Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Airzel


Név: Airzel
Kor: Ismeretlen(Valószínűleg Halott)
Védő bakugan: Ventus Strikeflier

Battle gearje:
Battle Turbine
Első szereplése: 2. epizód (Gundalian Invaders)
Külföldi szinkronhangjai: Eiji Miyashita(japán); Lyon Smith(amcsi)
Elem: Ventus

Jellemzés:
A 2. részben jelent meg először, nagyon tiszteli a császárát. A 14. részben pedig előbb Neathian bakuganok ellen harcoltak, Strikeflierrel majd utána Shun és Hawktor ellen, majdnem nyernek, de aztán a szent gömb megállította a dolgokat.
Airzel szerepelt a 15. részben, majd ott harcolt Maruchoék ellen. Mason oldalán volt, végül abbahagyták a meccset, mert csak csapda volt. A 22. részben megjelenik, s agymosottakat küld, majd a 24. részben harcol Kazarina oldalán Fabia és Shun ellen. Ők állnak jobban egyenlőre. Majd végül a 25. részben győznek is, bár igaz csak Airzel, mert Kazarina Shun ellen veszít, de Shunt legyőzi Airzel. Airzel is végül visszavonul Barodiusszal és a többi gundaliannal, miután a Dragonoid Colossus megállította Linehaltot. A 30. részben Gillel együtt rátámad Maruchora és Shunra, le is győzik őket, mondjuk Airzel elveszti a kört, de végül Shunék elmenekülnek. A 34. részben megjelenik, miközben Maruchoék bementek a kastélyba. Bedobja Strikefliert, majd aztán harcol Marucho ellen tovább. A 35. részben harcolna még Marucho ellen, de az elmenekül. Aztán a többi Twelve ordersessel körbeveszik a bunyósokat. A 36. részben harcol Kazarináékkal a bunyósok ellen, de végül vesztenek. Aztán ő és Stoica elindulnak neathiára, és úgy tűnik falaz Gillnek. A 37. részben sarokba szorította Stoica, majd beszélt arról ami történt. A 38. részben rájött hogy Stoica átverte amikor kikérdezte Gillről, majd amikor megérkezett Gill, megpróbálta megvédeni, de végül ő és Strikeflier is meghalt.

Bakuganjai:
- Ventus Strikeflier(Védő)
- Battle Turbine(Battle Gear)

Ellenfél: Kimenetel:
Shun Kazami
Nem Volt Kimenetele
Marucho, Jake(Masonnel)
Döntetlen
Shun, Fabia(Kazarinával)
Győzelem
Marucho, Shun(Gillel) Győzelem
Marucho Marukura
Nem Volt Kimetele
Bunyósok(Twelve Ordersszel)
Vereség

| Győzelem: 2 | Döntetlen: 3 | Vereség: 1 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg