Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Airzel


Név: Airzel
Kor: Ismeretlen(Valószínűleg Halott)
Védő bakugan: Ventus Strikeflier

Battle gearje:
Battle Turbine
Első szereplése: 2. epizód (Gundalian Invaders)
Külföldi szinkronhangjai: Eiji Miyashita(japán); Lyon Smith(amcsi)
Elem: Ventus

Jellemzés:
A 2. részben jelent meg először, nagyon tiszteli a császárát. A 14. részben pedig előbb Neathian bakuganok ellen harcoltak, Strikeflierrel majd utána Shun és Hawktor ellen, majdnem nyernek, de aztán a szent gömb megállította a dolgokat.
Airzel szerepelt a 15. részben, majd ott harcolt Maruchoék ellen. Mason oldalán volt, végül abbahagyták a meccset, mert csak csapda volt. A 22. részben megjelenik, s agymosottakat küld, majd a 24. részben harcol Kazarina oldalán Fabia és Shun ellen. Ők állnak jobban egyenlőre. Majd végül a 25. részben győznek is, bár igaz csak Airzel, mert Kazarina Shun ellen veszít, de Shunt legyőzi Airzel. Airzel is végül visszavonul Barodiusszal és a többi gundaliannal, miután a Dragonoid Colossus megállította Linehaltot. A 30. részben Gillel együtt rátámad Maruchora és Shunra, le is győzik őket, mondjuk Airzel elveszti a kört, de végül Shunék elmenekülnek. A 34. részben megjelenik, miközben Maruchoék bementek a kastélyba. Bedobja Strikefliert, majd aztán harcol Marucho ellen tovább. A 35. részben harcolna még Marucho ellen, de az elmenekül. Aztán a többi Twelve ordersessel körbeveszik a bunyósokat. A 36. részben harcol Kazarináékkal a bunyósok ellen, de végül vesztenek. Aztán ő és Stoica elindulnak neathiára, és úgy tűnik falaz Gillnek. A 37. részben sarokba szorította Stoica, majd beszélt arról ami történt. A 38. részben rájött hogy Stoica átverte amikor kikérdezte Gillről, majd amikor megérkezett Gill, megpróbálta megvédeni, de végül ő és Strikeflier is meghalt.

Bakuganjai:
- Ventus Strikeflier(Védő)
- Battle Turbine(Battle Gear)

Ellenfél: Kimenetel:
Shun Kazami
Nem Volt Kimenetele
Marucho, Jake(Masonnel)
Döntetlen
Shun, Fabia(Kazarinával)
Győzelem
Marucho, Shun(Gillel) Győzelem
Marucho Marukura
Nem Volt Kimetele
Bunyósok(Twelve Ordersszel)
Vereség

| Győzelem: 2 | Döntetlen: 3 | Vereség: 1 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!