Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Ziperator

Ziperator: Ziperatort az egyik iker használta a 9. részben. A 14. részben egy Haos szerepelt a gundalianok ellen. A 36. részben harcolt egy Haos a Gundalianok ellen harcolt Neathia oldalán. A 37. részben is szerepelt Haos Ziperator. Dharak könnyedén elintézte a többi Neathian bakugannal. A Mechtanium Surge 1. részében harcolt egy darkus Drago ellen, végül vesztett. Szerepelt a Mechtanium Surge 7. részében. Egy Ziperator szerepelt a 8. részben, mint Shun ellenfele. A 10. részben is szerepelt ventus Ziperator. A 23. részben Noah és Benék Ziperatorokat használtak, a káosz bakuganok ellen, azonban ezek nem megszokott Ziperatorok voltak. A 24. részben újra használta a Team Anubias a Ziperatorait, ám végül kikaptak Horridian ellen, elég gyorsan. A 25. részben használták őket Noahék újra, Mag Mel serege ellen. A 26. részben újra szerepeltek a team Anubias Ziperatorai, az emberek megcsodálták őket. A 33. részben, egy szobor volt látható, amely egy Team Anubias-féle Ziperatort is ábrázolt. A 43-45. részekben ismét lehetett látni ezt a szobrot.

Ziperator:

Team Anubias-féle Ziperator:

Elem: Ventus, Haos, Darkus, Pyrus, Subterra, Aquos
G erő: 800G
Képességlapjai:
- Kettős Csata: +400G minden bakugannak ami használja, kombinálja Ramdollal az erejét(Páros Csata)
- Láncostor: -200G minden ellenféltől(Ostor Lánc)
- Lovag Eszköz: ???(Szívkés)
- Tetra Robbantó: ???(Tetra Ágyú)
- Tonna Ütés: ???(Légzár)
- Omni Pulzus: ???(Omnipólus)
- Ninja Erősítés: ???(Erősítő)


Neo Ziperator "Neo": Linus védő bakuganja, az elem előző őre. Nagyon erős bakugan, végül elbúcsúzott Linustól, de előtte még odaadta az elemet Helix Dragonoidnak, aki attól Lumino Dragonoid lett.

"Neo":

Elem: Pyrus
G erő: 900G
Képességlapjai:
- Ba Nyíl: -400G az ellenféltől(Szívsugár)
- Gömb Pajzs: visszaveri az ellenfél képességeit
- Teljesítmény Rázó: +500G minden saját bakugannak(Törött Pajzs)
- Metál Pusztítás: -500G az ellenféltől(Fém Pusztítás)
- Élő Erő: -300G az ellenféltől, +300G Neonak

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok