Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Stoica


Név: Stoica
Kor: Ismeretlen(Valószínűleg halott)
Védő bakugan: Aquos Lythirus

Battle gearje: Razoid
Első szereplése: 2. epizód (Gundalian Invaders)
Külföldi szinkronhangjai: Mitsugi Saiga(japán); Mike Kiss(amcsi)
Elem: Aquos

Jellemzés:
A 2. részben jelent meg először, elég tiszteletlen a császárral, ezért Airzel rá is szól. Aztán nem sokat szerepel, majd a 14. szerepel újra, ahol is előbb Neathiai bakuganokkal harcol, aztán Marucho ellen, majdnem győznek Lythirusszal, azonban a szent gömb közbe szól.
Stoica szerepelt a 15. részben, ahol is Kazarinaval és Airzellel ment Neathiara. A 16. részben harcolt Jessevel Fabia ellen, majd később Dan ellen. Szegény elég lassú felfogású, elég sokára jött rá, hogy Dannél nincs Drago. A 22. részben megjelent a többi gundaliannal(kivétel Kazarina, Nurzak, Barodius), majd Kazarina elküldte Rennel, hogy szerezzenek még gyerekeket. Felvette a emberi alakját Stoica, amely elég érdekes volt.  A 24. részben elkezdett harcolni Maruchoval és Jakeel, majd segített neki Gill. Aztán Gill legyőzte Jakeet, ő meg Maruchot, de visszavonulót fújtak végül. A 31. részben megjelenik Kazarinával Fabia és Nurzak előtt. A 31. részben 2* is harcolt Kazarina oldalán Nurzak és Fabia ellen. A 2. alkalommal elárasztja a pályát Lythirusszal, így nyer viszonylag. A 34. részben megjelenik Lythirusszal, miközben Shunék haladnának tovább. A 35. részben harcolna még Shun ellen, de az elmenekül. Aztán a többi Twelve ordersessel körbeveszik a bunyósokat. A 36. részben harcolt Kazarináékkal a bunyósok ellen, de végül vesztettek. Aztán elindult Neathiára. A 37. részben gyanakodott, hogy Gill tervez valamit, és csak hazudott amikor azt mondta hogy a hajója megsérült. A 38. részben segített lefogni a Colossust, azonban végül elárulta Dharak, és megölte őt is a Colossussal mindenbizonnyal.

Bakuganjai:
- Aquos Lythirus(Védő)
- Razoid(Battle Gear)

Ellenfél: Kimenetel:
Marucho Nem Volt Kimenetele
Fabia és Dan(Jessevel)
Vereség
Marucho, Jake(Gillel) Győzelem
Nurzak, Fabia(Kazarinával) Győzelem
Nurzak, Fabia(Kazarinával, Zenettel, Lenaval és Jessevel)
Győzelem
Shun
Nem Volt Kimenetele
Bunyósok(a Többi Twelvr Ordersessel)
Vereség

| Győzelem: 3 | Döntetlen: 2 | Vereség: 2 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!