Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Stoica


Név: Stoica
Kor: Ismeretlen(Valószínűleg halott)
Védő bakugan: Aquos Lythirus

Battle gearje: Razoid
Első szereplése: 2. epizód (Gundalian Invaders)
Külföldi szinkronhangjai: Mitsugi Saiga(japán); Mike Kiss(amcsi)
Elem: Aquos

Jellemzés:
A 2. részben jelent meg először, elég tiszteletlen a császárral, ezért Airzel rá is szól. Aztán nem sokat szerepel, majd a 14. szerepel újra, ahol is előbb Neathiai bakuganokkal harcol, aztán Marucho ellen, majdnem győznek Lythirusszal, azonban a szent gömb közbe szól.
Stoica szerepelt a 15. részben, ahol is Kazarinaval és Airzellel ment Neathiara. A 16. részben harcolt Jessevel Fabia ellen, majd később Dan ellen. Szegény elég lassú felfogású, elég sokára jött rá, hogy Dannél nincs Drago. A 22. részben megjelent a többi gundaliannal(kivétel Kazarina, Nurzak, Barodius), majd Kazarina elküldte Rennel, hogy szerezzenek még gyerekeket. Felvette a emberi alakját Stoica, amely elég érdekes volt.  A 24. részben elkezdett harcolni Maruchoval és Jakeel, majd segített neki Gill. Aztán Gill legyőzte Jakeet, ő meg Maruchot, de visszavonulót fújtak végül. A 31. részben megjelenik Kazarinával Fabia és Nurzak előtt. A 31. részben 2* is harcolt Kazarina oldalán Nurzak és Fabia ellen. A 2. alkalommal elárasztja a pályát Lythirusszal, így nyer viszonylag. A 34. részben megjelenik Lythirusszal, miközben Shunék haladnának tovább. A 35. részben harcolna még Shun ellen, de az elmenekül. Aztán a többi Twelve ordersessel körbeveszik a bunyósokat. A 36. részben harcolt Kazarináékkal a bunyósok ellen, de végül vesztettek. Aztán elindult Neathiára. A 37. részben gyanakodott, hogy Gill tervez valamit, és csak hazudott amikor azt mondta hogy a hajója megsérült. A 38. részben segített lefogni a Colossust, azonban végül elárulta Dharak, és megölte őt is a Colossussal mindenbizonnyal.

Bakuganjai:
- Aquos Lythirus(Védő)
- Razoid(Battle Gear)

Ellenfél: Kimenetel:
Marucho Nem Volt Kimenetele
Fabia és Dan(Jessevel)
Vereség
Marucho, Jake(Gillel) Győzelem
Nurzak, Fabia(Kazarinával) Győzelem
Nurzak, Fabia(Kazarinával, Zenettel, Lenaval és Jessevel)
Győzelem
Shun
Nem Volt Kimenetele
Bunyósok(a Többi Twelvr Ordersessel)
Vereség

| Győzelem: 3 | Döntetlen: 2 | Vereség: 2 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg