Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Kazarina


Név: Kazarina
Kor: Ismeretlen(Halott)
Védő bakugan: Haos Lumagrowl

Battle gearje: Barias Gear
Első szereplése: 2. epizód (Gundalian Invaders)
Külföldi szinkronhangjai: Kimiko Saitou(japán); Linda Ballantyne(amcsi)
Elem: Haos

Jellemzés:
A 2. részben jelent meg először, ő ilyen kutatóféle. Barodius oldalán van álltalában. Ő is ott volt a 11. részbeli Neathia pajzsleomlasztásnál, aztán pedig Rubanoidot kísérleteihez akarta használni, úgy döntött. A 14. részben pedig Lumagrowlt megindítja a Neathiai bakuganok ellen, majd Aranaut ellen.
Kazarina szerepelt a 15. részben, ahol is Stoicaval és Airzellel ment Neathiara. Kazarina a 17. részben próbálta megakadályozni a Second Shield generátor ujraindítását. Lena volt a szolgája akkor, végül vesztettek. Kazarina Lenat akarta hibáztatni, de az ráküldte Phosphost, azonban Lumagrowl megállította, Kazarina pedig elporlasztotta Lenat. Majd Stoicával beszélgetett, amikor Jesse megszökött. Végül megölte Jesset is. Aztán Kazarina elindult a 19. részben Masonnel, de Mason megszökött tőle, éppen ezért is Barodius megbüntette, egy kis sötét villám kezeléssel. Majd a rész végén szövetségre lépett Nurzakkal, de végülis kiderült, hogy Barodius kérésére tette. Kazarina ezután továbbfejlesztette Exokort, majd a 24. részben harcolt Airzel oldalán Fabia és Shun ellen, s úgy tűnik Fabiat le is győzte a Barias Gearrel. Végül kiderült, hogy akkor még nem, de a 25. részben sikerült neki, azonban aztán jött Shun, és bumm, pápá Kazarina. Kiderül a 26. részben, hogy Kazarina megölte Fabia jegyesét még régen, s megszerezte Aranautot, de végül visszaszerezte tőle Fabia. A 27. részben csapdába csalja Robinnal Jaket, majd kihívja Jaket. Végül le is győzi, aztán pedig elviszi magával. A 28. részben agymosást hajt végre Jaken és Coredemen, majd ad nekik egy Fejlesztett Fúziós Képességet. A 32. részben harcol Stoica oldalán Nurzak és Fabia ellen, a két harc közben hipnotizálja Jesset, Lenat és Zenetet, majd végül a harcok után, hipnotizálja Dant. Különben nem tetszik neki Stoica viselkedése. A 33. részben megvisgálta Drago DNSét, és összehasonlította Dharakéval. Egy DNSkóddarabot talált, aminek segítségével alakult át Drago. A 34. részben Drago DNSét beadja Dharaknak, így az átalakul Phantom Dharakká. Ezután elmagyarázza, hogy Dharak mostmár képes átmenni a pajzson, vagy legalábbis elpusztítani. Azután el akarja pusztítani Dant, de megzavarják a csatarobajok. Jakere akarja bízni aztán ezt a dolgot. A 35. részben próbálja megölni Dant, azonban végül Jake megakadályozza. Fabia ellen harcol, aztán elmenekül amikor Danék bedobják bakuganjaikat. Végül nyer a Barias Gear Mennydörgéssel. A 36. részben harcol leginkább Fabia ellen, ő nem veszít igazán először, aztán harcba kezdenek, és úgy tűnik nyer, ám ekkor megjelenik Mason és Avior, meg Nurzak. A 37. részben folytatódik a harc. Lumagrowl azonban nem akar csalni, úgyhogy inkább nekimegy Nurzaknak. De végül Nurzak legyőzi, és leugrál a kardjáért, ám azt Gill veszi fel. Azt hiszi hogy Gill odaakarja neki adni, azonban megöli ekkor.

Bakuganjai:
- Haos Lumagrowl(Védő)
- Barias Gear(Battle Gear)
- Haos Aranaut(Jintől szerezte, Fabia megszerezte Kazarinától)

Ellenfél: Kimenetel:
Fabia Sheen és Elright Kapitány(Gillel)
Nem Volt Kimenetele
Shun és Dan(Lenaval)
Vereség
Fabia és Shun(Airzellel)
Győzelem
Jin(visszaemlékezésben) Győzelem
Jake Vallory
Győzelem
Nurzak, Fabia(Stoicaval, Jessevel, Zenettel és Lenaval)
Győzelem
Fabia, Dan, Jake Győzelem
Bunyósok(a többi Twelve Ordersszessel)
Vereség
Fabia Nem Volt Kimenetele(meghalt még előtte)

| Győzelem: 5 | Döntetlen: 2 | Vereség: 2 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg