Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Kazarina


Név: Kazarina
Kor: Ismeretlen(Halott)
Védő bakugan: Haos Lumagrowl

Battle gearje: Barias Gear
Első szereplése: 2. epizód (Gundalian Invaders)
Külföldi szinkronhangjai: Kimiko Saitou(japán); Linda Ballantyne(amcsi)
Elem: Haos

Jellemzés:
A 2. részben jelent meg először, ő ilyen kutatóféle. Barodius oldalán van álltalában. Ő is ott volt a 11. részbeli Neathia pajzsleomlasztásnál, aztán pedig Rubanoidot kísérleteihez akarta használni, úgy döntött. A 14. részben pedig Lumagrowlt megindítja a Neathiai bakuganok ellen, majd Aranaut ellen.
Kazarina szerepelt a 15. részben, ahol is Stoicaval és Airzellel ment Neathiara. Kazarina a 17. részben próbálta megakadályozni a Second Shield generátor ujraindítását. Lena volt a szolgája akkor, végül vesztettek. Kazarina Lenat akarta hibáztatni, de az ráküldte Phosphost, azonban Lumagrowl megállította, Kazarina pedig elporlasztotta Lenat. Majd Stoicával beszélgetett, amikor Jesse megszökött. Végül megölte Jesset is. Aztán Kazarina elindult a 19. részben Masonnel, de Mason megszökött tőle, éppen ezért is Barodius megbüntette, egy kis sötét villám kezeléssel. Majd a rész végén szövetségre lépett Nurzakkal, de végülis kiderült, hogy Barodius kérésére tette. Kazarina ezután továbbfejlesztette Exokort, majd a 24. részben harcolt Airzel oldalán Fabia és Shun ellen, s úgy tűnik Fabiat le is győzte a Barias Gearrel. Végül kiderült, hogy akkor még nem, de a 25. részben sikerült neki, azonban aztán jött Shun, és bumm, pápá Kazarina. Kiderül a 26. részben, hogy Kazarina megölte Fabia jegyesét még régen, s megszerezte Aranautot, de végül visszaszerezte tőle Fabia. A 27. részben csapdába csalja Robinnal Jaket, majd kihívja Jaket. Végül le is győzi, aztán pedig elviszi magával. A 28. részben agymosást hajt végre Jaken és Coredemen, majd ad nekik egy Fejlesztett Fúziós Képességet. A 32. részben harcol Stoica oldalán Nurzak és Fabia ellen, a két harc közben hipnotizálja Jesset, Lenat és Zenetet, majd végül a harcok után, hipnotizálja Dant. Különben nem tetszik neki Stoica viselkedése. A 33. részben megvisgálta Drago DNSét, és összehasonlította Dharakéval. Egy DNSkóddarabot talált, aminek segítségével alakult át Drago. A 34. részben Drago DNSét beadja Dharaknak, így az átalakul Phantom Dharakká. Ezután elmagyarázza, hogy Dharak mostmár képes átmenni a pajzson, vagy legalábbis elpusztítani. Azután el akarja pusztítani Dant, de megzavarják a csatarobajok. Jakere akarja bízni aztán ezt a dolgot. A 35. részben próbálja megölni Dant, azonban végül Jake megakadályozza. Fabia ellen harcol, aztán elmenekül amikor Danék bedobják bakuganjaikat. Végül nyer a Barias Gear Mennydörgéssel. A 36. részben harcol leginkább Fabia ellen, ő nem veszít igazán először, aztán harcba kezdenek, és úgy tűnik nyer, ám ekkor megjelenik Mason és Avior, meg Nurzak. A 37. részben folytatódik a harc. Lumagrowl azonban nem akar csalni, úgyhogy inkább nekimegy Nurzaknak. De végül Nurzak legyőzi, és leugrál a kardjáért, ám azt Gill veszi fel. Azt hiszi hogy Gill odaakarja neki adni, azonban megöli ekkor.

Bakuganjai:
- Haos Lumagrowl(Védő)
- Barias Gear(Battle Gear)
- Haos Aranaut(Jintől szerezte, Fabia megszerezte Kazarinától)

Ellenfél: Kimenetel:
Fabia Sheen és Elright Kapitány(Gillel)
Nem Volt Kimenetele
Shun és Dan(Lenaval)
Vereség
Fabia és Shun(Airzellel)
Győzelem
Jin(visszaemlékezésben) Győzelem
Jake Vallory
Győzelem
Nurzak, Fabia(Stoicaval, Jessevel, Zenettel és Lenaval)
Győzelem
Fabia, Dan, Jake Győzelem
Bunyósok(a többi Twelve Ordersszessel)
Vereség
Fabia Nem Volt Kimenetele(meghalt még előtte)

| Győzelem: 5 | Döntetlen: 2 | Vereség: 2 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!