gyorsabban haladt.

Idegen szavak és kifejezések:

0Chimei! jelentése: Küldetés!
1Zugaikotsu jelentése: Koponya

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?